2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

arkadaşım bebeğine emzik beğendirene kadar akla karayı seçmişti ne markalar geldi geçti tü diyo çıkarıyo bebek sonunda idareten market işi ucuz bi emzik almışlar bayıla bayıla emmiş onu ruhu varoş benim kızın diyodu

hahahhahahahah :)
ruhu varoş haa aynısnı bizim bi akraba da yaşadı sonra gitti bi koli aldı :)

Bende şu aralar bebek için hiç alışveriş yapmıyorum, internetten almayı bıraktım, 32. haftamda doğum iznine ayrıldığım zaman kalanları gezerek görerek alacağım, bebek arabasını şimdilik düşünmüyorum anca yaza alırım, güzel günlerde yürüş yaparken kullanmak için o yüzden şimdilik hiç bir fikrim yok... sizlerin yazılarını okumaktan başka... ana kucağı oto koltuğu 0-12 ay olanlardan kesinlikle alacam doğumdan önce... doğum için lohusa geceliklerinden almak için henüz erken mi acaba diyorum, kararsız kaldım, birde yanlış hatırlamıyorsam ocak annelerinden biri kendi bebek şekerlerini kendi hazırlamıştı, nasıl hazırladığını da yazmıştı. bende o şekilde yapamaya karar verdim en azından ekonomik olur en önemliside vakit geçiririm oyalanırım kendi emeğim olur diye düşünüyorum, mutluluk kısmı en güzeli.. internetten sipariş verdim gerekli malzemeyi, birde bir battaniye işlemiştim, ona pazen alacaktım bulunduğum ilçede yoktu yarın doktora gidecem inşallah ordan bakmayı düşünüyorum, onunda malzemesini bulursam onunlada vakit geçiririm... ayy bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı :S Fikirlerim sürekli değişiyor ama vakit geçirecek işlerle uğraşmayı çok istiyorum en azından sıkılmadan günümü geçiririm

Birşeylerle uğraşmak çok hoşuna gidiyor insanın kendimden biliyorum =)
Kafanı dağıtıyor, ortaya güzel birşey çıkınca mutlu oluyorsun v.s...

kızlar yine sayfanın en altında kalmış belki görünmez diye tekrar yazıyorum

Sinemcim hamile kalmayana kadar =)
Ne dikkat ederdim ne de bilirdim bu tarz şeyleri.
Çevremde de pek hamile yoktu böyle bizim gibi uğraşan o yüzden bilmiyorum =)
Ama biraz araştırdım kraft twist rlx bana çok kullanışlı geldi ama fiyatı biraz pahalı...
Bebek arabamızı ablam alacak o yüzden benimde pek bir bilgim yok aslında.

benim bi arkadaşım profesyonel olarak bebek şekeri duvar süsleme magnet lohusa tacı vs işleriyle uğraşıyo şekerlerimde tacımda hazır hediye edecek

Eşimin yeğeni hamileydi kızlar arada dile getiriyordum şu an 34 haftalık falan...
Dün gece eşimin kız kardeşi yazdı meltemi doğuma alıyorlar diye.
Araba olduğu için bizde eşime haber verdim yardımcı olabilir miyiz diye...
Meğer ambulansla hastane hastane dolaştırmışlar kızı...
Erken olduğu için yatış yapacağı hastane de yeni doğan yoğun bakım ünitesi şart olmuş.
İstanbulda avrupa yakası senin, anadolu yakası benim cayır cayır hastane aramışlar sabaha kadar her yerde ki küvezler doluymuş.
Gece meraktan gözüme uyku girmedi.
Sabah aradım doğumu durdurmuşlar eve göndermişler.
Yani kız bir çektiğimi Allah bilir bir ben bilirim diyor.
Son aylarda bizi kim bilir neler bekliyor hazırlıklı olmak lazım canlarım...
Rabbim kimseyi böyle çaresizlikle sınamasın.

ben öncesindede hep araştırırdım kim ne almış ne satmış hep bakar incelerdim aklımın bi köşesinde yer etsin diye :)
biz kalabalık aile olduğumz için senede 3-4 tane çıkartan var
benim baktığım römer göre bu 200-300 lira daha uygun kuzum..
bende kraft twist rlx- kanz kz 2020- Maclaren Techno XLR- Kraft Horn- Kraft Nova ve britax römer b mobile arasında gidip gidip geliyorum..

ayyy Allah esirgesin bide ben uçağa binicem 32.haftada inşallah o zamana bi sıkıntı çıkmazda doktor rapor verir gidebilirim

ayyyy kıyamam yaaa korku heyecan panik hepsini aynı anda yaşamış..
Allah'ımmm hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip eyle YARABBİMMMM

ayyy allah korusun inşallah biz böyle aksiliklerle yaşamayız Çok geçmiş olsun

kızlar bu pazar eşimle birlikteliğimizin 7.yılı doluyo..
kalpli bi pasta yapayım gece 00.00 olunca daaaaaaaa pastayı getireyim istiyorum..
bu aralar bebiş için alışveriş vs olduu için bi hediye almıcam..
kendim evde başka ne yapabilirim?

nice mutlu huzurlu senelere mumlarla felan süsleyebilirsin müzik ayarlayabilirsin güzelce öncesinde veya sonrasında güzel bir film izleyebilirsiniz

Sizin tarafın maşallahı var =)
Çevremde hamile ya da yeni doğum yapmış onca insan var.
Hiçbirşeyden haberleri yok =)
Ben gittiğimde böyle böyle yapman lazım diyorum..
Aaaa çok sağol bilmiyordum deyip geçiyorlar =)
Haliyle türünün tek örneği benim =)
Sana ne güzel yardımcı oluyorlar, kendini bildilendiriyorsun.
Bende o şans yok =))

ayyy Allah esirgesin bide ben uçağa binicem 32.haftada inşallah o zamana bi sıkıntı çıkmazda doktor rapor verir gidebilirim

Balım sen telaş yapma, illa bizde aynısını yaşayacağız diye birşey yok...
Sıkıntı stres erken gebeliklere en büyük etken.
Sakın kötü düşünme.

ayyyy kıyamam yaaa korku heyecan panik hepsini aynı anda yaşamış..
Allah'ımmm hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip eyle YARABBİMMMM

Amin canım...
Birde eşinin ailesiyle kalıyor kızın bazı sıkıntıları vardı ona üzülmüş.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

ayyy allah korusun inşallah biz böyle aksiliklerle yaşamayız Çok geçmiş olsun

Sağol canım.
İnşallah yaşamayız.
Şu doğum hastanelerinde bile küvez sıkıntısı yaşamak ne kadar normal bilmiyorum artık.
Kimi doğum yaptıran yerde yeni doğum ünitesi dahi yok...
Hala şu sağlıkta ne kadar geri kalmış bir ülkeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…