Suan ole bi sansimiz yok.burasi kendi evimiz kira vermiyoz.anneme yakin olmam icin ya ev almam lazim yafa kiraya cikmam lazim.evleneli daha 10 ay oldu araba aldik ise rahat gitmek icin onun borcunu oduyoz.o bitsin anneme yakin bi yerden ev alacaz esim soz verdi bana.ama buda 3 4 seneyi bulacak.artik bi sekilde bi duzen kuracaz.annemin evi rahat 4 oda 1 salon yayla gibi bi annem bi babam var.eskiden bide ben vardim simdi 3 kisi olarak geri gitcez.annem git gel yapamaz.kucucuk bebekte sabah getir aksam gotur olmaz.uyuyo olur falan mecbur kalacaz artik.
merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..
Maşallah tosuna annesi.
Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Kızımın yüzünü görmeyeli aylar oldu :)
Usg renkli değil ki göreyim.
Aşk halinde !!!
Bu gece gene uyku yok bana.yogurtta bitti ayranda yapamadim:)
Aslinda gozumden uyku akiyo ama yataga yattimmi uyuyamiyom.bi oyana don bi buyana don esimide uyutmuyom.yazik sabah kalkio ise gidiyo kiyamiyom.geldim salonda oturuyom
İnsaallah tatlim İnşallah
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik oldukyarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde kafasi kanala girdiği için yüzünü göremiyorum :)biz üçlü testten sonra hiiiç göremedik hep aşağı pozisyondaydı ama kalp sesini duyuyorum ya o yetiyor..usg okadar karanlıkki hiç bişey anlaşılmıyor yüzünüde dönmüyor yeri dar olduğundan..inş sen de hayırlı haberler alırsın canım
Aslinda gozumden uyku akiyo ama yataga yattimmi uyuyamiyom.bi oyana don bi buyana don esimide uyutmuyom.yazik sabah kalkio ise gidiyo kiyamiyom.geldim salonda oturuyom
oh ne güzel anne ve eşin doğuma girmek istemesi. Tahliller yapılacak demişsin c.tesi sağlıkla kucağına alırsın inş. Bizde p.tesi gideceğiz tahliller için bakalım neler olacak
po
duygusallık bendede var bu aralar onun dışındada çok içime kapandım depresyona mı giriyorum ne. Evde tüm gün yalnız kalınca haliyle sıkıntıdan patlıyorum sancılarımda var son zamanlarımız sonumuz hayrolsun inş.
canım karnın çok sertse kasılma vardır bende 26 haftalıktan bu yana hep var o sertlik ama bizde erken doğum riski vardı ondan dolayı ama senin artık 40 haftaya girmişsin normal olması endişelenme ağrılar başlarsa zaten anlarsın bebişin geliceğini :)
insaallah tatlim inşallah
sutum az doymuyo o yuzden sarilik oldukyarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
boyumuz 53 kilomuz 3500
elif'in telefonu 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde kafasi kanala girdiği için yüzünü göremiyorum :)
Supriz olacak artık.
Rüyalarımda değişik simalar görüyorum benim kizimmis gibi :)
Hayirlisi artik tatlim.
Senin minikte sana naz yapiyor anlasilan.
Gel bende var ayran ve yoğurt :)
Ben eşimin yüzünden uykuya hasret kalıyorum.
Kv bugün gitti evine yine eşimi çağırmış daha eve gelmedi eşim onu bekliyorum.
Aşk halinde !!!
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik oldukyarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500
aksam esimle konustuk annen gelsin yanina ben dayanamam bayilirim diyo.hem annen sonucta tek evladisin yaninda olmak onun daha cok hakki dedi.oyy kiyamam ben ona ya.
Boyumuz 53 kilomuz 3500
seçim yapmaktan kurtuldun ne güzel
Boyumuz 53 kilomuz 3500
Bu saatte ne yapcakki esini canim.hem sen son zamanlarinda hamile bi bayansin yanliz kalman ne kadar dogru bilemedim.benin esim bazen aksamlardan arkadaslariyla 1 2 saat disari cikinca kv annem herkes kiziyo niye karini birakip gidiyon diye.bende gitsin arada bise olmaz diyom .
Maaşallaahhh göbişine aşağı inmiş gibi sanki :)
Buda benimki
merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..
Doğum yaptıktan sonra azalacagiZ sanırım :)
Herkeste farklı bi r heyecan olacak bende dahil
Aşk halinde !!!
Ben 2aydir daha kötü bir gerçekle karşılaştım bacaklarım varis içinde ve inanılmaz kötü duruyorlar popoma kadar hemde( sanırım hayatımın geri kalaninda ne elbise ne de etek giyebilecegim ((
Doğum yapanlar bir süre giremez ama sonra ortak güzellikleri/sorunları konuşmak için yeniden toplanilir gibi geliyor
Doğum yapanlar bir süre giremez ama sonra ortak güzellikleri/sorunları konuşmak için yeniden toplanilir gibi geliyor