2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ohhh sonunda gelebildim
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..
BİZİM KIZI DOKTOR BİRAZ DÜRTÜNCE HEMEN DÖNÜVERİYOR...BELKİ DE ONDAN KISA SÜRDÜ BİZİM Kİ...
MAŞŞALLAH BEBEĞİNE SAĞLIKLA BÜYÜSÜN

Gözün aydın canım, maşallah kızına Ben de senden haber bekliyordum, bakıyorum online'sın ama mesaj yazmadın. Geçmişi okumadan önce bize verseydin güzel haberleri; meraktan çatladım

o zman hiç yetişemem hızınıza diye düşündüm ve başta okudum sonra yazdım :)
çok şükür cimcimemi görünce içim rahatladı :)

Seninki "pazartesi diyete başlıyorum" der gibi olmuş:107: Aktif bir hayatın varsa yürümeye gerek yok; hele ki çalışan arkadaşlarımız için. Ama yoga kesinlikle olmazsa olmazım, nasıl rahatlatıyor kaslarımı 5 dakikada

eşim senle benim karışımım olmuş kızımız diyo ama ben benzetemedim yaa

Maşallah kuzuna Biraz daha büyüsün, o zaman tam seçilir yüzü&gözü. Biz de eşimle aynı anda "aa sana benziyor" demiştik. doktor gülmüştü

Çok sağol tatlım iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın?
Aman dikkat et üşütme, havaların sağı-solu belli olmuyor tam dengesizlik hakim zaten.
Bir de çalışan birisin çok zor geçer.
Çok dikkat et balım..
Afiyet olsun bu arada =)
Şimdi sen mideye indir yediklerini bebişin tekmelemeye başlar için ısınır =)

BİZİM KIZI DOKTOR BİRAZ DÜRTÜNCE HEMEN DÖNÜVERİYOR...BELKİ DE ONDAN KISA SÜRDÜ BİZİM Kİ...
MAŞŞALLAH BEBEĞİNE SAĞLIKLA BÜYÜSÜN

bizimki hiç rahatını bozmuyor ayrıntılı usgde 3 kez doktorun yanına gittim geldim yerini değiştirsin diye. hiiç istifini bozmadı:)

hehe alemsiniz yahuu :)
eşim önce eline aldı inceledi fotoları aynı ben ağzına burnuna bak dedi ondan sonra yok yok ikimizden de almış dedi deli kocam benim

gorusuruz kislar size iyi muhabbetler bugunden itibaren egzersize basliyorum biraz yuruyeyim sonra
opuyorum hepiniziiiii ve bebisleriiiiii

iyi olmana sevindim cnm. şal aldım yanıma onunla oturuyorum:) evet ısınmaya başladık tekmeler başladı:)

Bilgine, birikimine, sağ duyuna, aktifliğine hayranım demetcim
Bir an evlenme teklifi yapıyorum gibi hissettim kendimi
Bütün gün evdeyim hiç aktif değilim anlayacağın =)
Şimdi annem ve ablam çağırdı çık dışarı insan yüzü gör diyorlar
Sıcaktan vazgeçip gidemedim o dereceyim..

güzelmiş canım..istersen bekle belki birileri daha alır pişti olursunuz

Doğru diyorsun canım =)
Bak ben orasını hiç düşünmemiştim...
O zaman mevlüdünden sonra kimse almazsa alırım artık

Son düzenleme:

Snowyyy yoğa kursuna mı gidiyorsun çok iyi oluyor diyorlar gidenler çok rahatlıyormuşşun herşey uçup gidio felan diolardı

gorusuruz kislar size iyi muhabbetler bugunden itibaren egzersize basliyorum biraz yuruyeyim sonra
opuyorum hepiniziiiii ve bebisleriiiiii

Sende kendine ve bebişine çok iyi bak balım...
Girdikçe de yaz bize, fazla özletme kendini...
Bizde kızımla öptük kocaman sizi
Allaha emanet ol.

ayyyy ne dürtmeler ne dürtmeler karnım ağrıdı artık o kadar yani..o dürtmelere rağmen banamısın demedi bizim nazlı kız

bizimki hiç rahatını bozmuyor ayrıntılı usgde 3 kez doktorun yanına gittim geldim yerini değiştirsin diye. Hiiç istifini bozmadı:)
cinsiyetine bakılacaktı ekranda görünür görünmez kız dedi doktor..dedim bizim kız hazırlanmış bizimi bekliyor...
Diğer tetkiklerdede doktor neresine bakılacaksa orasını dönüyor doktorun propun ucuyla dürtmesi yetiyor...sanki işinizi bitirin de kapatın gidin der gibi...azıcık nazlansada uzun görebilsek...en uzun muayenemiz 10 dk sürdü o da ayrıntılıda...adını naz koyacaktık vazgeçtik...bebeğe iftira atar gibi...nerem nazlı demeye getirdi bize...şimdi pek tam karar veremesekte ela koycaz adını inşallah babası gibi ela olur gözleri...ismini kısa tuttuk çünkü kv min adınıda koycaz çocuğa okulda ve diğer lazım olan yerler de ismini yazmak eziyet olmasın, meksikalı muamelesi yapmasınlar yavruma....

kızlar size hoş sohbetler ben kaç gündür iyi olmadığım için evi temizlemedim hiç..bi ev süpürüp sileyim sonrada binadaki komşuma ya gidicem ya o bana gelecek..
cimcimemle çok öptük sizleriii

Snowyyy yoğa kursuna mı gidiyorsun çok iyi oluyor diyorlar gidenler çok rahatlıyormuşşun herşey uçup gidio felan diolardı

Evde yapıyorum gülüm. Netten prenatal yoga diye tarat, kendine en uygun olanını bulursun. Link verdim birkaç sayfa önce. Ben onları yapıyorum, bazıları çok ileri düzey; onları hamile olmasam bile yapamam ben

kız bebek bekleyen annelerin hamilelikleri erkek bekleyen annelerinkine göre daha zor geçiyormuş zaten. benim 14. haftada bitti. 18. haftada tekrar başladı 19. haftada tamamen kesilmişti. allah yardım etsin

Teveccühünüz efendim:107: Ben de senin hamaratlığını seviyorum. Örgü falan dedin, iyi dedim istemek başarmanın yarısıdır; bak bakalım. İlk bu videoyu açtım birkaç gün önce.
Örgü örerken şişe ilmek nasıl atılır? - UZMANTV
Hala o videoya bakıyorum Kalem ve normal ip ile deniyorum, yok olmuyor. Azıcık becersem, gidip doğru düzgün ip vs. alacağım ama

herkeze merhaba ende aranıza yeni katıldım.bende bir nisan annesi olacağım inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım hoşgeldin maşallah meleğine:)
Karından baktılar değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…