- 10 Ekim 2009
- 1.261
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Bebe yağı kullaniyodum ama gecen Kuzenle konuştum kesinlikle kakao yağı kullan bak bende hiç çatlak olmadı dedi..
Doğruda valla incecik kizda kocaman göbek olmuştu çatlak falan da yok gerçekten.
Allahım Hemen nisan olsun.kayramı doya doya koklayalım babasıyla.maşallah yaramazıma.
ben de bebe yağı kullanıyorum ama belimden göbeğime doğru kaşımaktan hep kızarıklık oldu sanırım bebe yağı çok fayda etmeyecek. kakao yağını bir deneyeyim.
kızlar nasılsınız bakalımm guzel annelere bebısler nasıl burada sızlere bısey sormak ıstıyorum dun farkketım gouslerımde ozelıkle saagdan goz yası gbı sut gelmeye baslamıs krem surerken fark ettım onceden kıyodum ıne ucu kadar gelıyodu sımdı sıkmada goz yası gbı gelıyo bazen sızdede ole olan varmı
Oldu gülüm tüylenme de oldu bende. Göbek kısmında yine ince bir hat halinde; ama doğumdan sonra dökülür deniyor. Olmadı lazere gideriz Diğer vücut tüyleri de çok hızlı uzuyor, epilatör en can dostum oldu. Allah icat edenden razı olsun
kızlaaarrrr çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ???
kızlaaarrrr çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ???
günaydın nisan anneleriiii! bugün nasılsınız? biz oğlumla erkenciyiz gene. ben de erken uyandım uyanır uyanmaz oğlum tekmelemeye başladı:) dün akşamdan beri internetim yoktu. ben de sabah kablolara baktım evirdim kıvırdım bantla yapıştırdım ve internetim geldi:) bugün biraz temizlik yapıcaz sonra yemek yaparız banyo yaparız dinleniriz.
aklıma gelmişken dün düşündüm taşındım. galiba oyun parkı olan beşiklerden alıcam. hem odadan odaya taşıyabilirim ve daha az yer kaplar. diğer büyüyen beşikler de güzel ama sabit kalacaklar. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? hangi marka daha iyi acaba?
ben çatlak kremi değil de bebek yağı kullanıyorum yaklaşık 1 buçuk aydır. banyodan sonra karnımın her yerine sürüyorum yediriyorum yağı. hiç bir çatlak yok şimdiye kadar. arkadaşımdan duymuştum bebek yağını çatlaklar için. o da ben her gün kullandım hiç çatlağım yok demişti.
Günaydın, maşallah elimizden elektrik&elektronik işler de gelirmiş:107: Temizliğin kolay gelsin canım. Paşana oda yapmayacaksan en iyisi park yatak; ben de bakacağım yarın rengi hoşuma gideni alırım hiç anlamam teferruattan
evet kaşıdıkça yırtılma çoğalıyormuş...ama bazı ciltler hamilelik boyunca yağ dolu bir küvette yatsalar bile çatlarlarmış...önemli olan minumuma indirmek...çatlamayı...
bizim gelin hamileyken yağ sür dedikçe yapmadı...bebeğe birşey olur abla diye...şimdi karnı yırtıktan görünmüyor...çatlak değil bildiğiniz yırtık oldu jelatin gibi incecik deri kaldı yırtıkların arasında ,acısı da cabası, doğumdan sonra halinin vahimliğini düşünün...ne yapsa düzelmiyor... buruşturulmuş çarşaf gibi kaldı göbeği kırmızı kırmızı yırtık dolu
kolay gelsin bebeğinle sanagünaydın nisan anneleriiii!
aklıma gelmişken dün düşündüm taşındım. galiba oyun parkı olan beşiklerden alıcam. hem odadan odaya taşıyabilirim ve daha az yer kaplar. diğer büyüyen beşikler de güzel ama sabit kalacaklar. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? hangi marka daha iyi acaba?
.
elimden elektronik iş geldiğinden değil cnm ya şansa öyle denk geldi:) internet de lazım oluyo yani alışmışız. yani oda yapamıcam malesef. bi de gündüz gece uyuduğunda hep bulunduğum odada olsun istiyorum. senin de oğlun olacaktı yanlış hatırlamıyorsam dimi ben renk olarak kırmızı mavili bi park yatak görmüştüm güzeldi ama açık renkler de güzel olabilir gözü yormaz. yarın alırsan buraya yaz olur mu fikir edinmiş olurum:)
Allahım Hemen nisan olsun.kayramı doya doya koklayalım babasıyla.maşallah yaramazıma.
günaydın nisan anneleriiii! bugün nasılsınız? biz oğlumla erkenciyiz gene. ben de erken uyandım uyanır uyanmaz oğlum tekmelemeye başladı:) dün akşamdan beri internetim yoktu. ben de sabah kablolara baktım evirdim kıvırdım bantla yapıştırdım ve internetim geldi:) bugün biraz temizlik yapıcaz sonra yemek yaparız banyo yaparız dinleniriz.
ben çatlak kremi değil de bebek yağı kullanıyorum yaklaşık 1 buçuk aydır. banyodan sonra karnımın her yerine sürüyorum yediriyorum yağı. hiç bir çatlak yok şimdiye kadar. arkadaşımdan duymuştum bebek yağını çatlaklar için. o da ben her gün kullandım hiç çatlağım yok demişti.
hmm hmm anladım canım..bizde mobilyayı muhtemelen eşimin dükkanında çalışan usta yapacaktır..
bebek arabasını annemler alacak..
biz alınacak kıyafetlerin bi kısmını aldık..2 tane hastane çıkışı alırsak daha bişeye gerek kalmaz diye düşünüyorum..
geçen kv deme gösterdim netten aldıklarımızı..hahhh bi hastane çıkışı alsan yeter diyo..
ulan onuda sen alırım desen ne olur sanki eline mi yapışacak ilk torunun sonuçta..almasa sadece teklif etse o bile yetecek bana..
amaaaann amaaaan..
kızlar nasılsınız bakalımm guzel annelere bebısler nasıl burada sızlere bısey sormak ıstıyorum dun farkketım gouslerımde ozelıkle saagdan goz yası gbı sut gelmeye baslamıs krem surerken fark ettım onceden kıyodum ıne ucu kadar gelıyodu sımdı sıkmada goz yası gbı gelıyo bazen sızdede ole olan varmı
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar cumayı cok seviyorum 2 gün tatıl geliyor oh oh evde dınleneceğim c.tesi annemle pijama gecelik terlik emzirme sütyeni iç çamaşırı alacağız kızlar
benımde eşim yapacak yatağıyla kardolabını benım kv senınkı gibi öküz evin tek oğluyla evliyim 3 düşük yaptım umrında olmadı şimdide değil arar nasılsın der kapar ne yaptın eksığin varmı neler yapılması gerek demez cadaloz sinir oluyorum oğlunada yalakalık yapmakta üstüne yok allahtan benım annem herşeyını yapıyor ona ihtiyacım yok sende takma bız herşeyı hallederiz
kolay gelsin bebeğinle sana
bende park yatak alıcam...bebek hep bebek kalmayacak yani beşiği uzun süre kullanamaz diye düşündüm...
park yataklarda da öyle markaya bakmıycam nihayetinde hepsi paraşüt kumaş...biz yeğenime park yatağı 3 yaşına kadar kullandık. ... içine atıyorduk oyuncaklarıyla işimize gücümüze bakıyorduk...çok yaramaz olduğu için ancak öyle zaptediyorduk...çok işimize yaradı hatta kardeşi de aynı park yatağı kullandı...3 den sonrada bazalı yatak aldık
İnternet mevzusu olunca birşey sorayım, türkcell superonline fiber internet paketini (25 Mbps 50Gb) kullanan var mı? Broşürü geldi de dün, D-smart HD hediyesi var. 50 Gb internet ile film vs. rahat izleniyor mu yoksa çok mu az?; şuan ne kadar kullandığımı bilsem bir fikir sahibi olabilirdim
Evet benim de oğlan, benim de gözüm kırmızılara kayıyor ama gri-siyah da çok hoşuma gidiyor. E-bebekte chicco marka var 450 ytl'ye. Ben de oda yapmayacağım. Herkes ilk aylar yanından ayrılmaz, ya da sen gider onun odasında yatarsın dedi. Ben de bebek odasından vazgeçtim. Düzeni oturunca çocuk odasına transfer ederiz diye düşünüyorum:107:
450 tl bana çok geliyor...internette daha uygun fiyatta olanlar var... daha içinin yatağı ve uyku seti de alınacak yastığı yorganı nevresimi falan...ben en son kanzda görmüştüm park yatak çok güzeldi kampanya mı ne varmış. orda da 450liydi fiyat. biraz daha araştırmak lazım. galiba