- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Maşallah sana snowy cim pozitifliginle moral oluyosun gerçekten
Benim doğum gecikti aynen dediğin gibi günde alakalı alakasız 10 kişi arıyordur sanırım doğurmadın mı ah neden gecikti bi ton soru, zaten kendi stresim kendime yetiyor bi de bu insanlarla ugrasmak çok zor, meleğim gelince de devam ederse bu durum bikaç kişinin saçını başını yollarım artık affetmem valla
Cennet kokulu keremi öp yerime
Stres yapma hic gülüm, bebeğin sağlıkla gelecek inşallah. Ama hazırla kendini gerçekten sürekli arayıp herşeyi soruyorlar
Kızlar moralim bozuk.kizim bir türlü emmiyor sütüm suan gayet iyi ama .ve sarılık oldu..sarılık degeri her geçen gün artiyorve baya kilo kaybetti.2900 doğdu 4 günde 360 gram verdi şuan 2540 gram..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Emmeme nedeni nedir gülüm?
Benim oğlum da 6 günde 300 gr kaybetti gülüm. Onlar zaten ödemli doguyorlar. Ilk hafta %10 oranında kilo kaybetmeleri normal kabul ediliyor. 15. Gün doğum ağırlığına ulaşması herşeyin yolunda olduğunu gösterir. Kilosunu düşünme, beslenmesine odaklan canım. Inşallah sariligi atlatır.
Aldirdim hemen esime. Su an rahatlamis hissediyorum ama 40 dk dan fazla kullanmayin diyo. Emmedihi aralarda surekli kalsa nolur. Ben tedavi asamasina gec kaldim, bayaa catladi goguslerim. Ama cok tesekkur ederim su rahatlik yeter :) kizimin ismi Dolumay teyzesi :)
Maşallah ikinize de
Göğüs uçları toparlanincaya kadar sürekli kullan canım. Lansinoh da kullanıyorsundur, sık sık sur; iki güne rahatlarsin sanirim. Bir de aventin yine kelebek meme uçları var. Onlarla emziriyorsun. Diğer yorumlarda görüp almıştım, ihtiyacım olmadı şükür ama sen iyileşmeyi hızlandırmak için deneyebilirsin.
Iyilestikten sonra emzirmek çok keyifli hale gelecek
Slm kizlar.bugun ogluma kavusali 6 gun oldu.pamuk gibi teyzeleri masallah.birbirimize alismaya calisiyoruz.o bana biz ona.her gunu baska.sutum geldi oglum 2 gundur emiyo.cok mutluyum ama mama takviyeside yapiyoruz sutum daha henuz yetmiyo ama oda cogalacak.cok mutluyum.allah isteyen herkese bole bir guzelligi nasip etsin.
Dogum hikayeme gelince 29 mart gunu sabah 7.30 da hastahanedeydik.doktorum sagolsun hic bekletmeden ilk beni aldi.epidural sezeryan ile 8.45 de olglum 3670 gr 51 cm olarak dunyaya geldi.sezeryana teyzemle girdim ilk bas biraz tedirgindim ama okadar neseli bir ekip vardiki amelyathanede stres falan kalmadi.cok guzel gecti amelyatim.suan ikimizde cok iyiyiz.dikislerim sadece oturup kalkerken sizliyo azcik okadar.hatta dun aksam oglum uyuduktan sonra anneannesibe birakip esi le sahile cay icmeye bile indik.
Yarin ilk kontrolumuz var doktorda ve aile hekimliginde.gene kan alacaklar topugundan
Gözün aydın canım, maşallah tosununa; rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Sutun emzirdikce artacak, hiç takma kafana
Son düzenleyen: Moderatör: