2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar merhaba biz geldik oğluşumla hastaneden bugün detaylımız vardı çok şükür herşeyimiz iyi çıktı kıpır kıpırdı maşallah çok şükür ama enfeksiyonum daha tam bitmemiş ama sağlık ocağında tetanoz aşımızı da vurulduk doktorum izin verdiği için. Çok şükür herşey iyi. 3 hafta sonra şeker yüklememiz var inşallah onda da sorun çıkmaz. Sizler ne yaptınız birazdan okuyacağım sayfaları.

yerim ben onun kıpır kıpır hallerini yahuu :)
maşallah size..
bende 2haftaya kadar gidicem şeker yüklemesine ama çok korkuyorum ya şeker çıkarsa diye..

Gözün aydın canım.Darısı benim gibi detaylıyı yaptırmamış arkadaşlarımızın başına inşallah:)Bakalım benimde cumartesi kontrolüm var sabah aç ve susuz gel dedi bana şeker yüklemesi içindir sanırım en azından öyle düşünüyorum:)

gözün aydın canım bende 13 ocakta gidicem şeker yüklemesi için, çok zor diyo bazı arkadaşlar bide nasıl aç durucam bilmiyorum ben acıkınca midem çok bulanıyo hatta kusabiliyorum :18:

gözün aydın canım bende 13 ocakta gidicem şeker yüklemesi için, çok zor diyo bazı arkadaşlar bide nasıl aç durucam bilmiyorum ben acıkınca midem çok bulanıyo hatta kusabiliyorum :18:

Bende geçen hafta şeker yüklemesine gittim küçük kutu kola gibi bir tenekede verildi gazoz gibi bişeydi hiç zormlanmadım içerken bende çok korkuyordum ama öle bayıcı bir tadı yok 1 saat dolunca biraz kötü oldum ondada kan verip bişeyler yeyince düzeldim :) korkmanıza gerek yok umarım sonucunuz iyi çıkar

Ben de evvelsi gün kan,idrar testlerimi yenilettim,Şeker vs hepsine bakıldı.Hem tiroid kontrolüm için hem de toksoplazma için istedim aslında.Kedilerle haşır neşir olduğum için doktorum yenile demişti bu aylarda.Şükür bişey çıkmadı.
Yarın da şeker yüklemem var.O gözümde büyüyo ama kızımı görüceğim için çook mutluyum

eğer bulamazsan linki vereyim sana canım

canım ben wollex karar kıldım

canım benım gözün aydın çok sevindim ayyy hepimizin bebişleri büyüyor rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin

darısı başıma bide benim anne tarafımda şeker ırsi o yüzden korkuyorum bebeğimede doktor 530 gram diyince korktum iri geldi bana

darısı başıma bide benim anne tarafımda şeker ırsi o yüzden korkuyorum bebeğimede doktor 530 gram diyince korktum iri geldi bana

maşallah umarım şeker çıkmazda rahat bi hamilelik geçirirsin bende 10 kg aldım tosun oldum ondan korkmuştum çok şükür çıkmadı ama ağırlaşmaya başladım

maşallah umarım şeker çıkmazda rahat bi hamilelik geçirirsin bende 10 kg aldım tosun oldum ondan korkmuştum çok şükür çıkmadı ama ağırlaşmaya başladım

kuzum ben 5 kilo aldımda bebeğin maşallahı var ama ilk kilo ölçümümüzdü belkide doktor yanlış gördü bilemedim

tırnak makası aldım az önce netten
buhar makinası konusunda kararsızım evlenmeden önce annem kaloriferlere taslarla su koyardı pekalada odalar nemleniyodu basit bi çözümü varken dünya para vermek istemiyorum açıkçası

kızzzlllaaaarrrr buldum sonunda aradığım bebek arabasını buldum :118::124:

Wollex New York Bronx Seyahat Sistem Bebek Arabas / Bej - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

ama renk kırmızıda olabilir

Ya ben de Wollex New Hork Manhattan beğenmiştim,yorumlar süper nette,aysunayy önermişti,ama gitmiş bakmış mağazasında sevmemiş.Yoksa Wollex'ler hafif aslında,ben de mağazada bakmak istiyorum.
senin ki de çok güzelmiş.Sen de dene ama almadan,kurmayı,sürüşünü falan bence.manhattan amortisörlü,eskiler şikayet alınca eklenmiş diy duydum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…