günaydııın,bana da yollar mısın yoga video linkini ?vajen kasları kullanmayı keşke bende bilsem .:26:
aşı olduğumda hemşireye sordum şekeri...doktorun söylemedivmi dedi...bazı sağlık ocakları yapıyormuş ama benim bağlı olduğum sağlık ocağında hiç bir test yok maalesefcok hastan edegıstırdım ama sağlık ocağında yapılıyor ıye bılıyorum ben
2 hafta önce bende idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullandım bence kullanmayı bırakma çünkü enfeksiyon ilerlerse daha kötü sonuçlara neden oabiliyor. antibiyotikten sonra mantar oluşur bende hep şu andada mantar için fitil kullanıyorum. doktor verdiyse ilacı tedirgin oacak bişey yok :)[/Q
senin kullandığın enfeksiyon ilacının ismi neydi?Birde mantarın belirtisi ne oldu sende..Bende son bir aydır yoğun bir akıntıda var.dr. söyledm muayene etmedi.normal deyip durdu.bana pek normalmiş gibi gelmiyor kontrolm 2 hafta sonra beklycğim mecbur
augmentin diye bi antibiyotikti. çok miktarda sarı renkli akıntı ve içinde sarı renkli parça parça tortular vardı. çokta kaşıntı yapıyordu. çok şükür geçti :)
Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilikömürlük olsun inşallah
Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış
Ayyyy canım maşallah size Allah nazarlardan saklasin..
Daha uzun seneler hep birlikte mutlu huzurlu aşk dolu olun inşallah..
Ee tabii çocuklarınız da sizlerle olsun inşallah
Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilikömürlük olsun inşallah
Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış
Kızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde
aaay maşallah 11. yılmı?canım nice nice yıllara. ömür boyu mutlu olun inşalllah
Günaydın kızlar,
Bakıyorum çoğumuzun yavaş yavaş ağrıları sızıları başlamış.Doktorumda bana bu haftadan sonra kasık,sırt ve bel ağrılarının başlayacağını söylemişti keşke başlamasa ama kaçarı yok ne yazık ki:)Benim içinde gece uyumak başlı başına bir dert ne tarafa yatsam rahat edemiyorumsola yatıyorum bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sırtım belim ağrımışNeyse çoğu bitti azı kaldı bugünleri de hayırlısı ile atlatırız inşallah.Bu arada idrar enfeksiyonunu aman diyim ihmal etmeyin ve muhakkak akıntınız falan varsa doktora gösterin ve muayene etmesini isteyin.benim doktorum alttan muayene etti ve ilerlemiş enjeksiyon gördü fitil tedavisi verdi çok şükür şuan bir sıkıntım yok inşallah olmazda ama dediğim gibi sakın ihmal etmeyin.
bendede öyle. 24 .haftadayız ama hep 25 çıkıyor. bende 32.haftada ayrılacağım haftaya randevum var.dr.bunu neye göre ayarlıyor onu sorucam.daha şeker yüklemesi yapılacak sanırım :18:
idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.
olabilir canım. bebekler artık daha hızlı büyüyecekleri için ağrılarımız olacak bu aylardan sonra. seninki de normaldirbenim iki gündür bel ağrılarım var sanki böbreklerimi üşütmüşüm de belim çatlıyomuş gibi. dün de sağ kasığım ağrıdı. bugün sadece sağ belimin arkası ağrıyo. inş önemli bişey değildir. iki gün önce de bebeğim sabahtan akşam yatana kadar sürekli hareket etti hiç durmadı. benim bebiş karnımda yan duruyordu acaba kafası aşağı gelecek şekilde yer mi değiştirdi ondan mı gerginlik ağrı çekiyorum diye düşündüm bilemedim:44:
canımcım bayada zayıfmışsın sen yaaçok tatlı olmuş göbüşün kaç kilo aldın sen ?
valla canım bir çoğumuz mümkün olduğunca normal doğumdan yanayız. ama sanırım doğum şeklini son anda bebeklerimiz belirleyecek. hepimiz için hayırlısı olur inşallahSlm guzel anneler nasil dogum yapacaksiniz karar verdinizmi?ben epidural normal dusunuyorun ama tam karar vermedim.en sagliklisi normal dogum eger saglik sorunumuz cikmazsa ama dayanabikirmiyim emin deilim.
canım geçmiş olsun yaa, çok zor. inşallah iyileşirsin çabuk. şeker sonuçların da iyi çıkar umarım. hadi hayırlısı... bebişin de güle güle giysin cicileri, çok güzellerkızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..
benim de yüksek çıktı. 145 çıktı, senin kaç? ben de 100 lük yükleme yaptıracağım artık haftaya kaldı.slm kızlar eskilerden kimse kalmamış uzun süredir giremiyordum gerçi öncededen sık giremiyordum şeker yüklemesi yapıldı benim biraz sınır üstü çıktı 100 yükleme yapılacak oda 3 hafta sonra
mrb kızlar dün kontrolümüz vardı doktor saolsun kafamda soru işareti bırakacak şeyler dediamniyon sıvın az olduğu için kalbini tam inceleyemedim dedi.olumsuz bişemi var diyorum inceleyemedim ki bişe diyemem diyo,gıcık oldum amniyon sıvısının artması için napmalıyım,bol bol sumu içmek lazım diyorum senin yapabileceğin bişe yok,bebeğinin gelişimi gayet iyi diyo....doktor dediğin insanı rahatlatır biraz yaw deli oldum dün ağzından lafı zorla alıyoz zaten adamın neyse bebişim gayet iyi duruyodu Allah'tan 751 gr olmuş boyu da baştan popoya 22.5 cm resim istedim iyi poz vermedi ondan çıkartmadım dedi vermedi yani bide ona da gıcık oldum
kızlar geçmiş olsun, bebişlerinize de maşallah gelişimleri normalmiş.Selam kızlar.dün doktor kontrolümüz vardı.bebişte hiçbir sorun yok.gelişimi gayet güzel dedi.boyu 28 cm, kilosu 493 gr mış.ama benim preeklamsi şüphem devam ediyor.idrarda protein çıktı malesef ama tansiyonumda herhangi bir yükselme yok.inşallah olmaz.doktor endişelenme dedi.sadece önlem olarak tuzlu yeme dedi ki zaten tuzlu yemem.maden suyu , turşu da tüketme dedi.bi de coraspin verdi.inşallah yükselmez tansiyonum.netten baktım oldukça riskli bi durum yüksek tansiyon.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
:) aynen, sonra hepsini çıkartıp bebişimin günlüğüne ekleyeceğim. bi de bebişim doğduğunda 1 yaşına kadar her ay fotoğrafını çekip aynı şekilde deftere eklemek istiyorumMaşallahh canım harika görünüyorsunuz, bnde senin gibi çekiliorum hatıra kalsın die :)
benim öyle aman aman bi iştah açılmam yok, sadece kahvaltıda doymuyorum ama kontrollü yiyorum. gün içinde de açlık hissetmiyorum. veeee buna rağmen deli gibi şişiyorum. keşke sürekli yesem de alsam, niye aldığımı bilirim :44::44: bu arada en çok eşin seviniyodur heralde böyle yemeneBu aralar ağzım bir boş durmuyor
Çok fena iştahım açıldı...
Sizler de durum nasıl?
normal canım, sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapıyorum ben de, yoksa benim de midem bulanıyo. hatta o anda herhangi bi koku anında bende kusma refleksi olusturuyo. kahvaltıyı bile bulanarak yapıyorum ve 27. haftadayımkızlar günaydın iyi haftalar
biz iznimizi bitirdik işe başladık paşamla. Hastalığımızı tam geçirmesekte şimdi daha iyiyiz çok şükür. Kızlar benim ara ara yine mide bulantım oluyor mesela bu sabah öksürükle beraber mide bulantı oldu sizce normal midir çünkü 24.haftadayız 14.hafta gibi bitmişti kusmalarımız.
bilen bana da söylesinKızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde
normal canım, sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapıyorum ben de, yoksa benim de midem bulanıyo. hatta o anda herhangi bi koku anında bende kusma refleksi olusturuyo. kahvaltıyı bile bulanarak yapıyorum ve 27. haftadayımendişe etme
bilen bana da söylesinama sanırım SAT'a göre, çünkü doktorum en son bana doğum 1 nisan görünüyo dedi, halbu ki ultrason sonuçlarına göre 25 mart görünüyo. ona göre iznin şu gün başlıyo, şu tarihe kadar erteleme hakkın var dedi. ben de öyle anladım ama haala bi kafa karışıklığı mevcut bende
gayet güzel canım, alırsanız güle güle kullanın. bunun uyku seti takımı da var, mobilyasıyla uyumluben de belis den aldım mobilyaları, çok fazla kalite bekleme. ama bizi idare eder diye düşünüyorum. daha kalitelisini büyüyünce alırım, napalım