2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

öyle deme kuzum ya benim diğerlerinde hep son zamana kadar beklemiştim ne sancı ne nişan hiç bir şey gelmemişti yani sanırım bu daha farklı olucak o yüzden bende bilemiyorum yani:) nasılsa herşey hazır hayırlısı artık:)

Benim oğluşunda kafa çapı büyük en son mart 15 idi kontrolüm ve oğluş 33+5 de 2500 gr ve 44 cm idi..bu cumartesi ilk kez nst ye gireceğim bakalım...

Güzel haberler alırsın inşallah canım

Hayırlısı, sağlıkla gelsin prensesin

Oneo reklami gibi o ne ozguven o :)
Öz güven herşeyin başı =)
Bir kadının en büyük silahı canım

Kızım sabrediyor teyzesi bana kalsa bugün doğururum
Kuaförüm, market v.s çalışanlardan kim görse Nisanın ilk haftası doğum yaparsınız diyorlar
Nisan 2- 3 -6 - 7 bunlar da tarihlerimizmiş =)))

Bugün yok ama şu şekil beyaz tortu bırakan akıntı var canım.
Bende dün çok yordum kendimi.
O yüzden hareketsizdi.
Ama şimdi maşallah oynuyor yaramazım =)

kızlarr alıntı yapamadım göbüşler çok şeker maşallah size rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah

Bir kaş aldırmak bu kadar acılı olamazdı, resmen gözümden yaş geldi.
Sancı attı valla
Hala ufaktan ufaktan sancı vuruyor kasıklarıma.
Sanki yarın doğum yapacakmışım gibi hissediyorum

Bugün yok ama şu şekil beyaz tortu bırakan akıntı var canım.
Bende dün çok yordum kendimi.
O yüzden hareketsizdi.
Ama şimdi maşallah oynuyor yaramazım =)[/B]
aynen beyaz bende de cok fazla oluyor bu ara ama akını artışı normal
ya bak işte hep yoruyoruz sonra bebişler uyuyor bızde korkuyoruz artık yorma dinlen bol bol :)
aman oynasınlar hep yaramaz sağlıklı olsunlar inşallah biz çekeriz acıyı yorgunlugu

Sancı attı valla

bende bugun kaslarimi aldirirken resmen agladim halada aciyo kaslarim yarin veya cumarteside vucut agdam var bakalim o zaman ne yapicam masada dogurmazsam iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım :)
Ben fena yordum kendimi napim ama evim tozlanıyor rahat edemiyorum.
K.v yapsa da hemen belim ağrıyor diyor.
Rahatsız oluyorum.
bende bugun kaslarimi aldirirken resmen agladim halada aciyo kaslarim yarin veya cumarteside vucut agdam var bakalim o zaman ne yapicam masada dogurmazsam iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman eksik kalsın başka türlü hallederim ben bikini bölgesini :)
Gözüm fena korktu kesin ama kesin dogururum ben ağda masasında

Aşk halinde !!!

yaaaa arkadaşlar bende bugün wcye gittim çok az kahverengi gibi sümüksü akıntı gelmişti hatta kahve olunca üşüttüm falan mı dedim nişan olacağını hiç düşünmedim yaaaa kimseyede bişi sölemedim olabilir mi gerçekten gerçi nişan olsa bile zamanı yok bildiğim kadarıyla yani yarında olabilir 2 hafta sonrada değil mi?

Varis sanki ilelebet kalıcı biseymis gibi geliyor bana hep çaresi falan yokmuş gibi. Dediğin doğru belki duzeltilebilir . Tenk yu:))

Yok kuzum tedavisi var...

Ay maasallah nazar degecek senin bu kocana
Ankarada olsak kesin ailecek gorusurduk secme sansin yok bu arada :) :) belki huyundan suyundan benimki de kapardi :)

Taşının buraya siz

Sancı attı valla

Canım kıyamam.. Gel bana ben alırım acıtmadan...

Calisan anneler ise baslayinca bebeklerinize ki bakacak? Beninkine annem bakacak.aslinda kv ile ayni binada oturuyiz ama onun yaninda kizi ve 3 cocugu var.benim anneminde ilk torunu oldugu icin annem bakmak istiyo.esimle anlastik ise baslayinca hafta ici annemde kaliriz cunku bebegi getir gotur cok zor olur diye.haftasonlari evimize geliriz dedik.bugun esim kv ye bahsetti biraz mirin kirin etti annen gelsin burda baksin biz ozleriz falan canimi sikti.evleri musait deil gorumcem esinden ayrildi 3 cocuguyla onlarla kaliyo zaten calisiyo onun cocuklarinada kv bakiyo.bide benim bebegim orda oldugunu dusunemiyom.annemin ciftlik gibi evi var.bi annem bi babam var ben tek cocugum baska kimsede yok en mantiklisi bebegin annemle kalmasi deilmi sizcede?

seninki yine yapıyor yapsında söylesin bizimki gelip yatıp bişicikte yapmıyor neyseki uzakta
bosver evı vala bnde aşırı tıtızdim artık koyverdım :26:
agda da gecen gun yaptırdım cocugun o gunde sesı cıkmadı kesın acıdan kal geldi
şaka bi yana acımıyo kuzum varsa temızlıgıne guvendıgın bır yer yaptır gıtsın cook rahat edersın valla ben ayda 1 hatta bzan 2 ayda 1 yptırdım hamilelikte azalıyor cunku

kızlar yaa ben bişey sorucam benim karnım özellikle göbeğimin etrafı akşamdan beri çok sert taş gibi ve şimdi de sırtımın ortasına bi ağrı girdi :18: eşim masaj yaptığı halde geçmedi bugün 40. haftamıza girdik ... sizce doğum sancılarının başlangıcı mı yoksa ne ?????? :26:

Heycan durumun nasil canim? Malum cumartesydi seninde dogum.ben cok sakinim sabahtan beri icime bole bi huzur geldi.sabahtan annemle tahlillerimi yaptirmaya gitcez.insallah hakkimizda hayirlisi olur.

Abawwww takvim bitmiş... Kuzum üzülme.. Bebişin yeri rahat demek ki.. Iyi bakıyorsun ona orada
bitti canım ama gebelik bitmedi zaman daraldıkça insan artık kavuşmak istiyo ama kısmet artık beklemekten başka yapacak bişey yok

Hayırlısı olsun canım, inşallah kendi sancınla kolay bir doğum olur.
amin canım inşallah sağolasın

İyi bakalim. İnsallah kendiliginden gelir. Sen nasilsin peki, keyfin nasil? Sabretmekten baska yapcak bisey yok canim, saglik olsun

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah kendiliğinden gelirde sezeryan olmam istemiyorum bende tabi artık ister istemez gerildim canım sıkıldı ama yapacak bişey yok ama sağlık yönünden çok şükür iyiyim hayırlısı rabbim günü geldiğinde kavuşturur bizi inşallah ama bi doğsun totişine bi tane vurucam kendini özlettiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…