kızlar bugün ayrıntılıya girdik ve meleğim,minnağım çoook şekerdi ultrason hiiiç bitmesin istedik o tekmelerini yumruklarını görünce:))şükür herşey yolunda gidiyor..rabbim yavrularımızı sağ salim kucağıma almayı nasip etsin..
oyyyyy yerim ben seni yaaaaa..sağlıkla ii günlerde giysin inşallah bebişin..
ya bu süpriz yapan eşlere bayılıyorum..darısı benim kocişimin başına inşallah amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :18::18::18::18:
kızlar bugün ayrıntılıya girdik ve meleğim,minnağım çoook şekerdi ultrason hiiiç bitmesin istedik o tekmelerini yumruklarını görünce:))şükür herşey yolunda gidiyor..rabbim yavrularımızı sağ salim kucağıma almayı nasip etsin..
Ballarım günaydın
Herkese keyifli ve güzel bir gün diliyorum...
Özellikle çalışan ve hamiş kıyafeti ihtiyacı olan arkadaşlar butikbebeye baksın..
Çok güzel şeyler var =)
Fiyatları da çok uygun...
ayyy cok tatlı yaaa bende alcam olusuma ınsallah bı kac gun sonra detaylımız var ınsllah kesın ama ıyce erkek oldugunu gorıyım ole alıs verıs yapcam bende ne guzel baslamısınız cıcılere
Çok güzel saglıkla giysin bebişin inş.ne şanslısın eşin süpriz yapıyor.benim eşim de hiç öyle düşünceler yok.kızıyorum ona neden hevesin yok özenip birşey almıyorsun diyorum dogsun kucagına alsın ozaman farklı olcakmış.ben fazla aşermedim allahtan.aşersem yandım.aşermeninde önemini anlamıyor çünki.aslında bebegi olcagı için çok mutlu ama benim beklediğim tepkileri heyecanları yok.niye öyle bana mı öyle geliyo.
ohhh çok şükür gözünüz aydın :)
aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..
Çok güzel saglıkla giysin bebişin inş.ne şanslısın eşin süpriz yapıyor.benim eşim de hiç öyle düşünceler yok.kızıyorum ona neden hevesin yok özenip birşey almıyorsun diyorum dogsun kucagına alsın ozaman farklı olcakmış.ben fazla aşermedim allahtan.aşersem yandım.aşermeninde önemini anlamıyor çünki.aslında bebegi olcagı için çok mutlu ama benim beklediğim tepkileri heyecanları yok.niye öyle bana mı öyle geliyo.
16. haftada 4 boyutluda pipisini görmüştük biz. 12. haftada erkeğe benzetilmiştik. benimkinin cicileri hazır teyzesi. yıkadım misler gibi yerleştirdim. annem yıka hazır dursun dedi. anne tecrübesine güvendik.
merhaba kızlar bebişler ne yapıyor kıpraşıyorlarmı :)
günaydın koca göbekliler
güne snowy nin mesajıyla başlardık...
herkese güzel bir gün dilerim ve bebeklerimizden bol bol tekme yememiz temennisiyle
günaydın koca göbekliler
güne snowy nin mesajıyla başlardık...
herkese güzel bir gün dilerim ve bebeklerimizden bol bol tekme yememiz temennisiyle
kızlar yaa bişey sorucam evde klozet kullanıyoruz ama iş yerinde tuvaletler alaturka, eğildiğimizde bebek sıkışıyo mudur içerde :26: