2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Teveccühünüz efendim:107: Ben de senin hamaratlığını seviyorum. Örgü falan dedin, iyi dedim istemek başarmanın yarısıdır; bak bakalım. İlk bu videoyu açtım birkaç gün önce.
Örgü örerken şişe ilmek nasıl atılır? - UZMANTV
Hala o videoya bakıyorum :KK76:Kalem ve normal ip ile deniyorum, yok olmuyor. Azıcık becersem, gidip doğru düzgün ip vs. alacağım ama:21:

Canımsın :KK19::KK19:
Bu teyzenin ne yaptığını bende anlamadım :KK1:
Çok karışık...
https://www.youtube.com/watch?v=VyVsXhO-W74
Bu daha kolay =)

herkeze merhaba ende aranıza yeni katıldım.bende bir nisan annesi olacağım inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Hoş geldin canım:KK3: Maşallah bebeğine, sağlıkla gelsin inşallah:nazar::emir_bebek:

Canımsın :KK19::KK19:
Bu teyzenin ne yaptığını bende anlamadım :KK1:
Çok karışık...
https://www.youtube.com/watch?v=VyVsXhO-W74
Bu daha kolay =)

Ne iyi ettin, yolladın linki. Bu hanım daha insaflı anlatıyor, ben yaparım bunu:KK64:

Hoş geldin canım:KK3: Maşallah bebeğine, sağlıkla gelsin inşallah:nazar::emir_bebek:

Ne iyi ettin, yolladın linki. Bu hanım daha insaflı anlatıyor, ben yaparım bunu:KK64:

hoşbulduk çok sağolun güzel dilekleriniz için hepimizin inş.:emir_bebek:bende çalışan bir anneyim ve çok yoğun tempoda çalışıyorum sabah 9 da evden çıkıyorum akşam 9 da anca eve geliyorum spor yapmaya halim kalmıyor.böyle böyle bitirecez inş.

bende veremem ya.. çok kullanılmıyor zaten yada ben öle düşünüyorum.. benimki pierre cardinin.. indirimden almıştık.. çoık güzel ama ne kadar kullandım .. sanırım sayılı..

evet bende pierrecardin almıştım kızıma çok binmedi zaten. biraz büyüyünce arabada oturmak istemiyolar yaa

Evde yapıyorum gülüm. Netten prenatal yoga diye tarat, kendine en uygun olanını bulursun. Link verdim birkaç sayfa önce. Ben onları yapıyorum, bazıları çok ileri düzey; onları hamile olmasam bile yapamam ben:21::21:

eve gidince açar bakarım linklere iş yeri açmaz...
Ama çok iyi vakit ayırıp yapman çok faydasını görürsün inşallah

hoşbulduk çok sağolun güzel dilekleriniz için hepimizin inş.:emir_bebek:bende çalışan bir anneyim ve çok yoğun tempoda çalışıyorum sabah 9 da evden çıkıyorum akşam 9 da anca eve geliyorum spor yapmaya halim kalmıyor.böyle böyle bitirecez inş.

Allah yardımcın olsun canım. O tempo ile ihtiyacın yok zaten spora falan. Sana yetişmek için benim 5 saat koşu bandından inmemem lazım:KK9:

Allah yardımcın olsun canım. O tempo ile ihtiyacın yok zaten spora falan. Sana yetişmek için benim 5 saat koşu bandından inmemem lazım:KK9:

eve zor atıyorum kendimi gider gitmez elim hiçbirşeye gitmiyor direk yatağa atıyorum kalca kemiğimdede ağrı oluyor çok hem damarlarda gevşeme hemde kramplar birleşince çok ağrı oluyor bazen sağıma soluma dönüş yapamıyorum ağrıdan.işte sırf haklarımı yakmayayım diye çalışıyorum..doktor rapor yazacağı için onun için sıkıyorum dişimi uykuya hasret kaldım.inanki.

X