2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar nasılsınız bakalımm guzel annelere bebısler nasıl burada sızlere bısey sormak ıstıyorum dun farkketım gouslerımde ozelıkle saagdan goz yası gbı sut gelmeye baslamıs krem surerken fark ettım onceden kıyodum ıne ucu kadar gelıyodu sımdı sıkmada goz yası gbı gelıyo bazen sızdede ole olan varmı

Benimkiler mütemadiyen sızlıyor ama henüz birşey gelmedi canım. Ama sen sıkıyorum demişsin, ben yapmıyorum; kendiliğinden geliyorsa da görmedim:107: Daha önce okumuştum ama forumda, normal olabilir deniliyordu.

saol canım benımkı bıraz erken heralde bı kac arkadstan da duymustum 3 4 aylıkkken gelıyodıye benım göus uclaarı ve kenarlarında yara varcanım krem surerken ıster ıstemez sıkıyorum kabuklu yara dun hıc bıse yapmamıstım goz yası gbı gelmıs sasırdım ama sızlama agrı bendede varr renk deısme gbı

Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Evet areola kısmında renk koyulaşması oldu bende de, bir de göbekte göğüs altından kasıklara kadar ince kahverengi bir çizgi; çok tuhaf oluyor aynada bakınca:107:

saol canım benımkı sedef hastalıgı normal ılac kullanamıyorum bebeg zararı oldugu ıcın kremle ole gesıtırıyorum o renkler varya cok cırkın gosterıyo ınsanı yaa bıde benım tuylenme oldu gobek kısmında genelde erkek bebkler yapıyomus anneye netten bakmıstım acab erkek bebıslerı olacak arkadslarımıznda bolemı benı goren guluyo vallahı

Oldu gülüm tüylenme de oldu bende. Göbek kısmında yine ince bir hat halinde; ama doğumdan sonra dökülür deniyor. Olmadı lazere gideriz Diğer vücut tüyleri de çok hızlı uzuyor, epilatör en can dostum oldu. Allah icat edenden razı olsun

aynenn canım yaaa allahtan benım esım yok vallahı adam korkar bole gorse benı ınssallh doggumdan sonra ınsalh atatıcazz

slm anneler karnım ağırlaştı ve ara ara nefes almakta güçlük çekiyorum bu durum bana sıkıntı veriyor... ayy çok kötüyüm karnım çok geriliyo... :97::97:

Ben Bebe yağı kullaniyodum ama gecen Kuzenle konuştum kesinlikle kakao yağı kullan bak bende hiç çatlak olmadı dedi..
Doğruda valla incecik kizda kocaman göbek olmuştu çatlak falan da yok gerçekten.

bebe yağını kullanan ve öneren çok ben de almayı düşünüyoru. lirac diye bi krem var onu aldım çok pahalı başlamadım ama artık geriliyorum kullanma zamanım geldi sanırımmm

Herkes iyidir umarım
Biz kızımla 2 gündür kahvaltı yapıp evden çıkıyoruz bu saatte geliyoruz =)
Babacığımızda bize eşlik ediyor gün içinde sağolsun.
Çok mutluyuz kızımla
Haftaya şeker yüklememiz var, Onu bekliyoruz.
Aralıktan sonra kısmet olursa kızımın odasını düzenlemeye başlayacağım.
Kıyafetlerimiz gelmiş bugün ama biz evde yoktuk, şubeye bırakmışlar.
Yarın yine yoğun bir gün bizi bekliyor =)
Sizleri kocaman öpüyorum
Yarın görüşürüz.

Günaydın, hayırlı cumalar

selam kızlar ben yine dün acillik oldum evimdeyim şükür

Geçmiş olsun canım, hayırdır...

kızlaaarrrr çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ???

2 aydır kullanıyorum canım, sebamed&kakao yağı :107:

Çok şükür iyiyiz, merak ettim göremeyince. Hayırdır bu yoğunluğun nedeni nedir:107:

günaydın herkese....
slm anneler karnım ağırlaştı ve ara ara nefes almakta güçlük çekiyorum bu durum bana sıkıntı veriyor... ayy çok kötüyüm karnım çok geriliyo... :97::97:
benimde öyle karnım patlayacak gibi geriliyor...nefes alamıyorum...özellikle yemek yedikten sonra ve akşam üzeri başlıyor...

selam kızlar ben yine dün acillik oldum evimdeyim şükür
hayırdır ayşegül neyin var...

Herkes iyidir umarım
Biz kızımla 2 gündür kahvaltı yapıp evden çıkıyoruz bu saatte geliyoruz =)
Sizleri kocaman öpüyorum
Yarın görüşürüz.
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah....

bebe yağını kullanan ve öneren çok ben de almayı düşünüyoru. lirac diye bi krem var onu aldım çok pahalı başlamadım ama artık geriliyorum kullanma zamanım geldi sanırımmm
ben arko nun susam yağını kullanıyorum...hem ucuz hemde çok faydalı cilde hamile kaldığımdan beri sürüyorum ve hala yarısında şişe..yoğun bir yağ ve yayılıyor sürünce...

kızlaaarrrr çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ???

Bende akşam yemeklerinden sonra şişkinliğim ile birlikte karnım çok geriliyor, patlamaya hazır balon gibi öyle olduğu zaman vazelin sürüyorum, mesaj yaparak, bir de Jonhson's baby bebe yağı var bazende onu sürüyorum şimdilik çatlamalarım yok ama olacaktır diye düşünüyorum son zamanlarda oluyormuş galiba kilo alımı fazlalaşınca arkadaşlarıma sordum hepsi 7 aydan sonra çatlamaya başlamış hemen hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…