BİZİM KIZI DOKTOR BİRAZ DÜRTÜNCE HEMEN DÖNÜVERİYOR...BELKİ DE ONDAN KISA SÜRDÜ BİZİM Kİ...ohhh sonunda gelebildim
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..
Gözün aydın canım, maşallah kızınaBen de senden haber bekliyordum, bakıyorum online'sın ama mesaj yazmadın. Geçmişi okumadan önce bize verseydin güzel haberleri; meraktan çatladım
Ya iyi benim gibi tembellik yapmıyorsunuz =)
Kedi gibi sıcağı görünce mayışıp kalıyorum.
Soğukta da donukluk yapıyorum
Aslında oturduğum yerin kapalı spor salonu var aletler falan bayağı çeşit var.
Artık benimde kalkıp spor yapmam lazım =)
Beden eğitimi öğretmeniyim sözde
Gerçi mesleğimi yapmadım eşim alıştırdı grafikerliğe ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum =)
Bende yarın başlayacağım spora kendime söz veriyorum
eşim senle benim karışımım olmuş kızımız diyo ama ben benzetemedim yaa
cnm geçmiş olsun iyisindir inş şimdi?
ben de öğle arası okulda kaldım. okul çok soğuk. koskoca okul yapmışlar nasıl ısınacak diye düşünmemişler. karnımızı doyurduk hem tv izliyorum hem kkya bakiyim dedim.
BİZİM KIZI DOKTOR BİRAZ DÜRTÜNCE HEMEN DÖNÜVERİYOR...BELKİ DE ONDAN KISA SÜRDÜ BİZİM Kİ...
MAŞŞALLAH BEBEĞİNE SAĞLIKLA BÜYÜSÜN
BİZİM KIZI DOKTOR BİRAZ DÜRTÜNCE HEMEN DÖNÜVERİYOR...BELKİ DE ONDAN KISA SÜRDÜ BİZİM Kİ...
MAŞŞALLAH BEBEĞİNE SAĞLIKLA BÜYÜSÜN
Seninki "pazartesi diyete başlıyorum" der gibi olmuş:107: Aktif bir hayatın varsa yürümeye gerek yok; hele ki çalışan arkadaşlarımız için. Ama yoga kesinlikle olmazsa olmazım, nasıl rahatlatıyor kaslarımı 5 dakikada
Maşallah kuzunaBiraz daha büyüsün, o zaman tam seçilir yüzü&gözü. Biz de eşimle aynı anda "aa sana benziyor" demiştik. doktor gülmüştü
Çok sağol tatlım iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın?
Aman dikkat et üşütme, havaların sağı-solu belli olmuyor tam dengesizlik hakim zaten.
Bir de çalışan birisin çok zor geçer.
Çok dikkat et balım..
Afiyet olsun bu arada =)
Şimdi sen mideye indir yediklerini bebişin tekmelemeye başlar için ısınır =)
Seninki "pazartesi diyete başlıyorum" der gibi olmuş:107: Aktif bir hayatın varsa yürümeye gerek yok; hele ki çalışan arkadaşlarımız için. Ama yoga kesinlikle olmazsa olmazım, nasıl rahatlatıyor kaslarımı 5 dakikada
güzelmiş canım..istersen bekle belki birileri daha alır pişti olursunuz
Maşallah kuzunaBiraz daha büyüsün, o zaman tam seçilir yüzü&gözü. Biz de eşimle aynı anda "aa sana benziyor" demiştik. doktor gülmüştü
gorusuruz kislar size iyi muhabbetler bugunden itibaren egzersize basliyorum biraz yuruyeyim sonra
opuyorum hepiniziiiii ve bebisleriiiiii
ayyyy ne dürtmeler ne dürtmeler karnım ağrıdı artık o kadar yani..o dürtmelere rağmen banamısın demedi bizim nazlı kız
cinsiyetine bakılacaktı ekranda görünür görünmez kız dedi doktor..dedim bizim kız hazırlanmış bizimi bekliyor...bizimki hiç rahatını bozmuyor ayrıntılı usgde 3 kez doktorun yanına gittim geldim yerini değiştirsin diye. Hiiç istifini bozmadı:)
Snowyyy yoğa kursuna mı gidiyorsun çok iyi oluyor diyorlar gidenler çok rahatlıyormuşşun herşey uçup gidio felan diolardı
kızlar 25 haftayı bitirdim ama haala kusuyorum ben yaaanormalde bulantımı bastırmak için sabahları uyanır uyanmaz bişeyler yiyodum ama bu sabah biraz oyalandım. sanırım 9 ay boyunca bulantı ve kusma problemi yaşayan şanslı annelerden biriyim bennn naapalım kızım sağlıklı olsun da, ben razıyım doğduğu zaman poposunu ısırırım, ödeşiriz
Bilgine, birikimine, sağ duyuna, aktifliğine hayranım demetcim
Bir an evlenme teklifi yapıyorum gibi hissettim kendimi
Bütün gün evdeyim hiç aktif değilim anlayacağın =)
Şimdi annem ve ablam çağırdı çık dışarı insan yüzü gör diyorlar
Sıcaktan vazgeçip gidemedim o dereceyim..
ohhh sonunda gelebildim
sayfaları oku oku bitiremedim bi türlü..
kızlar dün karnım tok tatlı yemiş bi şekilde gittim idrarı boşalt gel dediler ok dedim gittim hallettim işimi girdim odaya..
10 dk kadar uğraştı radyolog ama bebişim dönmedi yüzüstü yatmış keyif yapıyodu..
tekrar tatlı ye merdivenleri in in çık tempolu yürü dedi radyolog..onada ok dedim ve hastanede deli dana gibi dolandım hele merdivenleri iniş çıkışım tam komediydi :)
beni gören ne dedi hakkımda ne düşündü çok merk ettim gerçekten
neyse yarım saatlik bi yürüme sonunda çağırıldım..yattım ve çok şükür dönmüş prensesim..
uzun süre ölçüm ve inceleme yaptı radyolog teyzemiz..
ama biz yine görüntü almak için uygun bi pozisyonda değildik..
en son çare hafta içi bi gün tekrar gel annesi ben öğle yemeğimden 15 dk mı sizin için ayırayımda bebişinin görüntülerini vereyim dedi ve benim kızım utandı görüntü için uygun pozisyona geçti burnunu ağzını gözlerini her bişeyini gördüm :)
ve tabi ki babanne anneanne de bizimleydi onlarda rahat bi 10 dk gördüler torunlarını
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..