Bir kaş aldırmak bu kadar acılı olamazdı, resmen gözümden yaş geldi.
Sancı attı valla
Hala ufaktan ufaktan sancı vuruyor kasıklarıma.
Sanki yarın doğum yapacakmışım gibi hissediyorum
yaaaa arkadaşlar bende bugün wcye gittim çok az kahverengi gibi sümüksü akıntı gelmişti hatta kahve olunca üşüttüm falan mı dedim nişan olacağını hiç düşünmedim yaaaa kimseyede bişi sölemedim olabilir mi gerçekten gerçi nişan olsa bile zamanı yok bildiğim kadarıyla yani yarında olabilir 2 hafta sonrada değil mi?
Maşallah bebeğine, rabbim anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bebegim 2540gr dogdu 36+3de. aslnda 2850 gramdi en son ama sanirim +-300-400 gr oynuo ultrasonda. meme mama alt alma ucgenndeyim ama dunyanin en guzel duygusu bu.. Allahim szleride kavustursin saglikla
Calisan anneler ise baslayinca bebeklerinize ki bakacak? Beninkine annem bakacak.aslinda kv ile ayni binada oturuyiz ama onun yaninda kizi ve 3 cocugu var.benim anneminde ilk torunu oldugu icin annem bakmak istiyo.esimle anlastik ise baslayinca hafta ici annemde kaliriz cunku bebegi getir gotur cok zor olur diye.haftasonlari evimize geliriz dedik.bugun esim kv ye bahsetti biraz mirin kirin etti annen gelsin burda baksin biz ozleriz falan canimi sikti.evleri musait deil gorumcem esinden ayrildi 3 cocuguyla onlarla kaliyo zaten calisiyo onun cocuklarinada kv bakiyo.bide benim bebegim orda oldugunu dusunemiyom.annemin ciftlik gibi evi var.bi annem bi babam var ben tek cocugum baska kimsede yok en mantiklisi bebegin annemle kalmasi deilmi sizcede?
maşallah yeni mi doğdular, kaçırdım sanırım.
Kizlat herkes gobegini eklemis:) bende ekliyim dedim :)
Maaşallaahhh göbişine aşağı inmiş gibi sanki :)
Buda benimki
Maaşallaahhh göbişine aşağı inmiş gibi sanki :)
Buda benimki
Maşallah size ♥Maaşallaahhh göbişine aşağı inmiş gibi sanki :)
Buda benimki
yarın bebeğimin çantasını hazırlayacağım..malzemelerini az önce dolabından çıkarıp seve seve bi kenara ayırdım sabah dan yasinimi okuyup çörek otlarımı serpip mis gibi hazırlayacağım inşallah..şimdiden heyacan bastı buda ayrı güzel bi duygu kendi malzemelerimide ayırdım onlarıda sabah yerleştireceğim bugün de bebek kurabiyelerimi hazırladık dün lokum ve badem şekeri keselerimi hazırlamıştım eee bunlarda son hazırlıklardandı sonlara yaklaşmanın heyecanı
Suan ole bi sansimiz yok.burasi kendi evimiz kira vermiyoz.anneme yakin olmam icin ya ev almam lazim yafa kiraya cikmam lazim.evleneli daha 10 ay oldu araba aldik ise rahat gitmek icin onun borcunu oduyoz.o bitsin anneme yakin bi yerden ev alacaz esim soz verdi bana.ama buda 3 4 seneyi bulacak.artik bi sekilde bi duzen kuracaz.annemin evi rahat 4 oda 1 salon yayla gibi bi annem bi babam var.eskiden bide ben vardim simdi 3 kisi olarak geri gitcez.annem git gel yapamaz.kucucuk bebekte sabah getir aksam gotur olmaz.uyuyo olur falan mecbur kalacaz artik.Aman dikkat et gülüm, bu kadar canın acıdı ise ara ara yaptır bari.
Canım normalde son haftalarda yoğun olarak gelen beyaz/şeffaf mukuslu akıntı "nisan" diye tabir edilen tikactir. Çoğunda 1-2 haftada yavaş yavaş gelir. Bazılarında da bir kerede tamamı gelir. O zaman kanlı olabilir ama miktarı hayli fazladır, karıştırmanın imkanı yok. Ve dediğin gibi kesin doğum vakti kestirilemez.
Maşallah bebeğine, rabbim anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Herkes annesini tercih eder canım. Ama hafta içi başka, hafta sonu kendi evinizde kalmak ne kadar kolay olur bilemiyorum. Düzeniniz kalmaz. Annelere yakın bir yerde otursa idiniz çok rahat olurdu ama.
2 oğlu var canım, onlar maşallah tosunmus dogduklarinda
Maşallah, nazar değmesin.
fotoğrafta karnının sağ alt tarafında sanki bir şekil görüyorum enteresan bişey çok heyecanlandımne acaba o ışıktan vs kaynaklanan bişey mi yoksa eli fln mı
merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..
merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..
Maşallah tosuna annesi.
Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Kızımın yüzünü görmeyeli aylar oldu :)
Usg renkli değil ki göreyim.
Aşk halinde !!!
kelebek demekAynada kelebek resmi var onun yansıması canım :)
Masallah bebisine annesi.allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
slm kizlar sabahtan beri giremedim pek sayfalar ucmus.benim esimde doguma gelmek istemiyo yani istemekle istememek arasinda gidip geliyo ama ben gel diyince tmm doktor kabul ederse gelirim dedi.bizde sikinti annemde gelmek istiyo ikisinide kabul edermi doktor bilmiyorum.kabul etmezse hangisi gelecek onuda bilmiyom.ben tek cocugum esimi alirsam yanima annem acayip uzulur.annemi alirsamda esim ne hisseder bilemiyom.ben esimin gelmesi taraftariyim bakalim yarin belli olur.bu arada son gunumuz yarin tahliller cumartesi geliyo bebis.cok heycanli
herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iiyidir. Gündüzleri çok giremiyorum annemle yakın oturuyoruz ona gidiyorum kahvaltıya bi daha göndermiyo beni gözümün önünde ol bişey olmasın diyor
Ben bu aralar pek bi duygusalım durduk yere ağlıyorum sonra rahatlıyorum sizdede var mı böle bi durum
kızlar yaa ben bişey sorucamBenim karnım özellikle göbeğimin etrafı akşamdan beri çok sert taş gibi ve şimdi de sırtımın ortasına bi ağrı girdi :18: Eşim masaj yaptığı halde geçmedi bugün 40. Haftamıza girdik ... Sizce doğum sancılarının başlangıcı mı yoksa ne ?????? :26:
Fefilla idolumsun :)
İns sarilik oladan atlatirsiniz tatlim
Kizinin boyu kilosu kac?
İnsaallah tatlim İnşallah
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik oldukyarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah cabucak iyilesir bebegin canim ama korkma yeni dogan bebeklerin yuzde doksani sarilik oluyo.sutun bol olmasi icinde bol bol sebze ye ve su ic demisti bi arkadasim dene istersen.olabildigince stres yapmamaya calis .rabbim bebegine saglik sana bol bol sut nasip etsin.İnsaallah tatlim İnşallah
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik oldukyarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi