Kesin öyledir canım =)
Sanırım yazdıklarımı falan okuyor...
Sık takip etmek için de arkadaşlık gönderiyor.
Bazen bazı problemlerimi dile getiriyorum buradan, sanırım bazılarının zoruna gitmiş =)
eşinde olabilir benmkide merak ediyor orda ne konuşuyorsunuz neden bu kadar çok giriyorsun diye :)
geçmiş olsun..benim de kronik bağırsak tembelliğim var...sert kuru yerlere oturma ...çalışıyorsan simit minderler var onlardan al altına...şişliklerin dışarda duruyormu yoksa içine giriyor mu...yani elinle ittiğin halde içeri girmeyen evredemisin....Mrb kızlar, ben de normal doğum düşünüyorum, gerekirse sezeryan. Ancak 4-5 gündür hamilelikten önce de yıllar içinde arada kötüleşen hemoroid sorunum bayağı kötüleşti.
Böyle sorun yaşayan var mı? Krem de biraz ağrı ve kaşıntıyı alıyor, ama şişlikler hala mevcut(
Ne başbelası sorunmuş ya(((
merhaba arkadaşlar ben şun 3+5 haftalık hamileyim sizlere bir şey sormak istiyorum adetinin 6-7. günü hamile kalanlar var mı ? bir arkadaşımın henüz üyeliği yok benden rica etti böyle bir durum da olan var mı ?
Günaydın güzeller:124:
Güzel haberlerle gel canım:107:
Son dakika bile olsa, iyi bir doktor olması çok önemli; sıkma canını. Biri yazmıştı bir başlıkta "doğumunuzun nasıl olacağını hiç düşünmeyin, planlandığı gibi gitmiyor hiçbirşey" diye. Doğum hikayeleri okuduğumda ne kadar haklı olduğunu anladım. Sezaryan de bile spinal istedim genel yapıldı diyen (ya da tersi), normal doğum diye gidip son dakika sezaryen olan, ilk doğumu olmasına karşın birkaç saat içinde kolayca normal doğum yapan vs...Ben ondan beri baya "geniş" takılıyorum
Çok geçmiş olsun canım, normal doğuma engel olacak kadar ileri bir duruma gelmen çok kötü olmuş. Beslenme düzenini değiştirirsen, ilaçlarla birlikte inşallah düzelirsin. Büyükannemden biliyorum, oldukça sıkıntılı bir rahatsızlık, acil şifalar diliyorum gülüm.
amin...güle güle kullansın bebeğin...bebişime bunu aldım kızlar
allah kullanmayı nasip etsin
Tatlım konuşsanda bilgi vermez sanmıyorum çok erken diee şahsen benim dra sorsammm geçiştirir bn saf kan normal doğumdan çookk korkuyorumm ne yalan söyleyimm cesaret edemiyebilirimmminşalllahhh kolay ve rahat doğumlarımız olur
güle güle kullansın meleğin.
evet hiç belli olmuyor doğumlar haklısın aslında en güzelini yapıyorsun geniş takılmakla kafana takıncada eline bişe geçmiyor zaten :) sadece düşün dur oluyor .... ayy umarımm hepimiz rahat kolay doğumlar geçirrrizz
Guzel haberlerle gel, bekliyoruz :)merhaba kızlar..yarın ayrıntılıya gircem inş herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum
Gecmis olsun canim. Cok zor bir rahatsizlik oldugunu biliyorum, insallah en kisa zamanda iyilesirsin.Mrb kızlar, ben de normal doğum düşünüyorum, gerekirse sezeryan. Ancak 4-5 gündür hamilelikten önce de yıllar içinde arada kötüleşen hemoroid sorunum bayağı kötüleşti. Ne düzgün oturabiliyor ne de rahat yürüyebiliyorum((
Gastroenterologa gittin Procto Gyvenol krem verdi, lifli hap ve gliserin fitil. Doğuma kadar krem harici olanları kullanacakmışım. Kadın doğum doktoru da demiri haftada 2 güne indirdi.
Bu durumda normal doğum nasıl olur acaba? Hamilelikte operasyon önermiyorlar zaten.
Normal doğuma engel olup olmadıgına kadın doktoru değerlendirip karar verecek dedi gastroenterolog.
Böyle sorun yaşayan var mı? Krem de biraz ağrı ve kaşıntıyı alıyor, ama şişlikler hala mevcut(
Ne başbelası sorunmuş ya(((
Yaa, ben sezeryandan daha cok korkuyorum acikcasi. Ama doktorun normal doguma bakisi cok onemli, sezeryan yanlisi bi doktor normalden vazgecirmeye calisacaktir. Epidural olmasa da olur, sanci cekmekten de korkmuyorum. Tek korkum, normal dogum konusunda doktorumla ayni dusunceleri paylasmamak olur ve acikcasi doktorumdan cok memnunum ama bu konudaki fikrini bilmiyorumBunu ne zaman konusmak lazim onu da bilmiyorum. Olmadi hep beraber Snowy nin doktoruna mi gitsek, strese girmeden ;p aslinda boyle seyleri en basta gorusup ona gore baslamak lazim, ama acemilik iste, her ayrinti akla gelmiyor. Umarim doktorum da bana yardimci olur cunku cok iyi bir doktor, ona cok guVeniyorum ve dogumumu doktorumla yapmak istiyorum :/ gercekten bebek arabasindan sonra en sorunlu konu dogum konusu. İnsallah problemsiz atlatiriz hepimiz
Yaa, ben sezeryandan daha cok korkuyorum acikcasi. Ama doktorun normal doguma bakisi cok onemli, sezeryan yanlisi bi doktor normalden vazgecirmeye calisacaktir. Epidural olmasa da olur, sanci cekmekten de korkmuyorum. Tek korkum, normal dogum konusunda doktorumla ayni dusunceleri paylasmamak olur ve acikcasi doktorumdan cok memnunum ama bu konudaki fikrini bilmiyorumBunu ne zaman konusmak lazim onu da bilmiyorum. Olmadi hep beraber Snowy nin doktoruna mi gitsek, strese girmeden ;p aslinda boyle seyleri en basta gorusup ona gore baslamak lazim, ama acemilik iste, her ayrinti akla gelmiyor. Umarim doktorum da bana yardimci olur cunku cok iyi bir doktor, ona cok guVeniyorum ve dogumumu doktorumla yapmak istiyorum :/ gercekten bebek arabasindan sonra en sorunlu konu dogum konusu. İnsallah problemsiz atlatiriz hepimiz
Herkese gunaydin guzel Anneler. Bu gun kotu bir haber aldim, cok sevdigim bir arkadasim 12. Haftalik bebeginin 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrenip kurtaj olmak durumunda kalmiscok uzgunum, hemen arasam mi bilemedim...
Herkese gunaydin guzel Anneler. Bu gun kotu bir haber aldim, cok sevdigim bir arkadasim 12. Haftalik bebeginin 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrenip kurtaj olmak durumunda kalmiscok uzgunum, hemen arasam mi bilemedim...