2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
15 nisan bdt ama ne zaman gelir kızım kim bilir :)

1 + 1 = İdil ♥
Benimki de 13-14 nisanı gösteriyor BDT.
Doktorum artık hersey tamam bugun bile gelebilir demişti ama bende hiçbir belirti yok.Son birkaç haftadır normal akıntı gibi akıntım var ama bir anlama gelir mi bilmem ;p
Bakalım hangi gun gelecek prenseslerimiz :KK66:)

çevremde genel anestezi olanlar ilerleyenlerden bir şikayet duymadım ama epidural olan arkadaşlarım bana tavsiye etmediler. doğum anında kolaylık sağlıyor ancak aylar geçtikçe geçmeyen bel ağrıları yaşıyorsun dediler. hatta birtanesi episural normal yapmıştı. adet dönemlerinde çok kötü sancı çekiyorum sakın epidural olma dedi. ben kürtajda genel anestezi yaptırmıştım. uyanmakta bir sorun yaşamamıştım. hatta en günceli demet akalın doktoruna dava açmış sanırım uyuşma yaşıyormuş hala. ne bileyim sonuçta omuriliğe iğne vuruyorlar. ben genel anestezi tercih edeceğim

Bilgi için tesekkuler. Sana da hayırlı doğumlar dilerim. :emir_bebek:

Sevil ve simca tesekkur ederim. Asansorde o halde bile espiri yapabilio insan komikti bi yandan :KK66: sezeryan konusunda bisey konusmadik doktorumla haftaya kontrole cagirdi herhLde o zaman konusur belirleriz... Kordon konusunda endiseli degilim hatta normal dogumda bile duzeltebildiklerini biliyorum ama doktorlar risk almak istemiyorlar. Hakkimiza hayirlisi insallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kız artık yerine sığmıyor :KK1:
Resmen kemik kuvvetini hissediyorum ittiği zaman kendini :nazar::emir_bebek:
Şafak 13 :KK8:
Sabırsızlanmanın kimseye faydası yok demi? :KK12:

kızlar merhaba telefondan mesaj gondermıstım ama gitmedı sanrım.
27 Mart ta dogum yaptım.sat a gore 36-0 dı. Sezeryan oldu acılmada problem vardı. Hersey yolunda bebegıme kavustum darısı basınıza . Inanılmaz bır duyguymus. Tarıf etmek guc.

Dogum hıkayem: kısaca bagırsak bozulmasına benzer bır sancı bagırsaklarım bozuldu dıyerek gıttım tuvalete ıkıncı sancının ardından hıc ıhtımal bıle vermedım dogum basladı dıye nısan geldı ve su gelmeye başladı . Bu ararda esım ıste bu nedenle araba yok taksı cagırdım ama taksı evı bulamadı acemı oldugu ıcın.Bende bua arada dısarı cıktımtaksı hemen gelır dıye suyum dısarda gelmeye devam ettı sıtenın guvenlıgı bıle taksı bulmaya calıstı Neyse taksı geldı hastane cok yakın zaten hemen yatıs yapıldı catı muaneyesı yapıldı. Ve dogum gerceklestı.

Kızlar bu 2 hafta önce ki göbeğim...
Eki Görüntüle 1049563

Bu da şimdi çektiğim.
$uploadfromtaptalk1396455006249.jpg

Çok mu küçülmüş benim göbek bana mı öyle geliyor?

1 + 1 = İdil ♥

27 Mart ta dogum yaptım.sat a gore 36-0 dı. Sezeryan oldu acılmada problem vardı. Hersey yolunda bebegıme kavustum darısı basınıza . Inanılmaz bır duyguymus. Tarıf etmek guc.

Dogum hıkayem: kısaca bagırsak bozulmasına benzer bır sancı bagırsaklarım bozuldu dıyerek gıttım tuvalete ıkıncı sancının ardından hıc ıhtımal bıle vermedım dogum basladı dıye nısan geldı ve su gelmeye başladı . Bu ararda esım ıste bu nedenle araba yok taksı cagırdım ama taksı evı bulamadı acemı oldugu ıcın.Bende bua arada dısarı cıktımtaksı hemen gelır dıye suyum dısarda gelmeye devam ettı sıtenın guvenlıgı bıle taksı bulmaya calıstı Neyse taksı geldı hastane cok yakın zaten hemen yatıs yapıldı catı muaneyesı yapıldı. Ve dogum gerceklestı.

canım gözün aydın.. tebrik ederim.darısı başımıza..epidural mi oldun acaba?? dikiş konusu çok sıkıntılı mı sezeryanı?

kızlar geçmişi çok okuyamadım şöyle bir göz attım. doğum yapanları tebrik ediyorum. adam olacak kız'ın babası mı vefat etmiş, doğru mu? çok üzüldüm, Allah sabır versin. ümran da doğum yapmış sanırım, hayırlı olsun bebeği.

Bugün senin günün şeker :KK8:
Senden güzel haberler bekleyeceğim :KK34:
Malum bugün 1 Nisan...
Senin doğum için içimden geçen tarih :nazar:
sen bunu yazdığında ben 13 saatlik anneymişim:KK16:
Oyyyyyyyy BrujaV canım :)
Hayırlı olsun ♥♥♥
Demedim mi ben sana 1 nisan da gelecek senin kuzu diye :KK70:
Allah analı babalı büyütsün canım...
Maşallah size.
Çok sevindim senin adına...

1 + 1 = İdil ♥

Babasının kopyası:KK70::KK70::KK70: Kocamda oğlumu, oğlumda kocamı görüyorum; ikisine de aşığım:KK66:

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Ikinize de maşallah. Tahmin ettik doğum olduğunu, iyi haberini aldığıma çok sevindim:KK70:

Oh senden de haber geldi,rahatladım valla,gözün aydın,sağlıkla büyüsün:nazar::nazar::KK16:

ayy ne güzell. canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin maşallah bebeğine.:nazar::nazar:
kzılar çok teşekkür ederim
BrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ameliyat yeriyle ilgili problem yaşıyorum ağrı konusunda. hareketlerim çok yavaş. ama şükür. ben de sırtüstü yatamıyorum, yan da yatamıyorum :KK43:
Hayirli olsun canim ikinize de masallah:) Allah saglikli mutlu omurler versin ..darisi biz hamislerin basina :)
inşallah canım, çok rahat geçti ameliyat. ahmet bey de çok ilgili sağolsun, ama illa ki ağrı var ameliyattan.
günaydın güzel anneler güzel bir gün olur inş. brujaV ve ven canlarım gözünüz aydın olsun aklım hep sizdeydi allah analı babalı büyütsün yavrularınızı darısı bizlere inş. fefilifa gülüm sıkma sen canını doktoru dinle fizyoterapi ile geçiyor allahın izni ile senin meleğinde düzelicek dualarım sizlerle canlarım:KK16:

burjva gözünaydın camım Allah analı babalı buyutsunn:KK16: ve diğer doğum yapan tüm arkadaşlkar darısı bizlere:nazar::KK16:En Büyük TÜRKİYE

kızlaarr çok sevindim her ikinizimn adına da Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı ağrınız sızınız da tez zamanda geçsin inş :KK16::KK16::KK16:
teşekkür ederim kızlar :KK70:
kızlar bebişi ortalama 3 3.5 olanlar bebişlerinize aldığınız kıyafetlerden 50 cm olanlarmı yoksa 56 cmlik olanlar mı uyuyor ben genelde 50 cmliklerden aldım çok küçük geliyor gözüme olmazsa diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorummm:KK3::KK3::KK3:
canım oluyo 50 cm ler. ben de olmaz mı demiştim ama oluyo merak etme
gözün aydın güzelimmm :KK16:
şimdi o ne tatlı ve kokuludur yaaa evin her yeri cennet kokuyordur :KK49:

Çok geçmiş olsun Cnm benim sonunda olmuş bebeğin Allah sana bağışlasın
teşekkkür ederimmmm:KK16:
Allah anali babali buyutsun cnm vurdun mu totise artik :) :)
kıyamadımmmmmmm, öpüp kokladım totişe vurmak yerine:KK16:
Geçmiş olsun . Gözün aydın canım . Allah analı babalı büyütsün

Ay ay ay maşallah suphanallah
Meleğini guzelliklerle saglikla büyütün insallah
Gözünüz aydin canım
Kalan biz hamislere de dua edin :KK66:))
???

teşekkür ederiz herkese. darısı tüm hamilelerin başına:KK16:

Allah analı babalı büyütsün canım benim...
Ikinizde iyiyseniz daha ne olsun ♥
Rabbim sağlıklı büyütmeni nasip etsin inşallah.

1 + 1 = İdil ♥

Dun gece sirt agrisi ve bacagim agriyor diye yataga uzandim. Agri belime vurdu karnim sertlesti acaba mi dedik kalktik hastaneye gitmeye karar verdik. Annem babam esim ve ben asansörde kaldik :KK66: yarim saat kurtarilmayi bekledik :KK66: neyse hastaneye vardik ultrason nst hersey normal dediler alttan bakalim dedi acildeki doktor esim gerek yok dedi hastaneden ayrildik eve geldik...
Bugun kendi doktoruma gittim dun boyle oldu diye bi bakalim dedi sikayetler hosuna gitmedi bide renkli ultrason ve dopler yapalim dedi oraya gectik sat a gore 36+2 olmam gerekirken 38 hatta radyolog 39 dedi 😳 dahasi bebegimin boynuna kordon dolanmis. Gecen haftalara kadar plasenta asagida dogum yolunu kapatmis yukari ciksin normal dogum yolunu acsin diye dua ettim cok istiyordum normal dogumu ama doktorum artik mumkun degil sezeryan yapicaz dedi ;( bunda da vardir bir hayir dedik... Bu arada 3600 olmus pasa yiyip icip yatio 2 haftada yaklasik 600 gr almis...

Maşallah tosun paşana :) ♥
Az daha kalsa cidden tosun olacak annesi :)
Bu hafta mi ilk defa bu kadar önde çıktı gelişimi?
Yoksa normalde önde miydi?

1 + 1 = İdil ♥

Benimki de 13-14 nisanı gösteriyor BDT.
Doktorum artık hersey tamam bugun bile gelebilir demişti ama bende hiçbir belirti yok.Son birkaç haftadır normal akıntı gibi akıntım var ama bir anlama gelir mi bilmem ;p
Bakalım hangi gun gelecek prenseslerimiz :KK66:)

Amin canım :)
Bizim zilliler keyif yapıyor ne zaman isterlerse o zaman gelecekler sanırım :)

1 + 1 = İdil ♥

kızlar geçmişi çok okuyamadım şöyle bir göz attım. doğum yapanları tebrik ediyorum. adam olacak kız'ın babası mı vefat etmiş, doğru mu? çok üzüldüm, Allah sabır versin. ümran da doğum yapmış sanırım, hayırlı olsun bebeği.

sen bunu yazdığında ben 13 saatlik anneymişim:KK16:

kzılar çok teşekkür ederim

canım ameliyat yeriyle ilgili problem yaşıyorum ağrı konusunda. hareketlerim çok yavaş. ama şükür. ben de sırtüstü yatamıyorum, yan da yatamıyorum :KK43:

inşallah canım, çok rahat geçti ameliyat. ahmet bey de çok ilgili sağolsun, ama illa ki ağrı var ameliyattan.

teşekkür ederim kızlar :KK70:

canım oluyo 50 cm ler. ben de olmaz mı demiştim ama oluyo merak etme

teşekkkür ederimmmm:KK16:

kıyamadımmmmmmm, öpüp kokladım totişe vurmak yerine:KK16:

teşekkür ederiz herkese. darısı tüm hamilelerin başına:KK16:

Bundan sonra 1 nisanlar senin için daha anlamlı olacaktır :KK70:
Okulda öğrencilerin, evde minigin ♥
Her yerde süprizlerle dolu bir gün :) :) :)

1 + 1 = İdil ♥

kızlar benım akıntı cok arttı ya birde beyaz artık cok yogun gelıyor neden böyle oldu
bu dogum belirtisi mi geçmişi okudum biraz abow biz daha küçüğüz 37 de gelsin gelecekse :KK1:

kızlar kafam allak pullak oldu yine. sanım artınca doktora gittim. bu doktorda diyor ki normal doğum senin için zor olur. şuan sata göre 36+4 bebeğin kilosu 3300 boyu 50 cm görünüyormuş. normal doğum genelde 39. haftada oluyormuş. 3800ün üzeri normal doğum için elverişli değil ama sizin ne istediğiniz önemli dedi. bende ben sezeryan istiyorum dedim. o zaman olay bitmiştir dedi diğer doktoru da anlayabiliyorum benim iyiliğimi istiyor ama sağlık bakanı bile normal doğumu öneriyoruz ama gebe korkuyorsa normalde ısrar edilmemeli diyor. eğer bebeğim 3 kilo falan olsaydı korkmazdım normal doğumdan ama bebek 40. haftayı beklerse 4 kiloyu geçecek. kafam karışıyor. herşeye yakınım bugün doğum senaryoları yazmaktan uyuyamadım örneğin. panik başladı bende. sancılara gelince sancılar erken doğum habercisi değil diyor. sancılar doğuma hazırlık diyor. vücudun ne zaman hazır olacağını bilemeyiz her vücudun provası farklı diyor. ben sanırım önce dokuz doğuracağım sonra oğlumu doğuracağım. Rabbim bizim için hangisi hayırlıysa onu versin inşallah. kolay doğumlar nasip etsin bize

canım merhaba
önemli olan senin ne istediğin insan ne düşünürse o olurmuş korkuyla normal doğum yapmaktansa bence sezeryan yapılabilir.
benim bebekte iri aynen 36 +3 te 3300 doktorum erken gelir bebek
açılman var biraz dedi ama son günü beklerse en az 4200 olur buda seni normal doğumda zorlar dedi ama sezeryan yapmak durumunda kalırız demedi bakacağız duruma göre
mesela ben çok korktum kesinlikle normal yaptırmam derse diye çünkü normal doğuma karşı acayip isteğim var kendimi çok hazırladım her sancıya hazırım sezeryan denince tüğlerim ürperiyor şimdi doktor bana dese mecbur sezeryan die naparım bilmem umarım benimki erkenci çıkarda gelir

tabi önemli olan bebeklerin ve bizim sağlımız

Kızlar bu 2 hafta önce ki göbeğim...
Eki Görüntüle 1049563

Bu da şimdi çektiğim.
Eki Görüntüle 1049571

Çok mu küçülmüş benim göbek bana mı öyle geliyor?

1 + 1 = İdil ♥

Eskisi açılmadı canım,ama hatırladığıma göre azıcık küçüğü gibi,suyumuz azalıcakmış ya ondan mı acep,kilo da vermiştin,doktoruna sormak lazım cuma.

Gözün aydıın,sağlıkla büyüsün,ben de sancıyı merak ediyodum,ne güzel tarif etmişsin,bakalım ne zmn gelicek

Herkesin değişik oluyor demekki. Ben yaklaşık 2 saat aktif sancı çektim ama tüm ağrı karın-kasikta idi, hiç belim agrimamisti. Allah kolaylık versin canım.

Benim kuzum iyi şükür, adaptasyon sürecinde. Evimize taze kan getirdi:KK70::KK70: inşallah sizler de sağlıkla kucaklarsiniz yavrularinizi:KK66:

ayy ne güzel bi mutluluk tüm çekilen acılara değiyo gercekten . Rabbim beni de tüm bekleyenleride kavuştursun

Maşallah tosun paşana :) ♥
Az daha kalsa cidden tosun olacak annesi :)
Bu hafta mi ilk defa bu kadar önde çıktı gelişimi?
Yoksa normalde önde miydi?

1 + 1 = İdil ♥

Evet tatlim ilk defa bu kadar onde normalde son zamanlarda 1 bilemedin 2 hafta onde cikiyordu ama bu sefer radyolog 3 hafta onde cikardi :KK66: haftasini okadar kafama takmiyorum ne zaman isterse o zaman gelsin :) ama yoruldum resmen sanki yillardir tasiyorum son zamanlar yuruyemiyorum bile :KK43: sonumuz hayir olsun insallah

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem

merhaba annişler bizde bugün doktora gittik nts ye girdik karnımda sertlik ve sancım vardı ama herşey normal dedi doktor bebeğimin kilosu 2800 civarı cıktı 3 haftadır aynı çok moralim bozuldu:2:doktorada söyledim oda yanılmalar oluyo ama bence 3000 olmuştur dedi inşallah öyledir doğumuda konuştuk ve benim doktorumda normal doğum yanlısı bende öyle olsun istiyorum sezeryanada doğuma geldiğin zaman zor durumda kalırsak olr dedi şimdi herşey normal doğum yolunda gidiyo 3 haftadırda 72 kilo civarındayım bide son aylarda çok kilo alırsın diyorlardı hiçde öyle olmadı valla:nazar:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem

Hadi bakalim Allah saglikla kavuştursun yavruna, güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun.

X