Günaydın Kızlar. minik prensler ve prensesler için alış veriş yapılmış. herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın. doktora gidecek olanlar için hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun, güzel haberlerle gelenlerin de gözü aydın
herkese sendromsuz pazartesi dilerimmmm
benim iki gündür bel ağrılarım var sanki böbreklerimi üşütmüşüm de belim çatlıyomuş gibi. dün de sağ kasığım ağrıdı. bugün sadece sağ belimin arkası ağrıyo. inş önemli bişey değildir. iki gün önce de bebeğim sabahtan akşam yatana kadar sürekli hareket etti hiç durmadı. benim bebiş karnımda yan duruyordu acaba kafası aşağı gelecek şekilde yer mi değiştirdi ondan mı gerginlik ağrı çekiyorum diye düşündüm bilemedim:44:
olabilir canım. bebekler artık daha hızlı büyüyecekleri için ağrılarımız olacak bu aylardan sonra. seninki de normaldir
canımcım bayada zayıfmışsın sen yaa çok tatlı olmuş göbüşün kaç kilo aldın sen ?
6-7 arası değişiyo tartıda. doktorda en son 7 kilo fark çıktı, sonra diyet yaptım fark 6 oldu. sonra amaaaann, diyetle mi uğraşcam dedim. bugün itibariyle 7 kilo almış bulunmaktayım
Slm guzel anneler nasil dogum yapacaksiniz karar verdinizmi?ben epidural normal dusunuyorun ama tam karar vermedim.en sagliklisi normal dogum eger saglik sorunumuz cikmazsa ama dayanabikirmiyim emin deilim.
valla canım bir çoğumuz mümkün olduğunca normal doğumdan yanayız. ama sanırım doğum şeklini son anda bebeklerimiz belirleyecek. hepimiz için hayırlısı olur inşallah
kızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..
canım geçmiş olsun yaa, çok zor. inşallah iyileşirsin çabuk. şeker sonuçların da iyi çıkar umarım. hadi hayırlısı... bebişin de güle güle giysin cicileri, çok güzeller
slm kızlar eskilerden kimse kalmamış uzun süredir giremiyordum gerçi öncededen sık giremiyordum şeker yüklemesi yapıldı benim biraz sınır üstü çıktı 100 yükleme yapılacak oda 3 hafta sonra
benim de yüksek çıktı. 145 çıktı, senin kaç? ben de 100 lük yükleme yaptıracağım artık haftaya kaldı.
mrb kızlar dün kontrolümüz vardı doktor saolsun kafamda soru işareti bırakacak şeyler dedi
amniyon sıvın az olduğu için kalbini tam inceleyemedim dedi.olumsuz bişemi var diyorum inceleyemedim ki bişe diyemem diyo,gıcık oldum
amniyon sıvısının artması için napmalıyım,bol bol sumu içmek lazım diyorum senin yapabileceğin bişe yok,bebeğinin gelişimi gayet iyi diyo....doktor dediğin insanı rahatlatır biraz yaw deli oldum dün ağzından lafı zorla alıyoz zaten adamın
neyse bebişim gayet iyi duruyodu Allah'tan 751 gr olmuş boyu da baştan popoya 22.5 cm
resim istedim iyi poz vermedi ondan çıkartmadım dedi vermedi yani bide ona da gıcık oldum
Selam kızlar.dün doktor kontrolümüz vardı.bebişte hiçbir sorun yok.gelişimi gayet güzel dedi.boyu 28 cm, kilosu 493 gr mış.ama benim preeklamsi şüphem devam ediyor.idrarda protein çıktı malesef ama tansiyonumda herhangi bir yükselme yok.inşallah olmaz.doktor endişelenme dedi.sadece önlem olarak tuzlu yeme dedi ki zaten tuzlu yemem.maden suyu , turşu da tüketme dedi.bi de coraspin verdi.inşallah yükselmez tansiyonum.netten baktım oldukça riskli bi durum yüksek tansiyon.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
kızlar geçmiş olsun, bebişlerinize de maşallah gelişimleri normalmiş.
Maşallahh canım harika görünüyorsunuz, bnde senin gibi çekiliorum hatıra kalsın die :)
:) aynen, sonra hepsini çıkartıp bebişimin günlüğüne ekleyeceğim. bi de bebişim doğduğunda 1 yaşına kadar her ay fotoğrafını çekip aynı şekilde deftere eklemek istiyorum
bu arada boğazım acıyo, bir kuru öksürük var
sanırım hasta oluyorum. sen nasıl oldun
Bu aralar ağzım bir boş durmuyor
Çok fena iştahım açıldı...
Sizler de durum nasıl?
benim öyle aman aman bi iştah açılmam yok, sadece kahvaltıda doymuyorum ama kontrollü yiyorum. gün içinde de açlık hissetmiyorum. veeee buna rağmen deli gibi şişiyorum. keşke sürekli yesem de alsam, niye aldığımı bilirim :44::44: bu arada en çok eşin seviniyodur heralde böyle yemene