- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Eki Görüntüle 913862
Eki Görüntüle 913863
Eki Görüntüle 913864
arkadaslar az once siparis ettigim cicilerim geldiiiiii
ilk yolladigim ayakkabi bi kac gun once gelmisti hala yogun bir plastik kokusu var ne yapacagim bilmiyorum yikasamda icime sinmeyecek gibi çinden gelince korkuttu beni ne bileyim tenine degmeyecek sekilde giydirecegim kesin ama yine de yetmez diye endise ediyorum :26:
belinay da çok güzeldi sinem
anlam açısından döndük bitanem yaa..
k.v kitaptan baktırmış Belin şaşkın demekmiş Belinay da şaşkın ay gibi bişey oluyo..
maşallah canım benim rabbim hepsini korusun inşallah.. benim kızımda çok hevesli ama arada boynunu büküp artık teyzemde bana bir kız kardeş doğurur demiyormu içim yanıyor.. sende iki ismi birden koy ikisininde gönlü olsun..
sağol canım...hepimizin evlatlarını rabbim bağışlasın...evet 1 kızım daha var oda 2005 doğumlu...o çok şükür büyüdü kurtardı kendini...ikiside çok sevinçliler bir erkek kardeşimiz olacak diye.şimdiden büyük kızım ismi eren olacak küçüğüde mete olacak diye iddalaşıyolar
bende 7-8 arası aldım artık dikkat ediyorum yoksa halim yaman12 mi ben hala 2 kilodayim :44:
ayneeeeeeeeeeeenn.. yıl sonu işlemleri akşamada çalışacaz diyorlar olmaz dedim.. ben zaten dayanamıyorum..canım bende masa başı çalışıyorum.muhasebedeyim. hergün evraklarla boğuşuyorum.burası çok yoğun evrağın ardı arkası bitmiyo.çok yoruluyorum.Allah sanada kolaylık versin
ah canım ya çok geçmiş olsun.. kuşburnu marmelatı dene .. hamilelikte bir zararı varmı bilmiyorum ama hemoroide bire bir .. beni en kötü zamanımda kurtarmıştı..kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor
kesinlikle süperdi.. adam ya .. eşimle başından kalkamadık elimizde süpürge.. annem aradı izleyin diye sonra diyor hemen muayene eldiveni al koy kenara ben artık elimi sürmem diyor.. haklı.. aslında çocukların özellikle cinsel organına dokunulmaması gerekiyormuş .. 3 yaşından sonra hepten kesmeliymiş..tgrt haberde psikiyatrist var anne karnında bebek psikolojisinden bahsediyor şoklardayım herşeyi biliyor bu bebekler keyfinizi kaçıracak herşeyden uzak durun kan yoluyla herşeyi hissediyorlarmışş.....
bebeğinizin altını bile başkasına değiştirtmeyin diyor onu bile bilir etkilenirmiş
canım.. aslında benim çok taktıgım bir konuydu.. kızımın adı zeynep ecrin..benim kızın ismini bir türlü netleştiremedik...ne bulsak biri bir kulp buldu...2 gündür irem ismine taktım çok sevdim yakıştırdım...eşimde çok sevdi hatta o buldu ismi... ama anlamını araştırırken bunları buldum...sizlerinde koymayı düşündüğünüz bazı isimler de var açıklamada
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
Kızlar birkaç gün önce kim eklemişti bilmiyorum ama mavi yeşil ve pembe renkte sanırım 89 tl fiyatlıydı sağında solunda ve üst kısmında fiyonk olan sallanan bebek beşiğine benzer bir şey eklemişti geriye dönüp baktım ama bulamadım hatırlayan varsa ve kimdi tekrar resmi atabilirmi site güvenliyse almak istiyorum.
Canım inanki bende çok bocaladım.erken ayrılırsamda 1,5 aya yakın kaybım oluyor diye düşünüyorum.ahh ahh çalışan annelerinde sıkıntısı bu işte. Annem ısrarla erken ayrıl...bak öncekinde mahvoldun zor geçirdin bunda bari kendi canını düşün diyor oda haklı ama herhalde erken ayrılırım canım şimdiden kasık ağrılarım başladı benim yaa
anladım canım ismiyle yaşasın kuzun:)
maşallah canım benim rabbim hepsini korusun inşallah.. benim kızımda çok hevesli ama arada boynunu büküp artık teyzemde bana bir kız kardeş doğurur demiyormu içim yanıyor.. sende iki ismi birden koy ikisininde gönlü olsun..
bende 7-8 arası aldım artık dikkat ediyorum yoksa halim yaman
ayneeeeeeeeeeeenn.. yıl sonu işlemleri akşamada çalışacaz diyorlar olmaz dedim.. ben zaten dayanamıyorum..
ah canım ya çok geçmiş olsun.. kuşburnu marmelatı dene .. hamilelikte bir zararı varmı bilmiyorum ama hemoroide bire bir .. beni en kötü zamanımda kurtarmıştı..
kesinlikle süperdi.. adam ya .. eşimle başından kalkamadık elimizde süpürge.. annem aradı izleyin diye sonra diyor hemen muayene eldiveni al koy kenara ben artık elimi sürmem diyor.. haklı.. aslında çocukların özellikle cinsel organına dokunulmaması gerekiyormuş .. 3 yaşından sonra hepten kesmeliymiş..
yoksa çocuk o bölgenin önemini dokunulmaması gerektiğini bilmiyormuxş..
canım.. aslında benim çok taktıgım bir konuydu.. kızımın adı zeynep ecrin..
çok düşündük ismi sevmiştik.. anlam konusundada anlamı kötü olmadığı sürece sorun yok diyor islam alimleri hocalar.. ecrin kazanç demekmiş.. bizim de en büyük kazancımız şükürler olsun kızımız.. iyi düşün hayırlısı olsun..
bendim bendim.. dur hemen linkini atayım.. ben gitti gidiyordan almıştım kardeşime kendimede ordan alıcam inşalalh,,
ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 98021000
benim kızımın ismi deniz irem. Kuran-ı Kerimde Fecr suresi 7-8. ayetlerde ismi geçen İrem, Hûd aleyhisselamın kavmi olan Âd kavminin yaşadığı ve güzellikte emsali olmayan şehrin adıdır. Bu şehir, bahçeleri ile ünlüdür. Fakat daha sonra bu kavmin azgınlığı sebebiyle helak edilmiştir.benim kızın ismini bir türlü netleştiremedik...ne bulsak biri bir kulp buldu...2 gündür irem ismine taktım çok sevdim yakıştırdım...eşimde çok sevdi hatta o buldu ismi... ama anlamını araştırırken bunları buldum...sizlerinde koymayı düşündüğünüz bazı isimler de var açıklamada
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
Eki Görüntüle 913862
Eki Görüntüle 913863
Eki Görüntüle 913864
ilk yolladigim ayakkabi bi kac gun once gelmisti hala yogun bir plastik kokusu var ne yapacagim bilmiyorum yikasamda icime sinmeyecek gibi çinden gelince korkuttu beni ne bileyim tenine degmeyecek sekilde giydirecegim kesin ama yine de yetmez diye endise ediyorum :26:
Eki Görüntüle 913862
Eki Görüntüle 913863
Eki Görüntüle 913864
bu yazı sanırım diyanetin ....bunu da okudum ama bunun dışındaki bütün yazılar anlamının kötü olduğu yönde...benim kızımın ismi deniz irem. Kuran-ı Kerimde Fecr suresi 7-8. ayetlerde ismi geçen İrem, Hûd aleyhisselamın kavmi olan Âd kavminin yaşadığı ve güzellikte emsali olmayan şehrin adıdır. Bu şehir, bahçeleri ile ünlüdür. Fakat daha sonra bu kavmin azgınlığı sebebiyle helak edilmiştir.
Şark-İslâm edebiyatlarında İrem keli.mesi daha ziyade (Bâğ-ı İrem) şekliyle mutluluk verici, mâmur ve gösterişli bi.naları, evleri vb. yerleri ifade eden anlamda kullanılmıştır. Bağları ve rengârenk ağaçlan ile İrem bahçeleri ba.harı temsil eder; ayrıca sevgilinin bulun.duğu evi, gezindiği bahçeyi vb. mahalleri tanımlamada kullanılır. (Ömer Faruk Harman, İrem, Diyanet İslam Ansiklopedisi, c: 22, s: 443)
Verilen bu bilgilerden de anlaşılacağı üzere bu ismin konulmasında herhangi bir sakınca yoktur. fetva nette böyle yazıyor. inşallah 2. kızımın aıda fulden olacak :)
Oğlumuza Metehan ismini koyucaz kısmetse Deniz de ikinci adı olucak, kız olsaydı Cemre koyucaktım
cok tatlı bunlar nekadara aldınız cınden bır ayda ancak geliyor dıyorlar
Canım inanki bende çok bocaladım.erken ayrılırsamda 1,5 aya yakın kaybım oluyor diye düşünüyorum.ahh ahh çalışan annelerinde sıkıntısı bu işte. Annem ısrarla erken ayrıl...bak öncekinde mahvoldun zor geçirdin bunda bari kendi canını düşün diyor oda haklı ama herhalde erken ayrılırım canım şimdiden kasık ağrılarım başladı benim yaa
bende 7-8 arası aldım artık dikkat ediyorum yoksa halim yaman
ayneeeeeeeeeeeenn.. yıl sonu işlemleri akşamada çalışacaz diyorlar olmaz dedim.. ben zaten dayanamıyorum..
ah canım ya çok geçmiş olsun.. kuşburnu marmelatı dene .. hamilelikte bir zararı varmı bilmiyorum ama hemoroide bire bir .. beni en kötü zamanımda kurtarmıştı..
kesinlikle süperdi.. adam ya .. eşimle başından kalkamadık elimizde süpürge.. annem aradı izleyin diye sonra diyor hemen muayene eldiveni al koy kenara ben artık elimi sürmem diyor.. haklı.. aslında çocukların özellikle cinsel organına dokunulmaması gerekiyormuş .. 3 yaşından sonra hepten kesmeliymiş..
yoksa çocuk o bölgenin önemini dokunulmaması gerektiğini bilmiyormuxş..
canım.. aslında benim çok taktıgım bir konuydu.. kızımın adı zeynep ecrin..
çok düşündük ismi sevmiştik.. anlam konusundada anlamı kötü olmadığı sürece sorun yok diyor islam alimleri hocalar.. ecrin kazanç demekmiş.. bizim de en büyük kazancımız şükürler olsun kızımız.. iyi düşün hayırlısı olsun..
bendim bendim.. dur hemen linkini atayım.. ben gitti gidiyordan almıştım kardeşime kendimede ordan alıcam inşalalh,,
ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 98021000
Gönderirim canım ne demek =)Ben onlari da kacirdim
Cnmcim benim olaya bir el ativer :) gonderir msn?
Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilikömürlük olsun inşallah
Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış
Eki Görüntüle 913862
Eki Görüntüle 913863
Eki Görüntüle 913864
kızlar merhabaaa :))
detaylı usg miz cok şükür temiz çıktı hersey yolunda 4 boyutlu gorduk bebişi :)
geçen haftalarda karar vermememiştim ama ev tipi ana kucagında mamaroo aldık jokerden
doğum fotoğrafcımızda iki isimde gidip geliyoruz Gaye yön ve betül telli
fikiri olan varmı istanbulda başka bildiği :) yada bunlar arasında bir bilgisi olan
ben çok beğendim canım güvenilir site mi netten kartla alıcam da keşke evde nakit ödense teşekkürler canım