2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm arkadaşlar buraya fazla giremiyorum feysbuktaki
gruba davet bekliyorum bende nisan annesi olucam inşallah 2. kez
herkesi ve miniklerini öpüyoruz kızımla

merhabalar güzel anneleeeer mutlu günleer

bebeğimi hissetmeye başladım ben artııık bir sürü çeyiz aldık oğluma. çıtçıtlı badileer, hastane çıkışlarıı, battaniyeleer
ama ben bebeğime yelek, patik örmek istiyorum fakat örgü bilmiyorum:44::44: bana yardımcı olabilir misiniz kızlar :44::44:

canım bende hala kusuyorum o şanslı annelerden biri de benim (

canım beni de listeye eklermisin yaş 24 ilk bebeğim şehir izmir sat.16.07.2013 bdt.22.04.2014 cinsiyet erkek ve ismi ege olucak

arkadaslar sizde durum nasil bilmiyorum ama bende son bir iki haftadir ciddi bir uykusuzluk durumu basladi. geceleri uyandigimda tekrar uyumakta cok zorlaniyorum ve genelde sabahliyorum. durum böyle olunca gün boyunca oldukca halsizim. doktorum bu durumun normal oldugunu söyledi. benim gibi uykusuzluktan yakinan anne adaylari var mi?

uykuya düşkün biri olarak bende geceleri çok sık kalkıyorum, ve uyandığım için kendi kendime kızıyorum, uykumu alamadığım içinde sabah kalktığım 20 dk felan çok ama çok agresif oluyorum,

Abinin nisani hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin :)

Ben de koşu bandında 20-30 dk yürüyorum ve akşamları yoga yapıyorum. Belime ve pelvik ağrılara çok iyi geliyor:107:
https://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c
https://www.youtube.com/watch?v=g5w_5F1CC5E

Kizlar valla supersiniz. Ben de kendimce biseyler okuyarak normal doguma hazirlik yapiyorum diyodum. Ay vakit bulamiyorum ki ben boyle evde yarim saat egzersiz yapayim, tembellik de var tabi biraz

olmaz olur mu çoğumuzda var bu sorun...ama durumu biraz daha iyileştirmek için yapılması gereken sanırım bazı ufak tefek çözümler vardır...

Gozun aydin annesi :) minik kizin sizi bi daha yormak istememis de guzel pozlar vermis sonunda. Masallah, buyuyolar yaa, yakinda gramlardan kilograamlara da gecerizz

Kızlar şimdi hepimiz normal normal diyoruz bende epidurallı normal diyorum kendime hep .... ama
benim memlekette epidurallı normal doğum yaptıran doktor yokmuş ne olacak şimdi hepsi sezaryan ve bu alanda uzmanlaşmış doktorlar çok....
bir arkadaşımda normal istiyor araştırıyor ama bulamadım diyor bir tane varmış onunda yerini beğenmemiş hijyen açısından
doktorun ve hastanen çok önemli

canım bende hala kusuyorum o şanslı annelerden biri de benim (

canım beni de listeye eklermisin yaş 24 ilk bebeğim şehir izmir sat.16.07.2013 bdt.22.04.2014 cinsiyet erkek ve ismi ege olucak

Ekledim canım
Nerelerdesin iyi misin?
Yoksun bu aralar..

merhaba kızlar bugun sağlık ocağından rutin kan ve idrar sonuçlarrımı aldım şükür birşey çıkmadı sadece çok az iltihap var ama ilaç kullanacak kadar değil dedi zaten bendede yanma felan bir rahatsızlık yok bol su iç dedi.yinede tedirgin oluyorum sizlerdede varmı iltihap falan.birde kızlar çatı kemiğim çok ağrıyor kasığımın altında tüylenmenin olduğu yerde kemiğim çok ağrıyor normalmi sizce

var maalesef gece en az 7 kez uyanıyorum zaten uyuduğum anda da kabuslar görüyorum zombi gibiyim gün boyu iş yerinde odada erkek olmasa yatıp uyucam

kızlar özel olacak ama bugün peçete de kan gördüm meğersem arkadanmış aslında çok zorlanmadım ama neden oldu ne önerirsiniz? ne yapabilirim? ilerlemesinden korkuyorum

canim hayirli olsun araban bende hala kararsizim buzz a baktin mi zapp yerine?
ben buzz almayi planliyordum ana kucagini tentesiz vermeleri cok sinir bozucu butun hevesim gitti yaa
Canim belkide tentesyle verirler sana konusgittiginde..
Buzz a bakmadim ama quinny lerden gonlum gecti daha saglam bisetly istiyorum. Simdi.
Günaydın kızlar canım dediğin araba 1000 tl diyo nette yanlışmı okuyorum. valla şahsen bir arabaya o kadar para vermem.

Evet yanlis gormemissin canim 1000 tl.
Ama traveller hep o arada benim aldigim orta halli bseydi.
Ucuz olsun dersen kalitesi saglamligi vs gidiyor travellerde...yada baston pusetoer var onlards yaz icin iyi ama yagmurda kista iyidegil incecik oyncak gibiler.vs yaklasik 1 ayi gecti araştırıyorum hala net fikrim yok.cok zor.

bende 2 gün önce galiba yemekten kaynaklanıyordu mide bulantısı yasadım ve sabaha kadar uyumadım sabahta bütün yediklerimi çıkardım ve rahatladım uyudum öglen uyandım ve midem bulanıyor doktorumu aradım yediklerin dokunmus dedi şimdi de soguk algınlıgı mı mide bulantısı mı anlamıyorum agrım var...ilaç kullanmaya da korkuyorum szce ne yapıyım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…