herkeze merhaba ende aranıza yeni katıldım.bende bir nisan annesi olacağım inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
canım bende hala kusuyorum o şanslı annelerden biri de benimkızlar 25 haftayı bitirdim ama haala kusuyorum ben yaaanormalde bulantımı bastırmak için sabahları uyanır uyanmaz bişeyler yiyodum ama bu sabah biraz oyalandım. sanırım 9 ay boyunca bulantı ve kusma problemi yaşayan şanslı annelerden biriyim bennn naapalım kızım sağlıklı olsun da, ben razıyım doğduğu zaman poposunu ısırırım, ödeşiriz
Cidden çok düşünceli bir adım atmış eşin...
Ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.
Güle güle kullanın miniğinle
Bende bekarken ne rahattım diyorum kendime.
Flört dönemi gibi olmuyor evlilik =(
Ahh ahh acele etmişim evlenmek için şimdi daha iyi anlıyorum.
arkadaslar sizde durum nasil bilmiyorum ama bende son bir iki haftadir ciddi bir uykusuzluk durumu basladi. geceleri uyandigimda tekrar uyumakta cok zorlaniyorum ve genelde sabahliyorum. durum böyle olunca gün boyunca oldukca halsizim. doktorum bu durumun normal oldugunu söyledi. benim gibi uykusuzluktan yakinan anne adaylari var mi?
inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum geçiririz hepimiz, birbirimizi buradan motive eder destek oluruz normal doğum için.
ben kollar ve sırt için bu videonun ilk 15 dksını yapıyorum hergün ;
https://www.youtube.com/watch?v=1bwMz4KJfyQ
hemen arkasından leslie ile 20 dk evde yürüyorum kilo kontrolü içinde iyi oluyor hem.
https://www.youtube.com/watch?v=df2gn6-w0dE
Ben de koşu bandında 20-30 dk yürüyorum ve akşamları yoga yapıyorum. Belime ve pelvik ağrılara çok iyi geliyor:107:
https://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c
https://www.youtube.com/watch?v=g5w_5F1CC5E
olmaz olur mu çoğumuzda var bu sorun...ama durumu biraz daha iyileştirmek için yapılması gereken sanırım bazı ufak tefek çözümler vardır...arkadaslar sizde durum nasil bilmiyorum ama bende son bir iki haftadir ciddi bir uykusuzluk durumu basladi. Geceleri uyandigimda tekrar uyumakta cok zorlaniyorum ve genelde sabahliyorum. Durum böyle olunca gün boyunca oldukca halsizim. Doktorum bu durumun normal oldugunu söyledi. Benim gibi uykusuzluktan yakinan anne adaylari var mi?
ohhh sonunda gelebildim
sayfaları oku oku bitiremedim bi türlü..
kızlar dün karnım tok tatlı yemiş bi şekilde gittim idrarı boşalt gel dediler ok dedim gittim hallettim işimi girdim odaya..
10 dk kadar uğraştı radyolog ama bebişim dönmedi yüzüstü yatmış keyif yapıyodu..
tekrar tatlı ye merdivenleri in in çık tempolu yürü dedi radyolog..onada ok dedim ve hastanede deli dana gibi dolandım hele merdivenleri iniş çıkışım tam komediydi :)
beni gören ne dedi hakkımda ne düşündü çok merk ettim gerçekten
neyse yarım saatlik bi yürüme sonunda çağırıldım..yattım ve çok şükür dönmüş prensesim..
uzun süre ölçüm ve inceleme yaptı radyolog teyzemiz..
ama biz yine görüntü almak için uygun bi pozisyonda değildik..
en son çare hafta içi bi gün tekrar gel annesi ben öğle yemeğimden 15 dk mı sizin için ayırayımda bebişinin görüntülerini vereyim dedi ve benim kızım utandı görüntü için uygun pozisyona geçti burnunu ağzını gözlerini her bişeyini gördüm :)
ve tabi ki babanne anneanne de bizimleydi onlarda rahat bi 10 dk gördüler torunlarını
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..
Abinin nisani hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin :)
Kizlar valla supersiniz. Ben de kendimce biseyler okuyarak normal doguma hazirlik yapiyorum diyodum. Ay vakit bulamiyorum ki ben boyle evde yarim saat egzersiz yapayim, tembellik de var tabi biraz
canım bende hala kusuyorum o şanslı annelerden biri de benim(
canım beni de listeye eklermisin yaş 24 ilk bebeğim şehir izmir sat.16.07.2013 bdt.22.04.2014 cinsiyet erkek ve ismi ege olucak
kızlar nts ye kaçıncı haftada bağlanılıyor
arkadaslar sizde durum nasil bilmiyorum ama bende son bir iki haftadir ciddi bir uykusuzluk durumu basladi. geceleri uyandigimda tekrar uyumakta cok zorlaniyorum ve genelde sabahliyorum. durum böyle olunca gün boyunca oldukca halsizim. doktorum bu durumun normal oldugunu söyledi. benim gibi uykusuzluktan yakinan anne adaylari var mi?
Canim belkide tentesyle verirler sana konusgittiginde..canim hayirli olsun araban bende hala kararsizim buzz a baktin mi zapp yerine?
ben buzz almayi planliyordum ana kucagini tentesiz vermeleri cok sinir bozucu butun hevesim gitti yaa
Günaydın kızlar canım dediğin araba 1000 tl diyo nette yanlışmı okuyorum.valla şahsen bir arabaya o kadar para vermem.
kızlar nts ye kaçıncı haftada bağlanılıyor