- 12 Temmuz 2013
- 66
- 8
Iyi geceler arkadaşlar aylar önce burdan bebeğimin rahatsız olduğunu yazmıştım belki bı çoğumuzun duymadığı bı rahatsızlık diyafragma hernisi deniliyor.neyse şimdiye kadar bu forumdaki o başlık altinda yazmıştim buraya pek yazamadim kordosentez falan olmuştum herşey nolmaldi bu rahatsizlk dışında.ve hep planli sezeryan olcak denildi 7 nisana gün alındı ama gel gelelim cuma geceden suyum az az geldi cumartesi sabah nişanim geldi dırek çapaya geldik nst açılma suyum normaldi 2_3 cm açıklık vardı akşama kadar nolur normaz gözlem odasında kaldım ve normal yapabilecegimi söyledi doktorlar eve gondermedi yatis yaptık odaya çıktık sancilar artı 5 dakkada bir ama 10 saniye anca ben iyice bekledim saat 11 buçuk gibi sanci siddetide süreside uzadı ve dogumhaneye acil indim full açıklikla herkes şaşırdı ve 12 bucukta gece kizima kavuştum tabi sadece dogdugu an gördüm hemen çocuk doktorlari ve cerrahisi slip götürdüler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda gelip geçer. sağlıkla büyür yavrucağın