2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba nisan anneleri... nasılsınız? ben çook yoruldum bugün. offf yemek yapacak halim bile yok şu an. sırtım çok ağrıyo. 5 hafta geçsin şubat tatili gelsin diye dört gözle bekliyorum.

bu arada benim bebeğim geçen cumartesi 575 gr gelmişti. benim bebiş de mi iri biraz? ama haftasına göre normal sanırım.

benimde 10 ocak erken gir canım ben erken saate aldım randevuyu

sabah 9a aldım canım zaten kadın doğumluk bi işim yok heralde direk labaratuvara mı gidicez acaba biz şeker yüklemesi için geldik diye, kendi doktorumu beklesem ölürüm acımdan bazen doğumda falan oluyo çünkü

doktor normal dediyse sıkıntı yoktur ben pimpirik yapıyorum sadece

canım bana aç gel dedi direkt doktoruma gidecekmişim benimki de doğumda oluyor bazen ozaman da sekreterine söylüyorum o da hemen yapılacak olanı kağıda işaretleyip veriyor laboratuara gidip gerekeni yapıyorum sonra da sonucu alıp hem doktorum sonucuma bakıyor hem de ultrasonda bebişime bakıyor böylece işimi bitiriyorum.

bence seninki normal canım

ben bebişimizi besleyemiyomuyum ki :S

yok be canım gayet normal kilosu

ben de öyle yapayım bari uzatayım kafamı hemen sekretere

benim gözüm şu an bile 1000 tl civarındakilere görüyor.hamile olsam kaça kadar çıkarım acep

abla yap sende kıza bi kardeş

bende bunun gibi arabalara bakıyorum ama eşim bebek çok tuhaf durur bunun içinde çok yüksek değilmi oturum olunca diyo..
aklımı karıştırıyo..

valla canım 5 fonksıyonlu yatış özelliği var hafifte

canım buhar makinasının ucuzları da var 66 tl bile var

canım zaten bende gidip bakacağım bakmadan ıncelemeden almam ama bana gayet hoş geldi yorumlarda süper bakalım kısmet artık

ben bugün aynısını hastanede birinde gördüm tekerlekleri dikkatimi çekti benimde hoşuma gitti çok güzeldi

inşallah olur özellikleri benımde hoşuma gitti

tüm bebek arabası markaları bu kadar pahalı mı ortalama bi fiyat mı bu hiç araştırmadım da :26:

canım nette bakmıyacaksın yüzyüze pazarlıkla cok uyguna alınır bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…