- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
bende 2 gün önce galiba yemekten kaynaklanıyordu mide bulantısı yasadım ve sabaha kadar uyumadım sabahta bütün yediklerimi çıkardım ve rahatladım uyudum öglen uyandım ve midem bulanıyor doktorumu aradım yediklerin dokunmus dedi şimdi de soguk algınlıgı mı mide bulantısı mı anlamıyorum agrım var...ilaç kullanmaya da korkuyorum szce ne yapıyım kızlar
bende de intihap var sanırım akıntıdan belli oluyor...benimde yanmam yok ..dediğin gibi bol su içmeye çalışıyorum...valla nerem ağrısa normal diyor ,tecrübeli anneler...biz mi çok evhamlıyız anlamadım ki... ama doktoruna sor yine de...merhaba kızlar bugun sağlık ocağından rutin kan ve idrar sonuçlarrımı aldım şükür birşey çıkmadı sadece çok az iltihap var ama ilaç kullanacak kadar değil dedi zaten bendede yanma felan bir rahatsızlık yok bol su iç dedi.yinede tedirgin oluyorum sizlerdede varmı iltihap falan.birde kızlar çatı kemiğim çok ağrıyor kasığımın altında tüylenmenin olduğu yerde kemiğim çok ağrıyor normalmi sizce
ne kadar dikkat edersem edeyim 1 defa çok zorlandım 45 dk tuvaletten çıkamadım ...ne kadar hareketli olsam da genel de iş yerinde oturduğum içinde oluyor sanırım bbek baskı yaptıkça bağırsaklara... her akşam vazelin ile masaj yapıyorum yada susam yağı ile ...kayısı kurusu kaynattaım sabahları 1 bardak içiyorum...posalı lifli şeyler ye havuç kabak lahana ...pilav hamur işi yiyince tutulup kalıyorum...ızdırap gibi olur tuvalete çıkmak...ve tuvaletim gelse de gelmese de gidip oturuyorum 2 dakika oturuyorum tuvalette...kızlar özel olacak ama bugün peçete de kan gördüm meğersem arkadanmış aslında çok zorlanmadım ama neden oldu ne önerirsiniz? ne yapabilirim? ilerlemesinden korkuyorum
geçmiş olsun...çok ağır şeyler yeme yağlı salçalı ...mideni de boş bırakma ...çok sıcak çok soğuk şeyler yeme..mideni üşütsen soğuk soğuk terlersin üşürsün ve safra çıkarınca rahatlarsın...bende 2 gün önce galiba yemekten kaynaklanıyordu mide bulantısı yasadım ve sabaha kadar uyumadım sabahta bütün yediklerimi çıkardım ve rahatladım uyudum öglen uyandım ve midem bulanıyor doktorumu aradım yediklerin dokunmus dedi şimdi de soguk algınlıgı mı mide bulantısı mı anlamıyorum agrım var...ilaç kullanmaya da korkuyorum szce ne yapıyım kızlar
slm kızlar benimde bir sorunum var acaba sizdede hala oluyormu.benim 4 aya kadar mide bulantısı oldu ve ağzıma hiçbirşey koyamadım koca bir günü bir kase çorbayla geçirdiğim oldu.ama o bulantı geçtiğinden beri hiçbirşekilde kendimi tuttamıyorum ve fazla kilo aldım 3 ayımda 3,5 lilo 4.ayımda 2,5 kilo 54 ile hamile kaldım iki hafta önce gittiğimde 62 kiloydum kiloların çoğunu hamilelğimin başında aldım yani.benim tansiyon problemim olduğu için fazla kilo almamam lazım ama canım hep yemek istiyor helede tatlı şeyler tutmaya çalışıyorum ama aklıma gelen şeyi yemedimmi gün boyu aklımda kalıyor hep düşüncemde o oluyor ne yapcam bilmiyorum böyle giderse doğuma kadar 30 kilo alırım toplamında acaba bu durumu yaşıyan varmı aranızda.
slm kızlar benimde bir sorunum var acaba sizdede hala oluyormu.benim 4 aya kadar mide bulantısı oldu ve ağzıma hiçbirşey koyamadım koca bir günü bir kase çorbayla geçirdiğim oldu.ama o bulantı geçtiğinden beri hiçbirşekilde kendimi tuttamıyorum ve fazla kilo aldım 3 ayımda 3,5 lilo 4.ayımda 2,5 kilo 54 ile hamile kaldım iki hafta önce gittiğimde 62 kiloydum kiloların çoğunu hamilelğimin başında aldım yani.benim tansiyon problemim olduğu için fazla kilo almamam lazım ama canım hep yemek istiyor helede tatlı şeyler tutmaya çalışıyorum ama aklıma gelen şeyi yemedimmi gün boyu aklımda kalıyor hep düşüncemde o oluyor ne yapcam bilmiyorum böyle giderse doğuma kadar 30 kilo alırım toplamında acaba bu durumu yaşıyan varmı aranızda.
Bebegimiz arada bi kendini hatirlatiyo :) yapcak bisey yok. Sans istecanım bende hala kusuyorum o şanslı annelerden biri de benim(
canım beni de listeye eklermisin yaş 24 ilk bebeğim şehir izmir sat.16.07.2013 bdt.22.04.2014 cinsiyet erkek ve ismi ege olucak
Olmaz mi canim. Aramiza hosgeldinarkadaslar sizde durum nasil bilmiyorum ama bende son bir iki haftadir ciddi bir uykusuzluk durumu basladi. geceleri uyandigimda tekrar uyumakta cok zorlaniyorum ve genelde sabahliyorum. durum böyle olunca gün boyunca oldukca halsizim. doktorum bu durumun normal oldugunu söyledi. benim gibi uykusuzluktan yakinan anne adaylari var mi?
Evet canim, ozellikle hastanede yenidogan yogun bakim olmasi cok onemli. Ve tabii doktorun deneyimli olmasi da. Sonucta bebeklerimizi saglikla dunyaya getirelim ama en sagliklisi her zaman dogal olandir inanisindayim ben. Ben de henuz doktorumla konusmadim. İnsallah gonlumuze gore olur herseyKızlar şimdi hepimiz normal normal diyoruz bende epidurallı normal diyorum kendime hep .... ama
benim memlekette epidurallı normal doğum yaptıran doktor yokmuş ne olacak şimdi hepsi sezaryan ve bu alanda uzmanlaşmış doktorlar çok....
bir arkadaşımda normal istiyor araştırıyor ama bulamadım diyor bir tane varmış onunda yerini beğenmemiş hijyen açısından
doktorun ve hastanen çok önemli
Bebegimiz arada bi kendini hatirlatiyo :) yapcak bisey yok. Sans iste
Olmaz mi canim. Aramiza hosgeldinbu gunluerde cogumuz ayni durumdan sikayetciyiz ve ben kendi adima bi cozum bulamadim henuz
Evet canim, ozellikle hastanede yenidogan yogun bakim olmasi cok onemli. Ve tabii doktorun deneyimli olmasi da. Sonucta bebeklerimizi saglikla dunyaya getirelim ama en sagliklisi her zaman dogal olandir inanisindayim ben. Ben de henuz doktorumla konusmadim. İnsallah gonlumuze gore olur hersey
Merhaba canim. Cok da kilo almamissin, 8 kilo almissin. Normal aslinda. Ben de ilk 4 ay ac yasadim, sonrasinda da ilk ay kontrolsuz bi sekilde kilo aldim. Simdi 25 hafta bitti ve dikkat etmeye calisiyorum ama dikkat etmis halimle bile 6 kilo aldim. Benim oyle cok acilmadi istahim, aman surekli biseyler yeyim demiyorum ama bu aylarda artik istahimiz artacakmis. Dikkat etcez sanirim, gunluk ogun listesi hazirlayip, kontrollu beslenmeyi deneyebilirsin cok kilo almamak icin
dikkat etmeye çalışıyorum eşim pastanede çalışıyor ve hergün çocuğumu almaya gidiyorum onun yanına gözümün önüne okadar çok şey oluyorki tutamıyorum kendimi ve hepside sevdiğim şeyler ben internetten çıkarttım kendime sabahları bir kibrit kutusu peynir bir yumurta bir bardak süt ve bir dilim ekmek öğlnleri kase yoğurt sebze yemeği iki kaşık pilav akşamda salata çorba sebze yemeği birazda et ama uygulayamıyorumki işteyim aç kalıyorum bunlarla hem herzaman burdaki lokantalarda bulamıyorum bunları olmuyor benim ilk hamilelğimden preeklempsi var var bende duymuş olanlarınız vardır muhakkak fazla kilo iyi değil bu hastalıkta ondan korkuyorum ne kadar dikkat etsemde durduramıyorum kendimi eziyet çekiyorum önemli olan tok durmam değil gözüm kalıyor canım hep birşeyler çekiyor.anlamadım doktorum artık yavaş ilerlememiz lazım dedi böyle giderse diyet uygalayacak artık bana öyle düşünüyorum.
aman dikkat et sanada bebeğede bir şey olmasan tam kritik zamanın 7 ayda başlıyor...tansiyonunu çıkarma lütfen.. yanında havuç leblebi taşı canın şekerli bir şey isterse onlardan ye hemen...ablamda geçirdi preklempsi ve help...dikkat etmeye çalışıyorum eşim pastanede çalışıyor ve hergün çocuğumu almaya gidiyorum onun yanına gözümün önüne okadar çok şey oluyorki tutamıyorum kendimi ve hepside sevdiğim şeyler ben internetten çıkarttım kendime sabahları bir kibrit kutusu peynir bir yumurta bir bardak süt ve bir dilim ekmek öğlnleri kase yoğurt sebze yemeği iki kaşık pilav akşamda salata çorba sebze yemeği birazda et ama uygulayamıyorumki işteyim aç kalıyorum bunlarla hem herzaman burdaki lokantalarda bulamıyorum bunları olmuyor benim ilk hamilelğimden preeklempsi var var bende duymuş olanlarınız vardır muhakkak fazla kilo iyi değil bu hastalıkta ondan korkuyorum ne kadar dikkat etsemde durduramıyorum kendimi eziyet çekiyorum önemli olan tok durmam değil gözüm kalıyor canım hep birşeyler çekiyor.anlamadım doktorum artık yavaş ilerlememiz lazım dedi böyle giderse diyet uygalayacak artık bana öyle düşünüyorum.
Kızlar şimdi hepimiz normal normal diyoruz bende epidurallı normal diyorum kendime hep .... ama
benim memlekette epidurallı normal doğum yaptıran doktor yokmuş ne olacak şimdi hepsi sezaryan ve bu alanda uzmanlaşmış doktorlar çok....
bir arkadaşımda normal istiyor araştırıyor ama bulamadım diyor bir tane varmış onunda yerini beğenmemiş hijyen açısından
bu gün sağlık ocağına gittim arkadaşlar, zaten 3 haftadır limoniydim, doktor gene mi sen dedi bu sefer fenasın ama dedi 2 gün istirahat verdi, bi de bu kadar fena üşütmeyi nasıl başardın dedi
bizim okul buz damı bi de dün nöbetçiydim oh bonus oldu.
kendime pek bi kızıyorum şimdi nasılsa okulum yakın arabayla gidip geliyorum die normal montumun önün tam kapatmadan gidip geliyordum, sonuç hiç ii olmadı
aman deyim üşütmeyin, ben hemen internetten hamile kabanı siperiş verdim
kendinize ii bakın
çok geçmiş olsun...bitkisel bir şeyler yap...çabucak geçer inşallah...bu gün sağlık ocağına gittim arkadaşlar, zaten 3 haftadır limoniydim, doktor gene mi sen dedi bu sefer f
aman deyim üşütmeyin, ben hemen internetten hamile kabanı siperiş verdim
kendinize ii bakın
aman dikkat et sanada bebeğede bir şey olmasan tam kritik zamanın 7 ayda başlıyor...tansiyonunu çıkarma lütfen.. yanında havuç leblebi taşı canın şekerli bir şey isterse onlardan ye hemen...ablamda geçirdi preklempsi ve help...
ne bileyim kuru kayısı at ağzına yada hurma ye... en azından tatlı hissini bulabilirsin...yeme lütfen yersen de bir lokma ye
merhabalar güzel anneleeeermutlu günleer
bebeğimi hissetmeye başladım ben artıııkbir sürü çeyiz aldık oğluma. çıtçıtlı badileer, hastane çıkışlarıı, battaniyeleer
ama ben bebeğime yelek, patik örmek istiyorum fakat örgü bilmiyorum:44::44: bana yardımcı olabilir misiniz kızlar :44::44:
Kızlar şimdi hepimiz normal normal diyoruz bende epidurallı normal diyorum kendime hep .... ama
merhaba kızlar bugun sağlık ocağından rutin kan ve idrar sonuçlarrımı aldım şükür birşey çıkmadı sadece çok az iltihap var ama ilaç kullanacak kadar değil dedi zaten bendede yanma felan bir rahatsızlık yok bol su iç dedi.yinede tedirgin oluyorum sizlerdede varmı iltihap falan.birde kızlar çatı kemiğim çok ağrıyor kasığımın altında tüylenmenin olduğu yerde kemiğim çok ağrıyor normalmi sizce
kızlar özel olacak ama bugün peçete de kan gördüm meğersem arkadanmış aslında çok zorlanmadım ama neden oldu ne önerirsiniz? ne yapabilirim? ilerlemesinden korkuyorum
bende 2 gün önce galiba yemekten kaynaklanıyordu mide bulantısı yasadım ve sabaha kadar uyumadım sabahta bütün yediklerimi çıkardım ve rahatladım uyudum öglen uyandım ve midem bulanıyor doktorumu aradım yediklerin dokunmus dedi şimdi de soguk algınlıgı mı mide bulantısı mı anlamıyorum agrım var...ilaç kullanmaya da korkuyorum szce ne yapıyım kızlar
dikkat etmeye çalışıyorum eşim pastanede çalışıyor ve hergün çocuğumu almaya gidiyorum onun yanına gözümün önüne okadar çok şey oluyorki tutamıyorum kendimi ve hepside sevdiğim şeyler ben internetten çıkarttım kendime sabahları bir kibrit kutusu peynir bir yumurta bir bardak süt ve bir dilim ekmek öğlnleri kase yoğurt sebze yemeği iki kaşık pilav akşamda salata çorba sebze yemeği birazda et ama uygulayamıyorumki işteyim aç kalıyorum bunlarla hem herzaman burdaki lokantalarda bulamıyorum bunları olmuyor benim ilk hamilelğimden preeklempsi var var bende duymuş olanlarınız vardır muhakkak fazla kilo iyi değil bu hastalıkta ondan korkuyorum ne kadar dikkat etsemde durduramıyorum kendimi eziyet çekiyorum önemli olan tok durmam değil gözüm kalıyor canım hep birşeyler çekiyor.anlamadım doktorum artık yavaş ilerlememiz lazım dedi böyle giderse diyet uygalayacak artık bana öyle düşünüyorum.
Kızlar bugün ne yemek yaptınız bana da fikir verin =)