2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
inşallah gönlüne göre olur ben çok normal istedim ama olmuyor 37+4 de alalım dedi dr erkenmi diyede düşünüyorum :KK43:

risk olduğu için mi öyle dedi eğer bir risk yoksa en azından 38+ 4ü falan bekle. benim bebek şuan 39. haftayı gösteriyor ultrasonda 37. haftadayım normalde şuan. ama risk olmazsa 39+0 a kadar bekleteceğim.

Tunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz.. Tek tek alinti yapamadim zira zamanla yarisiyorum minişim uyurken evimin islerini yapayim dedim sonra minişimi yikadik annemle basinda konak olacak gibi hemen zeytinyagi surdum karnini doyurdum tabi aglaya aglaya :KK43: sanirim meme ucum kopacak :KK43: ayva cekirdegi iyi geliyor gibi aklinizda bulunsun
insaallah kisa surede atlatiriz.

Bu arada soran olmus evet 3,5 saatte dogurdum evet sanci surem cok olmadi ama catalda cok zorlandik anlatmak korkutmak istemedim ama 16-20 saat suren dogumlara bakarsak kolay gibi gorunuyor cok sukur.. Son 45 dk'm zor gecti 3 doktor girdi dogumuma omuzu o yuzden kirilmis neyse bugun banyo yaptirirken biraz hareket gordum iyiye gidecek İnşallah dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri..

Dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum saglikla buyutun İnşallah :KK16:

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir doğum yapanlar varsa da hayırlı uğurlu olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet sonunda bende meleğine kavuşanlar grubuna girdim bende 1 nisan günü saat 14.50 de meleğim Elif Nisa'm kavuştum 4kiloya yakın ve 52 cm ile dünyaya geldi meleğim kızmda bende çok şükür iyiyiz hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun anca nete girebildim dün perşembe günü akşam anca eve gelebildik giremedim şimdi meleğim uyurken haber edeyim dedim en yakın zamanda da hikayemi paylaşıcam sizinle kızlar hepinizi öpüyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun annelik çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım gözün aydın.allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.çoookk mutlu bir çocuk olsun inşallah.:nazar:

günaydın canımmm hatta günaydın herseye yeten anne :))))

:KK70::KK70::thumbup:

Tunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz.. Tek tek alinti yapamadim zira zamanla yarisiyorum minişim uyurken evimin islerini yapayim dedim sonra minişimi yikadik annemle basinda konak olacak gibi hemen zeytinyagi surdum karnini doyurdum tabi aglaya aglaya :KK43: sanirim meme ucum kopacak :KK43: ayva cekirdegi iyi geliyor gibi aklinizda bulunsun

Bu arada soran olmus evet 3,5 saatte dogurdum evet sanci surem cok olmadi ama catalda cok zorlandik anlatmak korkutmak istemedim ama 16-20 saat suren dogumlara bakarsak kolay gibi gorunuyor cok sukur.. Son 45 dk'm zor gecti 3 doktor girdi dogumuma omuzu o yuzden kirilmis neyse bugun banyo yaptirirken biraz hareket gordum iyiye gidecek İnşallah dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri..

Maşallah prensesine. Inşallah düzelecek gülüm, dualarim tüm kuzular için.

:KK62::KK16::KK49:2014 NiSAN ANNELERi DOĞUM YAPANLAR LİSTESİ:KK49::KK16::KK62:

SıraNisan annelerimiz:KK49:Bebiş İsimlerimiz:nazar:Bebiş Doğum Tarihlerimiz:nazar:
1filizfffAli Kenan:KK55:14-01-2014
2yapraksızyoncaAhmet Tuna:KK55:04-03-2014
3filologumAhmet:KK55:05-03-2014
4pixes28Ata:KK55:
5aylin06Kız-Erkek:KK8::KK55:
6anneoluyor:KK8:
7suay82Aybüke:KK8:10-03-2014
8secret_88:KK55:14-03-2014
9celibonnn:KK8:14-03-2014
10kryİpek Asya:KK8:15-03-2014
11melek1992:KK8:16-03-2014
12kuzey16Tunç:KK55:20-03-2014
13sevinc007:KK8:20-03-2014
14dilemek:KK55:?-03-2014
15ebraremelSadık:KK55:21-03-2014
16GIZLEM30:KK55:21-03-2014
17rengarenk55:KK55:24-03-2014
18fefilifaHatice Büşra:KK8:25-03-2014
19moma:KK8:25-03-2014
20dilemek:KK8:25-03-2014
21anarPoyraz:KK55:26-03-2014
22avare34Yusuf:KK55:26-03-2014
23nhnchn:KK8:26-03-2014
24SnowyyKerem:KK55:28-03-2014
25slavemasterrKayra Osman:KK55:29-03-2014
26prioriYağız:KK55:29-03-2014
27kubizm:KK55:30-03-2014
28ven:KK8:31-03-2014
29BrujaVDolunay:KK8:01-04-2014
30UmRaN__63Elif Nisa:KK8:01-04-2014
31phloxinheart:KK55:02-04-2014
32svnc83:KK8:03-04-2014
33ponponpon:KK55:02-04-2014

ponponpon;34744937]Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...[/QUOTE]
Slm canim bende senin gibiydim.dogumdan sonra ilk 3 gun sutum gelmedi yanj geldi ama cok az.humana mama verdik ilk 10 cc ile basladik sonra doymamaya baslayinca bazen 20 verdik.dun ilk kontrolumuz vardi.doktor gunde 2 sefen 30 cc ye kadar verebilirsin dedi.ilk3 gunden sonra sutum geldi ama 3 gun boyunca surekli makina ile sagip verdik sutumu azda olsa.sonrasinda meme almakta biraz zorlandi biberona alistigi icin ama pes etme savas.simdi bi sorunumuz yok once emiyo eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.
merhaba kızlar! ben de çarşamba günü sezaryenle doğum yaptım:KK16:
ağrım sızım beklediğim kadar olmadı çok şükür!
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim bekleyenlere sizi çok güzel bi süpriz bekliyor haber vereyim:)
oğlum 3350gr 50 cm doğdu.
sütüm gelmedi henüz ama ben ne kadar çok acısa sa bebeğime mama vermeden önce emziriyorum.
annelik harika bi duyguymuş gerçekten müthiş!
Allah analk babali buyutsun canim.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu guzelligi.
herkese iyi akşamlar kızlar dün saat 10.10 da spinal anesteziyle meleğim dünyaya geldi. çok şükür şu an evimizdeyiz ağrım biraz var ama geçicek. allah herkese bu duyguyu nasip etsin. şu an sütüm yok sağmaya çalışıyoruz su gibi bşy geliyor azcık bebeğe emzirmek için verince bişey gelmiyor oda sinirleniyor mecburen mama veriyoruz yoksa ortalığı ayağa kaldııyor. inşallah sütümde gelir humana still tea önerdiler onu içiyorum bakalım bi faydası olacakmı darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına

Allah anali babali buyutsun Canin.bende senin gibiydim.humana still te iciyorum ise yatiyo.bunun yaninsa bol su ve cig yesillik tuket.sekersiz incir hosafi ictim kilo yapmasin diye sekersiz yapti annem.kuru incir yiyorum 3 4 tane.ilik dus al surekli.benim 3 gun uzerine geldibsutym ama biberona alistigi icin biraz zorlandim emzirmekte simdi bi sikintimiz yok allaha sukur once emziriyorum eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.doktorda gunde 2 sefer 30 cc ye kadar mama verebilirsim dedi.

merhabalar ben mayis annesindeyim aslinda fakat iki kez acillik olduk gectigimiz hafta serum yedik...dr. 1.2 hafta daha tutmak icin elimden geleni yapicam cigerleri kendiliginden gelissin dedi.....baktim ki is ciddiye bindi aldi beni bir telas bir nisan annesi olucam saniyorum...bende size goz atmak bilgilerinizden faydalanmak istedim.....hepinize hayirli dogumlar hayirli ewlatlar nasip etsin rabbim.....birde merak ettigim bir konu war ben genel anestezi li sezaryen istiorum...fakat tam olarak epidurali spinali ve genelin zorlugunu kolayligini bilmiorum yasanmis deneyimli sizlerden ogrenmek istedim....eger paylasirsaniz cok sewinirim neler yasandigini....zira herkes bisi soyleip cok korkutmakta napicagimi bilmiorum.....

Allah bagislasin tatlim
Bebis nasil?
Herhangi bir sıkıntısi oldu mu?Nefes alma,emme??

nefes almada problem yok emme de de problem yok ama benım gogsum ıle alakalı ememıyor gogus ucum cok sert .Sagıp bıberonla verıyorum ama hergun normal emdırmeye ugrasıyorum ama olomadı henuz ama pes etmeyecegım.

canım süt içmek miğdeyi o anlık rahatlatıyor daha sonra 2 katı ile geri dönüyor hem tvde profdan dinlemiştim
hemde doktora gitmiştim hamilelik öncesi miğde rahatsızlıgından dolayı doktor bu şekilde acıklamıstı olabildiğince süt son care olsun demişti bana
aklında olsun:KK52:
ayrıca bebeğin ölçümlerinin farklı cıkması herkesi endişelendirirdi ama cihazlar cok fark ediiyor kafa ölçümünde de bel cevresi ölçümünde de 1 milimlik bile pay değişik sonuclar gosterıyor bu zamana kadar bir sıktını cıkmamıştı rabbim korusun cıkmazda inşallah üzme kendini

geçmişte ülser tedavisi görmüş biri olarak sana diyeceğim süt midenin dostu değil düşmanıdır. benim diyet listemde domates süt ve bulgur kesinlikle yasaktı. zaten sütün faydası olsa 2 lt içmene gerek yok 1 bardakta da fayda ederdi ama fayda etmiyor. süt yerine ılık su iç rahatlatıyor. ya da artık böyle idare edeceğiz benimde felaket yanıyor. otururken bile yanıyor. katı meyve sıkacağın varsa sabah ve akşam aç karna patatesi kabuklarıyla birlikte suyunu çıkar (1 çay bardağı) iç. 2 gün uygula bunu miden düzelecektir. bende katı meyve sıkacağı yok o nedenle yapamıyorum ama artık bebek doğunca şart olacak katı meyve sıkacağı almam gerekli sanırım. bebeğin baş çevresini de çok sorun etme en tecrübeli doktorlarda ölçümlerde hata yapabilir. birde sürekli ölçümler farklı çıkıyorsa o hastanenin ölçümlerine güvenme. benimkine de hep kafa büyük diyorlar ama artık aldırmıyorum. rabbim her organı birbirine uyacak şekilde düzenlemiş her insanda.
Kızlar çok sağolun.
Sütün çare olmadığının farkındayım ama gece gece yapacak birşey bulamadım.
Gaviscon icmekten artik sıkıldım.
Inanin resmen şuruba bağışıklık kazandı midem :)
Patates suyunu denedim ama o da fayda etmedi.
Şu yaşıma kadar hiç mide sorunu yasamamistim taki hamile olana kadar.
Dogumdan sonra gecr diyorlar bekleyecegim olmazsa tedavi göreceğim sanırım.

Tatlım çok ama çok geçmiş olsun.
İnşallah düzelecek kolu.
Kiz kardeşimin doğumunda aynısını annem yaşamıştı.
Sürekli agliyordu bende düşkündüm kardesime o agladikca hasta hasta deyip duruyordum.
Icime doğmuş demek ki annemler hastaneye götürdülerinde kolunun kırıldığıni ogrenmislerdi.
Daha kırkı cıkmamıştı küçüğümun.
Kalıcı bir hasar bırakır demişlerdi ama daha küçük oldugu icin normal bir sekilde kaynadi.
Hiç korkma olur mu.
Eminim düzelecek.
Bak ne güzel kolunun tepki verdiğini de görmüşsun
Icini ferah tut. Kocaman öp yerime minigini hemde kolundan ♥♥♥

1 + 1 = İdil ♥

Gözünüz aydın arkadaşlar, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin. Sutunuz de en kısa zamanda gelir inşallah.

Iyi yolculuklar canım. Maşallah tosununa, inşallah sütün de gelir; paşanı rahat rahat beslersin gülüm.

Hayırdır gülüm. Bak nisanın ilk annesi de oldun maşallah, sana gülmek yakışır:KK70::KK70:
Odalara kacip kacip agliyorum. Neye agladigimi da bilmiyorum. Aglamam icin birinin dolunay demesi yetiyo :KK43: gccek insallah
Kızlar telden giriyorum hepinize çok teşekkür ederim.
Böyle heyecanla doğum tarihini belirleyeceğiz diye gidip belirli belirsiz şeyler duymak insanın canını sıkıyor işte.
Bana bakan 6 tane doktor var.
Daha önce belirttigim gibi annem hemşire ve çalıştığı hastaneye gidiyorum.
Doktorlarimin çoğunu tanıdık yıllardır.
Ama bazen asistanlara denk gelebiliyorum.
Milimlik ölçüm hatalarıyla böyle 2 hafta falan geride gözüke biliyor.
Ona da kabul.
Ama bugün bakan doktorum hepsinden deneyimli onun bu şekil bir sonuç çıkarması beni tedirgin etti...
Çok yoğun bir gündü 3 sezeryana girip benimle ilgilendi.
Belki de tam adapte olamadı bana.
O yüzden salı günü nöbetçi olduğu için tekrar çağırdı.
İnşallah bu sefer doğru ve net olan şeylerle geri dönerim.

1 + 1 = İdil ♥
Canim noldu? Ben gecmisi oluyamadim cok, canin sıkılmıs. Cok haklisin tutarsizliga tahammul edilemiyo ama heryerde oyle. Hep ayni doktor kontrol etse bile tutarsizlik oluyo. Sen icini ferah tut, senin nazli cimcimen daha gelmeden size yaramazliklar yapiyo :KK66:
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir doğum yapanlar varsa da hayırlı uğurlu olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet sonunda bende meleğine kavuşanlar grubuna girdim bende 1 nisan günü saat 14.50 de meleğim Elif Nisa'm kavuştum 4kiloya yakın ve 52 cm ile dünyaya geldi meleğim kızmda bende çok şükür iyiyiz hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun anca nete girebildim dün perşembe günü akşam anca eve gelebildik giremedim şimdi meleğim uyurken haber edeyim dedim en yakın zamanda da hikayemi paylaşıcam sizinle kızlar hepinizi öpüyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun annelik çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Canimmmm cok sevindimm. Ayni gun dunyaya gelmis meleklerimiz :) Allahim onlara ve yum
Meleklere uzun omurler versin :)

Canim yara icin su aventin gogus kalkani beni inanilmaz tahatlatti. Snowyden duydum test edip onayladim siddetle tavsiye ederim :)
Bebegin de insallah sagligina kavusacak annesi, hic uzme kendini. Sapasaglam bi guzellik olacak.

merhabalar ben mayis annesindeyim aslinda fakat iki kez acillik olduk gectigimiz hafta serum yedik...dr. 1.2 hafta daha tutmak icin elimden geleni yapicam cigerleri kendiliginden gelissin dedi.....baktim ki is ciddiye bindi aldi beni bir telas bir nisan annesi olucam saniyorum...bende size goz atmak bilgilerinizden faydalanmak istedim.....hepinize hayirli dogumlar hayirli ewlatlar nasip etsin rabbim.....birde merak ettigim bir konu war ben genel anestezi li sezaryen istiorum...fakat tam olarak epidurali spinali ve genelin zorlugunu kolayligini bilmiorum yasanmis deneyimli sizlerden ogrenmek istedim....eger paylasirsaniz cok sewinirim neler yasandigini....zira herkes bisi soyleip cok korkutmakta napicagimi bilmiorum.....

Geçmiş olsun canım, yavrun vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Her doğum / tecrübe farklı gülüm. Anestezine doktorunun tavsiyeleri ile karar verirsen daha isabetli olur. Kendini kimsenin kötü tecrübeleri ile korkutma, uzman çok önemli.

Kızlar çok sağolun.

İnşallah düzelecek kolu.
Sürekli agliyordu bende düşkündüm kardesime o agladikca hasta hasta deyip duruyordum.
Icime doğmuş demek ki annemler hastaneye götürdülerinde kolunun kırıldığıni ogrenmislerdi.
Kalıcı bir hasar bırakır demişlerdi ama daha küçük oldugu icin normal bir sekilde kaynadi.
Hiç korkma olur mu.
Eminim düzelecek.

1 + 1 = İdil ♥

Reflu yalanı bırakmadı bir türlü canım. Senin de.dediğin gibi doğumdan sonra geçer inşallah. Az kaldı canım...

Odalara kacip kacip agliyorum. Neye agladigimi da bilmiyorum. Aglamam icin birinin dolunay demesi yetiyo :KK43: gccek insallah

Prensesinin senden daha güzel olduğunu gördün, kiskandigindan agliyorsun kesin:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şaka bir yana, normal gülüm. Ben de yüzüne baktıkça ağlıyorum. Acaba kaderi nasıl olacak, kiracaklar mi uzecekler mi kuzumu diye... Annelik kalbi çok yumuşatıyor:p

Canim noldu? Ben gecmisi oluyamadim cok, canin sıkılmıs. Cok haklisin tutarsizliga tahammul edilemiyo ama heryerde oyle. Hep ayni doktor kontrol etse bile tutarsizlik oluyo. Sen icini ferah tut, senin nazli cimcimen daha gelmeden size yaramazliklar yapiyo :KK66:

Canimmmm cok sevindimm. Ayni gun dunyaya gelmis meleklerimiz :) Allahim onlara ve yum
Meleklere uzun omurler versin :)

Canim yara icin su aventin gogus kalkani beni inanilmaz tahatlatti. Snowyden duydum test edip onayladim siddetle tavsiye ederim :)
Bebegin de insallah sagligina kavusacak annesi, hic uzme kendini. Sapasaglam bi guzellik olacak.

Canim bende almistim onu ama bebegim kabul etmiyor :KK43: cok zorladim ama almadi :KK43:(

Kızlar çok sağolun.

İnşallah düzelecek kolu.
Hiç korkma olur mu.
Eminim düzelecek.

1 + 1 = İdil ♥

Canim cok rahatladim Allah razi olsun sana da gecmis olsun cnm bir an once gecer ins..
Opmez olurmuyum operim tabi :)

Canim bende almistim onu ama bebegim kabul etmiyor :KK43: cok zorladim ama almadi :KK43:(

Gülüm senin bahsettiğin göğüs ucu koruyucu (kelebek göğüs ucu). Kalkan emzirme dışında kullanılan bir aparat. Olay zaten kremledikten sonra meme ucuna hiçbir şeyin değmemesi. Kalkan da bu korumayı sağlıyor.

En güzeli çıplak gezmek te, ev müsait degil:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gülüm senin bahsettiğin göğüs ucu koruyucu (kelebek göğüs ucu). Kalkan emzirme dışında kullanılan bir aparat. Olay zaten kremledikten sonra meme ucuna hiçbir şeyin değmemesi. Kalkan da bu korumayı sağlıyor.

En güzeli çıplak gezmek te, ev müsait degil:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tatlim onuda aldim aventin 2 li onu kullaniyorum ama gece rahat edemiyorum kullandigim zaman biriken sutleri posetliyorum ama gogus ucuma bi etkisi olmadi sadece sutleri biriktiriyor

Aynen :KK1: bazen ben unutuyorum goguslerimi disarda esim uyariyor yatak odasindan cikarken :KK1::KK1:

Son düzenleme:
Canim bugun kontolunuz vardi. Naaptiniz merak ettim?

Evet gittik canim cok sukur bizim minik 3kg olmus sasirdik valla bir haftada 300 gr almis :) hersey yolunda dedi 11 nisan sabah 8 de randevumuz alindi kavusucaz insallah. Yarin nst ye girmemizi istedi bakalim onda da sorun cikmaz insallah.
Sen de asiri duygusallasmissin sanirim . Ah bu hormonlar yapiyor hep. Gecicek insallah hassas bir donemdesin sabret canim:)
Bu arada hastaneden (hemsireler falan)ve odalardan memnun kaldin mi canim?

X