2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım bende normal yemekler yiyorum ama 26 kasımda 256 gr dı doktorum bana tuzsuz badem ceviz ve fındık ye dedi cevizi fazla kaçırdım sanırım maşallah gr almışız:)

ayyy ne bileyim kuzum bilemedim ki yaa..
ben bu aralar baya boşladm haftada yada 2 haftada bi balık yiyorum kv yaparda çağırırsa..
pazar günü tanışma yıldönümümüz eve kızarmış balık getirtelim bari..

annem bizde adet öyle dedi babamda bebeğin erkek olduğunu duyunca eyvah dedi sünneti de bana kitlersiniz siz :KK1:

düğün değilse bile en azından , eş dost abartmadan güzel bir sünnet yemeği, çocuga sünnet kıyafetleri, ailecek çekilen fotolar, oğlana hediyeler...

bak bunlar güzel şeyler sakın yapmamazlık etmeyin.

evet kulağa hoş geliyor ama zor bee

aman abla neresi zor be istersen olur :KK34:

düğün değilse bile en azından , eş dost abartmadan güzel bir sünnet yemeği, çocuga sünnet kıyafetleri, ailecek çekilen fotolar, oğlana hediyeler...

bak bunlar güzel şeyler sakın yapmamazlık etmeyin.

yok ablacım yapmaz mıyım şey diye düşündüm ben bebekken sünneti olur mevlütü yapılır aklı erince de bi mekan tutup güzel bi sünnet düğünü, hem anaokulundan falan arkadaşları da olur sünnet acısını değilde sadece düğünü hatırlar

geçen hafta sonu beşiklere bi de oyun parklarına baktım. ikisinin de avantajları var ama karar veremiyorum. oyun parkı ya da ondan daha küçük olan yataklardan alsak her yere taşıyabileceksin rahat olacak diye düşündüm. diğerleri büyüyen beşiklerdi. onlarda çok güzel. çekmeceleri bolca var. büyüyünce de kullanabileceksin ama o sadece yatak odasında durabilecek. bilemedim ya nasıl yapsak?

yok ablacım yapmaz mıyım şey diye düşündüm ben bebekken sünneti olur mevlütü yapılır aklı erince de bi mekan tutup güzel bi sünnet düğünü, hem anaokulundan falan arkadaşları da olur sünnet acısını değilde sadece düğünü hatırlar

En Büyük TÜRKİYE en büyük asker bizim asker diyesim geldi şimdi :KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyy kuzum benm kv kp daha hiç ağızlarını açmadılar..mobilyacı olduğumuz için mobilyaları yapıp kenara çekilecekler sanırım..

ben şimdi Batmandayım kuzum Ankaraya gidince alışverişi falan ordan yapıcam kv annem ben gideriz diye düşündüm şimdiden diyemem eli cebine gitmez bişey almaz diye muhakkak o da heves eder alır bişeyler ama bebek beşiği arabası vs annem bizde adettir biz alıcaz dedi direk

ben şimdi Batmandayım kuzum Ankaraya gidince alışverişi falan ordan yapıcam kv annem ben gideriz diye düşündüm şimdiden diyemem eli cebine gitmez bişey almaz diye muhakkak o da heves eder alır bişeyler ama bebek beşiği arabası vs annem bizde adettir biz alıcaz dedi direk

ayy çıkayım benim ne işim var bu topikte tövbee tövbeee

En Büyük TÜRKİYE en büyük asker bizim asker diyesim geldi şimdi :KK52::KK52::KK52::KK52:

Rabbim o günleri de göstersin bana inşallah çok isterim oğlum asker olsun Metehan gibi adına layık olsun

geçen hafta sonu beşiklere bi de oyun parklarına baktım. ikisinin de avantajları var ama karar veremiyorum. oyun parkı ya da ondan daha küçük olan yataklardan alsak her yere taşıyabileceksin rahat olacak diye düşündüm. diğerleri büyüyen beşiklerdi. onlarda çok güzel. çekmeceleri bolca var. büyüyünce de kullanabileceksin ama o sadece yatak odasında durabilecek. bilemedim ya nasıl yapsak?

ben Ankarada kullanmak üzere park beşik alıcam büyüyen beşiğide annemler alıp peşimizden Batmana yollıcaklar mothercare alıcam sanırım büyüyen beşiği

hmm hmm anladım canım..bizde mobilyayı muhtemelen eşimin dükkanında çalışan usta yapacaktır..
bebek arabasını annemler alacak..
biz alınacak kıyafetlerin bi kısmını aldık..2 tane hastane çıkışı alırsak daha bişeye gerek kalmaz diye düşünüyorum..
geçen kv deme gösterdim netten aldıklarımızı..hahhh bi hastane çıkışı alsan yeter diyo..
ulan onuda sen alırım desen ne olur sanki eline mi yapışacak ilk torunun sonuçta..almasa sadece teklif etse o bile yetecek bana..
amaaaann amaaaan..

hmm hmm anladım canım..bizde mobilyayı muhtemelen eşimin dükkanında çalışan usta yapacaktır..
bebek arabasını annemler alacak..
biz alınacak kıyafetlerin bi kısmını aldık..2 tane hastane çıkışı alırsak daha bişeye gerek kalmaz diye düşünüyorum..
geçen kv deme gösterdim netten aldıklarımızı..hahhh bi hastane çıkışı alsan yeter diyo..
ulan onuda sen alırım desen ne olur sanki eline mi yapışacak ilk torunun sonuçta..almasa sadece teklif etse o bile yetecek bana..
amaaaann amaaaan..

işte karşı taraf bişey demeyince ne diceksin, denmiyo ben de diyemem şahsen

işte karşı taraf bişey demeyince ne diceksin, denmiyo ben de diyemem şahsen

ben derim ama demiyorum şimdilik..
en başından beri benim başımı ezmeye çalıştı kv.dem
bende diyorum beni gelin olarak görmeyin ben size kızınız gibii davranıyorum siz bana gelinmişim gibi davranırsam herşey değişir diye..
tabi bunu böyle pat pat söylemem ağızlarından girer burunlarından çıkar tatlı dille yaparım...

ben derim ama demiyorum şimdilik..
en başından beri benim başımı ezmeye çalıştı kv.dem
bende diyorum beni gelin olarak görmeyin ben size kızınız gibii davranıyorum siz bana gelinmişim gibi davranırsam herşey değişir diye..
tabi bunu böyle pat pat söylemem ağızlarından girer burunlarından çıkar tatlı dille yaparım...

canım bide şu var alıp edipte biz aldık biz ettik diye konuşacaklarsa lütfetmiş gibi zaten almasınlar dimi ama

ben normalde foruma pek yazamıyorum bdv beni benden alıyo genelde ama bugün çenem düştü iyi ki varsınız benimle aynı şeyleri yaşayan annelerin olması birbirimize fikir vermemiz ne güzel...

ilk başlarda iştahsızlıktan yiyemiyorduk ..rejim mi yapıyorsun...bebeği beslemen lazım diyorlardı...ye ye ye diye diye şişirdiler
şimdi ,,ne kadar şiştin aman dikkat et fazla kilo alma...ne yapacağımı şaşırdım valla :)))) eee ye ye diyordunuz önceden ??? ne oldu....
ama bazende şu hamileliğin sayesinde üzerine düşmeleri yok mu,
insanın her sene doğurası gelir...

İlgi alakaya ben de bayıldım gerçekten. Sanki dünyanın en nadide çiçeği senmişsin gibi etrafında dört dönüyorlar:107: Hayırlısı ile doğurayım da, kardeş düşünelim:21:

Snowy canım, arkadaşımın bebeği dün sünnet olmuş,sen sormuştun ya,aklıma geldin.
Bayıltmadılar,ağlamadı bile,çok güzel geçti dedi kısaca.Başka bişey sorarsan sorarım ona yine.Antalya'da yaptırdı o.Bebeği 3 ay 20 günlük falan.:KK16:

Canım çok sağol, çok iyi oldu yazman. Ben de en son birkaç ay bekleyip öyle yaptırmaya karar vermiştim; senin ay vermen daha da güzel oldu. O günleri kısmet ederse rabbim inşallah ben de 3-4 aylıkken yaptırırım:107:

kızlar merhaba biz geldik oğluşumla hastaneden bugün detaylımız vardı çok şükür herşeyimiz iyi çıktı kıpır kıpırdı maşallah çok şükür :nazar: ama enfeksiyonum daha tam bitmemiş ama sağlık ocağında tetanoz aşımızı da vurulduk doktorum izin verdiği için. Çok şükür herşey iyi. 3 hafta sonra şeker yüklememiz var inşallah onda da sorun çıkmaz. Sizler ne yaptınız birazdan okuyacağım sayfaları.

Gözün aydın canım, maşallah paşana:nazar::emir_bebek:

Gözün aydın canım.Darısı benim gibi detaylıyı yaptırmamış arkadaşlarımızın başına inşallah:)Bakalım benimde cumartesi kontrolüm var sabah aç ve susuz gel dedi bana şeker yüklemesi içindir sanırım en azından öyle düşünüyorum:)

gözün aydın canım bende 13 ocakta gidicem şeker yüklemesi için, çok zor diyo bazı arkadaşlar bide nasıl aç durucam bilmiyorum ben acıkınca midem çok bulanıyo hatta kusabiliyorum :18:

Ben de evvelsi gün kan,idrar testlerimi yenilettim,Şeker vs hepsine bakıldı.Hem tiroid kontrolüm için hem de toksoplazma için istedim aslında.Kedilerle haşır neşir olduğum için doktorum yenile demişti bu aylarda.Şükür bişey çıkmadı.
Yarın da şeker yüklemem var.O gözümde büyüyo ama kızımı görüceğim için çook mutluyum:KK49:

Sonuçlarınız çok güzel çıkar inşallah :107: Ben de haftaya yaptıracağım sanırım, bakalım.

X