2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam kızlar.dün doktor kontrolümüz vardı.bebişte hiçbir sorun yok.gelişimi gayet güzel dedi.boyu 28 cm, kilosu 493 gr mış.ama benim preeklamsi şüphem devam ediyor.idrarda protein çıktı malesef ama tansiyonumda herhangi bir yükselme yok.inşallah olmaz.doktor endişelenme dedi.sadece önlem olarak tuzlu yeme dedi ki zaten tuzlu yemem.maden suyu , turşu da tüketme dedi.bi de coraspin verdi.inşallah yükselmez tansiyonum.netten baktım oldukça riskli bi durum yüksek tansiyon.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Bu aralar ağzım bir boş durmuyor :KK56::KK1:
Çok fena iştahım açıldı...
Sizler de durum nasıl?
canım vallahı ole bazen oluyokı doymak bılmıyorumm bılmıyorum yarın detaylım var baklım tartıya cıkmaya korkuyorum vallhı 5 7 kılo cıkcak belkıde dada fazla cıkcak ayda 2 3 alıyoz vallhı
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

kızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..

Tatlım geçmiş olsun hemoroid için bol bol su içip kendini sıcak tutsan ağrılar içinde minoset alsan işe yaramaz mı acaba. Hamilelikte hastalık çok zor allah yardımcın olsun inşallah hafiflerde nefes alırsın.

Slm guzel anneler nasil dogum yapacaksiniz karar verdinizmi?ben epidural normal dusunuyorun ama tam karar vermedim.en sagliklisi normal dogum eger saglik sorunumuz cikmazsa ama dayanabikirmiyim emin deilim.

Hala kararsızım bnde nerde oturuyorsunn epidural normal doğum yaptıran doktor buldun mu

Dışarıda kar, evde aşk havası var...

Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You - YouTube

Gunaydin Snowycim, Allah kavustursun tekrar. Annene de hayirli yolculuklar :)

Allah kavustursun cnm

Sağolun arkadaşlar:107:

buda bizim hastane çıkışımızz :KK49:

Çok güzel, güle güle kullanın gülüm:107:

dün bizde gördük bebeğimizi, hareketlerini de gördük çok mutlu olduk, 590 gr ve 28 cm :) üstelik araba da alıyoruz dün arabamıza da karar verdik kızımız kısmeti ile geliyor inşallah :) yalnız bugün itibariyle hamileliğim boyunca aldığım 9. kiloya ulaşmış bulunmaktayım ve kendimi dev gibi hissediyorum buna da oldukça üzüldüm :KK43:

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: Kiloyu dert etme, ikinizin de sağlığı iyi olduktan sonra kilo verilir:107:

kızlar biz bu acıyla oturup yatamıyoruz hala...ve buralarda da kimse yokk ...yarın dra gidecez seker yüklememiz var..ve bu hemoroid beni öldürecek acıdan..ve zavallı ogluşum anne ben buradayım demeye devam ediyor çok şükür...acaba onu damı bunaltıyor bu agrı..
ve oğlumu mutlu etmek için henüz ben bişe almasamda ona alınan kimi hediyeleri paylaşmak istedim..nasıllar..

Çok geçmiş olsun canım, umarım test sonuçların güzel çıkar. Paşanın hediyeleri çok güzel, güzel günlerde kullansın inşallah:107:

slm kızlar eskilerden kimse kalmamış uzun süredir giremiyordum gerçi öncededen sık giremiyordum şeker yüklemesi yapıldı benim biraz sınır üstü çıktı 100 yükleme yapılacak oda 3 hafta sonra

50gr şeker yüklemesi tarama testi canım, ikinci testin sonuçları güzel çıkar inşallah; endişe etme.

Bu aralar ağzım bir boş durmuyor :KK56::KK1:
Çok fena iştahım açıldı...
Sizler de durum nasıl?

Afiyet olsun gülüm, bebeğine yarasın:107: Benim de ağzım durmuyor ama, ne kadar yediğinin yanı sıra ne yediğin de önemli. Sebze (salatalık, marul vs) ile geçiştiriyorsan "açlık" krizlerini sorun yok; kurabiye-kek yiyorsan:KK76:

merhaba kızlar iyi pazarlar biz bugun çok yorulduk alışveriş yaptık babamızla kızımıza ben aksaraydayım aramızda aksarayda olan varsa bilgi vermek isterim civil buraya büyük bir mağaza açtı açılışa özel indirimler vardıı.ben bakım çantası bebek bezi takım çorap pijama v.s şeyler aldım çokda uygun fiyata ve kaliteside çok güzel tavsiye ederimm. $IMG_1579[1].jpg $IMG_1580[1].jpg $IMG_1581[1].jpg $IMG_1582[1].jpg $IMG_1583[1].jpg çanta 59,90 yenidoğan molfix bez 13,90 takım 9,90 çorap 3,00 pijama 2,50 özellikle çanta çok kaliteli ve kullanışlı

mrb kızlar dün kontrolümüz vardı doktor saolsun kafamda soru işareti bırakacak şeyler dedi :KK43: amniyon sıvın az olduğu için kalbini tam inceleyemedim dedi.olumsuz bişemi var diyorum inceleyemedim ki bişe diyemem diyo,gıcık oldum :KK47: amniyon sıvısının artması için napmalıyım,bol bol sumu içmek lazım diyorum senin yapabileceğin bişe yok,bebeğinin gelişimi gayet iyi diyo....doktor dediğin insanı rahatlatır biraz yaw deli oldum dün ağzından lafı zorla alıyoz zaten adamın :KK47: neyse bebişim gayet iyi duruyodu Allah'tan 751 gr olmuş boyu da baştan popoya 22.5 cm:emir_bebek: resim istedim iyi poz vermedi ondan çıkartmadım dedi vermedi yani bide ona da gıcık oldum:KK37:

Maşallah bebeğine canım:nazar::emir_bebek: İmkanın varsa yol yakınken doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim; anlattığın karakterde bir doktora kendimi de bebeğimi de emanet etmezdim ben.

Selam kızlar.dün doktor kontrolümüz vardı.bebişte hiçbir sorun yok.gelişimi gayet güzel dedi.boyu 28 cm, kilosu 493 gr mış.ama benim preeklamsi şüphem devam ediyor.idrarda protein çıktı malesef ama tansiyonumda herhangi bir yükselme yok.inşallah olmaz.doktor endişelenme dedi.sadece önlem olarak tuzlu yeme dedi ki zaten tuzlu yemem.maden suyu , turşu da tüketme dedi.bi de coraspin verdi.inşallah yükselmez tansiyonum.netten baktım oldukça riskli bi durum yüksek tansiyon.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Maşallah bebişine:nazar::emir_bebek: Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntı olmadan güzel bir hamilelik geçirirsin; stresten uzak dur lütfen.

canım vallahı ole bazen oluyokı doymak bılmıyorumm bılmıyorum yarın detaylım var baklım tartıya cıkmaya korkuyorum vallhı 5 7 kılo cıkcak belkıde dada fazla cıkcak ayda 2 3 alıyoz vallhı
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Güzel haberlerle gel canım. Kilo için üzgün smiley kullanmaya değmez, kontrolü ele almak için hiçbir zaman geç değil:KK34:

merhaba kızlar iyi pazarlar biz bugun çok yorulduk alışveriş yaptık babamızla kızımıza ben aksaraydayım aramızda aksarayda olan varsa bilgi vermek isterim civil buraya büyük bir mağaza açtı açılışa özel indirimler vardıı.ben bakım çantası bebek bezi takım çorap pijama v.s şeyler aldım çokda uygun fiyata ve kaliteside çok güzel tavsiye ederimm. çanta 59,90 yenidoğan molfix bez 13,90 takım 9,90 çorap 3,00 pijama 2,50 özellikle çanta çok kaliteli ve kullanışlı

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın:107:

mrb kızlar dün kontrolümüz vardı doktor saolsun kafamda soru işareti bırakacak şeyler dedi :KK43: amniyon sıvın az olduğu için kalbini tam inceleyemedim dedi.olumsuz bişemi var diyorum inceleyemedim ki bişe diyemem diyo,gıcık oldum :KK47: amniyon sıvısının artması için napmalıyım,bol bol sumu içmek lazım diyorum senin yapabileceğin bişe yok,bebeğinin gelişimi gayet iyi diyo....doktor dediğin insanı rahatlatır biraz yaw deli oldum dün ağzından lafı zorla alıyoz zaten adamın :KK47: neyse bebişim gayet iyi duruyodu Allah'tan 751 gr olmuş boyu da baştan popoya 22.5 cm:emir_bebek: resim istedim iyi poz vermedi ondan çıkartmadım dedi vermedi yani bide ona da gıcık oldum:KK37:

maşallah bebişine azcık bile sinir olduysan doktorunu değiştir adam gibi cevap vermeyen doktorla zor yani..
neden suyun azmış bünye mi yoksa sızdırmamı var.. ama şu kadar diyim bir sıkıntı görseydi hiç çekinmez derdi demekki yok
ama bence başka doktora git sana iyi gelen bir doktora

2 hafta önce bende idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullandım bence kullanmayı bırakma çünkü enfeksiyon ilerlerse daha kötü sonuçlara neden oabiliyor. antibiyotikten sonra mantar oluşur bende hep şu andada mantar için fitil kullanıyorum. doktor verdiyse ilacı tedirgin oacak bişey yok :)[/Q
senin kullandığın enfeksiyon ilacının ismi neydi?Birde mantarın belirtisi ne oldu sende..Bende son bir aydır yoğun bir akıntıda var.dr. söyledm muayene etmedi.normal deyip durdu.bana pek normalmiş gibi gelmiyor kontrolm 2 hafta sonra beklycğim mecbur:KK43:

merhaba kızlar iyi pazarlar biz bugun çok yorulduk alışveriş yaptık babamızla kızımıza ben aksaraydayım aramızda aksarayda olan varsa bilgi vermek isterim civil buraya büyük bir mağaza açtı açılışa özel indirimler vardıı.ben bakım çantası bebek bezi takım çorap pijama v.s şeyler aldım çokda uygun fiyata ve kaliteside çok güzel tavsiye ederimm.Eki Görüntüle 912774 Eki Görüntüle 912775 Eki Görüntüle 912776 Eki Görüntüle 912778 Eki Görüntüle 912779 çanta 59,90 yenidoğan molfix bez 13,90 takım 9,90 çorap 3,00 pijama 2,50 özellikle çanta çok kaliteli ve kullanışlı

güle güle kullansın bebişin. bende civilin internet sitesinden alışveriş yaptım. ve çok memnun kaldım. ucuza aldığım zıbın takımları bile çok kaliteli. battaniyesi falan çok hoş. arabası ve park yatağınıda civilden alacağız a1 ay sonraki kontrolde

selam kızlar inş.herkes iyidir..
ben fena değilim işte şekerle boğusuyorum ne zor bieymiş inş.kimsede çıkmaz

Kızlar yıl başı planlarınız var mı? =)
Özellikle ilk çocuğu olanlar da benim gibi sanırım eşiyle başbaşa geçirmek isteyecektir.
İnşallah yapabiliriz =)
Eşime kalsa aileleri toplayalım diyor ama çocuksuz geçireceğimiz son yılbaşı.

Kızlar yıl başı planlarınız var mı? =)
Özellikle ilk çocuğu olanlar da benim gibi sanırım eşiyle başbaşa geçirmek isteyecektir.
İnşallah yapabiliriz =)
Eşime kalsa aileleri toplayalım diyor ama çocuksuz geçireceğimiz son yılbaşı.

ben sanırım eşimden ayrı geçirecem çok mutsuzum inşallah işleri olur ayrı kalmayız.. bence baş başa olun ben eşimden ayrıyım şuan çok özledim o yüzden böyle düşünüyor olabilirim tabi :)

slm kızlaarrr herkesler iyidir umarım ..bebişlere alışverişler başlamış ne güzel güle güle kullansın kuzularr..ben çok tembelim daha kızıma bısey almadım neden bu genişlik acaba :)) ikincilerde böyle oluyo sanırım :KK31:

Maşallah bebeğine canım:nazar::emir_bebek: İmkanın varsa yol yakınken doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim; anlattığın karakterde bir doktora kendimi de bebeğimi de emanet etmezdim ben.

Maşallah bebişine:nazar::emir_bebek: Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntı olmadan güzel bir hamilelik geçirirsin; stresten uzak dur lütfen.

Güzel haberlerle gel canım. Kilo için üzgün smiley kullanmaya değmez, kontrolü ele almak için hiçbir zaman geç değil:KK34:

dogru soluyosun canım benım ınsallah guzel haberlerle gelırım eger cok adımı gorurusem azlatırım mecburr:KK31::KK31::KK31:

Bizde iyiyiz çok şükür teyzesi :KK16:
Cumadan bu yana yoktuk dün gece geldik evimize.
Özlemişim valla evimi.
Ama temizlik beni bekliyor, eşimin arkadaşının da düğünü varmış.
Şimdi takımını yıkayıp ütülemem lazım, ben gitmeyeceğim hiç kaldıramam düğün falan.
Eşim son dakika golü attı bana :KK1:
Önceden kuru temizlemeye verseydim keşke.

Esmerim senin uzerinde calistigin bir liste vardi cnm paylastin mi?
Uzun suredir girmiyorm kacirdim :)

X