2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın arkadaşlar
Dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm ama kafama takılan sorular var birincisi 2 kontrolümde de bebeğimin gözleri açık göz bebeklerini görüyoruz kocaman çıktısı da var hatta bu normal mi ki daha çok küçük ama gözleri hep açık bide 574 grmış bebeğim ama boyu 20 cm çıktı çok kısa değilmi ya bu aylarda olması gereken 29-30 cm miş offf cnm sıkıldı.Birde 2 hafta içinde detaylı usg istedi ama 250 liraymış çok para burdaki devlet hastanesinde de yapılmıyormuş tekirdağ istanbul civarında uygun fiyata bulan bilgisi olan varmıydı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?[/

Sanada günaydın canımmm hiç canını sıkma zamanla normale döner ama sen yinede mutlaka doktoruna sor.. İst ve çevresinde oturan arkadaşlar mutlaka yardımcı olaccaktır ama sende sana yakın olan hastaneleri tl ile ara bilgi al mutlaka yardımcı olacaklardırr

aynen bende geceleri en az 5-6 kez kalkıyorum artık tuvalete diye midem karnım rahatsız ediyor bu durumdan çok şikayetçiydim, en çareyi dün öğle yemeğimi güzelce yedim sıkı sıkı, akşam yemek yemedim, meyve ve gofret yedim bu gece çok şükür olsun sadece bir kere kalktım tuvalete bakalım dayanabilirsem çok açıkmazsam akşamları bundan sonra böyle yapmayı düşünüyorum... tuz'lu yemeyi zaten sevmezdim, birde hamile kaldığımdan beri tuza daha dikkat eder olmuştum, ama beni en çok rahatsız eden beyaz ekmek yedim mi bir midem yanıyor ekşiyor gibi bir rahatsız ediyor anlatamam

öğünleri bölüştürmek lazım tabi..çünkü bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor,reflü yapıyor..bende normal yediğimden biraz daha az yiyorum 1-2 saat sonra bir şey daha yiyorum ..böyle midem de çok dolmuş olmuyor rahatsızlık vermiyor .....geceleri wc ye ilk zamanlar çok çıkıyordum şu an hiç kalkmıyorum ,ancak birşeyden dolayı uyanırsam ozaman kesinlikle wcye de gidiyorum ..uyanmazsam gitmiyorum :)

Ahhhh kızlarrr çok heyecanlıııı
Ocak annelerindende doğumu başlayanlarrr varrr
Ayy rabbimm çok heyecanlanıyorumm sabırsızlanıyorummm

Bugün pazarrrrr sonra 5 gün iş var benim kalkıpp evii temizlemem lazımmmmm öpüyorummm sizlerii
Şimdilik gidiyorummmm ama gelecemmm en yakın zamandaaaaaa :KK54:

Sabırsızlığından dimi,ii :)) gerçi sezaryan olursa benimde öyle olur gibiii :))))

Bugün pazarrrrr sonra 5 gün iş var benim kalkıpp evii temizlemem lazımmmmm öpüyorummm sizlerii
Şimdilik gidiyorummmm ama gelecemmm en yakın zamandaaaaaa :KK54:

Yok canım sabırsızlıktan değil dediğin gibi sezaryan olma ihtimaliyle mart diyorum =)
Normal doğum başından beri tercihim ama kısmet bakalım...

Bizde seni öpüyoruz kızımla teyzesi :KK19:
Kendini fazla yorma dikkat et.
Kolay gelsin.

ben tek doktora gidiyordum zaten o doktorumda 3 boyutlu teknoloji yok o yüzden bu doktorda varmış bebeğimi görmek istedim. plasenta önde dedi gene bu doktor. bakalım haftaya şeker yüklemesi var o zaman benim doktor ne diyecek? tekrar rapor derse de artık iyiysem biraz daha çalışayım dicem. okuldaki çocuklara da yazık. valla kafam çok karıştı cnm ya inş bebeğim erken gelmez. gelse bile sağlıklı olur inş. ben daha 6 hafta daha çalışıcam birinci dönem bitene kadar.

İnşallah doktorundan güzel haberler alırsın canım. "Az" kalmış iznine, rabbim güç kuvvet versin, bebeğin vaktinde zamanında sağlıkla gelsin inşallah:107:

selam kızlar günaydın herkeze çok çok uzun zamandır yazamıyorum işimin yoğunluğundan. geçen hafta kontrole gittik oğluşum iyi allaha şüküt 570 gr 28 cm olmuşuz büyümüşüz yani :) cuma günü tetenoz olduk ama kolum çok ağrıdı daha bugün geçti ağrımız bide bir baş ağrısı var iki gündür felaketki en felaket. 2 hafta sonrada şeker ölçümü yapılacak doktorum dikkat et bu aralar yüksek çıkmasın tahlillerin dedi. şu doğum izni bi gelse artık ya çok zorlanıyorum çok yoruluyorum yaaa:KK43:

Maşallah paşana canım, tosun olmuş:nazar::emir_bebek: İnşallah senin tahlillerin de güzel çıkar, kafan rahat eder:107:

Maşallah, maşallah&maşallah, o nasıl bir poz öyle:nazar::emir_bebek:

Günaydın arkadaşlar
Dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm ama kafama takılan sorular var birincisi 2 kontrolümde de bebeğimin gözleri açık göz bebeklerini görüyoruz kocaman çıktısı da var hatta bu normal mi ki daha çok küçük ama gözleri hep açık bide 574 grmış bebeğim ama boyu 20 cm çıktı çok kısa değilmi ya bu aylarda olması gereken 29-30 cm miş offf cnm sıkıldı.Birde 2 hafta içinde detaylı usg istedi ama 250 liraymış çok para burdaki devlet hastanesinde de yapılmıyormuş tekirdağ istanbul civarında uygun fiyata bulan bilgisi olan varmıydı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Öncelikle maşallah bebeğine, rabbim nazarlardan saklasın:nazar::emir_bebek: Teorik olarak 26. hafta deniyor ama 24. haftamda benimkinin de gözler açıktı. Doktorun bir sıkıntı yok dedikten sonra hiç sıkıntı yapma gülüm. Kilosu-boyu zamanla haftasını yakalar, belki ölçümde hata vardır. Sana çıktı verdi ise, FL değerine bak onu 7 ile çarp. O sana toplam boyu verir canım:107:

Ben martta doğururum =))

Yok canım sabırsızlıktan değil dediğin gibi sezaryan olma ihtimaliyle mart diyorum =)
Normal doğum başından beri tercihim ama kısmet bakalım...

Sezaryen de olsan sanırım 39. hafta alıyorlar gülüm, Nisan içi olur yine büyük ihtimalle. Tabi vaktinde ve sağlıklı olarak gelsin, tarihin bir önemi yok:107:

Masallahh, o yanaklari isirmak icin daha 3 ay bekliycek olmak cok acı :KK66:
Günaydınnnnn,
Tatilin tadını bol bol çıkarıyoruzz uyuyoruz, yatıyoruz, kalkıyoruzz sıcacıkk. Misss gibi çok güzellll :21::21: :KK52:
Bu arada bnde bir battaniye ördüm bebişimee başlarda hiç hosuma gitmedii elimi sürmedimm devamını getirmedimm,,,
Ama şimdi onun devamını getirip süslemesini yapacamm bitince eklerim fotosunu :)
Oğluşuma yaptığım ilk örgü işi başkada olmaz heralde :)))

Sabah kardesimi yolcu ettik, yolu acik olsun. Evde nasil bi bosluk var simdi :KK43: insan gelene ne cabuk alisiyo

Güzel olan herşeye çabuk alışılır zatenn :KK43:( sonrasında ki duruma alışmak zor olur ne yazıkkii .... Sende doğum iznin geldiğinde 32. Haftada ayrılmayı düşünüyor musun ?
Evet, devlette ogretmenim ben. gerci 33. Haftadan itibaren izne ayrilmis oluyorum ama 4 ay dogum izniyle subat 10 dan haziran 10 a kadar dogum izni kullanip, son 20 gunu de raporla kapatmayi dusunuyorum. Bu arada aklinizda olsun dogum izni sinirlari icinde yani 32. Haftadan itibaren ile dogumdan sonraki izin suresi icinde rapor kullanirsaniz dogum izni yerine sayiliyormus. Yani son haftalarda rapor kullanip, dogum iznimi dogum sonrasina aktarayim diye dusunen varsa bunu bir arastirsin.

geçmiş olsun canım inşallah şuan iyisindir bizi habersiz bırakma kendi doktorundan başkasına gitmemeye çalış bol bol dinlen.

şuan nasılsın canım inşallah iyisindir geçmiş olsun misafirlerin gittimi birazda sıkıntı stres senin başını ağrıtıyor dinlen biraz birdaha da misafir hele hele yemekli misafir kabul etmemeye çalış canım

Kızlar dünden beri sağ kasığımda ağrı var ve sağ diz kapağıma kadar vuruyor ağrı...
Elimi göbeğimde gezdiriyorum tam kasık üstümde sertlik var.
Bebeğim sanırım kasığımın üstünde ama dünden beri bu ağrı var ve dünden beri çok az hareketlerini hissettim.
Hazırlanıp doktora gideceğim.
Poliklinikler kapalı ama nöbetçi doktor vardır diye umuyorum.

Kızlar dünden beri sağ kasığımda ağrı var ve sağ diz kapağıma kadar vuruyor ağrı...
Bebeğim sanırım kasığımın üstünde ama dünden beri bu ağrı var ve dünden beri çok az hareketlerini hissettim.

Bir sıkıntı yoktur diye umuyorum gülüm, habersiz bırakma.

vardır nöbetçi doktor. geçmiş olsun, güzel haberlerle dönersin inşallah:KK34: haber bekliyoruz, meraklandırma bizi :18::18:

Gecmis olsun canim umarim önemli birsey degildir...Güzel haberlerini bekliyorum....

Bir sıkıntı yoktur diye umuyorum gülüm, habersiz bırakma.

vardır nöbetçi doktor. geçmiş olsun, güzel haberlerle dönersin inşallah:KK34: haber bekliyoruz, meraklandırma bizi :18::18:

Gecmis olsun canim umarim önemli birsey degildir...Güzel haberlerini bekliyorum....

Iyi dileklerini için teşekkür ederim kızlar.
Alttan muayene etti doktor şükürler olsun ki bebeğim iyi yine idrar enfeksiyonu çıktı :KK43:
Bi kurtulamadım şundan zaten.
Kan ve idrar verdim sonuçları bekliyorum hastanedeyim hala.
Sonuçları doktora gösterip eve gideceğim.

Sancı için nts ye bağladılar birde dışkı örneği vermem istendi anlaşılan daha buradayım

ne oldu canıımm gecmiş olsunn çok iyi haberler veerr :18:

X