2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydııın,bana da yollar mısın yoga video linkini ?:KK16: vajen kasları kullanmayı keşke bende bilsem .:26:

Prenatal Yoga Routine - Lara Dutta - YouTube
Pregnancy Yoga - Main Routine - YouTube

Kegel egzersizi çok kolay canım. Öncelikle hangi kas grubunu çalıştırdığını hissetmen-anlaman lazım. Bunun da en kolay yolu, idrarını yaparken tutup bırakmak. Bu egzersiz senin için kolay hale geldiğinde otururken&yatarken de kasıp gevşetebilirsin. Egzersiz yaptıkça daha uzun süre kasmayı ve gevşetmeyi denersin:KK34:

Günaydın hatunlar ve mis kokulu bebişler..
Yılbaşni sormussun Esmerim ben senelerdir evin kalabalık olmasına o kadar alisigim ki kocamla tek olsak bizim icin sıradan normal bi gün gibi geçer..
Ama hiç b i yerdende davet yok ne annem ne k.valide çağırma girişiminde bulunmadı..

cok hastan edegıstırdım ama sağlık ocağında yapılıyor ıye bılıyorum ben
aşı olduğumda hemşireye sordum şekeri...doktorun söylemedivmi dedi...bazı sağlık ocakları yapıyormuş ama benim bağlı olduğum sağlık ocağında hiç bir test yok maalesef

2 hafta önce bende idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullandım bence kullanmayı bırakma çünkü enfeksiyon ilerlerse daha kötü sonuçlara neden oabiliyor. antibiyotikten sonra mantar oluşur bende hep şu andada mantar için fitil kullanıyorum. doktor verdiyse ilacı tedirgin oacak bişey yok :)[/Q
senin kullandığın enfeksiyon ilacının ismi neydi?Birde mantarın belirtisi ne oldu sende..Bende son bir aydır yoğun bir akıntıda var.dr. söyledm muayene etmedi.normal deyip durdu.bana pek normalmiş gibi gelmiyor kontrolm 2 hafta sonra beklycğim mecbur:KK43:

augmentin diye bi antibiyotikti. çok miktarda sarı renkli akıntı ve içinde sarı renkli parça parça tortular vardı. çokta kaşıntı yapıyordu. çok şükür geçti :)

Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilik :KK16: ömürlük olsun inşallah :nazar:

Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış

Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilik :KK16: ömürlük olsun inşallah :nazar:

Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış

Ayyyy canım maşallah size Allah nazarlardan saklasin..
Daha uzun seneler hep birlikte mutlu huzurlu aşk dolu olun inşallah..
Ee tabii çocuklarınız da sizlerle olsun inşallah :KK52::KK52::KK52:

Kızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde

Günaydın kızlar,

Bakıyorum çoğumuzun yavaş yavaş ağrıları sızıları başlamış.Doktorumda bana bu haftadan sonra kasık,sırt ve bel ağrılarının başlayacağını söylemişti keşke başlamasa ama kaçarı yok ne yazık ki:)Benim içinde gece uyumak başlı başına bir dert ne tarafa yatsam rahat edemiyorumsola yatıyorum bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sırtım belim ağrımış:KK43:Neyse çoğu bitti azı kaldı bugünleri de hayırlısı ile atlatırız inşallah.Bu arada idrar enfeksiyonunu aman diyim ihmal etmeyin ve muhakkak akıntınız falan varsa doktora gösterin ve muayene etmesini isteyin.benim doktorum alttan muayene etti ve ilerlemiş enjeksiyon gördü fitil tedavisi verdi çok şükür şuan bir sıkıntım yok inşallah olmazda ama dediğim gibi sakın ihmal etmeyin.

aaay maşallah 11. yılmı? :nazar::nazar::nazar: canım nice nice yıllara. ömür boyu mutlu olun inşalllah

Kızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde

bendede öyle. 24 .haftadayız ama hep 25 çıkıyor. bende 32.haftada ayrılacağım haftaya randevum var.dr.bunu neye göre ayarlıyor onu sorucam.daha şeker yüklemesi yapılacak sanırım :18:

Günaydın kızlar,

Bakıyorum çoğumuzun yavaş yavaş ağrıları sızıları başlamış.Doktorumda bana bu haftadan sonra kasık,sırt ve bel ağrılarının başlayacağını söylemişti keşke başlamasa ama kaçarı yok ne yazık ki:)Benim içinde gece uyumak başlı başına bir dert ne tarafa yatsam rahat edemiyorumsola yatıyorum bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sırtım belim ağrımış:KK43:Neyse çoğu bitti azı kaldı bugünleri de hayırlısı ile atlatırız inşallah.Bu arada idrar enfeksiyonunu aman diyim ihmal etmeyin ve muhakkak akıntınız falan varsa doktora gösterin ve muayene etmesini isteyin.benim doktorum alttan muayene etti ve ilerlemiş enjeksiyon gördü fitil tedavisi verdi çok şükür şuan bir sıkıntım yok inşallah olmazda ama dediğim gibi sakın ihmal etmeyin.

idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.

idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.

geçen salı ürolojiye gittim böbrekte bişey çıkmadı sarı akıntı bende de oluyo ama kaşıntı ve koku yok kadın doğum doktoruma söyleme gereği bile duymadım annem hamilelikte akıntıların artabilir demişti

Günaydın Kızlar. minik prensler ve prensesler için alış veriş yapılmış. herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın. doktora gidecek olanlar için hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun, güzel haberlerle gelenlerin de gözü aydın :21::21: herkese sendromsuz pazartesi dilerimmmm:KK8:

benim iki gündür bel ağrılarım var sanki böbreklerimi üşütmüşüm de belim çatlıyomuş gibi. dün de sağ kasığım ağrıdı. bugün sadece sağ belimin arkası ağrıyo. inş önemli bişey değildir. iki gün önce de bebeğim sabahtan akşam yatana kadar sürekli hareket etti hiç durmadı. benim bebiş karnımda yan duruyordu acaba kafası aşağı gelecek şekilde yer mi değiştirdi ondan mı gerginlik ağrı çekiyorum diye düşündüm bilemedim:44:
olabilir canım. bebekler artık daha hızlı büyüyecekleri için ağrılarımız olacak bu aylardan sonra. seninki de normaldir :KK34:

canımcım bayada zayıfmışsın sen yaa :21: çok tatlı olmuş göbüşün :KK9: kaç kilo aldın sen ?
:KK49: 6-7 arası değişiyo tartıda. doktorda en son 7 kilo fark çıktı, sonra diyet yaptım fark 6 oldu. sonra amaaaann, diyetle mi uğraşcam dedim. bugün itibariyle 7 kilo almış bulunmaktayım:KK52::KK52:

Slm guzel anneler nasil dogum yapacaksiniz karar verdinizmi?ben epidural normal dusunuyorun ama tam karar vermedim.en sagliklisi normal dogum eger saglik sorunumuz cikmazsa ama dayanabikirmiyim emin deilim.
valla canım bir çoğumuz mümkün olduğunca normal doğumdan yanayız. ama sanırım doğum şeklini son anda bebeklerimiz belirleyecek. hepimiz için hayırlısı olur inşallah

kızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..
canım geçmiş olsun yaa, çok zor. inşallah iyileşirsin çabuk. şeker sonuçların da iyi çıkar umarım. hadi hayırlısı... bebişin de güle güle giysin cicileri, çok güzeller:nazar::emir_bebek:

slm kızlar eskilerden kimse kalmamış uzun süredir giremiyordum gerçi öncededen sık giremiyordum şeker yüklemesi yapıldı benim biraz sınır üstü çıktı 100 yükleme yapılacak oda 3 hafta sonra
benim de yüksek çıktı. 145 çıktı, senin kaç? ben de 100 lük yükleme yaptıracağım artık haftaya kaldı.

mrb kızlar dün kontrolümüz vardı doktor saolsun kafamda soru işareti bırakacak şeyler dedi :KK43: amniyon sıvın az olduğu için kalbini tam inceleyemedim dedi.olumsuz bişemi var diyorum inceleyemedim ki bişe diyemem diyo,gıcık oldum :KK47: amniyon sıvısının artması için napmalıyım,bol bol sumu içmek lazım diyorum senin yapabileceğin bişe yok,bebeğinin gelişimi gayet iyi diyo....doktor dediğin insanı rahatlatır biraz yaw deli oldum dün ağzından lafı zorla alıyoz zaten adamın :KK47: neyse bebişim gayet iyi duruyodu Allah'tan 751 gr olmuş boyu da baştan popoya 22.5 cm:emir_bebek: resim istedim iyi poz vermedi ondan çıkartmadım dedi vermedi yani bide ona da gıcık oldum:KK37:

Selam kızlar.dün doktor kontrolümüz vardı.bebişte hiçbir sorun yok.gelişimi gayet güzel dedi.boyu 28 cm, kilosu 493 gr mış.ama benim preeklamsi şüphem devam ediyor.idrarda protein çıktı malesef ama tansiyonumda herhangi bir yükselme yok.inşallah olmaz.doktor endişelenme dedi.sadece önlem olarak tuzlu yeme dedi ki zaten tuzlu yemem.maden suyu , turşu da tüketme dedi.bi de coraspin verdi.inşallah yükselmez tansiyonum.netten baktım oldukça riskli bi durum yüksek tansiyon.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
kızlar geçmiş olsun, bebişlerinize de maşallah gelişimleri normalmiş.:nazar:

Maşallahh canım harika görünüyorsunuz, bnde senin gibi çekiliorum hatıra kalsın die :)
:) aynen, sonra hepsini çıkartıp bebişimin günlüğüne ekleyeceğim. bi de bebişim doğduğunda 1 yaşına kadar her ay fotoğrafını çekip aynı şekilde deftere eklemek istiyorum :KK16::KK16: bu arada boğazım acıyo, bir kuru öksürük var :KK53: sanırım hasta oluyorum. sen nasıl oldun

Bu aralar ağzım bir boş durmuyor :KK56::KK1:
Çok fena iştahım açıldı...
Sizler de durum nasıl?
benim öyle aman aman bi iştah açılmam yok, sadece kahvaltıda doymuyorum ama kontrollü yiyorum. gün içinde de açlık hissetmiyorum. veeee buna rağmen deli gibi şişiyorum. keşke sürekli yesem de alsam, niye aldığımı bilirim :44::44: bu arada en çok eşin seviniyodur heralde böyle yemene :KK1:

Çok şükür iyi gibiyim biraz ama tabi ki ilaçların sayesinde diyebilirim,
soğuk algınlığı için "Forza" diye bir ilaç kullandım, tabi ki doktora sorarak, sonra minoset kullandım günde iki tane aman ben çektim siz çekmeyin çok dikkat edin, ilaçta alın benim gibi almamazlık yapmayın yoksa mahvediyor,,, doktorunuza sorun ama öncelikle yoksa geçmiyor illet

kızlar günaydın iyi haftalar
biz iznimizi bitirdik işe başladık paşamla. Hastalığımızı tam geçirmesekte şimdi daha iyiyiz çok şükür. Kızlar benim ara ara yine mide bulantım oluyor mesela bu sabah öksürükle beraber mide bulantı oldu sizce normal midir çünkü 24.haftadayız 14.hafta gibi bitmişti kusmalarımız.
normal canım, sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapıyorum ben de, yoksa benim de midem bulanıyo. hatta o anda herhangi bi koku anında bende kusma refleksi olusturuyo. kahvaltıyı bile bulanarak yapıyorum ve 27. haftadayım :KK52: endişe etme :KK34:

bilen bana da söylesin :KK52: ama sanırım SAT'a göre, çünkü doktorum en son bana doğum 1 nisan görünüyo dedi, halbu ki ultrason sonuçlarına göre 25 mart görünüyo. ona göre iznin şu gün başlıyo, şu tarihe kadar erteleme hakkın var dedi. ben de öyle anladım ama haala bi kafa karışıklığı mevcut bende:KK9::KK9:

normal canım, sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapıyorum ben de, yoksa benim de midem bulanıyo. hatta o anda herhangi bi koku anında bende kusma refleksi olusturuyo. kahvaltıyı bile bulanarak yapıyorum ve 27. haftadayım :KK52: endişe etme :KK34:

bilen bana da söylesin :KK52: ama sanırım SAT'a göre, çünkü doktorum en son bana doğum 1 nisan görünüyo dedi, halbu ki ultrason sonuçlarına göre 25 mart görünüyo. ona göre iznin şu gün başlıyo, şu tarihe kadar erteleme hakkın var dedi. ben de öyle anladım ama haala bi kafa karışıklığı mevcut bende:KK9::KK9:

ben Ankaraya gitmek için bilet aldım 24 Şubata, SAT'a göre 32.haftanın başlangıcı bilemedim valla nolucak

gayet güzel canım, alırsanız güle güle kullanın. bunun uyku seti takımı da var, mobilyasıyla uyumlu :KK34: ben de belis den aldım mobilyaları, çok fazla kalite bekleme. ama bizi idare eder diye düşünüyorum. daha kalitelisini büyüyünce alırım, napalım:KK49:

ben de öyle düşündüm zaten büyüyünce beğenmezler kullanacakları en fazla 5-6 yıl bir de ikinciler gelirse zaten :KK66: büyüğümüze yeni bir şeyler alırız

X