13 Ocakta şeker yüklemem var benim :18:
benimde sarı akıntı yeni başladı ama ne kaşıntı var nede ağrı...biraz sık tuvalete gidiyorum o kadar...idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.
selam kızlar inş.herkes iyidir..
ben fena değilim işte şekerle boğusuyorum ne zor bieymiş inş.kimsede çıkmaz
Prenatal Yoga Routine - Lara Dutta - YouTube
Pregnancy Yoga - Main Routine - YouTube
Kegel egzersizi çok kolay canım. Öncelikle hangi kas grubunu çalıştırdığını hissetmen-anlaman lazım. Bunun da en kolay yolu, idrarını yaparken tutup bırakmak. Bu egzersiz senin için kolay hale geldiğinde otururken&yatarken de kasıp gevşetebilirsin. Egzersiz yaptıkça daha uzun süre kasmayı ve gevşetmeyi denersin
canım ben kızımda doğumuma son 3 haftaya kalana kadar çalıştım. Doktorum kurum için -hastanın doğumuna 8 hafta kalmıştır.doğuma son 3 haftaya kadar çalışabilir- durum bildirimi yazmıştı. Ama bunda 8 hafta öncesi ayrılmayı düşünüyorum. sezeryan olacağı için günü belli zaten. çünkü öncekinde çok yoruldum son 3 haftaya kadar çalışabilir yazdığı için raporda alamadım. 8.ayda ayaklarımda ödem oluştu. ayak bileklerim ağrıyordu.artık iyice ağırlaşmıştım.
Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilikömürlük olsun inşallah
Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış
24-28 haftalar arası yapılıyor canım. Ama sağlık ocağında yapmazlar, hastaneye gitmen lazım. Hamileliğini takip eden bir doktorun yok mu?
Kızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde
ben Ankaraya gitmek için bilet aldım 24 Şubata, SAT'a göre 32.haftanın başlangıcı bilemedim valla nolucak
benimde sarı akıntı yeni başladı ama ne kaşıntı var nede ağrı...biraz sık tuvalete gidiyorum o kadar...
doğumdan sonra ucretsız ızın falan dusunuyormusun canım ben dusunmedıgım ıcın 37 ye kadar calısıscam mecbur bebegıme bakacak kımse yok aılemızden ayrı sehırlerdeyız
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??
Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilikömürlük olsun inşallah
Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış
2 sene ücretsiz izin düşünüyorum Batmandayız bizde kimseye güvenipte bırakamam burda, kv ya da annemin bakmasını da istemiyorum zaten
Kızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.ben size bir şey danışacaktım. 32.haftada izne ayrılacağım eğer bebek diyelim 36.haftada doğdu doğum öncesi iznimin 4 haftasını kullandım peki diğer kalan dört haftaya noluyor. yanıyor mu yoksa doğum sonrasına mı aktarılıyor. benim ilk bebeğim olacak çoğu konuyu bilmiyorum deneyimli olan varsa cevap verebilir mi?