Çok sağol gülüm:107: İnşallah hallederim hafta sonu
Ayyyyy şiştim okurken. .
Biz bunların hspsini nasil tamamlicaz yahuu
öncelikle önemli olanları alırsınız sızın için gereksız olanları almazsınız arkadaşlar ama genelde çogu lazım oluyor
öncelikle önemli olanları alırsınız sızın için gereksız olanları almazsınız arkadaşlar ama genelde çogu lazım oluyor
puseti görümcem verdi.... çoğu battaniyeye sarıp çıkarıyor bebeğiben telsiz buhar makinası gibi şeyleri almayı pek düşünmüyorum..
Süt sağma makinesi de almam muhtemelen..
Poffff para nasıl yetiricez..
Bebek arabası puset olarak ne düşünüyorsun peki?
Ben telsiz buhar makinası gibi şeyleri almayı pek düşünmüyorum..
Süt sağma makinesi de almam muhtemelen..
Poffff para nasıl yetiricez..
Bebek Arabası puset olarak ne düşünüyorsun peki?
Burada prime mall açıldı 2 ay kadar önce. Ebebek, joker ve mothercare var. Ben onlara güvendim, fazla dolaşmadan elimde liste ile ne lazımsa 1 saatte alır; alışverişi tamamlarım diye umuyorum. Farklı yerler gezecek olsam, bu alışveriş günler sürer:107:
puseti görümcem verdi.... çoğu battaniyeye sarıp çıkarıyor bebeği
bebek arabasınıda zaten hemen kullanamayız biz eşimle bebeğin 40 çıktıktan sonra bakıcaz hem havalar da iyi olacak inşallah o aylar da geze dolaşa bakarız...
canım telsizde bende kararsızım ama buhar makınası şart bebekler doğduğunda burunları tıkalı olur bırde kış bebeği petekler yanacak doktorum özellikle tavsıye etti weewell çok uygun arkadaşım 80 tl almış bende bakacağım
bebek arabası daha karar vermedim ama travel sistem araba dşünüyorum tam yatan ve hafif olması benım için cok önemli pusetde bir arkadaşım gönderecek
travel sistem demk araba puset demek olmuyo mu canım?
sen hem travel sistem alıp hemde arkadaşın gönderecekse 2 tane pusetin olacak..
canım yok 2 puset olmayacak çift yönlü bebek sana dönük bırde arkası dönük oluyor ya hareketli kulp ondan alacağım
canım yok 2 puset olmayacak çift yönlü bebek sana dönük bırde arkası dönük oluyor ya hareketli kulp ondan alacağım
ben aldım ondan canım çok kullanışlıymış hem bizim içinde çok iyi olacak en azından bebeğin ne yaptığını görücez
ben aldım ondan canım çok kullanışlıymış hem bizim içinde çok iyi olacak en azından bebeğin ne yaptığını görücez
benim kuzenimde çift yönlü bebek arabası kullanıyodu gerçekten kullanımı çok rahat..
onunki krafttı ve çok ağırdı..
ben daha hafif ve travel sistem olsun diyorum ama bulamadım..
sen ne almıştın canım?bu arada güle güle ii günlerde kullanın inşallah..
canım ne yazıkki bizim çok ihtiyacımız oldu.. rabbim sizlere yaşatmasın.. kızımın enson gecen şubatta ateşi 43 e çıktı .. fmf hastası olduğu için..buketcim bana doktor kulaktan ölçen al dedi şimdi hastaneler kızılötesi kullanıyorlar bunuda sordum kolaylarına geldıği için kullanıyorlar dedi yanılma payı varmış sen ıstersen bır kıyaslama yap tabi hıc kullanmayı nasip etmesin ama ben günlerce araştırdım belkı senın kı ıyı markadır bılemıyorburun temızlıgınde sana katılıyorum ortıbebe kesınlıkle inşallah hepimizin sütü bol bol olur bebişlerde içer
ayyyyyy bide onu deneyeyim hemde hemen bu ara çok fenayım çünkü..mide yanmasından şikayetçi olan varsa hergün 2 tane muz yesin. benimde felaketti 2 hafta önce falan düzenli muz yemeye başladım. şuan çok nadir oluyor. dün akşam gecenin 11inde bol acılı dürüm yedim ve yanında bol acılı şalgam vardı. midem yanmadı ama şükür.
aman.. hiç takma benimki kızına deli oluyorda yinede öle süpriz bişey alıp geldiğini görmedim.. huy meselesi birazda.. yada biz duygularımızı çok yoğun yaşadığımız için onlardanda aynı şeyi bekliyoruz..Çok güzel saglıkla giysin bebişin inş.ne şanslısın eşin süpriz yapıyor.benim eşim de hiç öyle düşünceler yok.kızıyorum ona neden hevesin yok özenip birşey almıyorsun diyorum dogsun kucagına alsın ozaman farklı olcakmış.ben fazla aşermedim allahtan.aşersem yandım.aşermeninde önemini anlamıyor çünki.aslında bebegi olcagı için çok mutlu ama benim beklediğim tepkileri heyecanları yok.niye öyle bana mı öyle geliyo.
canım ... ağlattın beni.. RABBİM ne size nede başkasına yaşatmasın bu duyguyu.. insanlar ne garip karşıdakini düşünmeden ne kadar duygusuz davranıyor.. orda hiç memur yokmuydu eşine bu acıyı yaşattılar.. İnşALLAH RABBİM bu evladınızla sevindirecek sizi..bizim ilk bebeğimizin kalbi durmuştu 11 haftalıkken. o nedenle farklı davranıyor eşim. kaybetmenin acısını yaşadık, çaresizliği yaşadık. düşük olmadı kürtaj oldum mecbur. hayalimizi bir pet bardağın içine koymuşlardı. elleri titreye titreye laboratuvara götürdü o bardağı.bebeğimizin acısını sarılıp ağlayarak paylaştık. ozaman babalığı hissetti. hala da ilk bebeğimden bahsettiğimizde gözlerimiz dolar. erkekler taşımıyor ki karnında senin gibi hissedemez elbet.sağ salim doğsun bebişlerimiz alır baları herşeyi onlara.
benim kuzenimde çift yönlü bebek arabası kullanıyodu gerçekten kullanımı çok rahat..
onunki krafttı ve çok ağırdı..
ben daha hafif ve travel sistem olsun diyorum ama bulamadım..
sen ne almıştın canım?bu arada güle güle ii günlerde kullanın inşallah..
Arkadaşlarr yaa ben normal doğumdan çok korkuyorumm bi de dün arkadaşım uğramıştı sezaryenla yapmış doğumunu çok rahattı uyudum uyandım bebeğim kucamdaydı ilk üç gün sıkıntı yaşadım okadar dedi bana da tavsiye etti ama bende eşim de normal doğumdan yanayız ne olcak bu korkularım bilmiyorumm yaa
sen hangı marka aldın canım
Hayırlı olsun canım, bebeğin güzel günlerde kullansın:107:
Hiçbir doğum bir olmuyor canım, aynı annenin bile doğumları arasında fark oluyor. Başkalarının "zor doğum" hikayeleri ile kendini korkutma. Endişelerini yüksek sesle söyle, tam olarak ne olmasından korkuyorsun? Bunların yerli-yersiz olduklarını araştır ve doktorunla açık açık konuş. Geçen gün de arkadaşlarla konuştuk. Biz ne planlarsak planlayalım, herşey son dakika belli oluyor. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:107:
Hayırlı olsun canım, bebeğin güzel günlerde kullansın:107:
Hiçbir doğum bir olmuyor canım, aynı annenin bile doğumları arasında fark oluyor. Başkalarının "zor doğum" hikayeleri ile kendini korkutma. Endişelerini yüksek sesle söyle, tam olarak ne olmasından korkuyorsun? Bunların yerli-yersiz olduklarını araştır ve doktorunla açık açık konuş. Geçen gün de arkadaşlarla konuştuk. Biz ne planlarsak planlayalım, herşey son dakika belli oluyor. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:107: