Snowyycim İnan haklisin giremiyorum aklım hep sizde ama
Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın kızlar
Suan elimde sut pompası sut sağıyorum
Göğüs uçlarım çatladı kanadı kullandığım kremler banamisin demedi
Her emzirdigimde ağlıyorumyok böyle acı nolur şimdiden araştırın doktorunuza sorun
Elimden geldiğince basıma gelen ve sizinde gelmesini istemediğim/ istedigim seyleri paylaşıyorum amacım korkutmak değil önlem almanızı hatırlatmak
Maşallah canım saglikla kavuşalım meleklerimize insallah. Çörek otu nazar icin mi acaba? Nasıl kullanılıyor ???yarın bebeğimin çantasını hazırlayacağım..malzemelerini az önce dolabından çıkarıp seve seve bi kenara ayırdım sabah dan yasinimi okuyup çörek otlarımı serpip mis gibi hazırlayacağım inşallah..şimdiden heyacan bastı buda ayrı güzel bi duygu kendi malzemelerimide ayırdım onlarıda sabah yerleştireceğim bugün de bebek kurabiyelerimi hazırladık dün lokum ve badem şekeri keselerimi hazırlamıştım eee bunlarda son hazırlıklardandı sonlara yaklaşmanın heyecanı
Canım ya sorma ben de öyle ...Bi de benim eşim horluyor ayıptır söylemesi ...Tam çişe kalkıyorum yeniden dal dalabilirsen ...
Bizim küçük oda da yatak var ...Ben gece oraya geçiyorum ...
Eşim de yazık yavrum diyor ki bugün, gece bir ara gözümü açtım yoktun , bir ara açtım vardın anlamadım diyor
Sen de yatak değiştirebilirsin canım ya bana dün gece iyi geldi çok şükür ...Bu gece ne olur bilinmez :)
Gunaydin guzel anneler ve baldan tatli bebisleri.biz uyandik ama gozumuzden uyku akiyo.tabii sabaha kadar evin icinde gezinirsek olacagi bu.simdi hastaneye gidecez ac ac.gerci geceden tedbirimi almistim saat 12 de yemek yedimki cok acikmayayim.
Herkese hayirli cumalar.
Günaydın cnm.. Güzel haberlerini bekliyoruz..Günaydın kizlar..
bugun son kontrolumuz var simdiyola cikiyoruz.
cok heyecanliyim.:emir_bebek
Ahh AminGünaydınlar olsun....
Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar
Darısı ailesini bekleyenlere olsun...
Aynen canim. Bizim de elimiz kulagimizda ama hala ses yok kizimdan. Ben de insallah kendiliginden gelir istiyorum cunku sezeryandan korkuyorumbitti canım ama gebelik bitmedizaman daraldıkça insan artık kavuşmak istiyo ama kısmet artık beklemekten başka yapacak bişey yok
amin canım inşallah sağolasın
inşallah kendiliğinden gelirde sezeryan olmam istemiyorumbende tabi artık ister istemez gerildim canım sıkıldı ama yapacak bişey yok ama sağlık yönünden çok şükür iyiyim hayırlısı rabbim günü geldiğinde kavuşturur bizi inşallah ama bi doğsun totişine bi tane vurucam kendini özlettiği için
merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..
İnsaallah tatlim İnşallah
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik oldukyarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oy oy maşallah senin gobisinede:) annemde oyle diyo inmiş aşağıya diye:)
Snowyycim İnan haklisin giremiyorum aklım hep sizde ama
Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın kızlar
Suan elimde sut pompası sut sağıyorum
Göğüs uçlarım çatladı kanadı kullandığım kremler banamisin demedi
Her emzirdigimde ağlıyorumyok böyle acı nolur şimdiden araştırın doktorunuza sorun
Elimden geldiğince basıma gelen ve sizinde gelmesini istemediğim/ istedigim seyleri paylaşıyorum amacım korkutmak değil önlem almanızı hatırlatmak
Gozun aydin tatlimmGünaydınlar olsun....
Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar
Darısı ailesini bekleyenlere olsun...
Günaydın kizlar..
bugun son kontrolumuz var simdiyola cikiyoruz.
cok heyecanliyim.:emir_bebek
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.