Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Bebeklerim çok şükür süreçleri olumlu ilerliyor teyzoşu . Arada bir atraksiyon yaşıyoruz ama şükür bugünümüzee 🥰
Ohhh maşallah yavrulara 🧿🧿🧿🧿 mis kokularıyla eve gelsinler, sen de giy süslü lohusa takımını, bize azıcık dantelinden süsünden, azıcık kıprak ayaklardan gösterirsin Allaaaahhh 🥳🥳🥳🥳 Sen de iyi misin canım, lohusalik nasıl gidiyor? 🩷

Hocahnm Hocahnm genel anestezi mi oldum canım? İkizler nasıl? 🥰
Aslında epidural oldum ben çok anlamıyorum belden iğne vurdular ama 😃 şeyy ben tam uyuşmadım normalde de dişçiye bile gitsem iki tane iğne olurum . Öyle biraz hissedince beni uyuttular anlamadım bile uyandığımda oğlumu verdiler yanıma . Yoksa bende ameliyat anı yok . Normalde anestezi teknikeri bebekle çıkınca sana sakinleştirici yapacağım demişti ama hihiih beni saniyesinde bayılttılar 😃 ama böyle genel anestezi gibi de değildi hani ufak işlemlerde damardan bişi yapıyorlar ya 20 dklık falan onunla uyuttular uyandığımda öyle bi sersemlik olmadı bende

Ohhh maşallah yavrulara 🧿🧿🧿🧿 mis kokularıyla eve gelsinler, sen de giy süslü lohusa takımını, bize azıcık dantelinden süsünden, azıcık kıprak ayaklardan gösterirsin Allaaaahhh 🥳🥳🥳🥳 Sen de iyi misin canım, lohusalik nasıl gidiyor? 🩷
Ya ilk bi kaç gün düştüm kendi derdime . Süt sağıp duruyorum . Geçen sağdım sağdım bi de böyle damla damla uğraşıyorsun ya çok kıymetli . Gece sersemliği döküldü ben ağla ağla 😂 onun dışında sakin kalmaya çalışıyorum . Ağlama sütün gider , sinirlenme sütün gider 🤣

Hocahnm Hocahnm tam istediğim şey aslında 😂 sakinleştirici mi vurdular acaba sana ondan mı uyudun? Anestezi ile uyutmadılar o zaman…
Valla tam olarak ne yaptılar bilmiyorum ki . Ama kürtajda ya da işte endoskopide uyutuyorlar ya böyle beyaz bi sıvı veriyorlar ondan verdiler sanırım . Bana seni uyutuyoruz bile demediler . Bebeklerin çıktığı anı dikmelerini falan hatırlamıyorum. Belki daha çok gerilirdim .

Ya ilk bi kaç gün düştüm kendi derdime . Süt sağıp duruyorum . Geçen sağdım sağdım bi de böyle damla damla uğraşıyorsun ya çok kıymetli . Gece sersemliği döküldü ben ağla ağla 😂 onun dışında sakin kalmaya çalışıyorum . Ağlama sütün gider , sinirlenme sütün gider 🤣
İnan emzirme bitene kadar süt gider mi, bebek emmeyi bırakır mı stresi yaşadım 🤦🏻‍♀️😀 ağlamanı, sinirlenmeni istemeyen insanlar öyle diyorlar, içinde tutma sal 😂 hele sinirlenince hiç boş geçme, adın lohusa, hakkını ver canım 😂

D derya32 canım bende çok git gel yaşıyorum. Daha önce seninle konusmustuk seninde biraz sıkıntılı geçmişti. Sakinleştirici vurduklarında rüya gibi geçiyor diyende var ama dikişi sarsılamaladı çok hissettim çenem titredi üşüdüm komple uyutulmaya geçtik diyende. Ne yapacagım bilmiyorum 🙄 korkuyorum valla… benimde karnım taş gibiydi bugün yumusadı. 36 dan sonra olurmuş bu tarz sertleşmeler.
Sen neden vajinal düşünmüyordun canım? Ben hiç üşümedim ya ameliyathanede zaten aşırı pozitif güle oynaya girmiştim bebeği de yanıma koydular biraz cok iyiydi anksiyetemden dolayı hssedince biraz olayı çarpıntım oldu işte ama anestezi uzmanı cok ayarında müdahele etti sanırım bana cünkü ne oyle rüya hali ne birsey direk normale döndüm hiç o anı yaşamamışım gibi baya rahatladım. O yüzden tekrar o riski göze alıyorum. Başım belim falan da agrımamıştı hiç spinalden sonra. Uyutmazlarsa ameliyat olmuşum gibi olmıcakmış gibi bir sacma psikolocim var😀 tabi cok kişisel bir sey genel anesteziyle de cok rahat edenler var ama ben biraz kontrol manyagıyım sanırım tüm sürece hakim olmam gerek gibi hissediyorum

Kesinlikle bence de bu en pratik çözüm ama kocam utandı mı ne yaptı, hava yağmurlu olabilir dedi 😀

Beni yıkayan olmadı, yıkarlar mı 😀 Ben de güzel terliklerimi ziyan etmek istemiyorum, dönünce onları temizlemek de istemiyorum. Yalnızca parmak arası götürmek bir seçenekse onu götürebilirim ama tatile gitmiş gibi görünür müyüm o ortamda diye çekiniyorum 😂 sen ok diyorsan ama benim için bitmiştir 😀

Aiyy o değil de senin bebeler heyecanlilar mı, haftan ilerledi iyice maşallah, çocuklarda nasıl bir hava var 😍😍
Ay benim ufak gecen diyor ki anne senin karnın cok büyüdü artık bebegi cıkarttırsana😍
Doktora gidiyorum desem bebegi cıkarttırmaya mı gidiyorsun diyor😂 büyük sakin hevesli gözükmüyor o zaten genel olarak oyle, ufak merak ediyor epey 2. Plana düşecek miyim acaba endisesi de var sanırım o yüzden

Sezaryenden sonraki gün öğlen çıkarttılar beni . İlk gün önlükle kaldım akşam üzeri pijamalarımı giydirdiler . Sondayı da akşam üzeri çıkarttılar . Odanın içinde yürüyebildim sadece koridora çıkamadım 😅 süslü lohusa takımımı kimselere gösteremeden kimsenin lohusa kombinini görmeden de çıkışımı verdiler. Gerçi bende idrar ve gaz çıkışı olduğu için hemen çıktım . O ilk titreme olayı da gerçekten üşümekten değildi heralde anlamadım , yarım saat sonra geçti derin nefes aldım verdim sakinleştim sanki . Bir de hastaneler gerçekten çok sıcak . Ama siz yine de süslü bir çorap alın . Ayaklarınız üşümesin 😁
Sen gene iyi tam 2 saat Hamsi gibi titredim 😂😂😂 ayrıca süslü püslü giyinip hastane çekimi yaptıranda cindir 😂😂😂

outoffit outoffit Artık çok az kaldı zaten sağlıkla gelsinler de en iyi bebek kucağımızdaki bebek sonuçta. Bizimki kilosuna normal doğum için engel görmüyor ama kafa 10cm’i geçti. Sanırım kiloda 4 kg üzeri risk kafa da 10 cm sonrası sıkıntılı. Tam bilmiyorum tabi.
Kaçıncı haftada kafa 10cm’i geçti acaba sizin? Benim doğumum Kasım sonunda normalde. 37+1’de kafa 10cm’i geçmişti. Ağırlığı da 3700gr civarındaydı. Doktorum doğumda 4200 civarı bekliyorum dedi. Ama sezaryen gerekebilir gibi konuşmadık hiç. Kadınlar 4 kg üzeri bebekleri doğurabilirler bu normal bir süreç deyip geçti. Türkiye’de de olmadığım için biraz gerginim. Sizin doktorunuzun özellikle söylediği bir şey oldu mu size?

Ay benim ufak gecen diyor ki anne senin karnın cok büyüdü artık bebegi cıkarttırsana😍
Doktora gidiyorum desem bebegi cıkarttırmaya mı gidiyorsun diyor😂 büyük sakin hevesli gözükmüyor o zaten genel olarak oyle, ufak merak ediyor epey 2. Plana düşecek miyim acaba endisesi de var sanırım o yüzden
3 çocuk annesi olacaksın resmen 🥰🥰🥰
Mizaç nasıl bir şeyse hep gidiyor olaya bak, aynı annenin çocukları ama bambaşkalar 🧿 Bakalım bu bebeğinin huyu suyu nasıl olacak 😍 büyük zaten yemez de küçüğe kardeşin sana hediye getirdi yapacak mısın 😂

Kaçıncı haftada kafa 10cm’i geçti acaba sizin? Benim doğumum Kasım sonunda normalde. 37+1’de kafa 10cm’i geçmişti. Ağırlığı da 3700gr civarındaydı. Doktorum doğumda 4200 civarı bekliyorum dedi. Ama sezaryen gerekebilir gibi konuşmadık hiç. Kadınlar 4 kg üzeri bebekleri doğurabilirler bu normal bir süreç deyip geçti. Türkiye’de de olmadığım için biraz gerginim. Sizin doktorunuzun özellikle söylediği bir şey oldu mu size?
Benim kafa ile ilgili bilgim yok ama doktorum kilo açısından dört kilo tercih etmiyoruz annede yırtılma çok oluyor demişti. 4200 de aşırı fazla yani her doktoru işleyişi farklı işte insan mecbur kendi karar verecek

Sen gene iyi tam 2 saat Hamsi gibi titredim 😂😂😂 ayrıca süslü püslü giyinip hastane çekimi yaptıranda cindir 😂😂😂
Ya da influencerdır 😃 ben hala kendimi çok toparlayamadım. Yine ev topuzu , peluş bir sabahlık , bembeyaz ruh gibi bi surat 😃 bırak hastanede süsü püsü 🤦🏻‍♀️

3 çocuk annesi olacaksın resmen 🥰🥰🥰
Mizaç nasıl bir şeyse hep gidiyor olaya bak, aynı annenin çocukları ama bambaşkalar 🧿 Bakalım bu bebeğinin huyu suyu nasıl olacak 😍 büyük zaten yemez de küçüğe kardeşin sana hediye getirdi yapacak mısın 😂
Yaparız galiba istedigi bir bebek vardı kuzeninden görüp de, almamıştım onu almayı düşünüyorum ☺️ Büyükle alakalı cok büyük hayallerim var işallah cok sever de bana azcık destek olur gibilerinden 😂😂 öteki cok kıskanıp huysuzlanmasın yeter başka bir beklentim yok😀

Ya da influencerdır 😃 ben hala kendimi çok toparlayamadım. Yine ev topuzu , peluş bir sabahlık , bembeyaz ruh gibi bi surat 😃 bırak hastanede süsü püsü 🤦🏻‍♀️
Ay ben de bi lohusa tacı alsam mı diyorum, sonra bazı influencerlara bakıyorum onlar bile saç baş dağınık üstüne taç takmışlar anlamsızckfm ben daha fena olurum herhalde. Hiç almicam galiba

Benim kafa ile ilgili bilgim yok ama doktorum kilo açısından dört kilo tercih etmiyoruz annede yırtılma çok oluyor demişti. 4200 de aşırı fazla yani her doktoru işleyişi farklı işte insan mecbur kendi karar verecek
Ya ben Türkiye’de değilim. Burda beni takip eden doktor doğuma girmeyecek zaten. 40. Haftadayım doğumuma kim girecek doğum nasıl olacak bilmiyorum😂 Hastanede karar verilecekmiş doğum şekline ama bebeğin iri olması sezaryen endikasyonu değil yapabilirsin diyor sürekli😂

X