yaaaa arkadaşlar bende bugün wcye gittim çok az kahverengi gibi sümüksü akıntı gelmişti hatta kahve olunca üşüttüm falan mı dedim nişan olacağını hiç düşünmedim yaaaa kimseyede bişi sölemedim olabilir mi gerçekten gerçi nişan olsa bile zamanı yok bildiğim kadarıyla yani yarında olabilir 2 hafta sonrada değil mi?
İns 3 u bulur kilosu tatlım zayıf cocuğun bakımı zor oluyomuş iştahı bana nasıl çekmemiş anlamiyorum 5 kilo doğdum ben
Bebegim 2540gr dogdu 36+3de. aslnda 2850 gramdi en son ama sanirim +-300-400 gr oynuo ultrasonda. meme mama alt alma ucgenndeyim ama dunyanin en guzel duygusu bu.. Allahim szleride kavustursin saglikla
Yok kuzum tedavisi var...
Bendede varis olmuştu 2 yerde ...ama 1 hafta sonra kayboldu... Üstelik kanım çabuk pıhtılaşıyor..kandaki protin s 34 çıktı.. Kalp damara çıktım ve 100 olması gerekiyor dedi .. Doktorum sırt üstü yatmamamı söyledi varislerin olmaması için... Sol tarafıma yatıyorum hep... Bu arada süper bi yatış buldum onu paylaşayım azdan... Yarı yüzü koyun yatıyorum ve ağrısız kalkıyorum sabahları... Tavsiye ederim kızlar....
aramızda sadece 2 gün var bizimde kilomuz 2800 bence kilosu iyi endişelenme. heyecanlı bekleyiş başladı ama bizim daha belli değil. p.tesi belli olr sanırım :)
Calisan anneler ise baslayinca bebeklerinize ki bakacak? Beninkine annem bakacak.aslinda kv ile ayni binada oturuyiz ama onun yaninda kizi ve 3 cocugu var.benim anneminde ilk torunu oldugu icin annem bakmak istiyo.esimle anlastik ise baslayinca hafta ici annemde kaliriz cunku bebegi getir gotur cok zor olur diye.haftasonlari evimize geliriz dedik.bugun esim kv ye bahsetti biraz mirin kirin etti annen gelsin burda baksin biz ozleriz falan canimi sikti.evleri musait deil gorumcem esinden ayrildi 3 cocuguyla onlarla kaliyo zaten calisiyo onun cocuklarinada kv bakiyo.bide benim bebegim orda oldugunu dusunemiyom.annemin ciftlik gibi evi var.bi annem bi babam var ben tek cocugum baska kimsede yok en mantiklisi bebegin annemle kalmasi deilmi sizcede?
Cnm sanirim erensar arkadasimizin 2 bebegi de 4kg in ustundeydi
Heycan durumun nasil canim? Malum cumartesydi seninde dogum.ben cok sakinim sabahtan beri icime bole bi huzur geldi.sabahtan annemle tahlillerimi yaptirmaya gitcez.insallah hakkimizda hayirlisi olur.
seninki yine yapıyor yapsında söylesin bizimki gelip yatıp bişicikte yapmıyor neyseki uzakta
bosver evı vala bnde aşırı tıtızdim artık koyverdım :26:
agda da gecen gun yaptırdım cocugun o gunde sesı cıkmadı kesın acıdan kal geldi
şaka bi yana acımıyo kuzum varsa temızlıgıne guvendıgın bır yer yaptır gıtsın cook rahat edersın valla ben ayda 1 hatta bzan 2 ayda 1 yptırdım hamilelikte azalıyor cunku
Valla ikisi de beter canım.
Kahvaltı ve yemeği yapan yine ben.
Kimse olmasa yine yemek yapmam kendime salata falan yapıp yerim, diğer türlü biri olunca yemek şart oluyor.
Temiz gittiğim kuaför ama ben dayaniksizim ağdaya, hamilelikten öncede kasiliyordum.
Şimdi yarım bırakır kacarim :)
Aşk halinde !!!
ayy sakın derim canm en iyisi epilatörün traş başlığı yoksa şu aşamada çok sancılanırsın
Sizinkiler de kalması daha mantıklı tabi tatlım.
Kalabalıkmis k.validenin evi ne gerek var Yeni doğmuş bebeği bırakmaya.
Bu insanlar niye böyle çiftlerin isteklerine uymuyor anlamıyorum.
Aşk halinde !!!
Kuzum sakinim ben.. Ama doğsun istiyorum artık... Yoruldum çünkü.. Birkaç gecedir perişan oluyorum.. Gaz sancısı kasılma vs.
En azından doğdu da uykusuz kalıyorum falan derim..
Kizlat herkes gobegini eklemis:) bende ekliyim dedim :)
Aslinda benim kv hic biseye karismaz yani bu zamana kadar karismadi niye bole dedi anlamadim.onun tek derdi bebegin ogluna benzemesi.gidiyo geliyo ruyamda gordum ayni babasi diyip duruyo.hele bi dogsunda kuzucugum hayirlisiyla anneannesiyle mutlu mesut yasarlar ben ise gidince.sonucta esimde ayni fikirde.annemin evi cok musait.zaten bi lokma bise 3 tane cocugun yaninda bise olacak diye aklim cikar.sevme diyemezsin dokunma diyemezsin nasil olcak bilmiyom.cocuklar simdiden kavga ediyo ben sevcem diye.
Benim görüp ve anladığım şu var canım.
Erkek anneleri kız annelerini çok kiskaniyor evli olan oğulları olduğu için kendilerini ön planda tutmaya çalışıyorlar.
Kv de iyidir ama kilo da dahi annemle kendini yarıştırıyor :)
Kvden o kadar çocuğa baktığı halde yinede bebeğinize bakmak istemesi çok güzel aslında ama dediğin gibi ufaksa çocuklar insanın aklı kalır sevmeyinde diyemezsin.
Sen eşinin suyuna git annen de kalsın bebeğin haftasonu kv de alt katinizdaysa zaten yine görür.
Aşk halinde !!!
Bizde ole dusunuyoz canim.insallah esim annesinin bu lafindan sonra yan cizmez ama ben onu ikna ederim.mantikla dusunen herkes ayni karari verir zaten.