Merhaba hanimlar benimde 2014 dogumlu cok yaramaz bir kizim var ^^
Evet işk defa geldım ^^merhaba hoşgeldin.
rabbim size bağışlasın inşallah ilk defa geldin bu topiğe
tanışmıyoruz sanırım..
perinin iki kanadı olur canimallahim kolay hamilelik ve kolay dogum versin.hayirli olsunlar insallah.ikiz hep istemisimdir ama kısmetKızlar merhaba..
Kimse pek bakmıyor buraya ama en azından ben haberleri vereyim.
Hamileydim şükür ama salı günü kontrolde bir kese daha gördü doktor.
Çift yumurta ikizlerim olacak eğer böyle sağlıkla devam ederlerse.
Şoktayız ailecek.
Tuhaf bir duygu :)))
Allah razı olsun canım benim..perinin iki kanadı olur canimallahim kolay hamilelik ve kolay dogum versin.hayirli olsunlar insallah.ikiz hep istemisimdir ama kısmet
Neden hala sizinle uyuyor ki canım?arkadaşlar merhaba. oğlum kasımda 4 yaşında olacak. 2. çocuğu istiyorum artık ama oğlum bana çok düşkün, gece hala beraber uyuyoruz mesela. bi ara benim de kardeşim olsun diyen çocuk şimdi kardeş istemiyorum diyip duruyor. tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? çok aradayım
Hmm gece gelip yanınıza yatıyor.odası olmaz mı, 6 aylıkken ayırdım hem de :) sonradan gece uyanınca yanımıza gelmeye başladı. bazen 10dauyuyup 12 de geliyor, bazen 2 de ama kesin gelip babasını gönderiyor.
odası olmaz mı, 6 aylıkken ayırdım hem de :) sonradan gece uyanınca yanımıza gelmeye başladı. bazen 10dauyuyup 12 de geliyor, bazen 2 de ama kesin gelip babasını gönderiyor.
Hmm gece gelip yanınıza yatıyor.
Anladım.
O zamanlarda mesela siz onun yatağına gitseniz kabul ediyor mu?
Bizde de ilk alıştırma döneminde çok oldu.
Geliyordu ben onu da alıp odasına gidip yanında uzanıyordum tekrar dalınca yatağıma geçiyordum.
kızlar hepinize selam
malum kasim geliyor ne hediyeler dusunuyorsunuz bakim.
biz arabali yatak dusunuyoruz fakat tam karar vermedim.
canim cok sagol yorum ve resim icin.gule gule kullansın insallah yavrun.b8zde arabali ve gemili yatak arasinda kaldik.setayda arabali yataklar guzrl gibi duruyor. 1350 ile 1900 tl arasi.bakalimmelek0909 canım görüntüsü de ekde belki yardımcı olur.
çok daha güzel modelleride var tabi ama sadece karyolası 5000 tl idi
ben bunu aldım.iç yatağa da istikbal gayet rahat şimdiki yataklar bazalarda eskisi
gibi dar değik baya geniş valla çift kişilik gibi.Eki Görüntüle 2196594
canim cok sagol yorum ve resim icin.gule gule kullansın insallah yavrun.b8zde arabali ve gemili yatak arasinda kaldik.setayda arabali yataklar guzrl gibi duruyor. 1350 ile 1900 tl arasi.bakalim
kızım hedıyeden cok coluk cocuk bırarada pasta uflemek ıstıyor bızde nasıpse ufak tefek seyler alırız ama nasıl bu sene kutlucam bılmıyorum ıyıce agırlascam temızlık hazırlık vs.. pffkızlar hepinize selam
malum kasim geliyor ne hediyeler dusunuyorsunuz bakim.
biz arabali yatak dusunuyoruz fakat tam karar vermedim.