2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allah yardimciniz olsun, capa da 1-2 kontrole ben de katildim, kalp konseyine. biz de Allah a emanet gidiyoruz.
Guzel bebegini ve seni kutluyorum, en kisa zamanda bulusursunuz insalah dualarim sizinle.

Ben de seni merak ettim. Ne zamandir gormedim. Gerci forumu cok da dilkatli takip edemiyorum ama

Gözün aydın canım, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Forumda göremeyince tahmin etmiştim, çok sevindim

Düşer gülüm sizin de, kuzularimiz arasında 3 gün var zaten

Senin keyifler ne alemde?

hastNede sira bekliyorum.bakalim ne olxak.esim sabah sabah sinir etti beni.doguramiyom diye.benim istegimle sanki.korkaksin diyo.doktora soylemiyon dogurcam diye.diyor.biktim aglicam valla.illa sezeryan ol diye baski yapiyor

hastNede sira bekliyorum.bakalim ne olxak.esim sabah sabah sinir etti beni.doguramiyom diye.benim istegimle sanki.korkaksin diyo.doktora soylemiyon dogurcam diye.diyor.biktim aglicam valla.illa sezeryan ol diye baski yapiyor

hah senin eşinde bir tuaf zamanı var demek ki benimde en son 12 nisan cumartesi kontrole gittim sancı falan yoktu iki hafta önce penbemsi leke iki gün geldi tamam dedim nişan geldi doğum yakındır tık yok dünde sabah kalktım kanama olmuştu dok aradım gel dedi gittim ne açılma var ne sancı eve geri geldim yanlış sinyal bu defada korkmaya başladım doğumdan ikinci gebeliğim yinede korku var acaba sezeryan mı olsam diye düşünüyorum benim eşimde kızıyor bekle zamanını diye

Ben de seni merak ettim. Ne zamandir gormedim. Gerci forumu cok da dilkatli takip edemiyorum ama

ben ediyorum kutluyorum seni de heyecanla okudum adım adım doğuma yaklaşmanı, yine takip ediyorum bebeğinle ilk deneyimlerini...

biz iyiyiz. 35 hafta korkumuzu atlattık, 36. haftamız bile doldu... dr erken gelebilir hala 37 tam olsun öyle hareketlen dedi. bakalım ne zaman gelecek bizim ki..

Kelebeğimin papucları ♥
Eki Görüntüle 1055067

Can sıkıntısı insana neler yaptırıyor :)
Gerçi şu diş ağrısıyla en iyi böyle başa çıkabiliyorum.

1 + 1 = İdil ♥
Saglikla giysin cok seker maşallah
Dişine de cok gecmis olsun
Insallah geçici bir şeydir canım

Allah tez zamanda şifalar versin insallah
Hayatta her şey geliyor insanın basına
Umuyorum Allah bu sınavınızı kolaylıkla tez zamanda guzellikle atlattirir. Meleğine dua edeceğim
Sen sen de güçlü ol ki ona pozitif enerji ginderebilesin insallah
Her şey inanmakla daha kolay

Dualarım sizinle ...

Of bu son zamanlar onlara ne oluyorsa hareketleri değişiyor
Benim esim de annemin yanında hiç yapmayacağı seyleri yaptı ikimiz De sok olduk
Onların da mı hormonları değişiyor anlamadım gitti
Ben bu son zamanları hiçkimseye üzülerek geçirmeme izin vermiyorum
Tatlı kızım saglikla hayırlı dünyaya bir gelsin hepimizin hormonları düzelecek insallah ))

Ay maşallah suphanallah
Guzellikle saglikla büyütün meleğinizi
Ben de epidural alsam mı yoksa dayansam mı diye düşünüp duruyorum
Seni okuyunca bak cesaret geldi yine )
Canım meleğini bizim yerimize de op kokla

daha vaktin var ama neden erken gelmesini istiyorsun. ben sezeryan istiyorum ama 39+0dan önce değil. kendi 39dan önce gelirse zaten yapacak bişey yok

36 haftadayız cnm gelsin derken 38 de gelsin demek istiyorum sonrası normal doğum için zor oluyor korktugumdan baska bi sebebi yok yani
hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah ama ben artık cok zorlanıyorum agrılarım cok şiddetli bazen gelsin artık dayanamıyorum diyorum ama ciddi cok cok zorlanıyorum özellikle 3 haftadır da hemoroid sorunu :2:

Aminnn Rabbim biz bekleyenlere de saglikla nasip etsin insallah )
Tebrik ederim saglikla huzurla büyütün insallah ))

Maşallah kızlar,sağlıkla büyütün

İnşallah iyileşicek prensesin,kolayca atlatsın,melekleri korusun

Selam kızlar;

doktordaydık,kızım 4 kg olmuş,38+3'üz.boyu uzun,omuzları da genişmiş,normal yapmıyo doktorum,pazartesi sabah yatışımız var haftaya(39+3) ,inşallah kavuşucaz kızıma,çok heyecan yaptım.

Günaydın hatunlar..
doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Darısı sağlıkla bizlere olur inşallah..
Bize yarın kadın geliyo annem ve komşumda gelecek..
Duvarlar camlar kapılar mutfak dolapları banyo tuvalet temizlenecek inşallah yetişir..
Halılarımızıda yikamaciya vericez..
Çarşamba günü kontrolümüzü olduktan sonra duruma göre artık annemlerde kalmaya başlıcaz..
ben inanılmaz panik heyecanli korkulu ve telaşlı bi moddayim nasıl sakinlesicem bilemiyorum..

Maşallah kuzuna
sizin icin hayirlisi Sezeryan olması demek ki canım..
Saglikla kucagina almayı nasip etsin Allah'ım

Ayyy hadi maşallah
Benim de bugun 14.30 da randevum var bakalım bizim cimcime kac kg oldu ) herkes daha soğutmadın mı diye arayıp duruyor ))

Gunu ve zanı gelince Allah cesaretini verecek insallah
Hep Geleckteki Halim düşünsün diye kendimi avuturum sonuçta suan sancı yok agri yok bosver neden panik olalım sancı gelir de hastane yolu tutana kadar paniğe elvedaaaaaaa ))

Yani bu yalanci kasilmalari hissetmeden pat diye dogum olabilir mi??

Yani once yalanci sancilar sonra gercekleri degil mi?

canım benim 33. haftadan beri var hatta rahimde 1 cm açıklık olup erken dogum tehdidi demişlerdi 1 gece hastanede yatmıştım.o zamandan beri ben gelecek zannettim hep ama şimdi 37 +3 uz bekliyoruz.

benimde aof sınavlarm var. bakalım girebilecek miyim. benim sata göre dogum tarihim 25 nisanda bakalım:).benim eşimde aksine inşallah sezeryan olmaz deyip duruyor. nasip bakalım

rabbim analı-babalı büyütmeyi, nasip etsin canım
Ne güzel kolay geçmiş doğumun.
Maşallah prensesin ve sana
Darısı biz bekleyenlerin başına =)

ay maşallah ya ne guzel. böyle okuyunca hemen doğurmak istiom.inşallah kolay olur hepimizin. beklemek çok zor gelıyo artık. Rabbim analı babalı büyütsün canım:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…