2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar merhaba ben basından berı sızı ve mayıs annelerini takip ediyorum sat:30 temmuz mdt:6 mayıs ama benim dün ve bugun camasırıma az kahve leke geldi az once baktım yıne tam camasrıımda yok derken tuvalket kagıdına yıne geldı hanı boyle adet kanamanız 5 gun surerde 6.gun kahve leke gelir ya kalıntı gıbı oyle bebegımın harektlerı ıyı cok sukur hareket edıo dun ve bugun..Bu nedır sızden dogum yapanalrdan oldu bu erken dogum ısaretı olabılır mı?

dogum yapanlara gozunuzayın dıyorum saglıkla buyutun cocuklarınızı hayırlı olsunyapacaklara bır nefeste kurtarsın Allah dıyorum

nolur bana bılenler cevp yazsın doktorumu aradım agrı sanco yoksa tedırgın olma yat dınlen yarn kontrle gel dedı yarn gıdıcem

...................

Son düzenleyen: Moderatör:

Gözünüz aydın arkadaşlar, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin. Sutunuz de en kısa zamanda gelir inşallah.

Iyi yolculuklar canım. Maşallah tosununa, inşallah sütün de gelir; paşanı rahat rahat beslersin gülüm.

Hayırdır gülüm. Bak nisanın ilk annesi de oldun maşallah, sana gülmek yakışır

canım satlarımız aynı dogum tarihimiz de aynı :) kan ile birlikte yumusak bir sıvı mukoza gibi birsey varmıydı sadece leke gibimiydi
nişan olma ihtimali de var birde eminsin diilmi vajina olduğuna kabızlık vs yok kusura bakma böyle direk soruyorum ama bi kaç seçenek var ne olur ne olmaz dedim
yarın da kontrol varsa ve bebegın hareketlerinde sıkıntı yoksa dert etme bugun güzelce dinlen uyu yarın doktor kesin olanı söyler zaten nişan da olsa doğumun ne zaman başlayacagı belli olmuyor 1 günde olur 1 haftada doktor muayene edip net olanı söyler sağlıkla kavus bebegıne inşallah

masallhhh ne guzell bır haberr ınsallah darısı bıze canımm sana ozeldende bı mesaj atmıştım canım fırsat bulursan cevabını beklıyorum

masallhhh canım sıze senın dı degılmı trombosıtlerın 116 bıne ınmıstı daha dusmedı degılmı bende suan beklemedeyim bakalım

sagol cvp verdiğin için..yo cok ıyı ANLADIM hatta acık soylıyım demır hapı kullmndıgımız ıcın buyuk tuvaletımızdce koyulasıo ya ıshal mı oldum bu neyın nesı dedım ama hayır emınım vajınadan gelen akıtnı bugun ıdrrdan snra tuvalet kagıdına baktım kahverengı du gıbı hanı adetın bıter sonrasnda kalıntılr gelır a ole bıse

merhaba kizlar tam idrar tahlilinde eritrositin yuksek cikmasi ne demek??
Hamilelikle mi alakali normal mi?yoksa panik yapayim mi?
Sizin nasil?

Maasallah kizlar
Allah anali babali buyutsun

Canım aryaarel arkadaşımızın dediği gibi, nisan mukuslu ve oldukça yoğun bir yapı; karıştırmanın imkanı yok. Eğer is guc yapıp kendini yorduysan, lekelenme olabilir. Yavrun hareket ediyorsa endişe etme.kontrolün de yatırmış zaten. Güzel haberler alirsin inşallah.

masallhhh canım sıze senın dı degılmı trombosıtlerın 116 bıne ınmıstı daha dusmedı degılmı bende suan beklemedeyim bakalım

evet canım benimdi şu an değeri bilmiyorum ama doktor iyi dedi allh yardımcın olsun benim trombositten almadı tansiyonum yükseliyodu risk almak istemedi sendede bi sıkıntı olcağını snmıyorum

evet canım benimdi şu an değeri bilmiyorum ama doktor iyi dedi allh yardımcın olsun benim trombositten almadı tansiyonum yükseliyodu risk almak istemedi sendede bi sıkıntı olcağını snmıyorum

anladım canım ama ben ozel de doğum yapmıcam dıye gıtmedım 15 gundur bu hafta doğum hastaesıne gıttım devlettede kolay kolay sezeryan yapmıyorlarmış

Gözünüz aydın kızlar,ayy ne güzel ya kavuştunuz,maşallah

Çok sevindim,maşallah oğluşuna

slm arkadaşlar doğum yapanlar olmuş hepinize hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar telden giriyorum hepinize çok teşekkür ederim.
Böyle heyecanla doğum tarihini belirleyeceğiz diye gidip belirli belirsiz şeyler duymak insanın canını sıkıyor işte.
Bana bakan 6 tane doktor var.
Daha önce belirttigim gibi annem hemşire ve çalıştığı hastaneye gidiyorum.
Doktorlarimin çoğunu tanıdık yıllardır.
Ama bazen asistanlara denk gelebiliyorum.
Milimlik ölçüm hatalarıyla böyle 2 hafta falan geride gözüke biliyor.
Ona da kabul.
Ama bugün bakan doktorum hepsinden deneyimli onun bu şekil bir sonuç çıkarması beni tedirgin etti...
Çok yoğun bir gündü 3 sezeryana girip benimle ilgilendi.
Belki de tam adapte olamadı bana.
O yüzden salı günü nöbetçi olduğu için tekrar çağırdı.
İnşallah bu sefer doğru ve net olan şeylerle geri dönerim.

1 + 1 = İdil ♥

Canım içini ferah tut melegin sag salim gelecek kollarına iyi düşün iyi olsun herşey. Bu kadar çok doktor kafa karıştırır gerçekten dediğin bgihi bugün hastanelerde inanılmaz bir younluk vardı 4.4.14 sebebiyle benim doktorum da o kadar yoğundu ki saatlerce bekledik hatta kısa kesmek zorunda kaldık. O yüzden sıkma canını salı günü için güzel haberlere gelirsin inşallah..

Çok sağol canim.
Yani sona gelip olumsuz şeyler duymak insanın canını sıkıyor işte.
Salı ola Hayrola artik.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Çok teşekkür ederim verdiğin moral için tatlım.

1 + 1 = İdil ♥

merhaba kızlar benim de satım sizlerle aynı perşembe günü kontroldeydim ve mecburi sezeyana karar verdik kg 3200 kafa ölçümü 9,6 49 cm boy
20 nisan doğum tarihi belirledik sizde durum nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…