2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende de var o bel ağrıları... azıcık bi iş yapsam hemen belim çatlıyo. doğum iznine şubat tatili bittikten sonra ayrılıcam ben. o zaman ta 32. hafta oluyo. 4 hafta kaldı zaten şurda iple çekiyorum. zor geçiyo okulda hamilelik cnm...

Eki Görüntüle 911937
bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi

pek tatlı çıkmışsın:) zaten zayıfmışsın. bel ağrımda üşütme ağrısına benziyo. bakalım inş önemli bişey değildir.

yok cnm ilacı bırakma. enfeksiyonun geçsin tamamen. idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sık görülüyormuş ve mutlaka tedavi edilmesi gerekliymiş. doktorun zaten sana göre antibiyotik yazmıştır bence. geçmiş olsun...

benim iki gündür bel ağrılarım var sanki böbreklerimi üşütmüşüm de belim çatlıyomuş gibi. dün de sağ kasığım ağrıdı. bugün sadece sağ belimin arkası ağrıyo. inş önemli bişey değildir. iki gün önce de bebeğim sabahtan akşam yatana kadar sürekli hareket etti hiç durmadı. benim bebiş karnımda yan duruyordu acaba kafası aşağı gelecek şekilde yer mi değiştirdi ondan mı gerginlik ağrı çekiyorum diye düşündüm bilemedim:44:

dün bizde gördük bebeğimizi, hareketlerini de gördük çok mutlu olduk, 590 gr ve 28 cm :) üstelik araba da alıyoruz dün arabamıza da karar verdik kızımız kısmeti ile geliyor inşallah :) yalnız bugün itibariyle hamileliğim boyunca aldığım 9. kiloya ulaşmış bulunmaktayım ve kendimi dev gibi hissediyorum buna da oldukça üzüldüm

maşallah cnm bebeğine... sağlıkla kucağına alırsın inş! kiloları da hiç dert etme... doğumdan sonraki koşuşturmaca da kiloların nasıl gittiğini bile anlamayacaksın:)

aynen canım bende çok yoruluyorum. tüm gün masa başı oturmak mahvediyor birde işlerim çok yoğun müdürümünde iş değişimi yapıp bunu hafifletmeye niyeti yok 32.haftada izne ayrılmayı düşünüyorum.

biz kızımla iyiyiz fındığımmm siz nasılsınız acaba kızınızla

Bizde iyiyiz çok şükür teyzesi
Cumadan bu yana yoktuk dün gece geldik evimize.
Özlemişim valla evimi.
Ama temizlik beni bekliyor, eşimin arkadaşının da düğünü varmış.
Şimdi takımını yıkayıp ütülemem lazım, ben gitmeyeceğim hiç kaldıramam düğün falan.
Eşim son dakika golü attı bana
Önceden kuru temizlemeye verseydim keşke.

Eki Görüntüle 911937
bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi

ayy masalah canım maslah cok guzel vallahı benım gobuse benzzıyo ben hala sanıyorum kı kılo alıyorum bebıs buyumuyo halbukı baskasında gorunce anlıyorum bolee ne zamanlardan gectık kızlar vay bee

Slm guzel anneler nasil dogum yapacaksiniz karar verdinizmi?ben epidural normal dusunuyorun ama tam karar vermedim.en sagliklisi normal dogum eger saglik sorunumuz cikmazsa ama dayanabikirmiyim emin deilim.

herkese guzel pazarlar cıcı aneler heyıflın hafta sonu dılıyorum sızlere ve meleklerınız

hayırlı olsun canım ne alacaksınız araba bende araştırıyorum karar veremedim

kızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..

Eklentiler

• $100_4732.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $100_4733.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_4736.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $100_4737.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_4740.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah en kısa sürede geçer ağrıların.
Şeker yüklemen de inşallah iyi geçer, temiz sonuçlar alırsın.
Oğluşunun cicilerini çok beğendim, çok güzeller...
Rabbim iyi günler de kullanmayı nasip etsin

bu şapkaya hayranım ben de giydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum

slm kızlar eskilerden kimse kalmamış uzun süredir giremiyordum gerçi öncededen sık giremiyordum şeker yüklemesi yapıldı benim biraz sınır üstü çıktı 100 yükleme yapılacak oda 3 hafta sonra

Bu aralar ağzım bir boş durmuyor
Çok fena iştahım açıldı...
Sizler de durum nasıl?

mrb kızlar dün kontrolümüz vardı doktor saolsun kafamda soru işareti bırakacak şeyler dedi amniyon sıvın az olduğu için kalbini tam inceleyemedim dedi.olumsuz bişemi var diyorum inceleyemedim ki bişe diyemem diyo,gıcık oldum amniyon sıvısının artması için napmalıyım,bol bol sumu içmek lazım diyorum senin yapabileceğin bişe yok,bebeğinin gelişimi gayet iyi diyo....doktor dediğin insanı rahatlatır biraz yaw deli oldum dün ağzından lafı zorla alıyoz zaten adamın neyse bebişim gayet iyi duruyodu Allah'tan 751 gr olmuş boyu da baştan popoya 22.5 cm resim istedim iyi poz vermedi ondan çıkartmadım dedi vermedi yani bide ona da gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…