2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Anladım canım. Gönlüne göre olur inşallah, nasıl rahat ediyorsanız en güzeli o.

merhaba Kizlar bugun kontrolumuz vardi 37+6 haftaligiz 3 kg olmusuz boyumuzda 50 cm.nst ye ac girince tekrarlandi..pazartesi tekrar cagirdi drumuz..simdilik hersey normal sukurler olsun..

Gözün aydın canım, maşallah.

Maşallah tosuna annesi.
Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Kızımın yüzünü görmeyeli aylar oldu :)
Usg renkli değil ki göreyim.

Aşk halinde !!!

Güzel haberler alırsın inşallah canım.

Bu gece gene uyku yok bana.yogurtta bitti ayranda yapamadim:)
Aslinda gozumden uyku akiyo ama yataga yattimmi uyuyamiyom.bi oyana don bi buyana don esimide uyutmuyom.yazik sabah kalkio ise gidiyo kiyamiyom.geldim salonda oturuyom

Arkadaşım hosgeldin var, güldürüyor seversen:thumbup:

Maşallah tosununa. Mama takviyesinden korkma gülüm, biberonla vermezsen sorun çıkacağını sanmıyorum. Başkalarının olumsuz yorumlarına kulaklarını tika. Bebeğin emdikce sütun artacak Allah'in izniyle.

benimde kafasi kanala girdiği için yüzünü göremiyorum :)
Supriz olacak artık.
Rüyalarımda değişik simalar görüyorum benim kizimmis gibi :)
Hayirlisi artik tatlim.
Senin minikte sana naz yapiyor anlasilan.
Aslinda gozumden uyku akiyo ama yataga yattimmi uyuyamiyom.bi oyana don bi buyana don esimide uyutmuyom.yazik sabah kalkio ise gidiyo kiyamiyom.geldim salonda oturuyom

Gel bende var ayran ve yoğurt :)
Ben eşimin yüzünden uykuya hasret kalıyorum.
Kv bugün gitti evine yine eşimi çağırmış daha eve gelmedi eşim onu bekliyorum.

Aşk halinde !!!

Aksam esimle konustuk annen gelsin yanina ben dayanamam bayilirim diyo.hem annen sonucta tek evladisin yaninda olmak onun daha cok hakki dedi.oyy kiyamam ben ona ya.

canım ilk bebeğinmi bilmiyorum ama yenidoğan sarılığı genelde bütün bebeklerde oluyor. Sütün az da olsa sürekli emzir sen emzirdikçe sütün çoğalıcaktır. Bol bol su, kayısı hoşafı iç sebze ye işe yarayacaktır.

Bu saatte ne yapcakki esini canim.hem sen son zamanlarinda hamile bi bayansin yanliz kalman ne kadar dogru bilemedim.benin esim bazen aksamlardan arkadaslariyla 1 2 saat disari cikinca kv annem herkes kiziyo niye karini birakip gidiyon diye.bende gitsin arada bise olmaz diyom .

Maşallah size inşallah sarılık çabucak gecer tatlım.
Stres bütün hastalıkların tetikçisi sakın sıkıntı yapma.
Kayısı hosafi ve bulgur pilavı iyi süt yapıyor tatlım aklında bulunsun.
Ve sütun gelsin gelmesin sen yine 2 saatte bir masaj yaparak goguslerine sagmaya çalış.
Günde 2 kez ılık bir duş almakta sütün gelmesinde etkili oluyormuş.
Bildiklerim bunlar.
Yarın bende sorarım hemşirelere ve doktoruma süt arttırmak için ne yapmak lazım diye.
Sıkma canını sen.
İnşallah hemen atlacaktır Meleğin canım.

Aşk halinde !!!

Canım geçmiş olsun...
Bende süt için evde yapılan meyve suyu incir ve aşure tavsiye ediyorum ... Bi dene istersen ...

Maşallah size inşallah sarılık çabucak gecer tatlım.
Stres bütün hastalıkların tetikçisi sakın sıkıntı yapma.
Kayısı hosafi ve bulgur pilavı iyi süt yapıyor tatlım aklında bulunsun.
Ve sütun gelsin gelmesin sen yine 2 saatte bir masaj yaparak goguslerine sagmaya çalış.
Günde 2 kez ılık bir duş almakta sütün gelmesinde etkili oluyormuş.
Bildiklerim bunlar.
Yarın bende sorarım hemşirelere ve doktoruma süt arttırmak için ne yapmak lazım diye.
Sıkma canını sen.
İnşallah hemen atlacaktır Meleğin canım.

Aşk halinde !!!

Bilmiyorum canım inşallah sorun yoktur babası özlemiştir.
Benim sadece annem kızıyor oğlum esin hamile erken git evine diye.
Kendi ailesinden duymadım.
Geçenlerde bazı sorunlar yaşadık ailesiyle konuşurken dedim evlendik artık benimle bir hayatı var sizde çok usteliyorsunuz oğlum gel gel diye. Ben zor görüyorum yüzünü eşimin.
Ablasının bir hoşuna gitti anlatamam :)
Çok seviyorlar benim eşi olmama rağmen ailesi olarak onları öncelik görmesi.
Yüzüne de söyledim abla evlenince benim ne demek istedigimi anlayacaksin diye :)
Anlarlarsa tabi.

Aşk halinde !!!

Doğum yaptıktan sonra azalacagiZ sanırım :)
Herkeste farklı bi r heyecan olacak bende dahil

Aşk halinde !!!

Doğum yaptıktan sonra azalacagiZ sanırım :)
Herkeste farklı bi r heyecan olacak bende dahil

Aşk halinde !!!

Doğum yapanlar bir süre giremez ama sonra ortak güzellikleri/sorunları konuşmak için yeniden toplanilir gibi geliyor

Ben 2aydir daha kötü bir gerçekle karşılaştım bacaklarım varis içinde ve inanılmaz kötü duruyorlar popoma kadar hemde ( sanırım hayatımın geri kalaninda ne elbise ne de etek giyebilecegim((

Ya sorma canım ya benim de karnım böyle şu korku filmindekii Fredi varya o tırnaklarıyla yukarı doğru çizmiş gibi berbat çatladı Kırmızı böyle tırnak izi gibi derin derin ...Benim kadar kötü çatlayan yoktur eminim ...
Bi de bacaklarımın üst tarafı berbat durumda ...Anlamadığım bacaktan çok kilo almadım ben ama bacağın göbeğe doğru olan kısmı öyle derin çatlamış ki ben de şaşırdım ...Böyle yol yol ((
Bak bu çocuk bir 3 kilonun altında doğsun göstericem gününü ona ...Çatım çatım çatlattı ayol beni yol yol oldum

Canım ya sorma ben de öyle ...Bi de benim eşim horluyor ayıptır söylemesi ...Tam çişe kalkıyorum yeniden dal dalabilirsen ...
Bizim küçük oda da yatak var ...Ben gece oraya geçiyorum ...
Eşim de yazık yavrum diyor ki bugün, gece bir ara gözümü açtım yoktun , bir ara açtım vardın anlamadım diyor
Sen de yatak değiştirebilirsin canım ya bana dün gece iyi geldi çok şükür ...Bu gece ne olur bilinmez :)

Doğum yapanlar bir süre giremez ama sonra ortak güzellikleri/sorunları konuşmak için yeniden toplanilir gibi geliyor

Snowyycim İnan haklisin giremiyorum aklım hep sizde ama

Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın kızlar
Suan elimde sut pompası sut sağıyorum
Göğüs uçlarım çatladı kanadı kullandığım kremler banamisin demedi
Her emzirdigimde ağlıyorum yok böyle acı nolur şimdiden araştırın doktorunuza sorun
Elimden geldiğince basıma gelen ve sizinde gelmesini istemediğim/ istedigim seyleri paylaşıyorum amacım korkutmak değil önlem almanızı hatırlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…