2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem

canım gözün aydın saglıkla gelsin sende agrısız sızısız atlatırsın inşallah :)))

Benim kız artık yerine sığmıyor
Resmen kemik kuvvetini hissediyorum ittiği zaman kendini
Şafak 13
Sabırsızlanmanın kimseye faydası yok demi?

Şafak 18:)) aynı durumdayız. Ben doğum haberlerini aldıkça sabırsızlanıyorum eşim de cikar artık çocuğu da sevelim diyo:) son ay gerçekten gecmiyormus
..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem
Dualarımız seninle ve meleğinde canım
Allah yardımcınız olsun guzel haberlerini yaz bize de

Bundan sonra 1 nisanlar senin için daha anlamlı olacaktır
Okulda öğrencilerin, evde minigin ♥
Her yerde süprizlerle dolu bir gün :) :) :)

1 + 1 = İdil ♥
:)) gelsin gelsin dedigim hic bi tarihte gelmedi, insallah gununde gelmez dedim gununde geldi :) daha bunun uzerine saka tanimiyorummm
Canim ben de ayni senin gibi o kadar notmal doguma adapte ettim ki kendimi. Son ana kadar da hersey normal gitti. Ama sancilar gelmeye baslamasina ve acilmalar istedigi gibi oasina ramen aksilikler filan oldu ve sezeryana alindim. Cok agladim, dogumhaneden cikarilip sezeryana alinirken, sezeryan boyumca. AMA hala niye agladigimi bilmiyorum. O anda oyle bir ruh halimdesin ki nasil oldugu onemli degil, saglikla gelsin bebegim diyosun. İnsallah dogumun gonlune gore olur. olmazsa naaparim diye dusunuyosun ya, o heyecanla dusunmezsin:)

Canim hayirli dogumlar plsun, saglikla helsin minigin

annem hep derdi tavuğun derisi bağırsakları çalıştırıyo diye..bende pek hoşlanmazdım ama durumlarımız belli kabızlık artınca derileride tükettim..inanmazsın gece uykumdan uyanıp tuvalete zor yetişiyordum..yani beni gecesine ishal yapıyodu

Maşallah tosununa canım, sağlıkla gelsin inşallah.

Bilgi için çok tesekkurler. Bu arada doğum yapmışsın. Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydın.

Teşekkürler gülüm

Gözün aydın canım hayırlı olsun, rabbim anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Güzel bir doğum olur inşallah canım, dua edeceğim. Bebeğini sağlıkla kucağına almani temenni ederim.

ayy ne güzel bi mutluluk tüm çekilen acılara değiyo gercekten . Rabbim beni de tüm bekleyenleride kavuştursun

Değmez mi, o kadar masumlar ki...bakmaya doyamiyor, dokunmaya kiyamiyorum

Canım yeniden hayırlı olsun. Acılar geçecek gülüm, yakında çok daha.iyi hissedeceksin. Tez vakitte toparlanmani umuyorum.

İnşallah çok güzel geçer, ağrısın sızısız bir doğum olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Şimdiden hayırlı olsun tatlım.

Şafak 18:)) aynı durumdayız. Ben doğum haberlerini aldıkça sabırsızlanıyorum eşim de cikar artık çocuğu da sevelim diyo:) son ay gerçekten gecmiyormus
..

bnim eşimde gelsin artık deyip duruyor :)
Eşim benden ağır geçirdi hamileliğimi

amin canım :)
Dediğin gibi B'nde sanki yıllardır hamilemişim gibi hissediyorum
Son ayda sanırım çok yorulduk psikolojik ve fiziksel olarak.

valla denemezsem ne olayım yeterki kurtulayım bu illetten ilginc olan kabızda degılım ama wc ye cıkamıyorum cıktıgımda sorunda yokmus gibi oluyor deli oluyorum ay atlatalım bunları baska bişi istemıyorum ya

snowyy cancağızım
Maşallah sana
Hem kereme yetebiliyorsun , hemd topigimize

Esmerim senin drun adi ne?
Haydarpasa numunedeydi degil mi?

Allah bagislasin tatlim
Bebis nasil?
Herhangi bir sıkıntısi oldu mu?Nefes alma,emme??

filizff
filizden haberi olan var mı? Aklıma gelmişken sorayım.
Görmüyorum ne zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…