2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
2 sene ücretsiz izin düşünüyorum Batmandayız bizde kimseye güvenipte bırakamam burda, kv ya da annemin bakmasını da istemiyorum zaten

benım kayınvalıdem yanımda da kendıne zor bakıyor kısın geliyor yazın gıdıyor esımde annem bakar dıyor ama ben bakamam dıyor belım ağrıyor dıyor ne olacak bılmıyorum

idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.

Canım benim benim 3.ayımda hiçbir şikayetim yokken rutin kontrollerde idrarda yüksek enfeksiyon çıkmıştı.Monurol şase kullandım sorunum bitti çok şükür.Benimde hamileliğimin başından beri sarı renkli akıntım vardı ama son zmanlarda arada koyulaşıp kahverengi oluyordu arada 1 gün sürüyordu doktora danıştım hemen muayene etti fitil vermem lazım ilerlemiş dedi.Yani sarı akıntın bile olsa ihmal etme belki benimki o yüzden ilerlemişti.Şuan gene açık sarı renkli akıntım oluyor ama sadece sabahları çok olmuyor.Doktorum önlem alınmazsa enfeksiyonlar erken doğuma yol açar Allah korusun dedi bende fitili bitene kadar kullanmaya karar verdim sonuçta zararlı olsa doktor vermezdi.hem kullandıktan sonra doktor kontrolünede gittim çok şükür bir anormallik yoktu demek zararı olmuyor

idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.

Canım ben 3.ayımda idrar enfeksiyonu geçirdim hiçbir şikayetim yokken idrar tahlilinde çıktı ve monurol şase kullandım.Doktorumla konuştum vajinal enjeksiyon tetiklemiş olabilir demişti ama daha 3 aylık olduğumdan fitil vermemişti.Sonra geçenlerde ara ara sarı akıntı koyulaşmaya başlamıştı bende pek önemsememiştim.Doktoruma sordum hemen muayene etti enfeksiyon ilerlemiş fitil vericem tedavi etmemiz lazım dedi.tedavi edilmeyen enfeksiyonlar erken doğuma yol açar Allah korusun dedi.O yüzden şuanda kullanıyorum şikayetlerim azaldı.Arada yanmam oluyordu çok şükür bitti.Diyeceğim o ki sarı akıntınız bile olsa muhakkak doktorubnuzdan muayene etmesini isteyin benimde sarı akıntım vardı ogün spektulumla bir kontrol etti ucuna kahverengi akıntılar geldi.İçeride birikmiş demekki dedi.Fitilin bebeğe bir zararı oladığınıda belitti öyle olsa neden kendini riske atıp versinlerki hem kullandıktan sonra detaylıyada girdim çok şükür bir anormallik yoktu.dediğim gibi aman ihmal etmeyin

Son düzenleme:

Canım ben 3.ayımda idrar enfeksiyonu geçirdim hiçbir şikayetim yokken idrar tahlilinde çıktı ve monurol şase kullandım.Doktorumla konuştum vajinal enjeksiyon tetiklemiş olabilir demişti ama daha 3 aylık olduğumdan fitil vermemişti.Sonra geçenlerde ara ara sarı akıntı koyulaşmaya başlamıştı bende pek önemsememiştim.Doktoruma sordum hemen muayene etti enfeksiyon ilerlemiş fitil vericem tedavi etmemiz lazım dedi.tedavi edilmeyen enfeksiyonlar erken doğuma yol açar Allah korusun dedi.O yüzden şuanda kullanıyorum şikayetlerim azaldı.Arada yanmam oluyordu çok şükür bitti.Diyeceğim o ki sarı akıntınız bile olsa muhakkak doktorubnuzdan muayene etmesini isteyin benimde sarı akıntım vardı ogün spektulumla bir kontrol etti ucuna kahverengi akıntılar geldi.İçeride birikmiş demekki dedi.Fitilin bebeğe bir zararı oladığınıda belitti öyle olsa neden kendini riske atıp versinlerki hem kullandıktan sonra detaylıyada girdim çok şükür bir anormallik yoktu.dediğim gibi aman ihmal etmeyin

Kızlar daha önce de bahsetmiştim,beyaz çay için mutlaka,emziren arkadaşımda vardı enfeksiyon,kandaydı,resmen beyaz çayla geçti,doktor bile şaşırdı.

Geçmiş olsun idrar enfeksiyonu geçirenlere,siz de deneyin bence,heryerde var beyaz çay,büyük marketlerde ve aktarda.:nazar::KK16:

ben de 32 de ayrılayım diyorum dah hiç hazırlık yapmadım hazırlık yapayım tez çalışıyorum onu bitireyim son aylar zaten zorluymuş rahat rahat evimde yatıp kalkayım diyorum ücretsiz alırım sonrasında inşaallah diye düşünüyorum sonra dönüyorum acaba çok mu erken ayrılmış oluyorum diye düşünüyorum pöf ayrılayım değil mi bak sen de tecrübeliymişsin sağ ol

Canım inanki bende çok bocaladım.erken ayrılırsamda 1,5 aya yakın kaybım oluyor diye düşünüyorum.:KK43: ahh ahh çalışan annelerinde sıkıntısı bu işte. Annem ısrarla erken ayrıl...bak öncekinde mahvoldun zor geçirdin bunda bari kendi canını düşün diyor oda haklı ama herhalde erken ayrılırım canım şimdiden kasık ağrılarım başladı benim yaa:KK43:

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.ben size bir şey danışacaktım. 32.haftada izne ayrılacağım eğer bebek diyelim 36.haftada doğdu doğum öncesi iznimin 4 haftasını kullandım peki diğer kalan dört haftaya noluyor. yanıyor mu yoksa doğum sonrasına mı aktarılıyor. benim ilk bebeğim olacak çoğu konuyu bilmiyorum deneyimli olan varsa cevap verebilir mi?
benim kızın ismini bir türlü netleştiremedik...ne bulsak biri bir kulp buldu...2 gündür irem ismine taktım çok sevdim yakıştırdım...eşimde çok sevdi hatta o buldu ismi... ama anlamını araştırırken bunları buldum...sizlerinde koymayı düşündüğünüz bazı isimler de var açıklamada

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

Kızlar merhaba, malum artık bizler için geri sayım başlıyor 2014 Nisan anneleri olarak. Ankara'da doğum fotoğrafçısı araştırıyorum. Önerebileceğiniz isim var mı? Aslında bu konuda daha önce bir başlık açılmış ama o başlıkta bahsi geçen hiçbir fotoğrafçının sitesi aktif değil şu an. Fikirlerinizi ve varsa yakın çevrenizin ya da sizin daha önceki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum şimdiden, hepimize kuzucuklarımızı doya doya öpüp koklamayı nasip etsin Allah.

$UT80FF_Xn4cXXagOFbXf.jpg
$UT8b25XXgJaXXagOFbXx.jpg
$UT80WiaXa0cXXagOFbXL.jpg
arkadaslar az once siparis ettigim cicilerim geldiiiiii :KK16::KK16:
ilk yolladigim ayakkabi bi kac gun once gelmisti hala yogun bir plastik kokusu var ne yapacagim bilmiyorum yikasamda icime sinmeyecek gibi çinden gelince korkuttu beni ne bileyim tenine degmeyecek sekilde giydirecegim kesin ama yine de yetmez diye endise ediyorum :26:​

Son düzenleme:
ilk yolladigim ayakkabi bi kac gun once gelmisti hala yogun bir plastik kokusu var ne yapacagim bilmiyorum yikasamda icime sinmeyecek gibi çinden gelince korkuttu beni ne bileyim tenine degmeyecek sekilde giydirecegim kesin ama yine de yetmez diye endise ediyorum :26:[/CENTER]
güle güle giysin inşallah...çok güzeller yaaa...
nazar değer giydirdiğinde kocaman bir maşşallah tak :nazar:

benım kayınvalıdem yanımda da kendıne zor bakıyor kısın geliyor yazın gıdıyor esımde annem bakar dıyor ama ben bakamam dıyor belım ağrıyor dıyor ne olacak bılmıyorum

Çalışan annelerin en zor olayı bu işte.Bende çalışıyorum annem yakınımda kayınvalidem adanada ama gelicek buraya ne zamana kadar bakar bilemem.Annem ben bakarım diyor ama herşeye de alınıyor.Benim eşim biraz pimpirikli annem lafını esirgemez ne yapacam bende bilmiyorum.Keşke imkanım olsaydı da kendim bakabilseydim bebeğime.Ondan ayrı kalmanın yanında birde bu sorunlarla uğraşmak insanın canını çok sıkıyor gerçekten.:KK43:

Selam annisler ve cici Bebisleri.....bugün doktor randevum vardi, seker yüklemesinin sonucunu aldim cok sükür hersey yolundaymis.... fakat cok hizli kilo aliyormusum..... Simdiden 15 kilo aldim :KK43: doktorum dikkat etmemi söyledi, havalarda maglum disari cikipta yürüyüs yapamiyorum:KK43: neyse artik ins dogumdan sonra SIKI bir rejime girip zayiflamaya calisacagim....Bebegim saglikli olsunda.....

Bir oglum olacagini ögrendim iki hafta evvel, maglum fazla girdirmiyorlar ultarasona:KK43: yurtdisi oldugu icin.... Ama her iki haftaya bir doktora gitmem gerekiyormus, kalbini dinlenmesi icin, sizlerdede baslandimi dinlenmeye???Bir de ben Dogum hazirlik kursuna kayt oldum, hic aranizda böyle bir kursa baslamis yada yapmis olaniniz varmi???Kusura bakmayin cenem düstü:)) :KK9:

benim kızın ismini bir türlü netleştiremedik...ne bulsak biri bir kulp buldu...2 gündür irem ismine taktım çok sevdim yakıştırdım...eşimde çok sevdi hatta o buldu ismi... ama anlamını araştırırken bunları buldum...sizlerinde koymayı düşündüğünüz bazı isimler de var açıklamada

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

ayyy evet canım yaaa bizde Belinay diyoduk..
ama şuan Hira'ya döndük..
ve sanrım bunda karar kıldık..

Kızlar birkaç gün önce kim eklemişti bilmiyorum ama mavi yeşil ve pembe renkte sanırım 89 tl fiyatlıydı sağında solunda ve üst kısmında fiyonk olan sallanan bebek beşiğine benzer bir şey eklemişti geriye dönüp baktım ama bulamadım hatırlayan varsa ve kimdi tekrar resmi atabilirmi site güvenliyse almak istiyorum.

Kızlar merhaba, malum artık bizler için geri sayım başlıyor 2014 Nisan anneleri olarak. Ankara'da doğum fotoğrafçısı araştırıyorum. Önerebileceğiniz isim var mı? Aslında bu konuda daha önce bir başlık açılmış ama o başlıkta bahsi geçen hiçbir fotoğrafçının sitesi aktif değil şu an. Fikirlerinizi ve varsa yakın çevrenizin ya da sizin daha önceki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum şimdiden, hepimize kuzucuklarımızı doya doya öpüp koklamayı nasip etsin Allah.

tatlım bende Ankarada'yım benm doğumuma muhtemelen kuzenim gelecek..
düğünümde süpriz yapıp elemanlarını göndermişti evden çıkmadan gelinlik giyerken falan çekmişlerdi..
hangi semttesin bilmiyorum ama stüdyodakilerde elemanlarını gönderiyolar çekimlere..

X