- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
kızlar günaydın nasılsınız?
bebişimi hep kasıklarımın olduğu yerde hissediyordum dün sabahta öyleydi öğleden sonra artık göbeğimde hissetme başladım hareketlerini bugün tekrar aşağıda kasıklarıma doğru hissediyorum. bebişler bu dönemde döner mi acaba normal değil mi bu durum? ayrıca çok kilo aldım sanırım tartıya çıkmaya korkuyorum doktorum beni gördüğünde fena halde fırçalayacak büyük ihtimalle
Canım bu haftalarda rahmin üst sınırı göbek deliği hizasında. Bebeğin sürekli dönüyor &hareket ediyor zaten. Göbek deliği hizasından başlayarak kasıklarına kadar her yerde hareketini hissedebilirsin. Gayet normal. Benimki aynı anda hem kasıklarıma hem göbek deliğimin tam altına vuruyor; başı&poposu ayrı oynuyor veledin
Herkese gunaydin guzel Anneler. Bu gun kotu bir haber aldim, cok sevdigim bir arkadasim 12. Haftalik bebeginin 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrenip kurtaj olmak durumunda kalmiscok uzgunum, hemen arasam mi bilemedim...
kızlar günaydın nasılsınız?
bebişimi hep kasıklarımın olduğu yerde hissediyordum dün sabahta öyleydi öğleden sonra artık göbeğimde hissetme başladım hareketlerini bugün tekrar aşağıda kasıklarıma doğru hissediyorum. bebişler bu dönemde döner mi acaba normal değil mi bu durum? ayrıca çok kilo aldım sanırım tartıya çıkmaya korkuyorum doktorum beni gördüğünde fena halde fırçalayacak büyük ihtimalle
Gelin buyrun canımBen bunu kuzenime sordum, aynı doktorla doğum yapmış o da ; sonradan öğrendim:107: Son haftalara kadar konuşmaz bu konuyu, son haftalarda (herşey o vakte kadar yolundaysa tabi) çatı muayenesi yapar; herşey yolunda ise normali bekletir demişti. Doğum hikayelerini okuduysan, erkenden bu konuyu konuşmanın bir faydası olmadığını görürsün. Çünkü son dakikaya kadar gerçekten herşey değişebilir. Senin vücudun müsaittir ama çocuk dönmez normal yapamazsın mesela. O yüzden bence önceliğiniz güvenebileceğiniz ve hakkında iyi referansları olan bir doktor bulmak olmalı. Gerisi kendiliğinden gelir.
Kizlar h.snu arabalara da baktim hatta aldim geldim ama eve gelince bi kac seyini farkettik ve degistircrm.aman ne zormus.
Maxi cosi Quinny zapp xtra araba ve maxi cosi ana kicagi aldik..ama anakucsginin tentesi yok.yani vsr ayri satiliyormus koliden çıkmadı. Birde ona ayri psra vermek istemiyorum. 130 tl nette....birde arabanin kumasi cok guzel ama ince.korunakli degil..iste hafit ve katlanincs azcik yer kaplasin dedik ama ozamanda hersryi ince oluyor...
Birde aklimda wollex marka araba vardi ama gidip gorunce hic begenmedim...oyle iste cok zor.
Sonwyy doktoruna gitme fikri güzel bence de :) yalnız şu da var arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile ne kadar doğru bilemem doğum konusunu son haftalarda konuşuyorlar özellikle 32 den sonra hatta 37 bile var. çatı muaneyesine çağırdıklarında normal doğum yapma konusu açıldığında onu ebeler yapacak, normal doğumda çatının müsait olup olunmadığı şimdiden bilinmez en azından tahmin edilmez o an daha net belli olur, doğumu yapacak olan sensin sana daha çok iş düşüyor, vs vs diye konuşmuşlar...
şahsen bana böyle konuşsa ben tırsarımm tamam o zaman ben ikisinide istemiyorum içimde kalmaya devam etsin memnunuz biz böyle derim
günaydın çok geçmiş olsun arkadaşınada sanada, Allah sabrını verir inşallah
Allah arkadaşına sabır versin canım. İnşallah rabbim ona hayırlı evlatlar da nasip eder. Benim de arkadaşım yaklaşık 1 ay önce aradı 2 aylık hamileymiş, doktoruma yönlendirdim. Önceki 2 gebeliği düşükle sonuçlanmıştı, bu üçüncü olacak. Bir aydır ses soluk çıkmadı, kötü bir haber alırım diye aramaya da korkuyorum...
Allah sabır versin canım Allah kimseye evlat acısı göstermesin. (daha doğmamış olsa bile)
sen bilirsin ama bende böyle bir durum yaşadım ve yaklaşık 1 hafta kimsenin telefonlarına bakamadım zaten konuşamıyordum ki direkt ağlıyordum yinede sen bilirsin ara istersen aramadı da olmasın.
Herkese gunaydin guzel Anneler. Bu gun kotu bir haber aldim, cok sevdigim bir arkadasim 12. Haftalik bebeginin 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrenip kurtaj olmak durumunda kalmiscok uzgunum, hemen arasam mi bilemedim...
kızlar teşekkür ederim. kendimi onun yerine koyunca neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ama arayıp da bişeyler söylemeye de cesaret edemiyorum kisesini duyup ne durumda olduğunu da bilmek istiyorum.
Aktar sen ne zaman yaşamıştın bu durumu canım, ne kadar sonra yeniden gebe kaldın? bilmiyodum ben, sana da geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. ya ilk 3 ay bebek kaybı anne adaylarının %70inde görülüyomuş. Çok sık karşılaşılan bi durummuş aslında ama ilk bebek olması daha travmatik herhalde
günaydınn kızlar..............işteyim ve hiç iş modunda değilim ama birsürü iş var masamda(
günaydınn kızlar..............işteyim ve hiç iş modunda değilim ama birsürü iş var masamda(
Kızlar günaydın
Yine geçmiş çook uzun olunca okuyamadım,inş. herkes iyidir.
Arkadaşım geçen gün normal doğum yaptı.Onu anlatayım araştıranlr için.
Sabah suyu gelmiş,39.hafta.Öğlen sancısı artmış,epidural biliyosunuz 4 cm açılma olunca yapılıyo ama doktoru "biraz daha dayan,epidural açılmayı yavaşlatır "demiş.5 cm'de almış epidurali,dayanamadım dedi.
Sonra tak diye kesilmiş bütün sancı acısı.Akşam 5 civarı 7 cm'di açılma.Doğum gece 9 da oldu,tekrar epidural almış.Doğum bitmiş.Hemen ağrı geçmiş.Biz ertesi gün gittik görmeye.valla ayakta geziyodu rahat rahat bayıldım.
O çok önerdi epidural işe normal doğumu.İlkini sezeryan ile yapmıştı,onda tabi ağrı oluyo doğum sonrası,hemen yürünmüyo,gaz sıkışması oluyo.Bunda süper,hemen geçiyomuş.
Az bişey alttan tabi oluymuş sızı ama çok az dedi.
Bilginiz olsun,inş.biz de kolay doğum yaparız.
kızlar bebeğinizin hareketlerini gün boyu hissediyor musunuz. bugün sabah hissettim. akşam üzeri yemek yaparken hareket ettiğini hissediyordum. şimdi karnıma dokuyorum bişeyler saniyelik hareket ediyor sonra geri uyuyor. normal mi sizce
merhaba kızlar..yarın ayrıntılıya gircem inş herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum