merhaba kızlar bebişler ne yapıyor kıpraşıyorlarmı :)
günaydın kızlar benım kız resmem gögsümün altına geldı yerınde durmuyor cadı
valla benım kı hiç durmuyor resmem sığmıyorum diyor buraya
sezaryen olunca böyle paketi açmadan mı çıkarıyorlar...]
kızlar ya şu mucizeye bakın çok duygulandım ya
sezaryen olunca böyle paketi açmadan mı çıkarıyorlar...
zaman ne çabuk geçiyor surda kaldı 2,5 - 3 ayımız çoğumuz mart da doğururuz benım kesın mart da :18:
sezaryen olunca böyle paketi açmadan mı çıkarıyorlar...
Günaydın güzel annişler..
Bizim kız tembel sanırım yahu ben daha sert şöyle okkali bi tekme yemedim henüz..
Süper. Çok doğum videosu izledim ama, sezaryende kesenin intakt kaldığını ilk defa görüyorum. Aynı doğumun videosu varsa paylaşır mısın suay?:107:
:118:
Çok hızlı geçiyor gerçekten. Annem de dün martın ortalarından sonra hazırlıklı ol dedi:107:
dur canım 25-26 haftada görürüm senı nasıl tekme yediğini ama mmuhteşem birsey sabah su dalgası yapıyor karnım da sörfçü kızım
canım videosu yok ınternetten aldım resmı
bencede sen hazırlıklı ol ben şubatın sonunda doğum çantamı hazırlayacağım büyük temizlikte şubatın ortasında olacak annemler teyzemler gelecek bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşecek cok iş var daha zaten zaman öyle geçer gider insallah
bencede sen hazırlıklı ol ben şubatın sonunda doğum çantamı hazırlayacağım büyük temizlikte şubatın ortasında olacak annemler teyzemler gelecek bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşecek cok iş var daha zaten zaman öyle geçer gider insallah
Günaydın güzel annişler..
Bizim kız tembel sanırım yahu ben daha sert şöyle okkali bi tekme yemedim henüz..
Ayy ne bileyim bana zaman hiç ilerlemiyo gibi geliyo..
Görenler karnın baya baya çıkmış artık baya belli diyolar ben yok canım aynı işte diyorum ama ayna karşısında yan durunca haklı olduklarına kanaat getiriyorum. .
Senin kızın çok kibar hayatım, ondan nazikçe hareket ediyor:107:
Canım benim annem yarın geliyor. Hafta sonu alınacak ne lazımsa (iyi kötü bir liste arıyorum şuan, elimde bulunsun:107:). Annem kalacak bir hafta kadar; bebeğin eşyalarını ve çantamı hazırlayıp öyle gidecek
DenizDeNerde: BEBEK ALIŞVERİŞ LİSTESİ
Bu site işini görür umarım canım. .
Ayy ne bileyim bana zaman hiç ilerlemiyo gibi geliyo..
Görenler karnın baya baya çıkmış artık baya belli diyolar ben yok canım aynı işte diyorum ama ayna karşısında yan durunca haklı olduklarına kanaat getiriyorum. .
Canım benim annem yarın geliyor. Hafta sonu alınacak ne lazımsa (iyi kötü bir liste arıyorum şuan, elimde bulunsun:107:). Annem kalacak bir hafta kadar; bebeğin eşyalarını ve çantamı hazırlayıp öyle gidecek
ben de baktım da şimdi okurken yoruldum gerçekten...yavaş yavaş olur inşallah eksikleri ...birden bakınca nasıl toparlıycam diyor insan...denizdenerde: Bebek alışveriş listesi
bu site işini görür umarım canım. .
ben de baktım da şimdi okurken yoruldum gerçekten...yavaş yavaş olur inşallah eksikleri ...birden bakınca nasıl toparlıycam diyor insan...
Bebek ve Anneler için ihtiyaç listesi..