Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...
Çok sağolun arkadaşlar darısı bütün diğer bekleyen arklara olsun
Bizim sütümüz yetmiyor ...
2 saatte 60 CC kadar mama takviyesi yapıyorum ...
Mama takviyes yapanlar sizce çok mu ???
merhaba kızlar benim de satım sizlerle aynı perşembe günü kontroldeydim ve mecburi sezeyana karar verdik kg 3200 kafa ölçümü 9,6 49 cm boy
20 nisan doğum tarihi belirledik sizde durum nedir.
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir doğum yapanlar varsa da hayırlı uğurlu olsun
Evet sonunda bende meleğine kavuşanlar grubuna girdim bende 1 nisan günü saat 14.50 de meleğim Elif Nisa'm kavuştum 4kiloya yakın ve 52 cm ile dünyaya geldi meleğim kızmda bende çok şükür iyiyiz hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun anca nete girebildim dün perşembe günü akşam anca eve gelebildik giremedim şimdi meleğim uyurken haber edeyim dedim en yakın zamanda da hikayemi paylaşıcam sizinle kızlar hepinizi öpüyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun annelik çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
hanımlar merhaba,
benımde doguma 1 hafta kaldı ama cok kötü grip oldum gecmıyor ve bırazda ates var doktor sadece mınoset verdi gecede dişime vurdu...
bildiğiniz bi bitkisel kür var mı ne yapıym sasırdım ....((((
hanımlar merhaba,
benımde doguma 1 hafta kaldı ama cok kötü grip oldum gecmıyor ve bırazda ates var doktor sadece mınoset verdi gecede dişime vurdu...
bildiğiniz bi bitkisel kür var mı ne yapıym sasırdım ....((((
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir doğum yapanlar varsa da hayırlı uğurlu olsun
Evet sonunda bende meleğine kavuşanlar grubuna girdim bende 1 nisan günü saat 14.50 de meleğim Elif Nisa'm kavuştum 4kiloya yakın ve 52 cm ile dünyaya geldi meleğim kızmda bende çok şükür iyiyiz hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun anca nete girebildim dün perşembe günü akşam anca eve gelebildik giremedim şimdi meleğim uyurken haber edeyim dedim en yakın zamanda da hikayemi paylaşıcam sizinle kızlar hepinizi öpüyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun annelik çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...
merhaba kızlar! ben de çarşamba günü sezaryenle doğum yaptım
ağrım sızım beklediğim kadar olmadı çok şükür!
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim bekleyenlere sizi çok güzel bi süpriz bekliyor haber vereyim:)
oğlum 3350gr 50 cm doğdu.
sütüm gelmedi henüz ama ben ne kadar çok acısa sa bebeğime mama vermeden önce emziriyorum.
annelik harika bi duyguymuş gerçekten müthiş!
herkese iyi akşamlar kızlar dün saat 10.10 da spinal anesteziyle meleğim dünyaya geldi. çok şükür şu an evimizdeyiz ağrım biraz var ama geçicek. allah herkese bu duyguyu nasip etsin. şu an sütüm yok sağmaya çalışıyoruz su gibi bşy geliyor azcık bebeğe emzirmek için verince bişey gelmiyor oda sinirleniyor mecburen mama veriyoruz yoksa ortalığı ayağa kaldııyor. inşallah sütümde gelir humana still tea önerdiler onu içiyorum bakalım bi faydası olacakmı darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına
Günaydın, keyifli hafta sonları
masallah canım benım 34.haftada 2300 dü sanırım biraz minik olacak benimkisibende 36.haftada kontrol var yanı carsamba günü bakalım kaç oldu
şimdilik normal görünuyor benımki canım ne zaman gelirse artık beklıyoruz ama sancı vs lerimiz var tabi bu hafta nst ye giricem bakalım ne cıkacak
yazısalım canım buralardaysan mutlaka :)
inşallah gönlüne göre olur ben çok normal istedim ama olmuyor 37+4 de alalım dedi dr erkenmi diyede düşünüyorum
Kızlar telden giriyorum hepinize çok teşekkür ederim.
Böyle heyecanla doğum tarihini belirleyeceğiz diye gidip belirli belirsiz şeyler duymak insanın canını sıkıyor işte.
Bana bakan 6 tane doktor var.
Daha önce belirttigim gibi annem hemşire ve çalıştığı hastaneye gidiyorum.
Doktorlarimin çoğunu tanıdık yıllardır.
Ama bazen asistanlara denk gelebiliyorum.
Milimlik ölçüm hatalarıyla böyle 2 hafta falan geride gözüke biliyor.
Ona da kabul.
Ama bugün bakan doktorum hepsinden deneyimli onun bu şekil bir sonuç çıkarması beni tedirgin etti...
Çok yoğun bir gündü 3 sezeryana girip benimle ilgilendi.
Belki de tam adapte olamadı bana.
O yüzden salı günü nöbetçi olduğu için tekrar çağırdı.
İnşallah bu sefer doğru ve net olan şeylerle geri dönerim.
1 + 1 = İdil ♥
canım herkes için en sağlıklı doğum nasılsa o yöntemle gerçekleşmeli doğum ama sezeryan tarihlerine bakıyorum çok erken oluyo genel olarak 39. hafta olursa hem bebek daha gelişmiş gelecek hem senin vücudun daha hazır olacak bi risk yoksa 39 . hafta derim ben benim dr um da bana sürekli aman 38 bitsinde sen ne zaman istersen diyo 38 den önce müdahaleyi uygun bulmadığını söylüyo ben normal düşünüyorum ama kısmettt
canım ben dr deiştirdim dr deilde hastane beğenmiyorum bi tane buldum şimdi istediğim gibi gittim bi hafta içinde oğluşum 400 gr almış göründü usg de oluyo böyle şeyler
inşallah gönlüne göre olur ben çok normal istedim ama olmuyor 37+4 de alalım dedi dr erkenmi diyede düşünüyorum
Tünaydin canlarım :)
Dün akşam dayinin eşinin doğum günüydü hep birlikte dayimlara geldik.
Burada kaldık.
Yattığım yeri cok yadirgadim sabah 6 gibi kapattım gözlerimi.
Zor bir uyku oldu mide yanması da çabası 2 litre süt icmisim sabaha kadar
Bizden böyle. ...
Doğum yapan arkadaşlar tekrar tebrik ediyorum.
Darısı biz bekleyenlerin başına :)
1 + 1 = İdil ♥
Tünaydin canlarım :)
Dün akşam dayinin eşinin doğum günüydü hep birlikte dayimlara geldik.
Burada kaldık.
Yattığım yeri cok yadirgadim sabah 6 gibi kapattım gözlerimi.
Zor bir uyku oldu mide yanması da çabası 2 litre süt icmisim sabaha kadar
Bizden böyle. ...
Doğum yapan arkadaşlar tekrar tebrik ediyorum.
Darısı biz bekleyenlerin başına :)
1 + 1 = İdil ♥