- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
canım çok teşekkür ederim inşallah halledicem sürekli ölçerek kontrol ederek inşallahbir haftanın sonunda ancak gelebildik kızlar..biraz okuyabildim hersayfayı okuyamadım.aysunayy şeker çıkmış sanırsam geçmiş olsun arkadaşım..diyetle dikkatle çözülebilir inş.bende potansiyel olarak diabet hastayım.ailem hep diabet hastası..ablalarımın ikisindede gebelik diabeti çıkmıştı..hatta biri insilün kullanmıştı..hayırlısı..ikisininde bebişleri sağlıkla dogdu cnm..korkma inş bişey olmayacak..sadece erken doğuma sebebiyet verebilir..sık sık kontrolle başaçıkılabilir cnm arkadaşım..
esmer sende hastalanmışsın yine ..şimdi nasılsın cnm..aman bol su içmeyi unutma cnm..
bir çok arkadaş da gitmiş dra hayırlı olsun inş..hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş..
normal dogummu sezeryan mı gibi konuşmalar fikirler atılmış ortaya ..bende söyleyeyim fikrimi kızlar..
ben de sağlıklısının normal doğum olduğunu bilen ama bundan korkan biriyim.korkuyorum ve sezeryan istiyorum..elimde değil...hayırlısı olsun inş yaa sağlıkla kucağımıza alalımda yeter...
buarada kızlar bizde gittik buhafta drlarımıza..ilkin bir prof a gittik.tekrar 4li için.uzun uzun incelediler kuzumu...normalde 24 haftalık olması gerekirken iki gün geri görünüyordu kuzum 23+5..dr ir haftaya kadar sorun olmadığını olabileceğini söyledi.30 cnm ve 620 gr dı...çok kilolo olmayacak ama korkma zayıfta olmayacak inş ve böyle devam ederse erken doğum riskin yok dedi..ertesi gün kendi drumuza gittik oda 2 gün geriliği fark etti 660 gr olmuş dedi..kafama takıldı yaa..acaba ben mi bakamıyorum..neyapmalıyım.kuzum çok mu zayıf..
birde şu doğum izni hakkında bişey sormak istiyorum.ben de şubat 12 falan 32 haftalık oluyorum..ama bir maaş daha tam alabilmek ve haziranda tekrar raporla uğraşmamak için mart 5 den sonra yani 35 haftalık falan çıkmak istiyorum..acaba 35 haftalık izin alınabiliyormu...
insan herşeye alışıyo sanırım bebekler iyi olsun da napalım..
bebeğinin de boyu çok iyi maşallah canım kiloyuda takma kafana alır daha annesi inan 2 gün biieşy değil.
doğum iznine gelince 32 haftadan sora izin alabiliyoruz canım ama istemezsen çalışcam derse de doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabiliyosnun dr dan çalışabilir raporu alarak..
35 te ayrılabilirsin tani o 3 haftanda doğum sonrasına eklenir hem güzelde olur inş
bende 32 de hemen ayrılmayacağım iyi olursam birz daha çalışırım..
çok sağol canımhayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın