2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

geçen hafta detaylı ultrasona gittiğim prof a göründük. çok gelişmiş bir makine ile ölçüm yapıp bebek 10 gun ileride ve 3050 gr dedi. bu hafta kendi dr ım bebeğin 2970 gr olduğunu söyledi. "e" dedim "almak bir yana, geçen haftadan bu yana bebek neredeyse 100 gr mı verdi". bir daha ölçeğim dedi. benim bebek yaklaşık 1 dk da, 2 cm uzadı, 400 gr aldı, kafası buyudu. özetle çok afaki ölçümler, ben neoluyor diyince bir daha ölçtü. bebek buyudu.

arkadasımın kızının kolunu sezeryandan sonra bakım odasın da kırdılar 15 gun bağlı durdu. eli hiç oynamıyor diyordu şimdi duzeldi 3 hafta gibi bir zaman gerekiyor sanırım. Allah sana ve bebişine guç versin, bir daha da hiçbir sağlık problemi vermesin inşallah.

canım benim bebeğin kafası bazen 3 hafta büyük çıkıyor. en son cumartesi kontrolde 1 hafta büyüktü. sonrasında sancı şikayetiyle gittiğim doktora göre de 3 hafta büyüktü. bu nedenle 3 kez ayrıntılı usgye girdim. ancak sorun çıkmadı. beyin damarlarına falan her şeyine bakıldı maşallah şükür bir şey çıkmadı. gerkesiz evham yaptırıyor bence doktorlar. son haftalarda ölçümler hatalı çıkıyor. artık kafanı bulandırmalarına izin verme. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah. dua et gerisini boşver. bana midesi yok bile demişlerdi. hatta 1 ay öncesine kadar fl hep kısaydı ona kusur buldular ama şükür son 3 haftada maşallah 1 hafta önden takip etmeye başladı. stres yapma bebeğin sapasağlam maşallah annesi

Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...

merhaba kızlar! ben de çarşamba günü sezaryenle doğum yaptım
ağrım sızım beklediğim kadar olmadı çok şükür!
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim bekleyenlere sizi çok güzel bi süpriz bekliyor haber vereyim:)
oğlum 3350gr 50 cm doğdu.
sütüm gelmedi henüz ama ben ne kadar çok acısa sa bebeğime mama vermeden önce emziriyorum.
annelik harika bi duyguymuş gerçekten müthiş!

Maşallah çiçeği burnunda annisler ))
Cok heyecanlaniyorum artık ben de doğurmak istiyoruuuuuuuuuum ))

kızlarrr bugun 4.4.14 de dogum yapacaklar vardı hepsini tebrik ediyorum umarım saglıkla almıslardır kucaklarına
biz dün ve bugun 2 saat yuruyus yaptık abarttık şimdi yatıyoruz :))) cok fazla gezıyoruz cok ıyı degıl bu ara sanırım cunku vajınada sızlama gıbı bır agırlık hıssedıyorum artık agrıların şiddeti uzunluğu da değişti :18: dinlenicem artık

herkese iyi akşamlar kızlar dün saat 10.10 da spinal anesteziyle meleğim dünyaya geldi. çok şükür şu an evimizdeyiz ağrım biraz var ama geçicek. allah herkese bu duyguyu nasip etsin. şu an sütüm yok sağmaya çalışıyoruz su gibi bşy geliyor azcık bebeğe emzirmek için verince bişey gelmiyor oda sinirleniyor mecburen mama veriyoruz yoksa ortalığı ayağa kaldııyor. inşallah sütümde gelir humana still tea önerdiler onu içiyorum bakalım bi faydası olacakmı darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına

Kuzuuumm kıyamam ben ona.geçmiş olsun canım.inşallah çabucak iyileşir.

Merhaba kizlar evime donme vakti gelio artik cok sukur oglumla uc kisi donmeyi nasip etsin carsambadan itibaren duzenli takip eddecem.bebegim ii cok sukuur gaz sancisi olmadigi surece dgm yapali bugun tam dokuz gun oldu ama hala sutum yok az bise cikio makine ile bi saat sikma sonunda mama veriorum 2 3saate bir uysndiriom 60 cclik mamayi veriom gecelerim uykusuz ama bebegim cok tatli gelio deger ona dogum yapanlara goz aydin bekleyenlere sabir sonu cok guzel degecek :) sizlerde iisinizdir insallah carsambadan itibaren duzenli gorusmek dilegiyle hoscakalin kendinize ii bakin

Çok tebrik ederim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun Umarım en kısa sürede sütün gelir canım

Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün

Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Maşallah oğluşuna, umarım bizde bir avazda kurtuluruz :)
Ben artık çok sabırsızlanıyorum zaman geçmiyorrrrrrrrrrrr

En son ben doğum yapacağım galiba.bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda dedi doktorum.haftaya çatı muayenesi var.doğum yapanların yorumlarını okudukça heyecanlanıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.

Canım son haftalarda ölçümler çok farklı çıkıyor.sakın canını sıkma.ben çalışamaz raporu almak için bir gün arayla başka doktora gitmek zorunda kalmıştım.çünkü benim hastanemin sgk ile anlaşması yoktu.iki doktor arasındaki ölçümlerde bir gün içinde bebeğim 4 cm uzadı.250 gr da kilo aldı.sen kendini üzme.meleğin de sağlıkla gelsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın. Umarım bebişin çok kısa sürede normal bir şekilde hareket ettirir kolunu.

Daha bende doğuramadım canım yalnız değilsin
Maşallah bebişine, umarım çatı muayenesinide kolayca atlatırsın
Bizimde pazartesi kontrolümüz var bakalım nedir son durumlar göreceğiz. Benimde normal doğum olacağı için ne zaman gelir bilmiyorum ama çok sabırsızım artık vakit geçmiyor

Kizlar selam herkese. Gecmisi okuyamadim. İnsallah herkes iyidir. Bugun dohum yapanlara saglikla bebislerini buyutmeler dilerim. Cok aglagim bugun ben herkese iyi aksamlar

1 nisan sakasi 3 ginluk kuzummm. Cok tesekkur ederiz teyzesi Allah hepimizin kuzularina saglik sihhat nasip etsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…