2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Aynen canim benimde goguslerim cok kotu yawrumu emzirmeye korkuyotum resmen okadar aci cekiyorum ama onun tatli yuzunu gorunce agri kesici gbi oluyor)

Gunaydin guzel anneler ve baldan tatli bebisleri.biz uyandik ama gozumuzden uyku akiyo.tabii sabaha kadar evin icinde gezinirsek olacagi bu.simdi hastaneye gidecez ac ac.gerci geceden tedbirimi almistim saat 12 de yemek yedimki cok acikmayayim.

Herkese hayirli cumalar.

Maşallah canım saglikla kavuşalım meleklerimize insallah. Çörek otu nazar icin mi acaba? Nasıl kullanılıyor ???
Bir de annisler ve annis adayları nazar icin nazarlik, cevşen vs ne hazırladınız ya da neler yapılıyor bilen var mı acaba ???

Günaydın kizlar..
bugun son kontrolumuz var simdiyola cikiyoruz.
cok heyecanliyim.:emir_bebek

Cnm senin eşin iyiymiş. Benimki evin içinde beni arıyor.. Bazen uykum kaçınca oturma odasına gidip pc ye bakıyorum ya da orada uyuyorum.. Geliyo kaldırıyo, gel yanımda bak pc ye diyor.. Rahatsız olursun diyorum yok olmam gl diyo.. Uyuyana kadar canım çıkıyor ..

Tatlım sana da hayırlı cumalar...

Hadi bakalım kanları ver de gel..

Günaydınlar olsun....

Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar

Darısı ailesini bekleyenlere olsun...

Günaydınlar olsun....

Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar

Darısı ailesini bekleyenlere olsun...
Ahh Amin gözün aydin şimdiden benimkiler de Pazartesi yanımda olacaklar insallah gecen hafta geleceklerdi oy engeline takıldık ))
Kızlar nazar icin cevşen, nazarlik vs bir şey hazırlandınız mı???

Aynen canim. Bizim de elimiz kulagimizda ama hala ses yok kizimdan. Ben de insallah kendiliginden gelir istiyorum cunku sezeryandan korkuyorum seni anliyorum cok iyi. İnsallah gonlumuze gore olur ama hayirlisi ne diyelim. Saglikla gelsinler de o totislerin bizden cekecegi var dedigin gibi

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ven ve pate
Masallah gobusleinizeee :)

Tatlimmm, valla gozumuz kulagimiz bebegini kucaklayan annelerde. Bizi neler bekliyo diye gecmis olsun cok, uzulme canim cok normal sıkıntilar bunlar. Sen stres yapma, zamanla artar sutun. Uzulme tamam mi kizini op kokla bizim yerimize

Oy oy maşallah senin gobisinede:) annemde oyle diyo inmiş aşağıya diye:)

Sağol şekerim benimkide inmeye başladı diğer resimlerle yanyana koyuyorum daha sivri olan karnım değişmeye başlamış :) zaten aşağılarda yer açıyor kendine çalışmalara başladı kereta

Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayva çekirdeğini gülsuyunda 2-3 gün bekletip göğüs ucuna sürünce iyi geliyormuş onuda haziranda doğum yapan arkadaşım demişti o yapmış iyi gelmiş..bende ayva çekşrdeklerini hazırladım olursa diye...

Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.

Ne güüüzzeeellllll kavuşmuşsun bebişine , hayırlı olsun canım , maaşallaaahh :) darısı biz bekleyen annişlere inşallah :)

cnm gözün aydın güle güle büyüt bebeğini ilk mi ikinci mi? maşallah boyu kilosu çok iyi bizimki de iriymiş doktorun söylediğine göre sezeryan mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…