Teveccühünüz efendim:107: Ben de senin hamaratlığını seviyorum. Örgü falan dedin, iyi dedim istemek başarmanın yarısıdır; bak bakalım. İlk bu videoyu açtım birkaç gün önce.
Örgü örerken şişe ilmek nasıl atılır? - UZMANTV
Hala o videoya bakıyorumKalem ve normal ip ile deniyorum, yok olmuyor. Azıcık becersem, gidip doğru düzgün ip vs. alacağım ama
herkeze merhaba ende aranıza yeni katıldım.bende bir nisan annesi olacağım inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
herkeze merhaba ende aranıza yeni katıldım.bende bir nisan annesi olacağım inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
çok güzel esmer alıp takabilirsin yakışır bebişine.
Kesinlikle deniyeceğim hatta birazdan yapayım.
Çok teşekkür ederim ablam, çok sağol.
Canımsın
Bu teyzenin ne yaptığını bende anlamadım
Çok karışık...
https://www.youtube.com/watch?v=VyVsXhO-W74
Bu daha kolay =)
Sağol canım ama hediye gelme ihtimalide var =)
O yüzden bekmem lazım sanırım.
Canım hoşgeldin maşallah meleğine:)
Karından baktılar değilmi
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine, sağlıkla gelsin inşallah
Ne iyi ettin, yolladın linki. Bu hanım daha insaflı anlatıyor, ben yaparım bunu
bende veremem ya.. çok kullanılmıyor zaten yada ben öle düşünüyorum.. benimki pierre cardinin.. indirimden almıştık.. çoık güzel ama ne kadar kullandım .. sanırım sayılı..
hoşgeldin aramıza
Evde yapıyorum gülüm. Netten prenatal yoga diye tarat, kendine en uygun olanını bulursun. Link verdim birkaç sayfa önce. Ben onları yapıyorum, bazıları çok ileri düzey; onları hamile olmasam bile yapamam ben
hoşgeldin...
Sana da hayırlı doğumlar inşallah
hoşbulduk çok sağolun güzel dilekleriniz için hepimizin inş.bende çalışan bir anneyim ve çok yoğun tempoda çalışıyorum sabah 9 da evden çıkıyorum akşam 9 da anca eve geliyorum spor yapmaya halim kalmıyor.böyle böyle bitirecez inş.
Merhaba canım, hoş geldin aramıza
kızlar ben evimi temizledim gezmeme gidiyorum :)
kendinize bebişinize dikkkat edin çok öptük sizleri baş baş :)
Allah yardımcın olsun canım. O tempo ile ihtiyacın yok zaten spora falan. Sana yetişmek için benim 5 saat koşu bandından inmemem lazım