- 27 Eylül 2010
- 757
- 42
AYNEN BENİM DE ağrım çok oluyor.. doktorum önemli değil dedi ama ALLAha emanet..
bizde iki kız kardeşiz aramızda 3 yaş var.. hayatımdaki en değerli varlık diyebilirim.. en özel.. bazen babamla anneme gülüyoruz keşke erkek isteseydinizde bir iki kardeş daha olurdu.. ama istememişler .. hem annemin doğumları çok zor olmuş.. hemde o dönemin maddi olanakları .. annem 3 tane çocuk aldırmış... 1 zorunlu 2si biraz keyfi .. hiç erkek çocuk hasreti çekmedik diyor..
benim kızım oldu .. onda biraz üzülmüştü annem erkek olsaydı diye... ama kızım onlar için herşeye bedel şimdi..kardeşimin oğlu oldu ... oda öyle .. ama yalan söyleyemem içimden biraz erkek geçiyordu benim istiyordum da.. kız çocuk istemediğmden değil.. bide erkek çocuk nasıl olur acaba diye.. yoksa ALLAH biliorya kızım için hep kız kardeş istedim hala istiyorum bi tane daha kızım olsun diye..
garip insan oğlu olmayanı arıyor belkide.. ama evlat kokusu dünyanın tüm zahmetlerini dertlerini unutturuyor o bir gerçek..
benim annemde hep der keşke 2 kızla kalmayıp 1-2 tane daha olsaymış çocuğum diye. kızkardeşimde evet ya kalabalık olurduk ne güzel der. teyze çocuğuda olmayınca ....ama kısmetmiş işte. küçük kız vefat edince birdahada istememişler...aynen evlat bambaşka bişey. onunla tüm dertlerini unutuyorsun...İlerdede bizlere hayırlı birer evlat olurlar inşallah. Bazen 9 yaşındaki kızım ödev yapmak istemiyo. bak diyorum baban ve ben - biz sizler için çalışıyoruz bu kadar zorluğa katlanıyoruz ...belli bi zaman sonra herşey evlat için oluyor...kendini unutuyosun...umarım bunun kıymetini bilirler