2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bir kaş aldırmak bu kadar acılı olamazdı, resmen gözümden yaş geldi.
Sancı attı valla
Hala ufaktan ufaktan sancı vuruyor kasıklarıma.
Sanki yarın doğum yapacakmışım gibi hissediyorum

Aman dikkat et gülüm, bu kadar canın acıdı ise ara ara yaptır bari.

Canım normalde son haftalarda yoğun olarak gelen beyaz/şeffaf mukuslu akıntı "nisan" diye tabir edilen tikactir. Çoğunda 1-2 haftada yavaş yavaş gelir. Bazılarında da bir kerede tamamı gelir. O zaman kanlı olabilir ama miktarı hayli fazladır, karıştırmanın imkanı yok. Ve dediğin gibi kesin doğum vakti kestirilemez.

Bebegim 2540gr dogdu 36+3de. aslnda 2850 gramdi en son ama sanirim +-300-400 gr oynuo ultrasonda. meme mama alt alma ucgenndeyim ama dunyanin en guzel duygusu bu.. Allahim szleride kavustursin saglikla
Maşallah bebeğine, rabbim anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Herkes annesini tercih eder canım. Ama hafta içi başka, hafta sonu kendi evinizde kalmak ne kadar kolay olur bilemiyorum. Düzeniniz kalmaz. Annelere yakın bir yerde otursa idiniz çok rahat olurdu ama.

maşallah yeni mi doğdular, kaçırdım sanırım.

2 oğlu var canım, onlar maşallah tosunmus dogduklarinda

Kizlat herkes gobegini eklemis:) bende ekliyim dedim :)

Maaşallaahhh göbişine aşağı inmiş gibi sanki :)
Buda benimki

Maşallah, nazar değmesin.

kızlar gündüz giremiyorum sayfalar yığılıyor resmen maşallahınız var döktürüyorsunuz fotolar da çok hoş koca göbek olduk ebeler hemşireler görmesin hemen çok kilo almışsın diyip sinir ediyorlar insanı artık takmıyorum 11 kilo aldım daha napim ya gıcıklarbakalım bizimki normal doğacak mı biraz korkmaya başladım yani gel gitler yaşıyorum doğum korkusu sardı bebek normal doğum pozisyonunda ve muhtemelen yakın zamanda da doğum kanalına girdi şükür ki kasılma sancı vs yaşamıyorum nişan da gelmedi inşallah zamanında gelir ara ara yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama yavaş yavaş pelvisin açılmaya başladığını hissediyor gibiyim kalkarken çok zorlanıyorum yürürken penguen gibiyim sizin gelişmelerinizi takip ediyorum ki çok şey öğrendim her türlü paylaşımda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler doğum yapanlara gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah diyorum gün sayan herkese de sağlıklı ve hayırlı bir doğum diliyorum ama ben korkuyorum

Buda benimki

fotoğrafta karnının sağ alt tarafında sanki bir şekil görüyorum enteresan bişey çok heyecanlandım ne acaba o ışıktan vs kaynaklanan bişey mi yoksa eli fln mı

Buda benimki
Maşallah size ♥
Gobekler çok hoş :)

Ohh maşallah canim sana da.
Halletmissin herseyi ne güzel :)
Şimdi rahat rahat beklersin minigini.

Aşk halinde !!!

Suan ole bi sansimiz yok.burasi kendi evimiz kira vermiyoz.anneme yakin olmam icin ya ev almam lazim yafa kiraya cikmam lazim.evleneli daha 10 ay oldu araba aldik ise rahat gitmek icin onun borcunu oduyoz.o bitsin anneme yakin bi yerden ev alacaz esim soz verdi bana.ama buda 3 4 seneyi bulacak.artik bi sekilde bi duzen kuracaz.annemin evi rahat 4 oda 1 salon yayla gibi bi annem bi babam var.eskiden bide ben vardim simdi 3 kisi olarak geri gitcez.annem git gel yapamaz.kucucuk bebekte sabah getir aksam gotur olmaz.uyuyo olur falan mecbur kalacaz artik.

merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..

merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..

Maşallah tosuna annesi.
Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Kızımın yüzünü görmeyeli aylar oldu :)
Usg renkli değil ki göreyim.

Aşk halinde !!!

Anari merak ediyorum :)
Nasıl geçti doğumu neler yapıyor diye...

Aşk halinde !!!

Maşallah tosuna annesi.
Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Kızımın yüzünü görmeyeli aylar oldu :)
Usg renkli değil ki göreyim.

Aşk halinde !!!

biz üçlü testten sonra hiiiç göremedik hep aşağı pozisyondaydı ama kalp sesini duyuyorum ya o yetiyor..usg okadar karanlıkki hiç bişey anlaşılmıyor yüzünüde dönmüyor yeri dar olduğundan..inş sen de hayırlı haberler alırsın canım

Bu gece gene uyku yok bana.yogurtta bitti ayranda yapamadim:)
Aslinda gozumden uyku akiyo ama yataga yattimmi uyuyamiyom.bi oyana don bi buyana don esimide uyutmuyom.yazik sabah kalkio ise gidiyo kiyamiyom.geldim salonda oturuyom

oh ne güzel anne ve eşin doğuma girmek istemesi. Tahliller yapılacak demişsin c.tesi sağlıkla kucağına alırsın inş. Bizde p.tesi gideceğiz tahliller için bakalım neler olacak

po

duygusallık bendede var bu aralar onun dışındada çok içime kapandım depresyona mı giriyorum ne. Evde tüm gün yalnız kalınca haliyle sıkıntıdan patlıyorum sancılarımda var son zamanlarımız sonumuz hayrolsun inş.

canım karnın çok sertse kasılma vardır bende 26 haftalıktan bu yana hep var o sertlik ama bizde erken doğum riski vardı ondan dolayı ama senin artık 40 haftaya girmişsin normal olması endişelenme ağrılar başlarsa zaten anlarsın bebişin geliceğini :)

Fefilla idolumsun :)
İns sarilik oladan atlatirsiniz tatlim
Kizinin boyu kilosu kac?

İnsaallah tatlim İnşallah
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik olduk yarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima ( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canıım doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsum..rabbim hayırlı evlat eylesin..çook geçmiş olsun,darısı başımıza inş

Insallah cabucak iyilesir bebegin canim ama korkma yeni dogan bebeklerin yuzde doksani sarilik oluyo.sutun bol olmasi icinde bol bol sebze ye ve su ic demisti bi arkadasim dene istersen.olabildigince stres yapmamaya calis .rabbim bebegine saglik sana bol bol sut nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…