- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
Gözün aydın canım, maşallah tosununa. Bebeğin vaktinde sağlıklı gelsin inşallah.
Çok sağolun kızlar.
38+4 olmamız gerekirken ölçümlerde 35+6 çıktı.
eski usgler yoktu yanımda olanlara baktı.
Tekrar değerlendirmek gerek dedi baştan itibaren.
Şu son haftalarda böyle aksilikler çıkmıyor mu gelde sinir olma.
2 hafta önce kafası kanala girdi net ölçüm yapamıyorum diyor biri normaldir diyor.
Başka doktor bir terslik var diyor.
Anlamadım bu işi.
Canim cok sıkkınyavrumun omzu kirilmis dogumda yeni farkediyorlar ustune durmasam kimsenin umuru degil ne yapacagimi bilemiyorum Allahtan dogru kaynamis bebegimin omzu ama hala hareket ettiremiyor kolunu ((
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayın 16 sına kadar doğar dedi cnm..benim 2. doğum bide aşagidaymis baya yerleşmiş beklemezmis 23 ü
Aminn cnm
Sana da iyi yolculuklar hayirli dogumlar :) :)
Çok sağolun kızlar.
38+4 olmamız gerekirken ölçümlerde 35+6 çıktı.
eski usgler yoktu yanımda olanlara baktı.
Tekrar değerlendirmek gerek dedi baştan itibaren.
Şu son haftalarda böyle aksilikler çıkmıyor mu gelde sinir olma.
2 hafta önce kafası kanala girdi net ölçüm yapamıyorum diyor biri normaldir diyor.
Başka doktor bir terslik var diyor.
Anlamadım bu işi.
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...
Maşallah çiçeği burnunda annislermerhaba kızlar! ben de çarşamba günü sezaryenle doğum yaptım
ağrım sızım beklediğim kadar olmadı çok şükür!
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim bekleyenlere sizi çok güzel bi süpriz bekliyor haber vereyim:)
oğlum 3350gr 50 cm doğdu.
sütüm gelmedi henüz ama ben ne kadar çok acısa sa bebeğime mama vermeden önce emziriyorum.
annelik harika bi duyguymuş gerçekten müthiş!
Canim cok sıkkınyavrumun omzu kirilmis dogumda yeni farkediyorlar ustune durmasam kimsenin umuru degil ne yapacagimi bilemiyorum Allahtan dogru kaynamis bebegimin omzu ama hala hareket ettiremiyor kolunu ((
herkese iyi akşamlar kızlar dün saat 10.10 da spinal anesteziyle meleğim dünyaya geldi. çok şükür şu an evimizdeyiz ağrım biraz var ama geçicek. allah herkese bu duyguyu nasip etsin. şu an sütüm yok sağmaya çalışıyoruz su gibi bşy geliyor azcık bebeğe emzirmek için verince bişey gelmiyor oda sinirleniyor mecburen mama veriyoruz yoksa ortalığı ayağa kaldııyor. inşallah sütümde gelir humana still tea önerdiler onu içiyorum bakalım bi faydası olacakmı darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...
merhaba kızlar! ben de çarşamba günü sezaryenle doğum yaptım
ağrım sızım beklediğim kadar olmadı çok şükür!
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim bekleyenlere sizi çok güzel bi süpriz bekliyor haber vereyim:)
oğlum 3350gr 50 cm doğdu.
sütüm gelmedi henüz ama ben ne kadar çok acısa sa bebeğime mama vermeden önce emziriyorum.
annelik harika bi duyguymuş gerçekten müthiş!
Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.
En son ben doğum yapacağım galiba.bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda dedi doktorum.haftaya çatı muayenesi var.doğum yapanların yorumlarını okudukça heyecanlanıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
1 nisan sakasiYahu sen ne ara doğurdun?
ben hangi gezmemdeyken nasıl gerçekleşti doğumun?
resim falan koydun mu geçmiş inanılmaz birikmiş bakamadım tek tek..
Hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..