- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
korkma canim inşallah çıkmaz
bu arada benim bebiş 26,6 cm 549 gr olmuş maşallah
kızzzlllaaaarrrr buldum sonunda aradığım bebek arabasını buldum :118::124:
Wollex New York Bronx Seyahat Sistem Bebek Arabas / Bej - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
ama renk kırmızıda olabilir
benimde 10 ocak erken gir canım ben erken saate aldım randevuyu
merhaba nisan anneleri... nasılsınız? ben çook yoruldum bugün. offf yemek yapacak halim bile yok şu an. sırtım çok ağrıyo. 5 hafta geçsin şubat tatili gelsin diye dört gözle bekliyorum.
bu arada benim bebeğim geçen cumartesi 575 gr gelmişti. benim bebiş de mi iri biraz? ama haftasına göre normal sanırım.
tüm bebek arabası markaları bu kadar pahalı mı ortalama bi fiyat mı bu hiç araştırmadım da :26:
oyyy maşallah seninkide benimki gibi tosuncuk desene
ama çok guzeller yaa .ben bayılırdım kızımı bebek arabasıyla gezdirmeye
benimki en son 26 kasımda 256 gr dı şuan 549 gr sanırım cevizi azaltmam lazım
senin bebişe de maşallah
sabah 9a aldım canım zaten kadın doğumluk bi işim yok heralde direk labaratuvara mı gidicez acaba biz şeker yüklemesi için geldik diye, kendi doktorumu beklesem ölürüm acımdan bazen doğumda falan oluyo çünkü
benimki en son 26 kasımda 256 gr dı şuan 549 gr sanırım cevizi azaltmam lazım
senin bebişe de maşallah
güzel olmasına güzellerde daha ucuz ve kullanışlı bişey bulmak istiyorum ben gerçi annemler alıcak ama
güzel olmasına güzellerde daha ucuz ve kullanışlı bişey bulmak istiyorum ben gerçi annemler alıcak ama
merhaba nisan anneleri... nasılsınız? ben çook yoruldum bugün. offf yemek yapacak halim bile yok şu an. sırtım çok ağrıyo. 5 hafta geçsin şubat tatili gelsin diye dört gözle bekliyorum.
bu arada benim bebeğim geçen cumartesi 575 gr gelmişti. benim bebiş de mi iri biraz? ama haftasına göre normal sanırım.
ben bebişimizi besleyemiyomuyum ki :S
canım bana aç gel dedi direkt doktoruma gidecekmişim benimki de doğumda oluyor bazen ozaman da sekreterine söylüyorum o da hemen yapılacak olanı kağıda işaretleyip veriyor laboratuara gidip gerekeni yapıyorum sonra da sonucu alıp hem doktorum sonucuma bakıyor hem de ultrasonda bebişime bakıyor böylece işimi bitiriyorum.
benim gözüm şu an bile 1000 tl civarındakilere görüyor.hamile olsam kaça kadar çıkarım acep
ben bebişimizi besleyemiyomuyum ki :S
bizimkinide annemler alacaklar :) ahhh ahhh bu kızların anneleri babaları olmasaydıııı halimiz ne olurdu acabaaa
abla yap sende kıza bi kardeş
bende bunun gibi arabalara bakıyorum ama eşim bebek çok tuhaf durur bunun içinde çok yüksek değilmi oturum olunca diyo..
aklımı karıştırıyo..
tırnak makası aldım az önce netten
buhar makinası konusunda kararsızım evlenmeden önce annem kaloriferlere taslarla su koyardı pekalada odalar nemleniyodu basit bi çözümü varken dünya para vermek istemiyorum açıkçası
Ya ben de Wollex New Hork Manhattan beğenmiştim,yorumlar süper nette,aysunayy önermişti,ama gitmiş bakmış mağazasında sevmemiş.Yoksa Wollex'ler hafif aslında,ben de mağazada bakmak istiyorum.
senin ki de çok güzelmiş.Sen de dene ama almadan,kurmayı,sürüşünü falan bence.manhattan amortisörlü,eskiler şikayet alınca eklenmiş diy duydum
ben bugün aynısını hastanede birinde gördüm tekerlekleri dikkatimi çekti benimde hoşuma gitti çok güzeldi
tüm bebek arabası markaları bu kadar pahalı mı ortalama bi fiyat mı bu hiç araştırmadım da :26: