2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bebeğinizin hareketlerini gün boyu hissediyor musunuz. bugün sabah hissettim. akşam üzeri yemek yaparken hareket ettiğini hissediyordum. şimdi karnıma dokuyorum bişeyler saniyelik hareket ediyor sonra geri uyuyor. normal mi sizce

Normal gülüm, bebeğinin konumundandır. Dün benimki tüm gün öyle vurdu ki, tam göbek deliğinin altına. İncelmiş orası, dümdüz olmuş zaten. Oradan çıkacak sandım Bugün sabah bir iki tekme hissettim kasıkta, öğleden sonra hiç tık yoktu; şu ara yine hafif hafif dönüyor:107:

Salata (marul, domates, salatalık, yeşil biber, ıspanak, soğan, havuç, kara lahana) yaptım, içine haşlanmış yeşil mercimek koydum; tahin ve limon ile tatlandırdım. Yanına da ayran; afiyet olsun:107:

Tahinli salata olmuş bildiğin =)
Geçen ablamla avm de yemiştim çok hoşuma gitmişti..
Afiyet bal şeker olsun canım.
Ben nedense kırmızı ete takıntılı haldeyim bu aralar =)
Kimse cevap vermeyince gidip aldım.
Bugünlük yapayım da yarın üşenmezsem bende tarifini uygularım

Afiyet olsun, bebeğine yarasın gülüm:107:

aslında ara ara hareketlerini pıt pıtını. bazen kasığıma doğru bazen göbek deliğinin üzerinde bazen karnımın ortasında. ama genellikle sağ tarafta göbeğin altında. :) poposunu mu dayamış ne sağ tarafa doğru yamulmuş gibi karnım.

Aynen benim de göbek deliğimin sağ alt kısmında toplanıyor genelde. Elimi koyuyorum, sert birşeyler değiyor başı mı artık poposu mu. Hemen kaçıyor ama:107:

Aynen benim de göbek deliğimin sağ alt kısmında toplanıyor genelde. Elimi koyuyorum, sert birşeyler değiyor başı mı artık poposu mu. Hemen kaçıyor ama:107:

:) elimi koymama bile gerek yok. minik bir popo dağı eşim bile farkediyor geriden. miniğim benim 2 hafta var daha kontrole özledim

Kızlar biri beni yakın takibe almış =)
Yeni profiller açıp direk bana arkadaşlık gönderiyor.
Şaşırtıcı bir durum =)
Buradan o şahısa sesleniyorum!
Derdin ne kardeşim buyur buraya yaz...

Kızlar biri beni yakın takibe almış =)
Yeni profiller açıp direk bana arkadaşlık gönderiyor.
Şaşırtıcı bir durum =)
Buradan o şahısa sesleniyorum!
Derdin ne kardeşim buyur buraya yaz...

Tanıdık biri olmasın:107:

Tanıdık biri olmasın:107:

Kesin öyledir canım =)
Sanırım yazdıklarımı falan okuyor...
Sık takip etmek için de arkadaşlık gönderiyor.
Bazen bazı problemlerimi dile getiriyorum buradan, sanırım bazılarının zoruna gitmiş =)

İnşallahh bakalım dört gözle doğum iznimin gelmesini bekliyorum işte uzaktan araştırma olmuyor gidip görüşüp konuşmak lazım sonuçta kötü bişe son anda doktor değişikliği ama yapacak bişe yok ne güzel bir doktor bulmuşşun sen çok şanslısınnn güvenmek harika birr duygu

Kafa karıştırıcı işte bu doğum işi herkessin doğumu ayrı bir hikaye son ana kadar biLerdede kesin net bişe olmaz ama ne diyelim inşallah en hayırlı ve kolay doğum nasip olurr

Tatlım konuşsanda bilgi vermez sanmıyorum çok erken diee şahsen benim dra sorsammm geçiştirir bn saf kan normal doğumdan çookk korkuyorumm ne yalan söyleyimm cesaret edemiyebilirimmm inşalllahhh kolay ve rahat doğumlarımız olur

Mrb kızlar, ben de normal doğum düşünüyorum, gerekirse sezeryan. Ancak 4-5 gündür hamilelikten önce de yıllar içinde arada kötüleşen hemoroid sorunum bayağı kötüleşti. Ne düzgün oturabiliyor ne de rahat yürüyebiliyorum((
Gastroenterologa gittin Procto Gyvenol krem verdi, lifli hap ve gliserin fitil. Doğuma kadar krem harici olanları kullanacakmışım. Kadın doğum doktoru da demiri haftada 2 güne indirdi.
Bu durumda normal doğum nasıl olur acaba? Hamilelikte operasyon önermiyorlar zaten.
Normal doğuma engel olup olmadıgına kadın doktoru değerlendirip karar verecek dedi gastroenterolog.

Böyle sorun yaşayan var mı? Krem de biraz ağrı ve kaşıntıyı alıyor, ama şişlikler hala mevcut(
Ne başbelası sorunmuş ya(((

Son düzenleme:
Günaydın güzeller:124:

merhaba kızlar..yarın ayrıntılıya gircem inş herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum

Güzel haberlerle gel canım:107:

Son dakika bile olsa, iyi bir doktor olması çok önemli; sıkma canını. Biri yazmıştı bir başlıkta "doğumunuzun nasıl olacağını hiç düşünmeyin, planlandığı gibi gitmiyor hiçbirşey" diye. Doğum hikayeleri okuduğumda ne kadar haklı olduğunu anladım. Sezaryan de bile spinal istedim genel yapıldı diyen (ya da tersi), normal doğum diye gidip son dakika sezaryen olan, ilk doğumu olmasına karşın birkaç saat içinde kolayca normal doğum yapan vs...Ben ondan beri baya "geniş" takılıyorum

Çok geçmiş olsun canım, normal doğuma engel olacak kadar ileri bir duruma gelmen çok kötü olmuş. Beslenme düzenini değiştirirsen, ilaçlarla birlikte inşallah düzelirsin. Büyükannemden biliyorum, oldukça sıkıntılı bir rahatsızlık, acil şifalar diliyorum gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…