canım benimde geçen hafta 121 di bu hafta 116 ya düşmüş doktor 100 altına düşmemesi lazım dedi. neden düşüyor bi bilgin var mı ben doktoruma sormayı unuttum
Evet tatlim ilk defa bu kadar onde normalde son zamanlarda 1 bilemedin 2 hafta onde cikiyordu ama bu sefer radyolog 3 hafta onde cikardihaftasini okadar kafama takmiyorum ne zaman isterse o zaman gelsin :) ama yoruldum resmen sanki yillardir tasiyorum son zamanlar yuruyemiyorum bile sonumuz hayir olsun insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem
snowyy cancağızım
Maşallah sana
Hem kereme yetebiliyorsun , hemd topigimize
yahu bu Sinem de yok ortalıkta :26:
Oda mı doğum yaptı acep
Sinem'i ben de görmedim bayadir. Ya doğum olmuştur ya da "geliyordur".
Inşallah güzel haberlerini alırız.
yahu bu Sinem de yok ortalıkta :26:
Oda mı doğum yaptı acep
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem
beyaz jöle kıvamında tek parça bi akıntı ne ola ki :26:
Bana da açık sarı renkte bir akıntı geliyor kaç gündür canım.
Öğrendiğim kadarıyla rahim ağzı gevşemeye başlıyormus.
Gelen akıntı o yüzdenmis.
1 + 1 = İdil ♥
Bende çarşamba sezeryan olacam kızlar ölüyorum korkudan :-(
saol canım içimi ferahlattın
nişan olması için pembemsi veya kahvemsi mi olmalıymış öyle bişeyler okudum ama strese girmedim değil canım henüz kimse yok yanımda haftasonu annem gelcek kuzuşun birazcık sabretmesi lazım yani
Bende çarşamba sezeryan olacam kızlar ölüyorum korkudan :-(
daha doğum yapmadım canlarım
bikaç gündür pek ii değildim vajina kemiğim çok ağrıyodu devamlı yattım..
bugünde çarşamba olduğu için annemdeydim hastaneye gitmek için..
nst bağlandık sancı yok hareketler iyi..
muayene olduk..3200 49 50 cm olmuşuz..
cihazlarda ölçüm hatalı olabilir ama göbeğine baktığım zaman normal gibi görünüyo dedi doktorumuz..
ayrıca çatı muayeneside oldum acı hissetmedim çok rahattım sadece doktorumdan kaynaklı bi acı hissettim ondada doktorum özür diledi zaten..
bi kemik varmış o beni biraz zorlayabilirmiş onun dışında normal doğuma uygunmuşum..
çok çok zorda kalırsak sezeryanı mecburen düşüncez dedi elif hanım..
salı günü evimi temizlettiriyorum..
artık eşimle konuşup annemlere hangi gün gideceğimze karar vericez..
şimdilik bizde haberler bu kadar..
umarım hepinizde iyisinizdir
Bu ayın 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm rüyamda bakalım olacak mı :)
1 + 1 = İdil ♥
Tesekkur ederim canimmmmm :) sabirsizlikla bekledigim kadar varmis, oyle guzel bisey ki taze annelik :) her turlu aciya katlanirim. Ameliyat degil de gogus agrilari daha cok zorluyo beniDeğmez mi, o kadar masumlar ki...bakmaya doyamiyor, dokunmaya kiyamiyorum
Canım yeniden hayırlı olsun. Acılar geçecek gülüm, yakında çok daha.iyi hissedeceksin. Tez vakitte toparlanmani umuyorum.
Gecmis olsun tatlosumm :)daha doğum yapmadım canlarım
bikaç gündür pek ii değildim vajina kemiğim çok ağrıyodu devamlı yattım..
bugünde çarşamba olduğu için annemdeydim hastaneye gitmek için..
nst bağlandık sancı yok hareketler iyi..
muayene olduk..3200 49 50 cm olmuşuz..
cihazlarda ölçüm hatalı olabilir ama göbeğine baktığım zaman normal gibi görünüyo dedi doktorumuz..
ayrıca çatı muayeneside oldum acı hissetmedim çok rahattım sadece doktorumdan kaynaklı bi acı hissettim ondada doktorum özür diledi zaten..
bi kemik varmış o beni biraz zorlayabilirmiş onun dışında normal doğuma uygunmuşum..
çok çok zorda kalırsak sezeryanı mecburen düşüncez dedi elif hanım..
salı günü evimi temizlettiriyorum..
artık eşimle konuşup annemlere hangi gün gideceğimze karar vericez..
şimdilik bizde haberler bu kadar..
umarım hepinizde iyisinizdir