- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
slm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.
calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?
Eki Görüntüle 911937
bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??
dün bizde gördük bebeğimizi, hareketlerini de gördük çok mutlu olduk, 590 gr ve 28 cm :) üstelik araba da alıyoruz dün arabamıza da karar verdik kızımız kısmeti ile geliyor inşallah :) yalnız bugün itibariyle hamileliğim boyunca aldığım 9. kiloya ulaşmış bulunmaktayım ve kendimi dev gibi hissediyorum buna da oldukça üzüldüm
size gelcek o altınlar geri, biz kimseye götürmüyoz altın filan, gelenler de ööle gelcek ellerini sallayarak
slm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.
calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?
Eki Görüntüle 912318 buda bizim hastane çıkışımızz
Eki Görüntüle 911937
bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi
biz kızımla iyiyiz fındığımmm siz nasılsınız acaba kızınızla
Eki Görüntüle 911937
dün bizde gördük bebeğimizi, hareketlerini de gördük çok mutlu olduk, 590 gr ve 28 cm :) üstelik araba da alıyoruz dün arabamıza da karar verdik kızımız kısmeti ile geliyor inşallah :) yalnız bugün itibariyle hamileliğim boyunca aldığım 9. kiloya ulaşmış bulunmaktayım ve kendimi dev gibi hissediyorum buna da oldukça üzüldüm
kızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..
bu şapkaya hayranım ben de giydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumkızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..