2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım benimde geçen hafta 121 di bu hafta 116 ya düşmüş doktor 100 altına düşmemesi lazım dedi. neden düşüyor bi bilgin var mı ben doktoruma sormayı unuttum

100 bının altında rısklıymıs canım kan kaybı olabılıyormus doğumda bende korktum ınsallah düşmez eger düşerse doğumda müdahale gerekıyormus onun ıcın hastanenın cok ıyı olması gerek bugun başka bı doktorla gorustum oyle dedı cok dıkkatlı olunması gerek düşerse dedı onun ıcın unuversıte hastanesine gıt dedı gece doğum baslar bısey olur kanama durmaz takvıye gerekebılır dedı

bende ozelden mesaj yazmıştım canım ne oldu neden acıl doğum gerektı allah bır avaz da kurtarsın

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem

canım sana yazıcam dıye başka arkadsı etıketlemısım ne oldu neden açıl sezeryan gerektı bende korkuyorum plt düşmez ınsallhh senın suan kacta

Son düzenleyen: Moderatör:

Sinem'i ben de görmedim bayadir. Ya doğum olmuştur ya da "geliyordur".

Inşallah güzel haberlerini alırız.

yahu bu Sinem de yok ortalıkta :26:
Oda mı doğum yaptı acep

daha doğum yapmadım canlarım
bikaç gündür pek ii değildim vajina kemiğim çok ağrıyodu devamlı yattım..
bugünde çarşamba olduğu için annemdeydim hastaneye gitmek için..
nst bağlandık sancı yok hareketler iyi..
muayene olduk..3200 49 50 cm olmuşuz..
cihazlarda ölçüm hatalı olabilir ama göbeğine baktığım zaman normal gibi görünüyo dedi doktorumuz..
ayrıca çatı muayeneside oldum acı hissetmedim çok rahattım sadece doktorumdan kaynaklı bi acı hissettim ondada doktorum özür diledi zaten..
bi kemik varmış o beni biraz zorlayabilirmiş onun dışında normal doğuma uygunmuşum..
çok çok zorda kalırsak sezeryanı mecburen düşüncez dedi elif hanım..
salı günü evimi temizlettiriyorum..
artık eşimle konuşup annemlere hangi gün gideceğimze karar vericez..
şimdilik bizde haberler bu kadar..
umarım hepinizde iyisinizdir

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem

Canım Allah bi avazda kurtarsın, bebeğini sağ salim kucağına al inşallah.

sağlıkla doğsun,kolayca atlat inşallah.Bize de anlat sezeryan etkilerini vaktin olunca olur mu

Sinem canim iyi olmana çok sevindim...
Ağrılar artık öyle normal geliyor ki gözüme geçmiş olsun demek yerine genel sağlığını soruyorum
Kac gün kaldi dogumuna?
Telden girdiğim için göremiyorum.

1 + 1 = İdil ♥

Sanırım şu çatı muanesini bana da yaptılar geçen acile gittiğimde açıklık var mı yok mu diye baktılar da.
3 parmak olayı değil mi :)

1 + 1 = İdil ♥

Bu ayın 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm rüyamda bakalım olacak mı :)

1 + 1 = İdil ♥

beyaz jöle kıvamında tek parça bi akıntı ne ola ki :26:

Bana da açık sarı renkte bir akıntı geliyor kaç gündür canım.
Öğrendiğim kadarıyla rahim ağzı gevşemeye başlıyormus.
Gelen akıntı o yüzdenmis.

1 + 1 = İdil ♥

Bana da açık sarı renkte bir akıntı geliyor kaç gündür canım.
Öğrendiğim kadarıyla rahim ağzı gevşemeye başlıyormus.
Gelen akıntı o yüzdenmis.

1 + 1 = İdil ♥

saol canım içimi ferahlattın
nişan olması için pembemsi veya kahvemsi mi olmalıymış öyle bişeyler okudum ama strese girmedim değil canım henüz kimse yok yanımda haftasonu annem gelcek kuzuşun birazcık sabretmesi lazım yani

Evet tatlim pembemsi ve ya kahve rengi su gelmesi lazım.
Nişan böyle akıntı şeklinde olmuyormus.
Sabreder merak etme :)
Rahim kendini hazirliyormus su an.

1 + 1 = İdil ♥

Bende çarşamba sezeryan olacam kızlar ölüyorum korkudan :-(

Tatlım neden strese sokuyorsun kendini.
Bak kaç kisi sezeryan oldu ve gayet sagliklilar.
Lütfen kendini yorma ve tedirgin etme.
Göz açıp kapayincaya kadar Meleğin kollarinda olacak

1 + 1 = İdil ♥

Iyi olmanıza sevindim canım. Tosununa da maşallah, vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

Annenlere neden gidiyorsunuz, aynı şehirde değil miydiniz?

Bu ayın 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm rüyamda bakalım olacak mı :)

1 + 1 = İdil ♥

Kendini beklenti içine sokma gülüm, bak be güzel doğal sürecin ilerliyor; bedenin kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor. Tadını çıkar bu sürecin

Değmez mi, o kadar masumlar ki...bakmaya doyamiyor, dokunmaya kiyamiyorum

Canım yeniden hayırlı olsun. Acılar geçecek gülüm, yakında çok daha.iyi hissedeceksin. Tez vakitte toparlanmani umuyorum.
Tesekkur ederim canimmmmm :) sabirsizlikla bekledigim kadar varmis, oyle guzel bisey ki taze annelik :) her turlu aciya katlanirim. Ameliyat degil de gogus agrilari daha cok zorluyo beni yaraliiiiyiiiimmmmm yaraliii keremi op benim icin
Gecmis olsun tatlosumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…