iki gündür öyle yoğundum ki arada bir girip şöyle bi göz attım, ancak şimdi selam verme fırsatı buldum
alışveriş listeleri konuşulmuş kızlar, ben de hemen bi kaç detay eklemek istiyorum, araştırırken belki yardımı dokunur hepimize. Biberon konusunda en çok Philips Avent ve Dr. Browns öneriliyor. ben de önce dr. Browns tercih ettim faka görümcem kullanmış ve içindeki aparatı temizlenmiyor, ben kürdanla temizlemek için uğraşıyodum ona ramen kalıntılar kalıyodu dedi. Vazgeçtim ve Avent in Natural serisinden aldım. Anne memesi Taklit edilerek yapılmış ve akış hızı da anne memesine uygunmuş. bu nedenle bebeği memeden soğutmadığı gibi kolik sanciları da minimuma indiriyormuş. ayrıca burun aspiratörünü de Otribebe nazal olandan aldım. pipetli olanlardan, benzer ürün daha farklı markalarda da var, ama pipetli olanların daha kullanışlı olduğunu söylediler. Temizleme mendillerinde uni baby yenidoğan, içinde kimyasal yokmuş. sadece su ve pamuk. kullan at alt değiştirme bezlerinde Dalin markanınkini çok büyük dediler, çarşaf gibi. açması dert toplaması dert. Şampuan ve diğer bakım ürünlerini alırken de Paraben içermemesine dikkat etmeliymişiz. pişik kremleri için de içinde çinko oksit bulunanlardan almalıymışız dediler ama bundan pek emin olamadım. Nette aksi yönde yorumlar da var, kafam karıştı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
bu arada yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyız
pazartesi de şeker ve tetanozun 2. dozu. ayrıca bebişime yün aldım dün:124: Fuşya Mor arası bi renk. Battaniye örcem kızıma, becerebilirsem resmini paylaşırım.
tüm annelere sevgiler, alış veriş yapacak olanlara kolay gelsin, en keyifli anlar, tadını çıkarın