2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba arkadaşlar ben şun 3+5 haftalık hamileyim sizlere bir şey sormak istiyorum adetinin 6-7. günü hamile kalanlar var mı ? bir arkadaşımın henüz üyeliği yok benden rica etti böyle bir durum da olan var mı ?

Son düzenleme:

eşinde olabilir benmkide merak ediyor orda ne konuşuyorsunuz neden bu kadar çok giriyorsun diye :)

eşinde olabilir benmkide merak ediyor orda ne konuşuyorsunuz neden bu kadar çok giriyorsun diye :)

mutlu sağlıklı hayırlı güzel günler olsun hepimize....
evet devlet hastaneleri hakkında konuşmuşsunuz, haklısınız ama ikisininde kötü tarafları variözel in dini imanı para olmuş ben hem özelde hem devlette takibibi yaptırıyorum,etlik doğumevinden memnunum, sabah erken giderseniz 1saatte her işiniz bitiyor,ayrıca kendi doktorumdan önce orası söyledi bana cinsiyeti,söylemiyomuşsunuz dedim doktorum ne münasebet gördüğümüzde söylüyoruz dedi, yani herkes bişey söylüyor,fakat doktorum yokken başka bayan bi doktora denk geldim aman Allah ım evlerden ırakk,duygusuz ruhsuz amniyosentez olmam gerektiği haberini okadar ruhsuz okadar açıklama yapmadan söyledi ki kısacası kızlar devlet yada özel farketmiyor bence en önemlisi doktor, rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsınnn...

geçmiş olsun..benim de kronik bağırsak tembelliğim var...sert kuru yerlere oturma ...çalışıyorsan simit minderler var onlardan al altına...şişliklerin dışarda duruyormu yoksa içine giriyor mu...yani elinle ittiğin halde içeri girmeyen evredemisin....
hemoroidde ıkınma hissi çok oluyor yani istemesen de kasılıp ıkınıyorsun.. buda damarları daha çok şişiriyor...doğumdan önce lağma yapacaklar ama bebek için ıkınacaksın ve damarlarına da baskı yapacak...inşallah o zamana kadar düzelir... benim şu an çok rahatsız etmeyecek kadar dışarda şişliğim var...büyük tuvalete benim için başlı başına bir dert... yani her yerdede giremem ...illa evde olmam lazım...sıcak su krem falan hepsi yanımda olması lazım...bilinçaltında acıyacak hissi olduğu için beyin oradaki kasları gevşemesini zorlaştırıyor...sık sık tuvalette otur bekle sürekli krem sür...masaj yap...
inşallah doğumunu etkileyecek kadar ilerlemez....

Son düzenleme:

merhaba hayırlısı olsun hamileliğiniz. Benim öyle değil ama adetin 6.günü hamile kalınmaz diye biliyorum çünkü yumurtlama 9-10 sonra başlıyor 26gün gelen adetlerde bile. Ama Allah bilir yinede belli olmaz belki de kalmıştır. Bir sonraki adetini beklemekten başka çaresi yok.

evet hiç belli olmuyor doğumlar haklısın aslında en güzelini yapıyorsun geniş takılmakla kafana takıncada eline bişe geçmiyor zaten :) sadece düşün dur oluyor .... ayy umarımm hepimiz rahat kolay doğumlar geçirrrizz

Yaa, ben sezeryandan daha cok korkuyorum acikcasi. Ama doktorun normal doguma bakisi cok onemli, sezeryan yanlisi bi doktor normalden vazgecirmeye calisacaktir. Epidural olmasa da olur, sanci cekmekten de korkmuyorum. Tek korkum, normal dogum konusunda doktorumla ayni dusunceleri paylasmamak olur ve acikcasi doktorumdan cok memnunum ama bu konudaki fikrini bilmiyorum Bunu ne zaman konusmak lazim onu da bilmiyorum. Olmadi hep beraber Snowy nin doktoruna mi gitsek, strese girmeden ;p aslinda boyle seyleri en basta gorusup ona gore baslamak lazim, ama acemilik iste, her ayrinti akla gelmiyor. Umarim doktorum da bana yardimci olur cunku cok iyi bir doktor, ona cok guVeniyorum ve dogumumu doktorumla yapmak istiyorum :/ gercekten bebek arabasindan sonra en sorunlu konu dogum konusu. İnsallah problemsiz atlatiriz hepimiz

bebişime bunu aldım kızlar

Duck

allah kullanmayı nasip etsin

Çok güzel, bebeğin güzel günlerde kullansın canım:107:

İnşallah canım

merhaba kızlar..yarın ayrıntılıya gircem inş herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum
Guzel haberlerle gel, bekliyoruz :)
Gecmis olsun canim. Cok zor bir rahatsizlik oldugunu biliyorum, insallah en kisa zamanda iyilesirsin.

bebişime bunu aldım kızlar

Duck

allah kullanmayı nasip etsin

Amin canim guzel gunlerde kullanmak nasip olsun insallah :)

Herkese gunaydin guzel Anneler. Bu gun kotu bir haber aldim, cok sevdigim bir arkadasim 12. Haftalik bebeginin 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrenip kurtaj olmak durumunda kalmis cok uzgunum, hemen arasam mi bilemedim...

Gelin buyrun canım Ben bunu kuzenime sordum, aynı doktorla doğum yapmış o da ; sonradan öğrendim:107: Son haftalara kadar konuşmaz bu konuyu, son haftalarda (herşey o vakte kadar yolundaysa tabi) çatı muayenesi yapar; herşey yolunda ise normali bekletir demişti. Doğum hikayelerini okuduysan, erkenden bu konuyu konuşmanın bir faydası olmadığını görürsün. Çünkü son dakikaya kadar gerçekten herşey değişebilir. Senin vücudun müsaittir ama çocuk dönmez normal yapamazsın mesela. O yüzden bence önceliğiniz güvenebileceğiniz ve hakkında iyi referansları olan bir doktor bulmak olmalı. Gerisi kendiliğinden gelir.

Sonwyy doktoruna gitme fikri güzel bence de :) yalnız şu da var arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile ne kadar doğru bilemem doğum konusunu son haftalarda konuşuyorlar özellikle 32 den sonra hatta 37 bile var. çatı muaneyesine çağırdıklarında normal doğum yapma konusu açıldığında onu ebeler yapacak, normal doğumda çatının müsait olup olunmadığı şimdiden bilinmez en azından tahmin edilmez o an daha net belli olur, doğumu yapacak olan sensin sana daha çok iş düşüyor, vs vs diye konuşmuşlar...
şahsen bana böyle konuşsa ben tırsarımm tamam o zaman ben ikisinide istemiyorum içimde kalmaya devam etsin memnunuz biz böyle derim

Herkese gunaydin guzel Anneler. Bu gun kotu bir haber aldim, cok sevdigim bir arkadasim 12. Haftalik bebeginin 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrenip kurtaj olmak durumunda kalmis cok uzgunum, hemen arasam mi bilemedim...

günaydın çok geçmiş olsun arkadaşınada sanada, Allah sabrını verir inşallah

Allah arkadaşına sabır versin canım. İnşallah rabbim ona hayırlı evlatlar da nasip eder. Benim de arkadaşım yaklaşık 1 ay önce aradı 2 aylık hamileymiş, doktoruma yönlendirdim. Önceki 2 gebeliği düşükle sonuçlanmıştı, bu üçüncü olacak. Bir aydır ses soluk çıkmadı, kötü bir haber alırım diye aramaya da korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…