kızlar merhaba biz geldik oğluşumla hastaneden bugün detaylımız vardı çok şükür herşeyimiz iyi çıktı kıpır kıpırdı maşallah çok şükürama enfeksiyonum daha tam bitmemiş ama sağlık ocağında tetanoz aşımızı da vurulduk doktorum izin verdiği için. Çok şükür herşey iyi. 3 hafta sonra şeker yüklememiz var inşallah onda da sorun çıkmaz. Sizler ne yaptınız birazdan okuyacağım sayfaları.
kızlar merhaba biz geldik oğluşumla hastaneden bugün detaylımız vardı çok şükür herşeyimiz iyi çıktı kıpır kıpırdı maşallah çok şükürama enfeksiyonum daha tam bitmemiş ama sağlık ocağında tetanoz aşımızı da vurulduk doktorum izin verdiği için. Çok şükür herşey iyi. 3 hafta sonra şeker yüklememiz var inşallah onda da sorun çıkmaz. Sizler ne yaptınız birazdan okuyacağım sayfaları.
gözün aydın canım bende 13 ocakta gidicem şeker yüklemesi için, çok zor diyo bazı arkadaşlar bide nasıl aç durucam bilmiyorum ben acıkınca midem çok bulanıyo hatta kusabiliyorum :18:
eğer bulamazsan linki vereyim sana canım
Bende geçen hafta şeker yüklemesine gittim küçük kutu kola gibi bir tenekede verildi gazoz gibi bişeydi hiç zormlanmadım içerken bende çok korkuyordum ama öle bayıcı bir tadı yok 1 saat dolunca biraz kötü oldum ondada kan verip bişeyler yeyince düzeldim :) korkmanıza gerek yok umarım sonucunuz iyi çıkar
darısı başıma bide benim anne tarafımda şeker ırsi o yüzden korkuyorum bebeğimede doktor 530 gram diyince korktum iri geldi bana
darısı başıma bide benim anne tarafımda şeker ırsi o yüzden korkuyorum bebeğimede doktor 530 gram diyince korktum iri geldi bana
kızzzlllaaaarrrr buldum sonunda aradığım bebek arabasını buldum :118::124:
Wollex New York Bronx Seyahat Sistem Bebek Arabas / Bej - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
ama renk kırmızıda olabilir
benimde ananede var anneminde sınırda bende çok korkuyorum..
bizim cimcime daha 460gr cık :)
ayyy benimki kocaman o zaman
zaten sezeryan istiyodum farz olacak anlaşılan
maşallahumarım şeker çıkmazda rahat bi hamilelik geçirirsin bende 10 kg aldım tosun oldum ondan korkmuştum çok şükür çıkmadı ama ağırlaşmaya başladım
kızzzlllaaaarrrr buldum sonunda aradığım bebek arabasını buldum :118::124:
Wollex New York Bronx Seyahat Sistem Bebek Arabas / Bej - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
ama renk kırmızıda olabilir
korkma canim inşallah çıkmaz
bu arada benim bebiş 26,6 cm 549 gr olmuş maşallah
gözün aydın canım bende 13 ocakta gidicem şeker yüklemesi için, çok zor diyo bazı arkadaşlar bide nasıl aç durucam bilmiyorum ben acıkınca midem çok bulanıyo hatta kusabiliyorum :18: