inşallah gönlüne göre olur ben çok normal istedim ama olmuyor 37+4 de alalım dedi dr erkenmi diyede düşünüyorum
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir doğum yapanlar varsa da hayırlı uğurlu olsun
Evet sonunda bende meleğine kavuşanlar grubuna girdim bende 1 nisan günü saat 14.50 de meleğim Elif Nisa'm kavuştum 4kiloya yakın ve 52 cm ile dünyaya geldi meleğim kızmda bende çok şükür iyiyiz hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun anca nete girebildim dün perşembe günü akşam anca eve gelebildik giremedim şimdi meleğim uyurken haber edeyim dedim en yakın zamanda da hikayemi paylaşıcam sizinle kızlar hepinizi öpüyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun annelik çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
günaydın canımmm hatta günaydın herseye yeten anne :))))
Tunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz.. Tek tek alinti yapamadim zira zamanla yarisiyorum minişim uyurken evimin islerini yapayim dedim sonra minişimi yikadik annemle basinda konak olacak gibi hemen zeytinyagi surdum karnini doyurdum tabi aglaya aglayasanirim meme ucum kopacak ayva cekirdegi iyi geliyor gibi aklinizda bulunsun
insaallah kisa surede atlatiriz.
Bu arada soran olmus evet 3,5 saatte dogurdum evet sanci surem cok olmadi ama catalda cok zorlandik anlatmak korkutmak istemedim ama 16-20 saat suren dogumlara bakarsak kolay gibi gorunuyor cok sukur.. Son 45 dk'm zor gecti 3 doktor girdi dogumuma omuzu o yuzden kirilmis neyse bugun banyo yaptirirken biraz hareket gordum iyiye gidecek İnşallah dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri..
Dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum saglikla buyutun İnşallah
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sıra | Nisan annelerimiz | Bebiş İsimlerimiz | Bebiş Doğum Tarihlerimiz |
1 | filizfff | Ali Kenan | 14-01-2014 |
2 | yapraksızyonca | Ahmet Tuna | 04-03-2014 |
3 | filologum | Ahmet | 05-03-2014 |
4 | pixes28 | Ata | |
5 | aylin06 | Kız-Erkek | |
6 | anneoluyor | ||
7 | suay82 | Aybüke | 10-03-2014 |
8 | secret_88 | 14-03-2014 | |
9 | celibonnn | 14-03-2014 | |
10 | kry | İpek Asya | 15-03-2014 |
11 | melek1992 | 16-03-2014 | |
12 | kuzey16 | Tunç | 20-03-2014 |
13 | sevinc007 | 20-03-2014 | |
14 | dilemek | ?-03-2014 | |
15 | ebraremel | Sadık | 21-03-2014 |
16 | GIZLEM30 | 21-03-2014 | |
17 | rengarenk55 | 24-03-2014 | |
18 | fefilifa | Hatice Büşra | 25-03-2014 |
19 | moma | 25-03-2014 | |
20 | dilemek | 25-03-2014 | |
21 | anar | Poyraz | 26-03-2014 |
22 | avare34 | Yusuf | 26-03-2014 |
23 | nhnchn | 26-03-2014 | |
24 | Snowyy | Kerem | 28-03-2014 |
25 | slavemasterr | Kayra Osman | 29-03-2014 |
26 | priori | Yağız | 29-03-2014 |
27 | kubizm | 30-03-2014 | |
28 | ven | 31-03-2014 | |
29 | BrujaV | Dolunay | 01-04-2014 |
30 | UmRaN__63 | Elif Nisa | 01-04-2014 |
31 | phloxinheart | 02-04-2014 | |
32 | svnc83 | 03-04-2014 | |
33 | ponponpon | 02-04-2014 |
Allah analk babali buyutsun canim.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu guzelligi.merhaba kızlar! ben de çarşamba günü sezaryenle doğum yaptım
ağrım sızım beklediğim kadar olmadı çok şükür!
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim bekleyenlere sizi çok güzel bi süpriz bekliyor haber vereyim:)
oğlum 3350gr 50 cm doğdu.
sütüm gelmedi henüz ama ben ne kadar çok acısa sa bebeğime mama vermeden önce emziriyorum.
annelik harika bi duyguymuş gerçekten müthiş!
herkese iyi akşamlar kızlar dün saat 10.10 da spinal anesteziyle meleğim dünyaya geldi. çok şükür şu an evimizdeyiz ağrım biraz var ama geçicek. allah herkese bu duyguyu nasip etsin. şu an sütüm yok sağmaya çalışıyoruz su gibi bşy geliyor azcık bebeğe emzirmek için verince bişey gelmiyor oda sinirleniyor mecburen mama veriyoruz yoksa ortalığı ayağa kaldııyor. inşallah sütümde gelir humana still tea önerdiler onu içiyorum bakalım bi faydası olacakmı darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına
Allah bagislasin tatlim
Bebis nasil?
Herhangi bir sıkıntısi oldu mu?Nefes alma,emme??
canım süt içmek miğdeyi o anlık rahatlatıyor daha sonra 2 katı ile geri dönüyor hem tvde profdan dinlemiştim
hemde doktora gitmiştim hamilelik öncesi miğde rahatsızlıgından dolayı doktor bu şekilde acıklamıstı olabildiğince süt son care olsun demişti bana
aklında olsun
ayrıca bebeğin ölçümlerinin farklı cıkması herkesi endişelendirirdi ama cihazlar cok fark ediiyor kafa ölçümünde de bel cevresi ölçümünde de 1 milimlik bile pay değişik sonuclar gosterıyor bu zamana kadar bir sıktını cıkmamıştı rabbim korusun cıkmazda inşallah üzme kendini
Kızlar çok sağolun.geçmişte ülser tedavisi görmüş biri olarak sana diyeceğim süt midenin dostu değil düşmanıdır. benim diyet listemde domates süt ve bulgur kesinlikle yasaktı. zaten sütün faydası olsa 2 lt içmene gerek yok 1 bardakta da fayda ederdi ama fayda etmiyor. süt yerine ılık su iç rahatlatıyor. ya da artık böyle idare edeceğiz benimde felaket yanıyor. otururken bile yanıyor. katı meyve sıkacağın varsa sabah ve akşam aç karna patatesi kabuklarıyla birlikte suyunu çıkar (1 çay bardağı) iç. 2 gün uygula bunu miden düzelecektir. bende katı meyve sıkacağı yok o nedenle yapamıyorum ama artık bebek doğunca şart olacak katı meyve sıkacağı almam gerekli sanırım. bebeğin baş çevresini de çok sorun etme en tecrübeli doktorlarda ölçümlerde hata yapabilir. birde sürekli ölçümler farklı çıkıyorsa o hastanenin ölçümlerine güvenme. benimkine de hep kafa büyük diyorlar ama artık aldırmıyorum. rabbim her organı birbirine uyacak şekilde düzenlemiş her insanda.
Tatlım çok ama çok geçmiş olsun.Tunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz.. Tek tek alinti yapamadim zira zamanla yarisiyorum minişim uyurken evimin islerini yapayim dedim sonra minişimi yikadik annemle basinda konak olacak gibi hemen zeytinyagi surdum karnini doyurdum tabi aglaya aglayasanirim meme ucum kopacak ayva cekirdegi iyi geliyor gibi aklinizda bulunsun
Bu arada soran olmus evet 3,5 saatte dogurdum evet sanci surem cok olmadi ama catalda cok zorlandik anlatmak korkutmak istemedim ama 16-20 saat suren dogumlara bakarsak kolay gibi gorunuyor cok sukur.. Son 45 dk'm zor gecti 3 doktor girdi dogumuma omuzu o yuzden kirilmis neyse bugun banyo yaptirirken biraz hareket gordum iyiye gidecek İnşallah dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri..
Odalara kacip kacip agliyorum. Neye agladigimi da bilmiyorum. Aglamam icin birinin dolunay demesi yetiyoGözünüz aydın arkadaşlar, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin. Sutunuz de en kısa zamanda gelir inşallah.
Iyi yolculuklar canım. Maşallah tosununa, inşallah sütün de gelir; paşanı rahat rahat beslersin gülüm.
Hayırdır gülüm. Bak nisanın ilk annesi de oldun maşallah, sana gülmek yakışır
Canim noldu? Ben gecmisi oluyamadim cok, canin sıkılmıs. Cok haklisin tutarsizliga tahammul edilemiyo ama heryerde oyle. Hep ayni doktor kontrol etse bile tutarsizlik oluyo. Sen icini ferah tut, senin nazli cimcimen daha gelmeden size yaramazliklar yapiyoKızlar telden giriyorum hepinize çok teşekkür ederim.
Böyle heyecanla doğum tarihini belirleyeceğiz diye gidip belirli belirsiz şeyler duymak insanın canını sıkıyor işte.
Bana bakan 6 tane doktor var.
Daha önce belirttigim gibi annem hemşire ve çalıştığı hastaneye gidiyorum.
Doktorlarimin çoğunu tanıdık yıllardır.
Ama bazen asistanlara denk gelebiliyorum.
Milimlik ölçüm hatalarıyla böyle 2 hafta falan geride gözüke biliyor.
Ona da kabul.
Ama bugün bakan doktorum hepsinden deneyimli onun bu şekil bir sonuç çıkarması beni tedirgin etti...
Çok yoğun bir gündü 3 sezeryana girip benimle ilgilendi.
Belki de tam adapte olamadı bana.
O yüzden salı günü nöbetçi olduğu için tekrar çağırdı.
İnşallah bu sefer doğru ve net olan şeylerle geri dönerim.
1 + 1 = İdil ♥
Canimmmm cok sevindimm. Ayni gun dunyaya gelmis meleklerimiz :) Allahim onlara ve yumgünaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir doğum yapanlar varsa da hayırlı uğurlu olsun
Evet sonunda bende meleğine kavuşanlar grubuna girdim bende 1 nisan günü saat 14.50 de meleğim Elif Nisa'm kavuştum 4kiloya yakın ve 52 cm ile dünyaya geldi meleğim kızmda bende çok şükür iyiyiz hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun anca nete girebildim dün perşembe günü akşam anca eve gelebildik giremedim şimdi meleğim uyurken haber edeyim dedim en yakın zamanda da hikayemi paylaşıcam sizinle kızlar hepinizi öpüyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun annelik çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
Canim yara icin su aventin gogus kalkani beni inanilmaz tahatlatti. Snowyden duydum test edip onayladim siddetle tavsiye ederim :)Tunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz.. Tek tek alinti yapamadim zira zamanla yarisiyorum minişim uyurken evimin islerini yapayim dedim sonra minişimi yikadik annemle basinda konak olacak gibi hemen zeytinyagi surdum karnini doyurdum tabi aglaya aglayasanirim meme ucum kopacak ayva cekirdegi iyi geliyor gibi aklinizda bulunsun
merhabalar ben mayis annesindeyim aslinda fakat iki kez acillik olduk gectigimiz hafta serum yedik...dr. 1.2 hafta daha tutmak icin elimden geleni yapicam cigerleri kendiliginden gelissin dedi.....baktim ki is ciddiye bindi aldi beni bir telas bir nisan annesi olucam saniyorum...bende size goz atmak bilgilerinizden faydalanmak istedim.....hepinize hayirli dogumlar hayirli ewlatlar nasip etsin rabbim.....birde merak ettigim bir konu war ben genel anestezi li sezaryen istiorum...fakat tam olarak epidurali spinali ve genelin zorlugunu kolayligini bilmiorum yasanmis deneyimli sizlerden ogrenmek istedim....eger paylasirsaniz cok sewinirim neler yasandigini....zira herkes bisi soyleip cok korkutmakta napicagimi bilmiorum.....
Kızlar çok sağolun.
Sütün çare olmadığının farkındayım ama gece gece yapacak birşey bulamadım.
Gaviscon icmekten artik sıkıldım.
Inanin resmen şuruba bağışıklık kazandı midem :)
Patates suyunu denedim ama o da fayda etmedi.
Şu yaşıma kadar hiç mide sorunu yasamamistim taki hamile olana kadar.
Dogumdan sonra gecr diyorlar bekleyecegim olmazsa tedavi göreceğim sanırım.
Tatlım çok ama çok geçmiş olsun.
İnşallah düzelecek kolu.
Kiz kardeşimin doğumunda aynısını annem yaşamıştı.
Sürekli agliyordu bende düşkündüm kardesime o agladikca hasta hasta deyip duruyordum.
Icime doğmuş demek ki annemler hastaneye götürdülerinde kolunun kırıldığıni ogrenmislerdi.
Daha kırkı cıkmamıştı küçüğümun.
Kalıcı bir hasar bırakır demişlerdi ama daha küçük oldugu icin normal bir sekilde kaynadi.
Hiç korkma olur mu.
Eminim düzelecek.
Bak ne güzel kolunun tepki verdiğini de görmüşsun
Icini ferah tut. Kocaman öp yerime minigini hemde kolundan ♥♥♥
1 + 1 = İdil ♥
Odalara kacip kacip agliyorum. Neye agladigimi da bilmiyorum. Aglamam icin birinin dolunay demesi yetiyogccek insallah
Odalara kacip kacip agliyorum. Neye agladigimi da bilmiyorum. Aglamam icin birinin dolunay demesi yetiyogccek insallah
Canim noldu? Ben gecmisi oluyamadim cok, canin sıkılmıs. Cok haklisin tutarsizliga tahammul edilemiyo ama heryerde oyle. Hep ayni doktor kontrol etse bile tutarsizlik oluyo. Sen icini ferah tut, senin nazli cimcimen daha gelmeden size yaramazliklar yapiyo
Canimmmm cok sevindimm. Ayni gun dunyaya gelmis meleklerimiz :) Allahim onlara ve yum
Meleklere uzun omurler versin :)
Canim yara icin su aventin gogus kalkani beni inanilmaz tahatlatti. Snowyden duydum test edip onayladim siddetle tavsiye ederim :)
Bebegin de insallah sagligina kavusacak annesi, hic uzme kendini. Sapasaglam bi guzellik olacak.
Kızlar çok sağolun.
Sütün çare olmadığının farkındayım ama gece gece yapacak birşey bulamadım.
Gaviscon icmekten artik sıkıldım.
Inanin resmen şuruba bağışıklık kazandı midem :)
Patates suyunu denedim ama o da fayda etmedi.
Şu yaşıma kadar hiç mide sorunu yasamamistim taki hamile olana kadar.
Dogumdan sonra gecr diyorlar bekleyecegim olmazsa tedavi göreceğim sanırım.
Tatlım çok ama çok geçmiş olsun.
İnşallah düzelecek kolu.
Kiz kardeşimin doğumunda aynısını annem yaşamıştı.
Sürekli agliyordu bende düşkündüm kardesime o agladikca hasta hasta deyip duruyordum.
Icime doğmuş demek ki annemler hastaneye götürdülerinde kolunun kırıldığıni ogrenmislerdi.
Daha kırkı cıkmamıştı küçüğümun.
Kalıcı bir hasar bırakır demişlerdi ama daha küçük oldugu icin normal bir sekilde kaynadi.
Hiç korkma olur mu.
Eminim düzelecek.
Bak ne güzel kolunun tepki verdiğini de görmüşsun
Icini ferah tut. Kocaman öp yerime minigini hemde kolundan ♥♥♥
1 + 1 = İdil ♥
Canim bende almistim onu ama bebegim kabul etmiyorcok zorladim ama almadi (
Gülüm senin bahsettiğin göğüs ucu koruyucu (kelebek göğüs ucu). Kalkan emzirme dışında kullanılan bir aparat. Olay zaten kremledikten sonra meme ucuna hiçbir şeyin değmemesi. Kalkan da bu korumayı sağlıyor.
En güzeli çıplak gezmek te, ev müsait degil
Canim bugun kontolunuz vardi. Naaptiniz merak ettim?
Aynenbazen ben unutuyorum goguslerimi disarda esim uyariyor yatak odasindan cikarken