- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı (60X120 cm.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben bu oyun parkını alıcam annemlerde büyüyen beşik alıcaklar bizi 2.5 sene idare etse yeter iki beşik, sonra şark bitiyo gittiğimiz yerde oda yapıcam oğluma
Tatlım günaydın öncelikle bende senin gibi tercihimi oyun parkı olan beşiklerden aldım. hem kiracıyım, hem fazla odamız yok diye, aynı senin gibi oturduğum zaman oturma odasında kalır, yatarken yatak odamıza alırım diye düşündüm, markası öyle bilindik süper markalardan değil sunnybaby'nin,, nese aldık bu beşiğimizi eve geldik heveslik yaa bir güzel kurduk oturma odasında baktık felan eşimle duruşuna nese hayaller felan süper görünüyor ohh miss,, nese artık tamam bunu yatak odasına götürelim dediğimiz zaman kapıdan geçiremedik geniş geldi,,, sonra yeniden bozduk öyle geçirdik,,, yani diyeceğim şu hayalin kırılmasın ama benimki odadan odaya rahatlıkla taşınmaz ona dikkat ederek al.. benimkinin ebatı 70*110 olanlardan
450 tl bana çok geliyor...internette daha uygun fiyatta olanlar var... daha içinin yatağı ve uyku seti de alınacak yastığı yorganı nevresimi falan...
evet ya büyüyen beşikten vazgeçtim ben:)
kızlar bu aralar bebişleriniz için yaptığınız hazırlıklar nelerdir, nelerini alıyorsunuz, neler yapmak lazım, park beşik araştırılıyor başka neler var ???
şimdi 2 yeğenimde büyüdü park yataklarını da ıvır zıvır oyuncak deposu olarak kullanıyorlar....onların yatağı kapıdan rahat geçiyordu ...ölçüsünü bilmiyorum ama demek ki küçük modellerdenmiş...
bende başladım henüz alışverişe 1 tulum, alt değiştirme minderi, havlu aldım birde onlarıda internetten uygun bulduğum için almıştım :) ocak 14 de kontorülüm var 7. ayımıza giricez ondan sonra doğum çantamı park yatağı halletmeyi düşünüyorum :)
bu arada yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyızpazartesi de şeker ve tetanozun 2. dozu. ayrıca bebişime yün aldım dün:124: Fuşya Mor arası bi renk. Battaniye örcem kızıma, becerebilirsem resmini paylaşırım. tüm annelere sevgiler, alış veriş yapacak olanlara kolay gelsin, en keyifli anlar, tadını çıkarın
annem de hiç bebeğe ıslak mendil kullanmaz.altını açmadan lavabonun sıcak kısmını açar bebeğin yanmayacağı ısıya getirir.poposunu pıtısını pipisini yıkar havluya kurutur her yerini... pişik olmadı yeğenlerim...alt temizliği için ıslak mendili sadece misafirliğe vs gittiğimizde kullanmayı düşünüyorum onun dışında tülbent ve ılık su kullanıcam
annem de hiç bebeğe ıslak mendil kullanmaz.altını açmadan lavabonun sıcak kısmını açar bebeğin yanmayacağı ısıya getirir.poposunu pıtısını pipisini yıkar havluya kurutur her yerini... pişik olmadı yeğenlerim...
Hafta sonu iyi alışverişler ve eğlenceler canım:107: Maşallah bebeğine, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Seni sinirlendiren kişilerden mümkün mertebe uzak dur, stres ihtiyacın olan en son şey şuan.
alt temizliği için ıslak mendili sadece misafirliğe vs gittiğimizde kullanmayı düşünüyorum onun dışında tülbent ve ılık su kullanıcam
Kızlar ben de listemi hazırladım.Şubatın ilk haftası doğum iznine ayrılıcam İnşallah.O zaman bütün hepsini bi kalemde alıcam çarşıdan.Yanlız kafama takılan bi soru var.Biberon ve emzik olayını nasıl halletcez.Eczaneden mi alıcaz yoksa başka yerden mi ?