- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Suan ole bi sansimiz yok.burasi kendi evimiz kira vermiyoz.anneme yakin olmam icin ya ev almam lazim yafa kiraya cikmam lazim.evleneli daha 10 ay oldu araba aldik ise rahat gitmek icin onun borcunu oduyoz.o bitsin anneme yakin bi yerden ev alacaz esim soz verdi bana.ama buda 3 4 seneyi bulacak.artik bi sekilde bi duzen kuracaz.annemin evi rahat 4 oda 1 salon yayla gibi bi annem bi babam var.eskiden bide ben vardim simdi 3 kisi olarak geri gitcez.annem git gel yapamaz.kucucuk bebekte sabah getir aksam gotur olmaz.uyuyo olur falan mecbur kalacaz artik.
Anladım canım. Gönlüne göre olur inşallah, nasıl rahat ediyorsanız en güzeli o.
merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..
Gözün aydın canım, maşallah.
Maşallah tosuna annesi.
Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Kızımın yüzünü görmeyeli aylar oldu :)
Usg renkli değil ki göreyim.
Aşk halinde !!!
Güzel haberler alırsın inşallah canım.
Bu gece gene uyku yok bana.yogurtta bitti ayranda yapamadim:)
Aslinda gozumden uyku akiyo ama yataga yattimmi uyuyamiyom.bi oyana don bi buyana don esimide uyutmuyom.yazik sabah kalkio ise gidiyo kiyamiyom.geldim salonda oturuyom
Arkadaşım hosgeldin var, güldürüyor seversen:thumbup:
İnsaallah tatlim İnşallah
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik olduk yarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima ( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah tosununa. Mama takviyesinden korkma gülüm, biberonla vermezsen sorun çıkacağını sanmıyorum. Başkalarının olumsuz yorumlarına kulaklarını tika. Bebeğin emdikce sütun artacak Allah'in izniyle.