2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cok tatli ozellikle beyaz tavsan :)
İyi gunlerde giysin,

selam kızlar inş.herkes iyidir..
ben fena değilim işte şekerle boğusuyorum ne zor bieymiş inş.kimsede çıkmaz

Seker cikinca ne oluyor cnm?Zarari ne?
Ne yapmak gerek?
Risk falan oluyor mu?

hayırlı olsun canım ne alacaksınız araba bende araştırıyorum karar veremedim

canım arabayı bebeğimize değil kendimize alıyoruz :) bebek arabasına maalesef henüz ben de karar veremedim, netten bakıyorum arkadaşların aldıklarına bakıyorum şimdilik. acele etmek istemiyorum, pahalı bir şey almak da istemiyorum orta halli uygun bir şey araştırıyorum. şubat tatilinde kısmetse yakından inceleyip doğumdan sonra netten almak gibi bir düşüncem var şimdilik

iyi geceler kızlar şeker yüklemesini ilk önce kaç miligramlık yaptırdınız ve uzun sürdümü

elli gr. ilk yaptıryosun aç karna kan alıyorlar içtikten sonra saat sonra kan veriyosun tekrar o kadar.eğer gerek görulurse yuzluk yapılıyor.rakamlar basmıyor ondan doğru yazamandım

Günaydın, geceden beri sağanak-fırtına...öyle güzel bir kış manzarası var ki; aşka geldim

Justin Timberlake - Mirrors | İzlesene.com Video

Adana'da değilsek, biz hep yalnızız canım. Ama 12'ye kadar bile dayanamıyoruz. Geçen yılbaşı saat 12.05'te telefonun sesiyle uyandım. Annem arıyor "hayırlı olsun ilk göz ağrımmmmmmmmm, mutlu yıllarrrrrrrr". Meğer biz salonda uyuya kalmışız

oğluma yasir ismini koymak istiyorum sizce nasıl??

İsmi ile yaşasın canım

bende çalışıyorum ve akşam inanılmaz ağrılarım oluyor umarım 35 e kadar dayanırımmmm

günaydın kızlar yenı bır iş günü daha he sabah olduğu gıbı zor uyandım yıne ve 2-3 gundur sureklı bı bas ağrım var stresten mı aceba dıyorum cunkı su sıralar herseyı takar oldum acayıp seyler dusunduruyor hamılelık

elli gr. ilk yaptıryosun aç karna kan alıyorlar içtikten sonra saat sonra kan veriyosun tekrar o kadar.eğer gerek görulurse yuzluk yapılıyor.rakamlar basmıyor ondan doğru yazamandım

kızlar kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz dr bana tarıh soylemedı sağlık ocağından hemsıre arıyor gercı vaktı gelınce ama

kızlar kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz dr bana tarıh soylemedı sağlık ocağından hemsıre arıyor gercı vaktı gelınce ama

24-28 haftalar arası yapılıyor canım. Ama sağlık ocağında yapmazlar, hastaneye gitmen lazım. Hamileliğini takip eden bir doktorun yok mu?

kızlar günaydın iyi haftalar
biz iznimizi bitirdik işe başladık paşamla. Hastalığımızı tam geçirmesekte şimdi daha iyiyiz çok şükür. Kızlar benim ara ara yine mide bulantım oluyor mesela bu sabah öksürükle beraber mide bulantı oldu sizce normal midir çünkü 24.haftadayız 14.hafta gibi bitmişti kusmalarımız.

günaydın herkese
canım okuyunca çok kötü oldum...senelerdir bu sorunu çeken biri olduğum için.sıcak su torbasının hiç bir faydası yok dediğin gibi dahada artırmış sıcak tutlacak ama sıcak suyun içine oturacaksın..zeytin yağını sürmen değilde içmen daha faydalı ...ben nerdeyse bütün yağları denedim. en iyi gelen vazelin oldu katkısız beyaz olandan...benim her tuvalette dışarı çıkıyor şişlikler ve vazelinle masaj yapıp içeri itiyorum yavaş yavaş yoksa oturamazsın acısından.yine acıyor ama dışarda olması zonklatıyor...kabızlık olmadığına göre seninki tamamen bebekten kaynaklanıyor...makatına yaptığı baskıyı azaltacak bir şey olmalı uzanmalısın belki bilemiyorum ayakta durmak yada sürekli oturmak arttırıyor olabilir...genel cerrahiyle kesin görüş...

bende sordum amniyon sıvısının içtiğimiz su ile bir ilgisi var mı diye...son aylarda kısmen var dedi...bazen müşteri benim tam hakim olamadığım bir konuyla ilgili soru sorar..bende alakasız bir şeyler anlatırım bazen...senin doktorda ona benzemiş...bence konusunda çok yetkin değil bu doktor ve bilmediği bir şey hakkında soru sorduğunda saçmalamış...suyu azalmışta bakamamış falan
biz yine kv lerde toplanacağız...kesin dolma sarar yine ben bugün o beni aramadan yardıma gideyim...ben de bir şeyler hazırladım evde ama bu sene hazır alıcam galiba
[/QUOTE]

günaydııın,bana da yollar mısın yoga video linkini ? vajen kasları kullanmayı keşke bende bilsem .:26:

gecmıs olsun canım bende arsıvde çalışıyorum koca koca dosyalar sabah tana ksama kadar halımı görsen yerımıde degıstırmedıler 500 kere soyledım dusuk rıskım vardı yıne degıstırmedıler sımdıde erken doğum rıskım var ama halden kım anlar bende hıc bı dosyaya dokunmuyorum herkes kendısı alıyor ınat yaptım dr sakın agır bısey kaldırma dedı ...37. haftaya kadar calısmayı düşünüyorum amabakalım hayırlısı

Paylaşmadım canım.
Buradan iki arkadaş liste paylaştı benim listeme yakın oldukları için paylaşmadım ben.

Ben onlari da kacirdim
Cnmcim benim olaya bir el ativer :) gonderir msn?

Cnm bana 50 mg icin ac tok fark etmez dediler saat 14:00'e verdiler randevuyu hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…