2 sene ücretsiz izin düşünüyorum Batmandayız bizde kimseye güvenipte bırakamam burda, kv ya da annemin bakmasını da istemiyorum zaten
yanmıyor canım ıstedıgın zmaan kullanıyorsun
idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.
idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.
ben de 32 de ayrılayım diyorum dah hiç hazırlık yapmadım hazırlık yapayım tez çalışıyorum onu bitireyim son aylar zaten zorluymuş rahat rahat evimde yatıp kalkayım diyorum ücretsiz alırım sonrasında inşaallah diye düşünüyorum sonra dönüyorum acaba çok mu erken ayrılmış oluyorum diye düşünüyorum pöf ayrılayım değil mi bak sen de tecrübeliymişsin sağ ol
doğumdan sonra ucretsız ızın falan dusunuyormusun canım ben dusunmedıgım ıcın 37 ye kadar calısıscam mecbur bebegıme bakacak kımse yok aılemızden ayrı sehırlerdeyız
benim kızın ismini bir türlü netleştiremedik...ne bulsak biri bir kulp buldu...2 gündür irem ismine taktım çok sevdim yakıştırdım...eşimde çok sevdi hatta o buldu ismi... ama anlamını araştırırken bunları buldum...sizlerinde koymayı düşündüğünüz bazı isimler de var açıklamadamerhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.ben size bir şey danışacaktım. 32.haftada izne ayrılacağım eğer bebek diyelim 36.haftada doğdu doğum öncesi iznimin 4 haftasını kullandım peki diğer kalan dört haftaya noluyor. yanıyor mu yoksa doğum sonrasına mı aktarılıyor. benim ilk bebeğim olacak çoğu konuyu bilmiyorum deneyimli olan varsa cevap verebilir mi?
güle güle giysin inşallah...çok güzeller yaaa...ilk yolladigim ayakkabi bi kac gun once gelmisti hala yogun bir plastik kokusu var ne yapacagim bilmiyorum yikasamda icime sinmeyecek gibi çinden gelince korkuttu beni ne bileyim tenine degmeyecek sekilde giydirecegim kesin ama yine de yetmez diye endise ediyorum :26:[/CENTER]
benım kayınvalıdem yanımda da kendıne zor bakıyor kısın geliyor yazın gıdıyor esımde annem bakar dıyor ama ben bakamam dıyor belım ağrıyor dıyor ne olacak bılmıyorum
güle güle giysin inşallah...çok güzeller yaaa...
nazar değer giydirdiğinde kocaman bir maşşallah tak
benim kızın ismini bir türlü netleştiremedik...ne bulsak biri bir kulp buldu...2 gündür irem ismine taktım çok sevdim yakıştırdım...eşimde çok sevdi hatta o buldu ismi... ama anlamını araştırırken bunları buldum...sizlerinde koymayı düşündüğünüz bazı isimler de var açıklamada
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
ayyy evet canım yaaa bizde Belinay diyoduk..
ama şuan Hira'ya döndük..
ve sanrım bunda karar kıldık..
Kızlar merhaba, malum artık bizler için geri sayım başlıyor 2014 Nisan anneleri olarak. Ankara'da doğum fotoğrafçısı araştırıyorum. Önerebileceğiniz isim var mı? Aslında bu konuda daha önce bir başlık açılmış ama o başlıkta bahsi geçen hiçbir fotoğrafçının sitesi aktif değil şu an. Fikirlerinizi ve varsa yakın çevrenizin ya da sizin daha önceki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum şimdiden, hepimize kuzucuklarımızı doya doya öpüp koklamayı nasip etsin Allah.