2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın arkadaşlarım
Detaylı usg için o kadar araştırma yapmama rağmen ne yazık ki uygun fiyat bulamadım.Uygun bulduğum hastanelerde en erken 1 ay sonrasına randevu verdikleri için mecburen çorlu reyaptan 250 liraya çarşamba günü için randevu aldım :2:Nerdeyse yaklaşık bi normal doğum parası ama napıcan mecburr :) İnşallah güzel sonuçlarla çıkarız.Herşey evlatlarımız için..
etrafta rekabet edecekleri kimse olmadığı için o kadar ücret istiyorlar mecbur kalacağın için...
yaptırmasan aklın kalır...çok para ama can dan önemli değil...inşallah iyi haberlerini duyarız...

Kızlar ben de listemi hazırladım.Şubatın ilk haftası doğum iznine ayrılıcam İnşallah.O zaman bütün hepsini bi kalemde alıcam çarşıdan.Yanlız kafama takılan bi soru var.Biberon ve emzik olayını nasıl halletcez.Eczaneden mi alıcaz yoksa başka yerden mi ?

Markasına karar verdikten sonra, bebek ürünleri satan mağazalardan da eczaneden de alabilirsin canım:107:

Günaydın arkadaşlarım
Detaylı usg için o kadar araştırma yapmama rağmen ne yazık ki uygun fiyat bulamadım.Uygun bulduğum hastanelerde en erken 1 ay sonrasına randevu verdikleri için mecburen çorlu reyaptan 250 liraya çarşamba günü için randevu aldım :2:Nerdeyse yaklaşık bi normal doğum parası ama napıcan mecburr :) İnşallah güzel sonuçlarla çıkarız.Herşey evlatlarımız için..

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım:nazar::emir_bebek:

saol canım benımkı sedef hastalıgı normal ılac kullanamıyorum bebeg zararı oldugu ıcın kremle ole gesıtırıyorum o renkler varya cok cırkın gosterıyo ınsanı yaa bıde benım tuylenme oldu gobek kısmında genelde erkek bebkler yapıyomus anneye netten bakmıstım acab erkek bebıslerı olacak arkadslarımıznda bolemı benı goren guluyo vallahı:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Evet canım benim de bebişim erkek ve bende de var ama bende tüy gibi

kızlar dün tetanos aşımızı olduk sol kolum ağrıyor bugün ama kullanabiliyorum şükür ama yinede ağrı var

kızlar dün tetanos aşımızı olduk sol kolum ağrıyor bugün ama kullanabiliyorum şükür ama yinede ağrı var

İkimize de geçmiş olsun:107: İlk aşıdan kolum hala mordu, ikinci aşı çok acıttı tüm gece. Üç tane daha olacağımı düşünmek bile istemiyorum:KK36:

sadece wc ve banyoyu temizledim. yeter bugünlük yapamıcam belim çook ağrıdı. her şeyi yavaş yavaş yapıcam.

geçmiş olsun cnm. bana da biraz ağrı yapmıştı aşı. hatta hemişire bugün su deydirme dedi. ben de banyo yapmak zorundaydım yaptım bişey olmadı çok şükür.

sadece wc ve banyoyu temizledim. yeter bugünlük yapamıcam belim çook ağrıdı. her şeyi yavaş yavaş yapıcam.

geçmiş olsun cnm. bana da biraz ağrı yapmıştı aşı. hatta hemişire bugün su deydirme dedi. ben de banyo yapmak zorundaydım yaptım bişey olmadı çok şükür.

benimde dün detaylı ve aşı vardı detaylı da karnıma o sürdükleri vıcık vıcık yaptı yıkanmadan duramazdım bende banyo yaptım ama bana su değdirme demedi.

Kızlar e-bebekten baktım.Avent biberon 33,00 tl fiyatı pahalı mı yoksa normal mağazalardan mı baksam? Bi kaç gündür kafamda bi kaç soru var kızlar.Burda fikir alışverişi de olur hem.Yenidoğan bebeği illa anakucağınamı koymak lazım.Pusete koysak olmuyo mu? Ana kucakları kullanışsız oluyo pusetleri evde de kullanabiliriz.O yüzden soruyorum.Pusetlerin geri yatma özelliği varsa kullanılabilir aslında.Fikri olna varsa yardımcı olabilir mi ?

bende aynı ssoru işaretleri içindeyim hangisi daha kullanışlı hepsini doğumdan önce almak mı lazım yoksa lazım oldukça mı almalı herkes bişi diyo kafam çok karışık:KK49:

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar cumayı cok seviyorum 2 gün tatıl geliyor oh oh evde dınleneceğim c.tesi annemle pijama gecelik terlik emzirme sütyeni iç çamaşırı alacağız kızlar

benımde eşim yapacak yatağıyla kardolabını benım kv senınkı gibi öküz evin tek oğluyla evliyim 3 düşük yaptım umrında olmadı şimdide değil arar nasılsın der kapar ne yaptın eksığin varmı neler yapılması gerek demez cadaloz sinir oluyorum oğlunada yalakalık yapmakta üstüne yok allahtan benım annem herşeyını yapıyor ona ihtiyacım yok sende takma bız herşeyı hallederiz

canım sakın sıkma ha kasılmalara neden olursun allah korusun cok riskli sonra keşke yapmasaydım deme

Daha önce hiç çocuk odası yapmadı bizimkiler ama ben zaten öyle alengirli bisey istemiyorum büyüyen besikli olacağı için büyüyünce de kullansin istiyorum. .
Bende ilkini kürtaj olmak zorunda kaldım..kp olmasa benim balık yiyeceğim yok..
Kv nin yaptığı tek iyilik camlarımı silmek oldu..

kızlar tetanozdan sonra ateşlenen varmı sanki şuan ateşim var gibi dün 3 te vurulmuştum gece birşey yoktu ama sanki şuan ateşim var

kızlar tetanozdan sonra ateşlenen varmı sanki şuan ateşim var gibi dün 3 te vurulmuştum gece birşey yoktu ama sanki şuan ateşim var

Canım ben de sadece kol ağrısı yaptı o kadar.Ama nette araştırığım kadarıyla ateş yaptığı da oluyomuş.

iki gündür öyle yoğundum ki arada bir girip şöyle bi göz attım, ancak şimdi selam verme fırsatı buldum :KK54: alışveriş listeleri konuşulmuş kızlar, ben de hemen bi kaç detay eklemek istiyorum, araştırırken belki yardımı dokunur hepimize. Biberon konusunda en çok Philips Avent ve Dr. Browns öneriliyor. ben de önce dr. Browns tercih ettim faka görümcem kullanmış ve içindeki aparatı temizlenmiyor, ben kürdanla temizlemek için uğraşıyodum ona ramen kalıntılar kalıyodu dedi. Vazgeçtim ve Avent in Natural serisinden aldım. Anne memesi Taklit edilerek yapılmış ve akış hızı da anne memesine uygunmuş. bu nedenle bebeği memeden soğutmadığı gibi kolik sanciları da minimuma indiriyormuş. ayrıca burun aspiratörünü de Otribebe nazal olandan aldım. pipetli olanlardan, benzer ürün daha farklı markalarda da var, ama pipetli olanların daha kullanışlı olduğunu söylediler. Temizleme mendillerinde uni baby yenidoğan, içinde kimyasal yokmuş. sadece su ve pamuk. kullan at alt değiştirme bezlerinde Dalin markanınkini çok büyük dediler, çarşaf gibi. açması dert toplaması dert. Şampuan ve diğer bakım ürünlerini alırken de Paraben içermemesine dikkat etmeliymişiz. pişik kremleri için de içinde çinko oksit bulunanlardan almalıymışız dediler ama bundan pek emin olamadım. Nette aksi yönde yorumlar da var, kafam karıştı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar:KK49::KK49:

bu arada yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyız:KK16::KK16: pazartesi de şeker ve tetanozun 2. dozu. ayrıca bebişime yün aldım dün:124: Fuşya Mor arası bi renk. Battaniye örcem kızıma, becerebilirsem resmini paylaşırım. :KK6: tüm annelere sevgiler, alış veriş yapacak olanlara kolay gelsin, en keyifli anlar, tadını çıkarın:KK3:

şampuan kesinlikle mustela almak gerekiyomuş canım..
kulaktan ateş ölçer braun en iyisiymiş..
ama bi tane de civalılardan evde bulunması ii olur diye düşünüyorum..
ben emziği nuk biberonu bebedor almayı düşünüyorum..
göğüs pedi olarak lansinoh..
evet burun için otribebe nazal aspiratör kullnıyo kuzenim kesinlikle çok memnun..
ıslak mendil olarak ben ilk 1 ay bu sıkıştırılmış mendiller var ya suya atılınca büyüyen onlardan almayı düşünüyorum ama bakalım..

Kızlar ben de listemi hazırladım.Şubatın ilk haftası doğum iznine ayrılıcam İnşallah.O zaman bütün hepsini bi kalemde alıcam çarşıdan.Yanlız kafama takılan bi soru var.Biberon ve emzik olayını nasıl halletcez.Eczaneden mi alıcaz yoksa başka yerden mi ?

benim kuzen sakın eczanelerden alışveriş yapma daha pahalı oluyo eczaneler dedi..

geçmiş olsun canım..ben yaklaşık 3-4gün kadar üstüne yatamadım..diğer tarafa yattığımdada sanki koluma beton dökmüşler gibi ağırlık hissettim kolumda..
sen rahat atlatırsın inşallah :KK34::KK34:

kızlar bi arkadaşım britax römer marka araba almış..
bende britax römer b mobile da karar kılmak üzereyim..
çevrenizde kullanan iyi kötü fikir sahibi olan var mı acabaaa:18::18::18::18::18::18:

Çok şükür iyiyiz, merak ettim göremeyince. Hayırdır bu yoğunluğun nedeni nedir:107:

Bir nedeni yok cancazım =)
Havaları güzel buldum eşimi de ikna ettim izin yapıyor geziyoruz.
Bir yandan da kıyafet ve bebek ürünleri için fiyat bakınıyordum =)
Mağaza fiyatları maşallah kanatlanmış uçmuş.:KK1:

X