2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayyyyyyyyyyy çok cici bunlaaarrrrrrrr bayıldıım bayıldım maşallah
sağlıkla sıhhatle giysin inşallah kuzucuuun

maşallah canım benim rabbim hepsini korusun inşallah.. benim kızımda çok hevesli ama arada boynunu büküp artık teyzemde bana bir kız kardeş doğurur demiyormu içim yanıyor.. sende iki ismi birden koy ikisininde gönlü olsun..
12 mi ben hala 2 kilodayim :44:
bende 7-8 arası aldım artık dikkat ediyorum yoksa halim yaman
canım bende masa başı çalışıyorum.muhasebedeyim. hergün evraklarla boğuşuyorum.burası çok yoğun evrağın ardı arkası bitmiyo.çok yoruluyorum.Allah sanada kolaylık versin
ayneeeeeeeeeeeenn.. yıl sonu işlemleri akşamada çalışacaz diyorlar olmaz dedim.. ben zaten dayanamıyorum..
ah canım ya çok geçmiş olsun.. kuşburnu marmelatı dene .. hamilelikte bir zararı varmı bilmiyorum ama hemoroide bire bir .. beni en kötü zamanımda kurtarmıştı..
kesinlikle süperdi.. adam ya .. eşimle başından kalkamadık elimizde süpürge.. annem aradı izleyin diye sonra diyor hemen muayene eldiveni al koy kenara ben artık elimi sürmem diyor.. haklı.. aslında çocukların özellikle cinsel organına dokunulmaması gerekiyormuş .. 3 yaşından sonra hepten kesmeliymiş..
yoksa çocuk o bölgenin önemini dokunulmaması gerektiğini bilmiyormuxş..
canım.. aslında benim çok taktıgım bir konuydu.. kızımın adı zeynep ecrin..
çok düşündük ismi sevmiştik.. anlam konusundada anlamı kötü olmadığı sürece sorun yok diyor islam alimleri hocalar.. ecrin kazanç demekmiş.. bizim de en büyük kazancımız şükürler olsun kızımız.. iyi düşün hayırlısı olsun..

bendim bendim.. dur hemen linkini atayım.. ben gitti gidiyordan almıştım kardeşime kendimede ordan alıcam inşalalh,,
ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 98021000

valla bende bu konuyu düşünüyorum.aynıyız,erken ayrılsam,hemen doğmazsa süre kaybı olucak ama dediğin gibi kolay da olmuyo,ben şimdiden zor yürüyorum,oturunca zor kalkıyorum,ödem çok sık oluyo.ilerki ayları düşünemiyorum bile..Hayırlısı..:26:

ben çok beğendim canım güvenilir site mi netten kartla alıcam da keşke evde nakit ödense teşekkürler canım

benim kızımın ismi deniz irem. Kur’an-ı Kerim’de Fecr suresi 7-8. ayetlerde ismi geçen “İrem”, Hûd aleyhisselamın kavmi olan Âd kavminin yaşadığı ve güzellikte emsali olmayan şehrin adıdır. Bu şehir, bahçeleri ile ünlüdür. Fakat daha sonra bu kavmin azgınlığı sebebiyle helak edilmiştir.
“Şark-İslâm edebiyatlarında İrem keli.mesi daha ziyade (Bâğ-ı İrem) şekliyle mutluluk verici, mâmur ve gösterişli bi.naları, evleri vb. yerleri ifade eden anlamda kullanılmıştır. Bağları ve rengârenk ağaçlan ile İrem bahçeleri ba.harı temsil eder; ayrıca sevgilinin bulun.duğu evi, gezindiği bahçeyi vb. mahalleri tanımlamada kullanılır.” (Ömer Faruk Harman, “İrem”, Diyanet İslam Ansiklopedisi, c: 22, s: 443)
Verilen bu bilgilerden de anlaşılacağı üzere bu ismin konulmasında herhangi bir sakınca yoktur. fetva nette böyle yazıyor. inşallah 2. kızımın aıda fulden olacak :)

Bayıldımmmmm yaaa hepsi çok güzell özellikle en üsttekine ayy yerim ben bunları giyecek ayağıı :)

cok tatlı bunlar nekadara aldınız cınden bır ayda ancak geliyor dıyorlar

bu yazı sanırım diyanetin ....bunu da okudum ama bunun dışındaki bütün yazılar anlamının kötü olduğu yönde...
tesadüfen baktım yoksa ben irem isminin cennet bahçesi olduğunu biliyordum...
hayırlısı bakalım...fulden de çok güzel kızların isimleriyle yaşasın inşallah...

cok tatlı bunlar nekadara aldınız cınden bır ayda ancak geliyor dıyorlar

beyaz ve pembe tullu olan ayakkabilar 3.49 dolar
digeri 8.76 dolar
evet en az 16 gun bekledim diger siparislerimde hatta bi elbise siparis ettim daha yeni verilmis kargoya 1 ayi gecti neredeyse

bende erken ayrılmayı düşünüyorum, allah izin verirse hiç düşünmüyorum biz memurların yılda 40 gün rapor alma hakkı var, yıllık izinde alırız, heyet raporu alırken sınır zaten yok,,,
Wala ben hiç rapor felan almadım bu güne kadar ama bebek olsun bu şekilde bütün yasal haklarımı kullanacam, böylelikle bebeğe daha çok zaman ayırmış oluruz

canım benim yaa. bak demekki oda bir kız kardeş istermiş. hayırlısı olsun inşallah. ANADİZİ beşik gerçekten çok tatlıymış.

kızlar merhabaaa :))
detaylı usg miz cok şükür temiz çıktı hersey yolunda 4 boyutlu gorduk bebişi :)
geçen haftalarda karar vermememiştim ama ev tipi ana kucagında mamaroo aldık jokerden
doğum fotoğrafcımızda iki isimde gidip geliyoruz Gaye yön ve betül telli
fikiri olan varmı istanbulda başka bildiği :) yada bunlar arasında bir bilgisi olan

Ben onlari da kacirdim
Cnmcim benim olaya bir el ativer :) gonderir msn?
Gönderirim canım ne demek =)

Maşallah size bir yastıkta kocayın
Bende malum bir sitede aynı sorunu yaşadım 2 ay oldu hala çözüm üretmediler.
İnşallah halledebilirsin canım.

Çok beğendim çok güzeller canım
Güle güle kullanın.
Çorapla tenine temas etmeden giydirirsen sorun olmaz bence.

çok sevindim kuzummm maşallah bebişine..
güle güle kullansın kuzucuuuunnn :)
bebek arabasını naptınız bitanem?

ben çok beğendim canım güvenilir site mi netten kartla alıcam da keşke evde nakit ödense teşekkürler canım

gittigidiyordan alışveriş birkaç defa yaptım. güvenilir canım. bende çok beğendim beşiği. bunun dışında oyunparkı falan alacakmısınız? yoksa büyüyen beşikmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…